HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XVIII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XVIII. Ergo offolás amíg bírjuk szusszal Értékeld a témát: -----

#121 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 13. 13:24

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. jún. 13., kedd - 14:14

Amugy lehet kitanulom a linuxhasználat mesterségét :Đ Nem csak mert szép, hanem mert jobb mint a winfos.

Ez a kijelentés önmagában nem állja meg a helyét.
Nagyon fontos dolog az is, hogy ki mire használja azt a tetves gépet.
A cégek jelentős hányada winre feljeszti a játékokat, a felhasználó programokat, drivereket, stb.
Vannak dolgok, amik nem linuxra lettek kitalálva, és ez fordítva is igaz.

Neked pl. kurva felesleges, hidd el.  :smoker: És ezt teljes jóindulattal mondom.  ;)
Ennek ellenére érdemes megismerkedni vele, bár ehhez sok-sok év kell. Azt hiszem, ebben majd Never is megerősít.

Szerkesztette: Papa 2006. 06. 13. 13:26 -kor

Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#122 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 13:39

Idézet: BandiTar - Dátum: 2006. jún. 13., kedd - 14:05

Ez hülyeség. Miért ne lehetne?! Ugyanugy lehet előzni mint autoval. Annyi van hogyha az ut nem alkalmas párhuzamos közlekedésre(értsd:négysávos pl) akkor megelözhetsz lassu jármüvet ha az nem jár sávelhagyaással.Ha alkalmas párhuz. közl.-re ,akkor sávot kell váltanod.

Akkor érthetőbben írom le a szitut :)

Kétszer egy sávos út, tehát oda-vissza irányban egy sáv (=párhuzamos közlekedésre nem alkalmas). Előzheti- e a motoros így az autót? Amit te írtál, az alapján nem, hiszen az sávelhagyással jár.
Jól gondolom?  :think:

Szerkesztette: OnLány 2006. 06. 13. 13:42 -kor

Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#123 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 13:42

CE-nél meg szigorú 'jobbra tarts!' van..  :o 
Nincs kivétel, pedig én szeretek a belső sávban pörkölni.

Ha nem előzés céljából, vagy (előre látható) forgalmi akadály, terelés miatt tolom a belső sávban a tehergépet, akkor ki kell húzódni.
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#124 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 13:47

Idézet: !!Áky!! - Dátum: 2006. jún. 13., kedd - 13:25

Holnap lesz az infó szóbelim, még átnézem a dolgokat, este pedig foci :)

Mi újság van a nagy világban?? Kanizsa? Bp? Sopron? Pécs? Debrecen? *

Akkor holnapra egy kalappal :) Nekem is tanulnom kéne, de hát nem sok a kedv hozzá (tom, nem kedv kérdése...) :(

Budapesten napos, kora nyári idő van, száll a sok nyárfaszüszü (tisztára mint a hóesés :D)... a Vérnyulam átkereszteltem Multifunkciós Kerti Kisgéppé (kitettem a kertbe): füvet nyír, ás, trágyáz 3-in-1 :D Jah, és jól tűri, hogy a kutya nyalogatja közben  :Đ 
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#125 Felhasználó inaktív   Pug 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 14:30

Idézet: BandiTar - Dátum: 2006. jún. 13., kedd - 12:20

Megvan a Nagymotor-jogsi Olinak is meg nekem is!!! :D  :dj: Sima ügy volt, ma voltunk!!HEhehe!! :D  :cool:

Gratula mindkét Vezoppónak :D :respect:  :Đ
Óh a szép jövő sajnos kifacsart citrom, óh a földgolyón én már nem vagyok itthon.........

#126 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 15:08

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. jún. 13., kedd - 14:39

Akkor érthetőbben írom le a szitut :)
...

Természetesen előzhet nagymotorral (sávelhagyással is). :)

#127 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 15:09

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. jún. 13., kedd - 14:47

...a Vérnyulam átkereszteltem Multifunkciós Kerti Kisgéppé (kitettem a kertbe): füvet nyír, ás, trágyáz 3-in-1 :D Jah, és jól tűri, hogy a kutya nyalogatja közben  :Đ

:nevet2: :D LOOOOLLER :lol:

Itt pedig bazi nagy vihar készülődik. Dörög/villámlik ezerrel, és igencsak befelhősödött. Plusz ugye a szokásos vihar előtti csöndet követően ezekben a pillanatokban támadt fel a szél.

Autómosás volt. :Đ

#128 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 15:31

Megyek alkeszlerakatba :Đ
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#129 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 15:37

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. jún. 13., kedd - 16:31

Megyek alkeszlerakatba :Đ

:smoker:

#130 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 15:38

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jún. 13., kedd - 16:09

Autómosás volt. :Đ

Na hát akkor azért készül az a vihar :p Remélem ide nem küldöd át! Biciklizni akarok menni este...
Ejj emberek, mikor tanuljátok meg, hogy nem szabad autótmosni? :p És ablakot sem :)
Na én pont ezért mosok csak egy évben kéccer verdát és évente csak eccer ablakot :)
Néztem is minap az ablakot és a kocsit is, hogy ejj de koszosak, de nem akartam esőt, így nem mostam le egyiket sem. Én előrelátó voltam ;)

#131 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 15:41

Egyébként meg minek ablakot meg kocsit mosni? Az eső ugyis lemossa róluk a koszt :D

Pesten már csak azért sincs értelme, mert másnapra ugyanolyan poros lesz kb., mint lemosás előtt, szal csak időpocsékolás  :p 

Szerkesztette: OnLány 2006. 06. 13. 15:42 -kor

#132 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 15:42

:D Ízlések és pofonok, én általában 1-1,5 havonta mos(at)ok autót, az ablakot meg nem én pucolom. :Đ
Utálom, ha koszos az autóm... pedig idén megint ez lesz. Mosás, egy héttel később már tiszta rittyó, mert állandóan esik ez a kúva eső. :reklamacio:

Nem küldöm... megy magától! :]

#133 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 15:46

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jún. 13., kedd - 16:42

Nem küldöm... megy magától! :]

Akkor max itthon fogok tekerni... ezt híjják szobabiciklinek, nem?  :Đ

#134 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 15:48

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. jún. 13., kedd - 16:41

Egyébként meg minek ablakot meg kocsit mosni? Az eső ugyis lemossa róluk a koszt :D

Pesten már csak azért sincs értelme, mert másnapra ugyanolyan poros lesz kb., mint lemosás előtt, szal csak időpocsékolás  :p

A tetejéről talán igen, de a hátulja/oldala mocskos... plusz hullik itt a szembefáról valami gedva, apró gyantaszerű pötty, az is ocsmány a karosszérián és néha még az eső sem viszi le. Az alufelnibe is könnyen beleég a fékpor. Nomeg a poros kocsi nem ugyanaz, mint amikor a felgyülemlett porból sarat csinál az eső, és utána tiszta pötty az egész. A madárkakiról nem is beszélve, az lebontja a festéket, ideiglenes eltávolítással meg könnyen karcolódik a fényezés. :) Szóval inkább mosatom. Gondolom, magácska nem autóbzui, mint én. :respect:

#135 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Omega, amúgy ajánlom az aszfaltutak használatát ill. sárfogó gumi felszerelését, akkor nem lesz szutykos az autód minden héten :p :D

#136 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. jún. 13., kedd - 16:46

Akkor max itthon fogok tekerni... ezt híjják szobabiciklinek, nem?  :Đ

Vagy marhaságnak. :Đ

#137 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 15:49

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. jún. 13., kedd - 16:48

Omega, amúgy ajánlom az aszfaltutak használatát ill. sárfogó gumi felszerelését, akkor nem lesz szutykos az autód minden héten :p :D

Itt vidéken nincs aszfalt, és gumi sem. Csak földutak és fa/vászon/vas/kő. :nevet2:

#138 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 15:49

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jún. 13., kedd - 16:48

Gondolom, magácska nem autóbzui, mint én. :respect:

Nem valóban nem vagyok autóbzui  :Đ

#139 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 15:50

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jún. 13., kedd - 16:49

Itt vidéken nincs aszfalt, és gumi sem. Csak földutak és fa/vászon/vas/kő. :nevet2:

Akkor ajánlom a sárfogó fa/vászon/vas/kő felszerelését :D

#140 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 13. 15:54

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jún. 13., kedd - 16:48

A tetejéről talán igen, de a hátulja/oldala mocskos... plusz hullik itt a szembefáról valami gedva, apró gyantaszerű pötty, az is ocsmány a karosszérián és néha még az eső sem viszi le. Az alufelnibe is könnyen beleég a fékpor. Nomeg a poros kocsi nem ugyanaz, mint amikor a felgyülemlett porból sarat csinál az eső, és utána tiszta pötty az egész. A madárkakiról nem is beszélve, az lebontja a festéket, ideiglenes eltávolítással meg könnyen karcolódik a fényezés. :)

Az a gyantaszerű gedva itt is van, de nálunk azt is leviszi az eső, ez az egyetlen előnye van a városi savasesőknek :D Ehhez képest a madársz@r már semmi, mert nem bontja le a festéket, a savaseső után már úgysincs mit :) ezen a lebontottfestékű autón meg már meg sem láccik a kosz, ergo minek mosatni, attól úgyis csak rozsdásodna  :Đ
Alufelnim meg nincs, úgyhogy arról nem tok nyalatkozni. :p

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.