HWSW Informatikai Kerekasztal: Progit keresek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Progit keresek Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#1201 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 15. 21:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 04. 15. 15:34

Valóban, Opera11.10 megeszi. FF4 nem, lehet a , nem tetszik neki az URL-ben.

FF4 itt is, a link simán működik...
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

#1202 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 28. 13:02

Van nekem egy PE-s exe fájlom, ami a memóriában tárol egy kódot. Ezt visszafejtettem, megtaláltam a nekem érdekes kódrészt, de a fájlba ezt nem találom. Szükségem lenne ezért egy PE-t támogató exe editorra. A PE Explorert ismerem, de nem akarok warezolni, meg eléggé összehányja a rendszert, ezért az iránt érdeklődök, hogy van e hasonló program. Lehetőleg freeware. A segítők között egy nagy büdös lófaszt sorsolok ki.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1203 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 28. 13:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 04. 28. 14:02

Van nekem egy PE-s exe fájlom, ami a memóriában tárol egy kódot. Ezt visszafejtettem, megtaláltam a nekem érdekes kódrészt, de a fájlba ezt nem találom. Szükségem lenne ezért egy PE-t támogató exe editorra. A PE Explorert ismerem, de nem akarok warezolni, meg eléggé összehányja a rendszert, ezért az iránt érdeklődök, hogy van e hasonló program. Lehetőleg freeware. A segítők között egy nagy büdös lófaszt sorsolok ki.

Hogy hányja össze a rendszert? Nekem rendesen megy. Amúgy meg valami disassemblert is kipróbálhatsz, illetve sima hexeditorral is próbálkozhatsz. Illetve én ezeket a resource editorokat ismerem még: xn resource editor, reshacker, resedit, cff explorer suite. Ez utóbbi összetettebb.

Én általában disassembler + hexeditor és reshackerrel több dolgot megtudok csinálni. Gyakorlatilag majdnem az összes programom hacked valamilyen szinten. Mert nem tetszett valami benne, aztán azt kihekkeltem belőle. :) De általában csak design módosításokat eszközölök, mert alapból gagyi a program kinézete, vagy kisebb ráncfelvarrást igényel.

Szerkesztette: des 2011. 04. 28. 13:30 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1204 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 28. 13:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 04. 28. 14:02

Lett volna rá ötletem, de így... egy nagy büdös lóf*szt...
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

#1205 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 28. 13:56

Üzenet megtekintéseIdézet: des - Dátum: 2011. 04. 28. 14:28

disassemblert is kipróbálhatsz, illetve sima hexeditorral is próbálkozhatsz. Illetve én ezeket a resource editorokat ismerem még: xn resource editor, reshacker, resedit, cff explorer suite. Ez utóbbi összetettebb.

Én általában disassembler + hexeditor és reshackerrel több dolgot megtudok csinálni.

Disassembler debuggerrel néztem ki a kódot, futás közben a memóriából. a hexeditor nem találja a kódot a fájlban (és bár az exe-hez tartozik, de a többi dll fájlban sem). Lehet valami tömörített vagy spéci PE formátumó fájl, ami máshogy néz ki futás előtt és közben. A reshackert régebben próbáltam, iszonyat gagyinak tűnt. A többit, amit írtál, azt megnézem.

A PE Explorer egy csomó mindent ír a regisrtybe, mert shareware. Végső esetben majd használom ezt virtuális gépen.

Üzenet megtekintéseIdézet: PetruZ - Dátum: 2011. 04. 28. 14:29

Most mit kényeskedsz? Pedig annyira törtem magam, hogy motiváljalak, aztán ez a hála? Kegyetlen egy tazmánördög vagyol.

Szerkesztette: Raynes 2011. 04. 28. 13:58 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1206 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 08. 07:42

Üzenet megtekintéseIdézet: PetruZ - Dátum: 2011. 04. 28. 14:29

Akkor monny'ad tazmánördög, mert ha nem segítesz, a seggedbe lesz a lófasz. Így is sok van már a rovásodon, nincs tazmánördögös avatarod.

Már próbáltam PE Explorerrel is, nem találja az sem a kódrészletet, igaz a fájlt sem érti, értelmetlen DB utasításokra bontja fel és hibát ír a headerre. Ilyet még nem pipáltam. Valami írja a kódot a memóriaterületre (Cheat Engine, debugger, disassembler szerint az .exe fájl). A fájlokban (megnéztem a dll-függőségeket is) nem található a kódrészlet és a fájlokban a kód nincs csomagolva (UPX-szel biztosan nem), bár lehet utóbbiban tévedek, mert nem zárható ki, hogy mással lehet tömörítve.

Üzenet megtekintéseIdézet: des - Dátum: 2011. 04. 28. 14:28

Én általában disassembler + hexeditor és reshackerrel több dolgot megtudok csinálni. Gyakorlatilag majdnem az összes programom hacked valamilyen szinten.

Resource Hacker azt mondja, hogy tömörítve van a PE-s .exe, de nem tudja mivel. Hogy lehetne ezt megtudni?

Szerkesztette: Raynes 2011. 05. 08. 08:05 -kor

#1207 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 08. 09:02

Exeinfo PE azt mondja, hogy Aspack v2.11-el van csomagolva az .exe fájl. Kicsomagoltam a hozzá ajánlott AspackDie 1.4-gyel, de bugosan működik a program. Eleve gyanús, hogy fél mega helyett 38MB lett belőle :s

UnAspack v1.0.1 jól kicsomagolta, így 2MB alatt van. Működik is, de a program reklamál, hogy módosítva lett. Na mindegy. Ez az én dolgom, a probléma megoldódott. Innentől nem programozási kérdés és nem fórumtéma.

Szerkesztette: Raynes 2011. 05. 08. 09:20 -kor

#1208 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 08. 11:41

tudtok olyan ingyenes progit ajánlani, amivel *.mkv kiterjesztésű filmből ki tudom nyerni a feliratot? (*.srt-be lenne a legjobb)
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#1209 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 08. 12:29

http://matroska.org/...titles/srt.html

http://www.videohelp...s/MKVExtractGUI

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#1210 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 08. 13:03

Ez újabb:
http://www.videohelp...MKVExtractGUI-2
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1211 Felhasználó inaktív   tamás72 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 21. 18:18

A HDD olvasás/írás sebességét tesztelő ingyenes program kellene. A HD Tune fizetős lett.Köszi.

#1212 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 21. 21:59

Üzenet megtekintéseIdézet: tamás72 - Dátum: 2011. 05. 21. 19:18

A HDD olvasás/írás sebességét tesztelő ingyenes program kellene. A HD Tune fizetős lett.Köszi.

http://crystalmark.i...rk/index-e.html

http://www.simplisof...?request=HdTach (XP kompatibilis módban kell indítani)

#1213 Felhasználó inaktív   freddy66 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 22. 11:43

Sziasztok !

Web URL regisztráló progit szeretnék keresőkbe.
Köszi előre is.

#1214 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 23. 07:02

Üzenet megtekintéseIdézet: tamás72 - Dátum: 2011. 05. 21. 19:18

AlternativeTo - praktikus gyűjtőoldal ingyenes alternatívakeresésre.

#1215 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 23. 08:21

Üzenet megtekintéseIdézet: MisterY - Dátum: 2011. 05. 23. 08:02

AlternativeTo - praktikus gyűjtőoldal ingyenes alternatívakeresésre.

Igen, ez egy nagyon jó kis oldal. Meg amúgy azért ilyeneket igen gyorsan lehet guglival is találni...

#1216 Felhasználó inaktív   horatio65 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 24. 18:35

Sziasztok!

Érdekes dolog történt a külső vinyómmal. Valamiféle vírus jött be, és minden könyvtárbejegyzésemből .lnk, azaz link lett. Minden megvan, ha megnyitom a linket, akkor egy külön ablakban megjelenik a könyvtár tartalma, de ez így nem nagyon jó. Hallottam van valamilyen progi, ami ezt helyre tudja állítani. Erre lenne szükségem, illetve legalább a nevére ennek.

Köszönöm: Robi

#1217 Felhasználó inaktív   horatio65 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 24. 19:29

E8DA.exe a neve annak a kártevőnek, ami a bajt csinálta úgy látom, de nem tudta eddig kiirtani semmi sajnos. A Kaspersky felismerte, de nem tud mit kezdeni vele sajna..

#1218 Felhasználó inaktív   mikike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 30. 14:33

Mi az a program, amivel szöveg (MP3) alá zenét lehet keverni, a háttérbe? Aztán úgy elmenteni az egészet. A lehető legegyszerűbb, kezdőknek való kellene.

(A szöveg felvételére is ajánlhatnátok egy zajmentes programot...)

Köszi
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

#1219 Felhasználó inaktív   hkpk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 31. 18:50

Üzenet megtekintéseIdézet: mikike - Dátum: 2011. 05. 30. 15:33

Mi az a program, amivel szöveg (MP3) alá zenét lehet keverni, a háttérbe? Aztán úgy elmenteni az egészet. A lehető legegyszerűbb, kezdőknek való kellene.

(A szöveg felvételére is ajánlhatnátok egy zajmentes programot...)

Köszi

GoldWave? Audacity? MixPad?
Zajmentes program alatt mit értesz? Talán jó környezet, mikrofon, hangkártya esetleg...

#1220 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 31. 21:06

Üzenet megtekintéseIdézet: hkpk - Dátum: 2011. 05. 31. 19:50

GoldWave? Audacity? MixPad?
Zajmentes program alatt mit értesz? Talán jó környezet, mikrofon, hangkártya esetleg...

Audacity +1. Nem mondom, hogy a legegyszerűbb, pl külön kell telepíteni mellé az Lame MP3 tömörítőt, ellenben teljesen jó program, és teljesen ingyenes.

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.