HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XVIII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XVIII. Ergo offolás amíg bírjuk szusszal Értékeld a témát: -----

#1881 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 26. 14:24

Idézet: Martinka - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 15:23

a közértben?  :eek:

Hát ott max fügefalevelet kapnék, amit bikini gyanánt használhatnék :D
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#1882 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 14:25

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 15:24

Nekünk még egyik mosógépünk sem adta meg magát 15 évnél hamarabb... pedig nem kalgonizálunk és mosni is szoktunk vele :D
De sztem a választásnál úgyis a pénz meg a mire akarjuk használni és mennit, na meg a mit tud kérdéskör dominál szvsz. Ha az ember tartós használati cikket vesz, sztem fontos hogy ne gagyi xart vegyen, de azért túlzásba sem kell esni... Vannak 200ért is mosógépek, de minek?  :think:

Biztos ki is vasalja, és el is teszia helyére. Valamint fél év után jöhet hozzá a szerelő, ha nem a kalgón és szilán keveréket használod.
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#1883 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 14:26

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 14:20

Csöpög az izzadtság a farkamról, talán ki kellene mennem a Hortobágyra (nincs innen messze), hátha a cseppektől jobban "virágzik" a szikes rét.  :)

Amúgy dög meleg van, bár ilyenkor (is) jó a Nagyerdő, csak megfelelő mennyiségű hűtött sör kell hozzá.  :)

Megjelölöd a területet? :D

Csak nehogy rádmozdüljon egy szürkearha! Megérzi a "kellemes" bukédat, oszt futhatol mit bácsika letolt gatyával a csacsi elől! :Đ
Samsung 940BF - Asus P5W DH Deluxe - Intel Core2 Duo E6300 - 2x 1GB Geil PC6400 ULTRA - Sapphire X1800XL - Creative Audigy4 - 2x WD SataII 250GB Raid edition - MSI DVD-ROM - NEC 4751 - Enermax mobilerack - Logitech Z640 5.1 - Logitech G5 - Logitch Cordless Desctop Wave bill egér - Thermaltake Tsunami Dream+vízhűtés

#1884 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 14:28

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 15:25

Biztos ki is vasalja, és el is teszia helyére. Valamint fél év után jöhet hozzá a szerelő, ha nem a kalgón és szilán keveréket használod.

Na jah, bírom a reklámokban, hogy szárazon, vasaltan veszik ki a mosógépből a ruhát :lol:
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#1885 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 14:32

Idézet: Martinka - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 14:26

Csak nehogy rádmozdüljon egy szürkearha! Megérzi a "kellemes" bukédat, oszt futhatol mit bácsika letolt gatyával a csacsi elől! :Đ

Nem, annyira azért nem lesz súlyos, remélem.  :)
Most hazalépek kajálni, ami azért is suxx, mert a légkondis helységből ki a szabadba, szerintem még a sz@r is kisül belőlem...  :(

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#1886 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 14:32

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 14:24

Nekünk még egyik mosógépünk sem adta meg magát 15 évnél hamarabb... pedig nem kalgonizálunk és mosni is szoktunk vele :D
De sztem a választásnál úgyis a pénz meg a mire akarjuk használni és mennit, na meg a mit tud kérdéskör dominál szvsz. Ha az ember tartós használati cikket vesz, sztem fontos hogy ne gagyi xart vegyen, de azért túlzásba sem kell esni... Vannak 200ért is mosógépek, de minek?  :think:

15 éve még beletették az anyagot. Most azon megy a kísérletezés hogy mennyire tudják eltalálni a garancia lejárata utáni meghibáodás idelyét!  :reklamacio:

A calgonról meg csak annyit, hogy állítólag meghosszabítja a mosógép élettatamát.
Akkor számold ki 2 év alatt mennyit költöttél calgonra, és ha nem tudsz venni belőle egy új mosógépet akkor megeszem a kalapomat!
Samsung 940BF - Asus P5W DH Deluxe - Intel Core2 Duo E6300 - 2x 1GB Geil PC6400 ULTRA - Sapphire X1800XL - Creative Audigy4 - 2x WD SataII 250GB Raid edition - MSI DVD-ROM - NEC 4751 - Enermax mobilerack - Logitech Z640 5.1 - Logitech G5 - Logitch Cordless Desctop Wave bill egér - Thermaltake Tsunami Dream+vízhűtés

#1887 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 14:34

Idézet: Martinka - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 15:32

15 éve még beletették az anyagot. Most azon megy a kísérletezés hogy mennyire tudják eltalálni a garancia lejárata utáni meghibáodás idelyét!  :reklamacio:

A calgonról meg csak annyit, hogy állítólag meghosszabítja a mosógép élettatamát.
Akkor számold ki 2 év alatt mennyit költöttél calgonra, és ha nem tudsz venni belőle egy új mosógépet akkor megeszem a kalapomat!

Ezekben teljesen egyet értek veled...

Calgont pontosan ezért nem használok egyébként...  :smoker:

#1888 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 14:52

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 15:10

Sziasztok...  :)

Szevasz! :hello:

#1889 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 14:55

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 14:52

Ugrott a hétvége, mert most csináltam meg a festést, az egész szombat elment a hülye konyhával.
Otthon nem örültek neki, de ez van, hétközben én is dolgozom, a másik lakás tulaja is vagy ráér, vagy nem... és nem akartam tovább húzni, legyen meg mielöbb a munka.

Szerk.: Szia...!  :)

Szerkesztette: Nevergone 2006. 06. 26. 14:56 -kor

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#1890 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 14:56

>> Hahahaha, Whirlpool 6. érzék egy év garival. :down: <<

#1891 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 14:57

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 15:52

Szió! :)
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#1892 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 14:57

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 15:55

Ugrott a hétvége, mert most csináltam meg a festést, az egész szombat elment a hülye konyhával.
Otthon nem örültek neki, de ez van, hétközben én is dolgozom, a másik lakás tulaja is vagy ráér, vagy nem... és nem akartam tovább húzni, legyen meg mielöbb a munka.

Szerk.: Szia...!  :)

Akkor végülis magadnál is kifestettél, vagyis ki fogsz festeni? :)

#1893 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 14:58

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 15:57

Szió! :)

:hello: :wub:

#1894 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

15 nap, 64 oldal... méghogy nyáron mindenki belassul :D

#1895 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 15:58

:hello: :wub:

Nos drága Vég(zet) Úr!

Milyen volt eme ronda hétfő? :D

#1896 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 15:00

Hírek a rádijóban:
1. Tagfogyatkozik a bextrítbojz... affene, öngyi leszek:D
2. Szerdán a benzint 5, a gázolajat 7 ft-tal emelik, így akár 300 fölé is mehetnek az árak... Hogyaza!  :reklamacio:  :grrr:  :banghead:

#1897 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 15:00

Idézet

Whirlpool AWZ 9995
B energiaosztályú, 6. ÉRZÉK funkciós, 6 kg szárítási kapacitású, digitális kijelzős, kondenzációs szárítórendszerű, elektronikus vezérlésű mosó-szárítógép.

Díjtalan házhozszállítás az ország egész területén!!
A Whirlpool a 2006. április 18. és június 30. között vásárolt valamennyi 6. érzék készülékéhez 6 év teljeskörű garanciát biztosít. Ehhez a www.whirlpool.hu oldalon kell...

~130k... húzós.

>>klikk<<

#1898 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 15:01

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 15:58

Nos drága Vég(zet) Úr!

Milyen volt eme ronda hétfő? :D

Kedves hőn szeretett Vég(zet) Asszonya!

Jelentem, rohadt meleg! :D És a magáé?  :)

#1899 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 15:01

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 14:56

szerk a dátumban nem voltam biztos...

Szerkesztette: Martinka 2006. 06. 26. 15:03 -kor

#1900 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 15:03

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 14:57

Akkor végülis magadnál is kifestettél, vagyis ki fogsz festeni? :)

Egyelőre valszeg nem, mivel a nő (aki alattam lakik, külön krimi) megvette a maradék festéket, vagyis a felét. Ha magamnak festek majd, azt úgyis igényesebben csinálom, festésre pedig javaslom a Dulux -ot, jól lehet szinezni és dolgozni vele, na meg jól higítható.  :)

Idézet

[link]

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.