Idézet: Bici - Dátum: 2007. aug. 20., hétfő - 19:08
Van olyan hely, ahol 10Mbites külföldi sávszélességet adnak, és engedik is, hogy ennyivel menjen az oldalam hosszabb távon?
Ökölszabályként az ISP-k (Datanet, T-Online, Invitel, stb.) által üzemeltetett szerverhosztingokban van jó külföld, hisz ezen cégek az ADSL előfizetőik számára kénytelenek viszonylag nagy külföldi sávszélességet venni, és mivel az előfizetők szokásai ill. az ADSL technológia okán inkább (az ISP-k oldaláról nézve) a letöltési irányt használják el, a szerverhosztingra bőven marad feltöltési irány a külföld felé, ennélfogva olyan webhosting céget kellene keresned, akinek olyan gépteremben van a szervere, ahol nem korlátozzák le a nemzetközi sávszélességet. Hívj fel pár szimpatikus céget, kérdezd meg tőlük milyen a külföld, kérj teszt hozzáférést, próbáld ki, majd dönts.
Idézet: Bici - Dátum: 2007. aug. 20., hétfő - 19:08
Amerika nem rossz helyszín sztem az oldalamnak, mert elsősorban Amcsi, Angol, Japán, és Ausztrál cégeknek dolgozik a cég, aminek kell majd ez a weboldal. "Tehát pont középen" van. Persze, egyéb EU cégek is szoktak akadni, de az max. 20% összesen.
A 3TB forgalom szerintem elég lesz. Ha nem, akkor marad ez:
hoszting
Ránézésre ez a newshit.es is a www.hostican.com viszonteladója, de én kerülném, mivel hol 100%, hol 99%99%, hol 99,5% uptime-ok "igér", a support-ja egy fórumban merül ki, és nem is olcsóbb mint a "szülő" hostican.com árai, így ha inkább a hostican.com-ot nézd meg, vagy nézz körül a
http://www.webhostingstuff.com/ oldalon, itt közel 7000 webhosting szolgáltatás között válogathatsz, hisz webhostingból itthon is több száz van, USA-ban meg több ezer. Meg aztán ennek a "középen van" dolgot se vedd túl biztosra, sajnos semmi garancia hogy a szuper USA tárhely japánból vagy ausztráliából nem 40k/sec sebességgel fog "száguldani".