HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XVIII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XVIII. Ergo offolás amíg bírjuk szusszal Értékeld a témát: -----

#201 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 14. 13:54

Közben elgondolkoztam ezen a "közért" c. dolgon. Tudtommal az élelmiszerboltra egy kifejezés ez, amit a szocializmusban használtak előszeretettel (ha tévedek, javítsatok ki). Márpedig ha jól sejtem, szocializmus nem csak Pesten, hanem Pesten kívül is volt :p Az ABC szó meg rendszerváltás utáni. No már most, mivel én még a szocializmusban születtem és ekkor tanultam beszélni is, én a közért szót tanultam meg :)
De amúgy tök mindegy sztem, hogy azt mondom-e, hogy kimentem a CBA-ba, elmentem bevásárolni, vagy közértben voltam, a lényeg ugyanaz: feltöltöttem az üres hűtőt kajával :) A sztori szempontjából meg főleg mindegy hol voltam, ugynis voltam az újságosnál meg a zöldségesnél is, csak én épp a közértbemenetelem írtam le :)

Csak nem értem, miért kötnek bele folyton a nem pestiek ebbe a szóba  :think: A pestiek sem kötnek bele a nem pestiek által használt bizonyos szavakba, vagy mégis? :D

(Direkt nem írtam vidékieket a nempestiek helyett, mert még abba is belekötne vki ;))
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#202 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 14:18

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. jún. 14., szerda - 14:54

(Direkt nem írtam vidékieket a nempestiek helyett, mert még abba is belekötne vki ;))

:reklamacio:

:D

#203 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 14:24

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2006. jún. 14., szerda - 15:18

:reklamacio:

:D

Na tessék, az első "elégedett" páciens :D
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#204 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 14:25

Idézet: Ndrew - Dátum: 2006. jún. 14., szerda - 14:00

Ha gondolod, társ vagyok egy tanfolyamban.

Rendben, majd mondom mi a helyzet. Este meglesem.  :smoker:
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#205 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 14:27

Idézet: Papa - Dátum: 2006. jún. 14., szerda - 13:59

Nem tudom, de utána fogok járni, mert nekem is kell egy ilyen.

És szerinted amit az mond, akinek VAN ILYEN-je, az hazudik...  :smoker: Három vadász lakótársam van, ebből kettőnek van engedélye maroklőfegyverre. Az egyiknek van egy régi Berettája is mellesleg.
Amugy a sok hercehurca nem kell, ha pl: biztonsági őrnek mész, ahova ugye nem kell szakképesítés, csak rövid tanfolyam, majd kapsz szolgálati fegyvert, ha megvan a fegyvertartásid, plusz egy erkölcsi bizonyítványra is szükséged lesz. Ezek birtokában ott lóghat az öveden, de ne tudd meg mekkora hercehurca van ha azt te használod is.

Tropp bácsi ( ;) ), igen, megkérdezik mire kell, vadászoktól nem kérdeznek, mert ha valakinek van vadászati engedélye akkor az tisztában van vele, hogy mire lehet használni a cumót. Mellesleg egy maroklőfegyver sokkalta veszélyesebb mint pl: egy sörétes pumpálós puska. :)
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#206 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 14:29

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. jún. 14., szerda - 15:24

Na tessék, az első "elégedett" páciens :D

Ájjájj. Ez viszonyítás kérdése, mert én pl: nagyközségben lakok, de aki nem az én településemen lakik, az VIDÉKI. A pestiek is. ;) Szal ez nem sértő.

>>Egészség és Harmónia<<

#207 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 14:30

Idézet: TroppauerHümér - Dátum: 2006. jún. 14., szerda - 14:42

van ám a papíron egy olyan pont is hogyaszongya: miért is akar maga fegyvert tartani?
tippelj egy helyes választ. :)

Just for fun. :Đ
Max azt mondom, hogy biztonságiőr akarok lenni, vagy megfenyegettek és önvédelemből. Nincs jogom megvédeni magam?

Jó válasz tipp: Elsimítani a nézeteltéréseket.  :Đ Megnövelni az esélyt a bankban arra, hogy "ingyen" hitelt kapjak.  :Đ  Szép kocsit választani a piroslámpánál.

Mi a jó válasz?

Szerkesztette: Ndrew 2006. 06. 14. 14:33 -kor

#208 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 14:39

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. jún. 14., szerda - 15:29

Ájjájj. Ez viszonyítás kérdése, mert én pl: nagyközségben lakok, de aki nem az én településemen lakik, az VIDÉKI. A pestiek is. ;) Szal ez nem sértő.

Na végre egy ember, aki nem pesti, mégsem találja sértőnek a vidéki szót!  :respect:

Szarvasra jártam fősulira, ott meg a pestiek voltak kisebbségben, és ott meg minket pestiztek le folyton (pejoratív értelemben), de ők bezzeg nem tűrték, ha mi a vidéki szót használtuk.  :think:
Nem értem ám én ezt a pesti-vidéki dolgot, sztem egyik sem sértő, de mindkettőt lehet sértően használni persze. Sztem nem lakhelyfüggő, hogy vki milyen, ez megint csak egy előítélet (persze kivétel van, de az erősíti a szabályt ;)) de ez már nem ebbe a topikba tartozik ;)

