HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XVIII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XVIII. Ergo offolás amíg bírjuk szusszal Értékeld a témát: -----

#1941 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 26. 17:11

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 16:15

Most pedig idősebb, és k*rvára kanos...  :Đ

Akkor olld meg a problémád  :p

#1942 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 17:14

Idézet: somafero - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 18:11

Akkor olld meg a problémád  :p

Never adunk hozzá sósavat is, ha kell, azzal tutira megoldod, többé gondod sem lesz rá :D
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#1943 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 17:19

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 18:09

... amelyik meg jól nézne ki, az nem vetkőzik, ergo semmivel sem gusztább, mint télen :D

Talán azért néz ki jól. :)

#1944 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 17:44

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 18:19

Talán azért néz ki jól. :)

Mondasz vmit ;)
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#1945 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 17:46

Mindenesetre a csúcs az volt, amit minap láttam: egész jó fickó (pofira és bádira is) RÓZSASZÍN ujjatlan pólóban :nevet:

Szerkesztette: OnLány 2006. 06. 26. 17:47 -kor

#1946 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 17:50

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 18:02

Ha hosszabb időre eltűnök, leköltöztem a pincébe, ott kellemesen hűs van... Na jó, nem tűnök el, me ott nincs net és ki vagy csukva, hogy anélkül kibírjam :D

Pedig jó lenne lemenni a pincébe, ott telelt a ventillátor, fel kéne hozni, csak egyedül nem tom kinyitni a pinceajtót :( Úgyhogy nem is tűnök el és meg is sülök...

És ha már mosógép... sztem akkorát vegyél Egoka, amibe a kutya/macska belefér, egyszerűbb, mint a kádban fürdetés :D

Én is szeretnék lenteb költözködni egy szinttel, már csak egy 15 méteres monitor kábel kéne. Hol lehet venni?
A gépet megmozdítani nem lehet, frankón be van állítva, kábelek teljesen eltüntetve.

#1947 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 17:50

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 18:46

Mindenesetre a csúcs az volt, amit minap láttam: egész jó fickó (pofira és bádira is) RÓZSASZÍN ujjatlan pólóban :nevet:

Mostanában divat.

#1948 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 18:00

A mai sugallt igényeknek megfelelő trendi pasik képében mindig látni vélem a homoszexualitást.

Pl.:

Kép Kép Kép

Kép    Kép    Kép    Kép

Kép

Kép

Kép

:Đ Eric Roberts meg a Varnus Xavér gyárilag transzvesztita kinézetűek, hát ha még rájátszanak...

Stb. Elég benézni a Szigeten a Pasik topikba, micsoda cukipopsi buzik az ideálok néha (tisztelet a kivételnek, ami persze akad jószámmal).

Egyszerűen egy férfi ne legyen túl finom, mert az nőies. Ne dezodorálja be magát napközben többször is, ne reszeljen körmöt orrba-szájba, ne álljon mindig tökéletesen a haja, mert ez mesterkélt.

Ugyanezt várom egy számomra jó nőről is. Nem kell túlzásba vinni, mert az megöli az egészet. Az igénytelenség nem a hónaljszagnál ér véget és nem is az átható pacsuliszagnál kezdődik. :)
Szerintem. Mondjuk én nem vagyok egy hozzáértő nőcsábász, talán mert abszolút nem a divatos értékeket vallom. )

Szerintem. :)
Miért nem ír ilyen komoly témaindító hozzászólást senki? :Đ

#1949 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 18:10

:D

Idézet

Dzsordzs Dábüljú itt volt, koszorúzott, mondott valami semmit, aztán elment, és ennyi, isten véle! Legközelebb, ha van valami, inkább mi menjünk, az kevesebb macera.

>> Lufinyul, Alfa Spider - 2006 bemutató a Totalcaron << ;)

UP  :confused:

#1950 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 18:23

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 15:30

:p

Le is szedtem a 9-est hamarjában... Nem kicsit jó ez az opera, én kifejezetten rosszul vagyok már az IE-től. Az új kilencfinállal már megy az iwiw és a céges netbankom is, így teljesen boldog vagyok. Iszok is este egy sört erre a nagy jókedvre.

Apropó: Keszthelyi totyikbuli (már akit érdekel a dolog) >>> augusztusra halasztva, mert július végén ejurópában fogok csavarogni. Már biztos mert ma lőttem repjegyet is, csak oda...  :D
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#1951 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 18:27

Idézet: Ndrew - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 18:50

Mostanában divat.

Elég gáz divat... kb. annyira izgi egy pasi rózsaszínben, mint tangában, szvsz :D

#1952 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 18:30

Omega, nekem egyik pasi sem teccik speciel, akiket betettél.  :rolleyes:
Manapság valóban divatba jöttek a feminin fiúcskák, és nézd meg a gebe modellcsajokat, enyhén maszkulinok, de ha ez a divat, hát legyen, nekem nem jön be :) A lényeg, h nem vunk egyformák, van akinek ez tetszik, van akinek az, így mindenki találhat magának tetszőt ;)

#1953 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 18:53

Jónapot.  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#1954 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 19:02

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 19:30

Omega, nekem egyik pasi sem teccik speciel, akiket betettél.  :rolleyes:
Manapság valóban divatba jöttek a feminin fiúcskák, és nézd meg a gebe modellcsajokat, enyhén maszkulinok, de ha ez a divat, hát legyen, nekem nem jön be :) A lényeg, h nem vunk egyformák, van akinek ez tetszik, van akinek az, így mindenki találhat magának tetszőt ;)

Csak sajnos mivel egyre több a divatbuzi, kevesebb esélye van a normális embernek. Legalább is én így érzem.

#1955 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 19:02

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 19:53

Jónapot.  :)

Cső, leizzadt a középső heréd is? :Đ

#1956 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 19:04

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 19:02

Cső, leizzadt a középső heréd is? :Đ

Teljesen jó volt, hazamentem, ettem, majd bemásztam a zuhany alá, sziesztáztam egyet, megint bemásztam a zuhany alá (mindkétszer megnyitottam a hideg vizet is, természetesen), majd visszajöttem.  :)

Viszont most, hogy nekiálltam Neked írni, eszembe jutott, hogy lefőztem egy jó adag kávét is, amit félretettem hülni, és ott is maradt...  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#1957 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 19:08

Idézet: Zsul - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 19:23

Le is szedtem a 9-est hamarjában... Nem kicsit jó ez az opera, én kifejezetten rosszul vagyok már az IE-től. Az új kilencfinállal már megy az iwiw és a céges netbankom is, így teljesen boldog vagyok. Iszok is este egy sört erre a nagy jókedvre.

Mennyi memóriát foglal?
Nekem a Firefox azé vót jó, mert az IE-t váltotta le, mert annyit hallottam hogy nem biztonságos és lassú. Namost a Firefox pedig elég memóriaigényes, és lassan töltődik be. Ami kb. semmit nem jelent, mert a lassan az kb 1,5mp-et jelent, a memóriaigényes a sokszor többszáz MB-jával pedig csak elvben zavar a 2GB mellett.

Operával az volt a bajom, hogy egy link fölé víve az egérkurzort nem láttam, hogy valójában hova mutat.

Idézet

Apropó: Keszthelyi totyikbuli (már akit érdekel a dolog) >>> augusztusra halasztva, mert július végén ejurópában fogok csavarogni. Már biztos mert ma lőttem repjegyet is, csak oda...  :D

Jó mulatást, csak nehogy ez a bulitervezet s füstbe menjen... eddig 1 kabizsatopikbuli volt csak. :)  Jó volna most már egy újabb. Én mondjk az augusztust nem bánom, mert eléggé kedvelen vagyok a melóhelyem/állásom miatti várakozásból kifolyólag, plusz pénzem sincs elég.

#1958 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 19:08

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 20:04

Teljesen jó volt, hazamentem, ettem, majd bemásztam a zuhany alá, sziesztáztam egyet, megint bemásztam a zuhany alá (mindkétszer megnyitottam a hideg vizet is, természetesen), majd visszajöttem.  :)

Viszont most, hogy nekiálltam Neked írni, eszembe jutott, hogy lefőztem egy jó adag kávét is, amit félretettem hülni, és ott is maradt...  :)

Ehh, ilyenkor kávézni? :confused:

#1959 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 19:10

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 19:08

mert eléggé kedvetlen vagyok

Én annak örülnék, ha kedves lennél...  :)

Idézet

[link]

#1960 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 19:10

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 19:08

Ehh, ilyenkor kávézni? :confused:

Nem, nem ilyenkor... majd fél 10kor, ha hazaérek...  :)

Idézet

[link]

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.