pantel_adsl:
Sajnos en is csak az arny oldalat latom a szolgaltatasnak: vagy egyaltalan nem megy az ADSL, vagy par masodpercig megy, majd ujra szinkronizal, es igy tovabb. Egyeni szoc problem, de kb. 2 honapig abszolute nem volt hasznalva a mar elhordozott hurok, de biztos vagyok benne, hogy a kezdetek ota rosszul van beallitva a dolog.
Ezen a heten mar komolyan hasznalni szeretnem, ha mar fizettem erte egy valag penzt es a het eleje ota nem sikerult a pantelnek megoldani a problemat. Tegnapra igertek visszahivast, ma en csorogtem rajuk, hogy mi a fene van. Bobeszedu valaszban annyit kaptam, hogy a tkommhoz lett tovabbitva a problema. Na mondom szep....
Ha maganban elkuldom a telszamom, utana tudnal nezni plz? Ha mukodott a dolog, akkor kb. 10 mbit-em volt, de par mp mulva mar ujra szinkronizalt a modem....
Ettol fuggetlenul mindjart megnezem mennyi a vallalt rendelkezesre allasi ido. Ha azt nem tudtak teljesiteni, akkor van jogom felmondani a szerzodest?
Egy uj vonalat kertem ennek, es eddig 55e-be van a semmi, es most, amikor igen fontos lenne, hogy ne GPRS neteznem kelljen, akkor sem mukodik es persze mar megjott a decemberi szamla is...
Szerkesztette: hpx 2006. 12. 21. 23:36 -kor