A viszonyítás kérdésében meg tök egyet értek. Én is a vidéki szót abban az értelemben használom, hogy vki, aki kisebb településen lakik, mint én. Ez az én esetemben ugye azt jelenti, hogy mindenki, aki nem pesten lakik :) De én ezt nem rossz értelemben szoktam használni, mégis vannak, akik erre ugranak, ehh...  :rolleyes:
A pasim is nempesti, úgyhogy nyilván, ha lenézném a nem pestieket, akkor nem lennénk egy pár :) És akkor nyilván nem járnék ebbe a topikba sem ;)

Szerkesztette: OnLány 2006. 06. 14. 14:48 -kor

#209 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 14:43

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. jún. 14., szerda - 15:39

Na végre egy ember, aki nem pesti, mégsem találja sértőnek a vidéki szót!  :respect:

Szarvasra jártam fősulira, ott meg a pestiek voltak kisebbségben, és ott meg minket pestiztek le folyton (pejoratív értelemben), de ők bezzeg nem tűrték, ha mi a vidéki szót használtuk.  :think:
Nem értem ám én, ezt a pesti-vidéki dolgot, sztem egyik sem sértő, de mindkettő lehet az. sztem nem lakhelyfüggő, hogy vki milyen, ez megint csak egy előítélet (persze kivétel van, de az erősíti a szabályt ;)) de ez már nem ebbe a topikba tartozik ;)

Van, aki a "vidéki" kifejezést a "paraszt, tanyasi, bunkó, tapló" kifejezésekkel azonosítja. :( Az ilyenek ellen kellene az a 9 mm-eres :D

>>Egészség és Harmónia<<

#210 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 14:47

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. jún. 14., szerda - 15:43

Van, aki a "vidéki" kifejezést a "paraszt, tanyasi, bunkó, tapló" kifejezésekkel azonosítja. :( Az ilyenek ellen kellene az a 9 mm-eres :D

Igen, ebben tök igazad van, de én nem tartozok közéjük ;) Fordítva is igaz ez, hogy a pesti szót meg a "beképzelt, hülye állat stb." szavakkal azonosítják. Holott vidéken is vannak taplók/beképzeltek/stb.-k, meg Pesten is, ezért mondtam, hogy a lakhely nem mérvadó :)

#211 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 14:55

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. jún. 14., szerda - 15:47

Igen, ebben tök igazad van, de én nem tartozok közéjük ;) Fordítva is igaz ez, hogy a pesti szót meg a "beképzelt, hülye állat stb." szavakkal azonosítják. Holott vidéken is vannak taplók/beképzeltek/stb.-k, meg Pesten is, ezért mondtam, hogy a lakhely nem mérvadó :)

:respect: :)

>>Egészség és Harmónia<<

#212 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 15:07

Szasztok lányok! ;)

#213 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 15:08

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. jún. 14., szerda - 15:27

Amugy a sok hercehurca nem kell, ha pl: biztonsági őrnek mész, ahova ugye nem kell szakképesítés, csak rövid tanfolyam, majd kapsz szolgálati fegyvert, ha megvan a fegyvertartásid, plusz egy erkölcsi bizonyítványra is szükséged lesz. Ezek birtokában ott lóghat az öveden, de ne tudd meg mekkora hercehurca van ha azt te használod is.
hogy mire lehet használni a cumót. Mellesleg egy maroklőfegyver sokkalta veszélyesebb mint pl: egy sörétes pumpálós puska. :)

Őrző-védő vizsgára is fogok menni, Tatabányán van olcsón ilyen.
Komoly pszichológiai vizsgán kell átmenni a fegyver viselési papírhoz, és meglehetősen jól kell indokolni a kérelmet.

Nem egyszerű, de ha mocsk** cigányok megkapják, akkor mi miért nem?  :smoker:

#214 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 15:19

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2006. jún. 14., szerda - 8:16

Kép

:p

:nevet2: :D

#215 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 15:38

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2006. jún. 14., szerda - 11:25

Trükkfelvétel? :think:

#216 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 16:16

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jún. 14., szerda - 16:38

Trükkfelvétel? :think:

Ennek a csávónak a trükkjeivel tele van a metacafe. Sztem a srác ugyanolyan illuzionista, mint a dévidkáppörfild, csak más stílusban nyomja. Az mongyuk tök tuti, hogy a néni nem lett kettébe szedve, ti. ha megnézed a videjót, lehet látni, hogy 1. nem vérzik 2. ruha van a félbevágás helyén.
Hogy trükkfelvétel-e vagy megtévesztés, azt a fene se tudja. Hiszem ha élőben látom, egy ilyen nem túl jó minőségű, neten terjedő izének nem hiszek. :)

#217 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 16:36

Jaja, asszem multkor, amikor a metacafen bongesztem, lattam egy ilyen fold fole emelkedos videojat. Barhogyis, nagyon jol csinalja, es mint illuzionista megeri a penzet. :up:

#218 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 17:07

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jún. 14., szerda - 17:36

Baby if I act like that, flipping my blond hair back
= Bébi ha úgy meztelenkednék, visszafelé flippereznék a szőke hajammal

Asszem van még mit csiszolni az angoltudásodon :D

#219 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 18:11

Na, mondjatok már valamit...  ;)

#220 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 18:15

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. jún. 14., szerda - 18:07

Asszem van még mit csiszolni az angoltudásodon :D

Csiszolni... Ha így tennék, hátra dobálnám szőke hajamat? :Đ

Kép

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +