HWSW Informatikai Kerekasztal: Domain és tárhely II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (133 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Domain és tárhely II Melyik cégnél a legolcsóbb? Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 26. 19:08

Bemásolom, mert valakinek az emiatt indított nem tetszett az új topic:

Sziasztok! Bocsi, de kicsit lamer vagyok a téren és arra lennék kíváncsi, hogy egy átlagos készletű számtech webshopnak mekkora MySQL adatbázis tárhely szükséges? Pl. itt van egy Lite nevű csomag, az a bizonyos 5+5 MB elegendő lenne számomra? Ha igen, akkor a HTTPS szolgáltatás hiánya nem okozhat gondot? Meg úgy egyébként is az adott szolgáltatóval van valakinek tapasztalata? Az ár/érték arány elég jónak tűnik! :)
Rhino666

#22 Felhasználó inaktív   Adi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 19:29

Idézet: Rhino666, az médium - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 20:08

Sziasztok! Bocsi, de kicsit lamer vagyok a téren és arra lennék kíváncsi, hogy egy átlagos készletű számtech webshopnak mekkora MySQL adatbázis tárhely szükséges? Pl. itt van egy Lite nevű csomag, az a bizonyos 5+5 MB elegendő lenne számomra? Ha igen, akkor a HTTPS szolgáltatás hiánya nem okozhat gondot? Meg úgy egyébként is az adott szolgáltatóval van valakinek tapasztalata? Az ár/érték arány elég jónak tűnik! :)

Ez teljesen attól függ, hogy milyen bolt-szoftvert használnál.

Egyik cimbim nemrég hasonló cipőben járt, mint te, de neki nálunk a hosting teljesen ingyen lett volna baráti alapon. :) Végignézett egy csokor ilyen szoftvert, végül mégsem emellett döntött, ti. a fölépítése és a használatba vétele neki macerás lett volna, nem érte volna meg. Ehelyett inkább leszerződött a Ramirisszel (azelőtt is viszonteladóik voltak, már több éve) és  egy számomra ismeretlen konstrukció keretében a Ramiris-féle keretrendszerben kapott egy boltot. Ez szemre ugyanaz a szoftver, mint ami a nagyker-oldalukat is működteti, viszont fölvihet saját árucikkeket is bele. Esetleg még nézd meg ezt is, hátha jobban megfelel a céljaidnak.
A divx.hu domain eladó! The domain divx.hu is for sale!

#23 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 19:55

Idézet: Adi - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 20:29

Ez teljesen attól függ, hogy milyen bolt-szoftvert használnál.

Egyik cimbim nemrég hasonló cipőben járt, mint te, de neki nálunk a hosting teljesen ingyen lett volna baráti alapon. :) Végignézett egy csokor ilyen szoftvert, végül mégsem emellett döntött, ti. a fölépítése és a használatba vétele neki macerás lett volna, nem érte volna meg. Ehelyett inkább leszerződött a Ramirisszel (azelőtt is viszonteladóik voltak, már több éve) és  egy számomra ismeretlen konstrukció keretében a Ramiris-féle keretrendszerben kapott egy boltot. Ez szemre ugyanaz a szoftver, mint ami a nagyker-oldalukat is működteti, viszont fölvihet saját árucikkeket is bele. Esetleg még nézd meg ezt is, hátha jobban megfelel a céljaidnak.

Nekem a Ramiris nem túl szimpatikus. :( Nincs valami szép, ingyenes webshop-szoftver? :think: Arra gondoltam, hogy összedobok egy bolt php-t. Vagy az nagyon nagy falat lenne? :think:
Rhino666

#24 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 19:58

Idézet: Rhino666, az médium - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 20:55

Nekem a Ramiris nem túl szimpatikus. :( Nincs valami szép, ingyenes webshop-szoftver? :think: Arra gondoltam, hogy összedobok egy bolt php-t. Vagy az nagyon nagy falat lenne? :think:

Nem kell nekiállni! OS commerce, szép, jó, ingyenes, van magyar nyelv is, egyszerű (?), gombnyomással telepíthető, tud mindenféle csoda dolgot. Nagyon sokan használják.
http://www.oscommerce.com/

#25 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 06. 26. 20:02

Idézet: pgyafi - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 20:58

Nem kell nekiállni! OS commerce, szép, jó, ingyenes, van magyar nyelv is, egyszerű (?), gombnyomással telepíthető, tud mindenféle csoda dolgot. Nagyon sokan használják.

Örök hálám! :respect: Még valami ezzel kapcsolatban; az a helyzet, hogy Win-en akarom belőni, de a szerveren linux fut. Akkor melyik is kell nekem? :confused:
Rhino666

#26 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 06. 26. 20:18

lennék kíváncsi, hogy egy átlagos készletű számtech webshopnak mekkora MySQL adatbázis tárhely szükséges?

Ott van, hogy próbálja ki ingyen. Kipróbálod, telehajítod termékekkel, aztán majd kiderül, hogy nagyjából mekkora adatbányára lesz szükséged.
Make love not Wor.

