Kaptam mailben egy telszámot, most felhívtam azon egy hölgyet (Balogh Józsefné - 66/444-472). Nagyon segítőkész volt és úgylátszik, kezdenek egyre tájékozottabbak lenni.
Azt az infot kaptam, hogy már aláírás szinten van a megegyezés a T-vel, hogy kiesésmentesen menjen a dsl váltás is. A vonalhordozásnál maximum 1 nap kiesés várható már most is.
Szal kb 1 hónap, (de pontos időpontot nemtudott mondani még) és remélhetőleg zökkenőmentesen lehet majd átmenni hozzájuk. (Jelenleg 6 hét kiesés várható dsl-nél).
A 24 max szolgáltatás feltétele, hogy a központtól való távolság nelegyen több 1,5 km-nél, ezt szerződéskötéskor tudják csak megmondani, hogy ígyvan-e. És persze adsl2+ technológiát használnak.
Továbbá nekem kell lemondani a T-com vonalat és az adsl-t is, miután ez megvan, csak utána indul be a pantel részéről a létesítés...
...bár ha lemondom a vonalat, akkor nincs mit hordozni, szal ezt nemigazán értettem, de biztos pontosítanak majd a későbbiekben.
Ja és érdeklődtem, hogy ha mégis lenne majd némi kiesés dsl ügyben, de az új vonal már él, akkor mondjuk ha betárcsázok T nyilt internetre (ugyebár ez helyi tarifának számít), akkor ez ingyenes lesz-e pantel vonalról, mivel minden helyi telszám 0 ft. Erre még nemtudtak válaszolni, de utánanéznek.
Tömören ennyi infót kaptam, amint van valami hír, értesítenek telefonon.