Idézet
Rendeltem tőletek egy "terrorista kisvakond" típusú édi-bédi passzentos pólócskát XL-es méretben.Alig vártam már,hogy felhúzhassam aszott testemre,amit mindig öregasszonyosra szív ki a víz,ha sokáig ülök esténként a kádban.Teljesen Kisvakond-lázban égtem a pólóm érkezése előtti szürke hétköznapokban.Egy nagyáruházban-ahol általában"gazdaságos" dolgokat lehet venni,megpillantottam egy leárazott dévédét a müzlisdobozok között,melyen a "kisvakond a nagyvárosban" című rajzfilm honolt.Meg kellett vennem.Vettem müzlit is.Csokisat.De ez most mellékes.A barátnőmet megkértem-akit nagyon szeretek-hogy szerelmi együttlétünk alatt húzzon fel vakond jelmezt és játssza el,hogy vak.Közben ásson egy picike ásóval,ahogy a kisvakond szokott.Megtette,mert ő is szeret engem.Aztán egy nap felébredtem.Kiléptem az erkélyre.A madarak fütyörésztek,a kiskutyák pajkosan incsekedtek egymással a játszótéren.A szemben lakó kisnyugdíjas-Dezső bácsi-újra meztelenül pipázva sütkérezett a balkonon.Láttam rajta,hogy boldog.Aztán csengettek.A postás volt.Hozott egy értesítőt.Megjött a pólóm.Megköszöntem.Közben próbáltam magamba folytani a sírást,hogy ne lássa gyengeségemet a kézbesítő,de nem
sikerült.Előtörtek belőlem a boldogság könnyei.A postás magához húzott és vígasztalt.A vállaira hajtottam a fejem ő pedig belemarkolt a feszes fenekembe.Ezt nem igazán tudtam mire vélni,mert férfi volt.Lehet,hogy félreértett valamit.Aztán megpróbálta lenyomni a fejemet az ágyékához és valami ilyet motyogott:"Hmmm...csak finoman..ne fogazz....azt nem szereti a postás bácsi!"Ekkor rájöttem,hogy mi a szándéka velem.Mivel eléggé toleráns és felvilágosult vagyok,felajánlottam neki a porszívómat.Elfogadta.Bevonult a speizba és ráhúzta a csövét.Nem esett volna jól,ha az én számat húzza rá.Miután végzett,kielégült mosollyal az arcán egy ötszáz forintos teszkós étkezési utalvényt nyomott a micimackós alsónadrámomba hálája jeléül és eltávozott.Aztán felhúztam a kisvakondos jelmezemet,fogtam az ásót,feltettem a napszemüvegem és elsiettem a postára.A csomagkiadó hölgy már felismert.Tudta,hogy ki vagyok.Nemrég rendeltem egy " vigyen el a rézfaszú bagoly" típusú pólót...ez alkalommal nem hívta ki a rendőrséget.Hálás voltam érte.A csomagom átvétele után átadtam neki egy zacskó földet,amit útközben ástam.Jó lesz neki a muskátlikra,amiket az erkélyén nevelget.Mikor hazaértem,feltéptem a csomagot.Szinte eufórikus állapotba kerültem.Széthajtogattam a pólót.Felhúztam felsőtestemre.Belenéztem a tükörbe és elkezdtem sírni.Nagy.Nagyon nagy.Először arra gondoltam,hogy lefekszem stabil oldalfekvésbe és felvágom a bal talpamon az ereimet,miközben szavalom a Wales-i Bárdokat visszafelé,franciául,dizsoni tájszólással.Aztán bevettem pár pirula
Sanax-ot-csak a higgadtság kedvéért,és megittam három deci vegyes házipálinkát,amit a nagyapám főzött még öt évvel ezelőtt.Kicsit megnyugodtam és arra gondoltam-bár nehezemre esett bármin is gondolkodni,mert nagyon zsibbadt a fejem-hogy írok nektek.Érdeklődnék,hogy ilyenkor mi a papírforma szerinti eljárás?Küldjem vissza vagy mi a rosseb legyen?Lehet,hogy kisebbet kellett volna rendelnem?Ki gondolta volna,hogy az XL-es póló ennyire lógni fog rajtam?Egyébként 204 cm magas és 90 kg vagyok,szikár,szálkás testalkattal.Olyan tipikus alkoholista kőműves típus.Csatolok egy fényképet.Szívesen venném,ha küldenétek egy olyan pólót ami számomra is tényleg PASSZENTOS lenne.Tanulmányozzátok a testemet és írjatok egy válaszlevelet,kérlek!Köszönöm.Különben öngyilkos leszek...
beszarsz
Szerkesztette: dani83 2007. 08. 15. 22:45 -kor
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!