#27 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 20:43

Csak azért írtam a linket, mert itt könnyebben találsz választ. Topiknyitással bajom nincs. ;)

#28 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 06. 26. 20:46

Idézet: Ndrew - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 21:43

Csak azért írtam a linket, mert itt könnyebben találsz választ. Topiknyitással bajom nincs. ;)

Éppenséggel szerintem ott is megtalálták volna! :D Most láttam csak, milyen érdekes szórendet sikerült összeállítanom! :nevet: Van ilyen, mikor a billentyűzet nem veszi be az END gombot. :omg:
Rhino666

#29 Felhasználó inaktív   bldone 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 26. 20:52

Idézet: Rhino666, az médium - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 20:02

Örök hálám! :respect: Még valami ezzel kapcsolatban; az a helyzet, hogy Win-en akarom belőni, de a szerveren linux fut. Akkor melyik is kell nekem? :confused:

"Both Windows and Linux/Unix packages contain the same files, they are only packaged with different compression solutions." [www.oscommerce.com]
[+] blackdog's photo gallery [+]
[+]  blackdog digital design  [+]

:: Intuos3^A4.User
:: Prison^Break.Fan
:: 24.Fan
:: member.of.[Lam[PH!]a].CoD.Team

#30 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 21:17

Idézet: Rhino666, az médium - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 21:46

Éppenséggel szerintem ott is megtalálták volna! :D Most láttam csak, milyen érdekes szórendet sikerült összeállítanom! :nevet: Van ilyen, mikor a billentyűzet nem veszi be az END gombot. :omg:

OFF: Mindenesetre jót akartam.

On:
Azon gondolkozom, hogy hamarosan kéne valami tárhely, hogy így mennek le az árak.
Olyan 500 Mega, 1 Giga tárhellyel + MySql.
Esetleg domain, aldomainek. Egyébként az aldomain és subdomain ugyanaz?

E-mail, stat felesleges.

Hol érdemes, mennyiért?
Válaszokat köszönöm!

'Ndrew

#31 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 06. 26. 21:32

Idézet: bldone - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 21:52

"Both Windows and Linux/Unix packages contain the same files, they are only packaged with different compression solutions." [www.oscommerce.com]

Meg kellene tanulnom hogy előbb olvasni kell, csak utána írni! :omg: :respect:
Rhino666

#32 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 06. 27. 00:16

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 21:18

Ott van, hogy próbálja ki ingyen. Kipróbálod, telehajítod termékekkel, aztán majd kiderül, hogy nagyjából mekkora adatbányára lesz szükséged.

Hogyne, túl egyszerű is lenne! :( Csak egy ip-t, meg az 1GB-os tárhelyet kapom meg, php, mysql, mail nyista! :rolleyes:
Rhino666

#33 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 01:13

Idézet: pgyafi - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 20:58

Csak nagyon óvatosan kell vele bánni. :) Mostanában elég sokat láttam feltörve belőle...  ;)
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#34 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 01:30

"FATAL ERROR: register_globals is disabled in php.ini, please enable it!"
Rhino666

#35 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 08:46

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 2:13

Csak nagyon óvatosan kell vele bánni. :) Mostanában elég sokat láttam feltörve belőle...  ;)

:offtopic:
Alapból az admin felület nincs jelszavazva, külön patch kell rá. Meg hasonlók vannak még, magyar oscommerce oldal (PH-s fórumban szerveződtek)

#36 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 08:47

Idézet: Fresi - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 9:46

:offtopic:
Alapból az admin felület nincs jelszavazva..

De pontosan le van írva a redame-jében, hogy miket kell lejelszavazni. Ha valaki annyira sem képes, hogy ezt elolvassa, az meg is érdemli.
+ A többi "hiba" sem igazán hiba, csak el kellene olvasni a telepítőt..

----
A letölthető magyar nyelvi fájlokkal érdemes vigyázni; a készítők telepakolták a saját oldalukra mutató linkekkel...  + rengeteg helyesírási hiba is van benne. 

----

itt kellene folytatni az oscommerce-t:  https://forum.hwsw.h...showtopic=95904
itt offtopic!

Szerkesztette: pgyafi 2006. 06. 27. 08:56 -kor

#37 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 06. 27. 09:16

Idézet: Fresi - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 9:46

Alapból az admin felület nincs jelszavazva, külön patch kell rá. Meg hasonlók vannak még,

mintha addig tovább sem engedne lépni, míg nem kap jelszót, aztán első belépésnél vastag pirossal közli, hogy a konfig könyvtárakat/fileokat most szépen tegyem írhatatlanná...
Make love not Wor.

#38 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 11:22

Na, sikerült belőni a domaines srácok segítségével! :respect:
Rhino666

#39 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 06. 27. 14:07

Sziasztok! :)
Tudnátok segíteni? 2 cégnek készítünk most weboldalt. A kérdés: az oldalak 10 megán belül vannak, kellenne domainreg, plussz tárhely (ahova az oldal kerülne), meg ha lehetne akkor legalább 1 mélcím is, illetve csak reklámmentes hely kellene. Mindezt qrva ócsón. Ja és azt honnét lehet kitudni, hogy az általuk kitalált név foglalt-e? Illetve mennyi időt vesz igénybe ez az egész procedúra? Azt tudni kell, hogy aki eddig ezeket az ügyeket intézte nálunk, lelépett innét és semmilyen infót nem adott át, úgyhogy én a témához hót hülye vagyok, de sajna nekem kellene lezongorázni...  :eek:
Néztem itt a HWSW-nek is vannak jó ajánlatai. Lehetne erről bővebb infót kapni? Előre is köszönöm a segítséget.  :respect:

#40 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 06. 27. 14:29

Ha jól értem a V6-os hosting 10mb/3mail: 990ft/hó, a .hu domain 2 éves díja pedig 5 500 Ft + ÁFA, ennyi az egész?

Téma megosztása:

• (133 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó