HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XIX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XIX. Offolás, még, még, még... Értékeld a témát: -----

#1801 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 12. 08:31

Napsütéses, ismét meleg jóreggelt! :hello:

Aki panaszkodni mer ma a meleg miatt, személyesen csapkodom nyakon :strong:  Mikor 16 fok volt és esett, és úgy nézett ki, hogy egész nyáron ilyesmi idő lesz, akkor bezzeg azért sírt a szánk... :p :) Egyébként meg péntektől lehűlés, a hülye lehűlések mindig hétvégére jönnek, nehogy már az ember ne pont meló közben főjön meg és kiélvezhesse a meleget hétvégén...  :reklamacio: 
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#1802 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 08:35

Idézet: Martinka - Dátum: 2006. júl. 12., szerda - 8:14

Én voltam ott, amikor még az volt az első csúzdapark. Nagyon jól éreztem ott magam!

Te képes voltál Zalaságból elmenni Hajdúságba pár csúszda és némi víz miatt? :nevet: Bocs, de sztem az olasz/horvát tengerpart vizestül, csúszdástul közelebb lett volna :D

Csak húzlak, na ;)
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#1803 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 08:40

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. júl. 11., kedd - 23:34

Szállás, félpanzió. Meg 1 strandbelépő is.

Sajna az utazást (az nem gáz) és az iletéket mi álljuk. Meg, ha egyéb kívánságunk van, azt is.

Sztem ez így, ennyi pénzért teljesen korrekt! :up: Bár még mindig nem tom, a szállás egy lepukkant faházat jelent-e vagy egy kétcsillagos szocreál szállodát, mert gondolom nem egy ötcsillagosat jelent :) Igaz, a szállás sztem abból a szempontból másodlagos, hogy javarészt nem ott fogjátok tölteni az időtöket, a lényeg az, hogy kosz ne legyen. Szvsz.  :)

Hát akkor kellemes hosszúhétvégét nektek majd  :cool: , ehétvégén mentek?

#1804 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 08:45

Télleg, Egoka, múltkor minden rendben volt a tesódékkal, mikor Törökbe mentek? Anyumék is mentek volna aug-ban a Török riviérára, de visszamondták az utat a robbantás miatt... Szerencsére még jóval az elutazás előtt, így nem bukták el az összes pénzt. Gondolom a tesódéknál erre már nem nagyon volt lehetőség, ők nem sokkal a robbantás után mentek, és akkor ha lemondják, bukták volna  a zsét...  :rolleyes:

#1805 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 08:47

:up: a pörgős topiknak!
Jaj, úgy szeretem, mikor velem kezdődik és velem van tele az oldal :lollypop: Imádok magamban beszélni, a hangok is mindig erre biztatnak  :look:

#1806 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 09:05

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 12., szerda - 8:35

Te képes voltál Zalaságból elmenni Hajdúságba pár csúszda és némi víz miatt? :nevet: Bocs, de sztem az olasz/horvát tengerpart vizestül, csúszdástul közelebb lett volna :D

Csak húzlak, na ;)

:lefety:

Szerencsről (akkor barátnőm ott lakott) utaztam oda, ami jóval közelebb van mint Zala!  ;)

Azóta megépült Zegen is egy hasonló, de ott még nem voltam. Ami késik az nem siet!

Amugy meg rohad meleg van!
Fac kivan az időjárással!
Jönne már egy kis enyhülés!

Csak húzlak, na ;)

Azaz nem úgy! Csak szóban! :Đ
Samsung 940BF - Asus P5W DH Deluxe - Intel Core2 Duo E6300 - 2x 1GB Geil PC6400 ULTRA - Sapphire X1800XL - Creative Audigy4 - 2x WD SataII 250GB Raid edition - MSI DVD-ROM - NEC 4751 - Enermax mobilerack - Logitech Z640 5.1 - Logitech G5 - Logitch Cordless Desctop Wave bill egér - Thermaltake Tsunami Dream+vízhűtés

#1807 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 09:11

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 12., szerda - 8:47

:up: a pörgős topiknak!
Jaj, úgy szeretem, mikor velem kezdődik és velem van tele az oldal :lollypop: Imádok magamban beszélni, a hangok is mindig erre biztatnak  :look:

Mert belőled sosem elég! Mint a Cornetto jégkrémből!  :Đ
Samsung 940BF - Asus P5W DH Deluxe - Intel Core2 Duo E6300 - 2x 1GB Geil PC6400 ULTRA - Sapphire X1800XL - Creative Audigy4 - 2x WD SataII 250GB Raid edition - MSI DVD-ROM - NEC 4751 - Enermax mobilerack - Logitech Z640 5.1 - Logitech G5 - Logitch Cordless Desctop Wave bill egér - Thermaltake Tsunami Dream+vízhűtés

#1808 Felhasználó inaktív   JuniorEcsaby 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 12. 09:14

Jó Reggelt minmdenkinek
By : JuniorEcsaby

#1809 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 09:23

Idézet: Martinka - Dátum: 2006. júl. 12., szerda - 10:05

Szerencsről (akkor barátnőm ott lakott) utaztam oda, ami jóval közelebb van mint Zala!  ;)

Lövésem sincs, hol van Szerencs, nem voltam vmi jó föciből :D De, tom, most jut eszembe... Szerencs ott van, ahol a csokigyár :D Még Szerencs(e), hogy ilyen okos ez a Csereszny(e)  :cool:

#1810 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 09:25

Idézet: Martinka - Dátum: 2006. júl. 12., szerda - 10:05

Amugy meg rohad meleg van!
Fac kivan az időjárással!
Jönne már egy kis enyhülés!

Valld be ezt csak azért írtad, mert szeretnél személyesen egy kis nyakoncsapkodást tőlem :p :D

#1811 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 09:55

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 12., szerda - 9:25

Valld be ezt csak azért írtad, mert szeretnél személyesen egy kis nyakoncsapkodást tőlem :p :D

:rolleyes:

Lebuktam!  :D  Olyan okos a cseresznye, mint te! :Đ

#1812 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 09:58

Zizu fejese több kameraállásból! :Đ

#1813 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 09:58

Idézet: JuniorEcsaby - Dátum: 2006. júl. 12., szerda - 9:14

Jó Reggelt minmdenkinek

Jó reggelt kisember! :Đ

#1814 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 10:01

Idézet: Martinka - Dátum: 2006. júl. 12., szerda - 10:55

Lebuktam!  :D  Olyan okos a cseresznye, mint te! :Đ

Hámmer nekem 2 agyam van! A kukacnak (ami a cseresznyében van) is van agya, nem? :D Habár jut eszembe, nem is vagyok kukacos cseresznye... és kukac sincs bennem (legalábbis nem érzem h lenne) :nevet2:

Szerkesztette: OnLány 2006. 07. 12. 10:02 -kor

#1815 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 10:11

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 12., szerda - 10:01

Hámmer nekem 2 agyam van! A kukacnak (ami a cseresznyében van) is van agya, nem? :D Habár jut eszembe, nem is vagyok kukacos cseresznye... és kukac sincs bennem (legalábbis nem érzem h lenne) :nevet2:

Hiba! Ezen gyorsan tudol segíteni. Le kell rohanni egy olyan kukacos Shopba, és venni kell egyet vagy többet. Különböző méretben, mert ugye a nagyobb jobb, okosabb! A kisebb meg kénylmesebb akár egész napon át is! :Đ És ha bekukacosodol akkor jobban meg a gondolokdás 2 aggyal!! 

Egyébkén a kukacnak feje van,de esze nincs! Jobb ha tőlem tudod! :Đ

#1816 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 10:36

Idézet: Martinka - Dátum: 2006. júl. 12., szerda - 11:11

Hiba! Ezen gyorsan tudol segíteni. Le kell rohanni egy olyan kukacos Shopba, és venni kell egyet vagy többet. Különböző méretben, mert ugye a nagyobb jobb, okosabb! A kisebb meg kénylmesebb akár egész napon át is! :Đ És ha bekukacosodol akkor jobban meg a gondolkodás 2 aggyal!! 

Egyébként a kukacnak feje van,de esze nincs! Jobb ha tőlem tudod! :Đ

Chö! Te azt néd ki belőlem, hogy csak shopban juthatok kukachoz? Hogy hús-vér kukacot már nem is találhatok magamnak?  :eek: (a hús-vér ebben a kontextusban most kifejezetten idevág, hiszen van a húsf*tyi meg a vérf*tyi :D -> ezen szavak jelnetését szívesen elmagyarázom, ha netán kiderülne, hogy ezek is tipikus pesti szavak  :Đ )

Annak a kukacnak, amire te gondolsz, pontosan tom, hogy csak feje van, de agya nem, vagyis van agya, de ugye ürül, így érthető ha a pasik egyre gyagyábbak :D :D :D
De ha viszont a kukacra, mint nyű típusú acephala légylárvára gondolsz, akkor annak igenis van agya, igaz, annak feje nincs, ezért hívják acephalának (acephala latinul "fejtelent" (szal fej nélkülit) jelent) :p :)

Szerkesztette: OnLány 2006. 07. 12. 10:46 -kor

#1817 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 10:57

Yorge! :D

#1818 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 11:01

Idézet: Martinka - Dátum: 2006. júl. 12., szerda - 10:58

:lol:

#1819 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 11:17

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 12., szerda - 10:36

Chö! Te azt néd ki belőlem, hogy csak shopban juthatok kukachoz? Hogy hús-vér kukacot már nem is találhatok magamnak?  :eek: (a hús-vér ebben a kontextusban most kifejezetten idevág, hiszen van a húsf*tyi meg a vérf*tyi :D -> ezen szavak jelnetését szívesen elmagyarázom, ha netán kiderülne, hogy ezek is tipikus pesti szavak  :Đ )

Annak a kukacnak, amire te gondolsz, pontosan tom, hogy csak feje van, de agya nem, vagyis van agya, de ugye ürül, így érthető ha a pasik egyre gyagyábbak :D :D :D
De ha viszont a kukacra, mint nyű típusú acephala légylárvára gondolsz, akkor annak igenis van agya, igaz, annak feje nincs, ezért hívják acephalának (acephala latinul "fejtelent" (szal fej nélkülit) jelent) :p :)

A shopos kukac nem hagy cserben! Arra mindig számíthatsz! Nem ér meglepi, nem maszatol, kitartó, és elég csak magadra figyelni! (Ha eddig is ezt tetted akkor ez nem extra! :Đ )

#1820 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 11:23

Idézet: Martinka - Dátum: 2006. júl. 12., szerda - 12:17

A shopos kukac nem hagy cserben! Arra mindig számíthatsz! Nem ér meglepi, nem maszatol, kitartó, és elég csak magadra figyelni! (Ha eddig is ezt tetted akkor ez nem extra! :Đ )

És kérem szépen, ezt is lehet harapni? Tudod, hű akarok maradni a becenevemhez, amit a pasik adtak nekem (Krokodil) :D

A felsorolásodhoz még hozzá tenném, hogy mindig kemény, és akkor vehetem igénybe, amikor csak akarom, sosem fáj a feje és nem is álmos :D No és nem utolsó sorban, nincs szükség foga(l)m(a)zásgátlásra sem :up:

Szerkesztette: OnLány 2006. 07. 12. 11:24 -kor

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.