HWSW Informatikai Kerekasztal: Death to Spies - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Death to Spies 2. világháborús TPS kémjáték

#21 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 07. 14:40

Itt pl épp alszanak a srácok ,mert sok pálinkát ittak, na meg ugye tél is van melegedni kell... :Đ
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#22 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 07. 14:48

hát nemtudom, megszólal a riasztó a táborban aztán özönlenek ki az emberek, képtelenség megölni mindet  :D gondolom lopakodva be sem lehet oda jutni  :think:
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#23 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 07. 14:51

Idézet: dani83 - Dátum: 2008. ápr. 7., hétfő - 14:48

hát nemtudom, megszólal a riasztó a táborban aztán özönlenek ki az emberek, képtelenség megölni mindet  :D gondolom lopakodva be sem lehet oda jutni  :think:

Ha leszednéd a magyaritást és utána megnéznéd az o betű megnyomásával estleg hogy mit kell csinálni.Elmondom a bázisra ugy lehet bejutni hogy kinnt kinyirsz mindenkit  és van egy bunker abba egy söfőr azt elaltatod/lelőni nem szabad mert használhatatlanná lesz a ruhája :) / átöltözöl utána a teherautójával szépen bepöföghetsz a bázisra a térképen zöldel jelzett emberek nem bántanak majd.Viszont van pár tiszt ha azok meglátnak véged.

Szerkesztette: djculture 2008. 04. 07. 14:54 -kor

Hádédész..

#24 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 07. 16:17

Nem tudom minek köszönhető, de megjavult a játék és nem fagyogat. :think:  :o
Én csak annyit csinálam, hogy a felbontást kissebbre vettem, mert nem láttam a feliratokat. :rolleyes:

Szerkesztette: Qwerty4 2008. 04. 07. 16:18 -kor

Qwerty4

#25 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 07. 16:23

A harmadik pályán én is bénázok.Elég hosszú a sztori .Anyi a lényeg most egy pisztolyt kéne megkeresnem.A hotelbe bejelentkeztem igy pár helyre beengednek az őrök. Viszont pont ahol a piszoly van a térképen /három raktár hely a középsőbe lenne,a többit má megnéztem/,oda nem lehet bemenni.
Most egy pincért vagy szakácsot lekéne ütnöm és felöltözni de akárhol nézem mindenhol örök lesnek hogy mit csinálok.
Hádédész..

#26 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 08. 13:30

Na ezt én beszoptam, most újból fagyogat. :mad:
És jelenleg nincs türelmem kinyomozni mi baja lehet.Ez is passzolva egy későbbi időpontra...3. játék egymás után ami uninstallt kapott, mondjuk a másik kettő teljesen más miatt.

Szerkesztette: Qwerty4 2008. 04. 08. 13:32 -kor

Qwerty4

#27 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 09. 08:46

Én hálisten túljutottam a szállodás küldetésen is .Ritka egy nehéz külldetés.Van egy koma aki tárgyalni jön a szállodába.Na őt megakarják ölni és az árulót kikell nyirni.Van az embernek egy db kemény kése meg egy madzagja .A könyvtárszobába van az áruló.Ott én sikeresen halomra lőttem az őröket miután az egyiket eltettem lábalól és elvettem a fegyverét.Nagyon szerencse kérdése az egész, hogy ha riasztnak vége a küldetésnek sikertelen.Utána még hülyébb feladat jön meg kell keresni a fegyvert.Nemtudom hogy gondolták ezt pont ahova bekéne menni ott őr van.Ha bemész lelő.Jó átlehet öltőzni szakácsnak akkor megy.De ami utána jön az már durva, ugy kellene bejutni a koma szobájába és kicserélni a széfjébe az iratokat hogy ne legyen riasztás.A szoba előtt áll egy őr nem lehet bemenni csak úgy.Környéken minimum 10 fegyveres őr.Bemész egyböl rádrontanak.Ha riasztás van a koma visszatér és kiveszi a széfböl az iratokat gém over.Ugy csináltam meg hogy egy távoli szoba bejáratába löttem egyet erre az összes őr oda rohant.Gyorsan kikell őket nyírni nincs más választás és akkor kell csinálni mikor a széf tulaja nagyon távol van.Ha elkezd visszafele rohanni,rohanni kell a széfhez feltörni álkulcsal.Na az is agyamra megy.Mutatja a zár formáját és az egér görgővel kell a bele illő álkulcsot kiválasztani.Na itt 3 zár van és sietni kell.

Szerkesztette: djculture 2008. 04. 09. 08:48 -kor

Hádédész..

Téma megosztása:

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó