HWSW Informatikai Kerekasztal: Progit keresek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Progit keresek Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#1221 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 23. 18:08

Melyik most a legjobb wines pdfnéző? A Foxit Reader az 5-ös verzióra már épp olyan fos lett majdnem, mint a Adobe. Melyik a legjobb alternatíva most? Valami olyasmi, mint a Foxit Reader volt régen.

A Sumatra PDF nem tűnik rossznak, de kíváncsi lennék egy nagyobb múlttal rendelkező alternatívára, amivel vannak már hosszú távú tapasztalatok. Az Evince milyen?

Szerkesztette: Raynes 2011. 06. 23. 18:21 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1222 Felhasználó inaktív   malvin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 28. 16:31

Keresek olyan konvertert (NEM lejátszót!), ami 3D-s (jobb és bal kép) videot anaglyph formájúra alakít.
(Jó volna, ha a HD minőség is megmaradna!).

u.i. ez mintha valami ilyesmi lenne, de sajnos MAC software.

#1223 Felhasználó inaktív   KoLaMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 29. 08:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 06. 23. 19:08

Melyik most a legjobb wines pdfnéző?

A Foxit Reader.
Ezt eddig nem tudtam, ugyanis hosszú évek óta nem próbáltam mást (mert minek, amire használom, arra tökéletesen megfelel).
Most már tudom, mert ha nem így lenne, egy hét alatt kaptál volna legalább egy-két tippet...:-)

#1224 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 29. 09:04

Üzenet megtekintéseIdézet: KoLaMan - Dátum: 2011. 06. 29. 09:58

A Foxit Reader.

Töltsd le a legújabb, 5-ös verziót és meglátod mekkora fost csináltak belőle (és a weboldalukból is). 2006 óta használom, de sikerült irgalmatlanul elöszödözniük.

A Sumatra PDF és az Evince sem tűnik rossznak, de még nincs vele elég tapasztalatom. Addig néhány gépen meghagyom a 4-es Foxitot.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1225 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 01. 17:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 06. 29. 10:04

Töltsd le a legújabb, 5-ös verziót és meglátod mekkora fost csináltak belőle (és a weboldalukból is). 2006 óta használom, de sikerült irgalmatlanul elöszödözniük.

A Sumatra PDF és az Evince sem tűnik rossznak, de még nincs vele elég tapasztalatom. Addig néhány gépen meghagyom a 4-es Foxitot.

és miért nem jó a régi foxit? mármint miért akarsz újabbat? nem eszik meg pár dokumentumot? mert csak azért, hogy a legújabb legyen fent, felesleges szerintem bármiből az újabb, ha megfelel a régebbi.

Szerkesztette: des 2011. 07. 01. 17:20 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1226 Felhasználó inaktív   tamás72 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 01. 17:53

A Bibliát szeretném úgy megcsinálni PDF-be, hogy ne egy egybefüggő PDF fájlfolyam legyen, hanem valamilyen könyvtárszerkezetbe legyenek elkülönítve a könyvek és azon belül a fejezetek is külön alfejezetek legyenek. Milyen ingyenes programmal lehet ilyet készíteni? És ha keresek benne valamit akkor a kereső ki tudja listázni, hogy konkrétan hol is van a keresőszó. Köszi.

#1227 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 07. 01. 19:19

Mostanában csináltam pár gyorsított videót úgy, hogy volt kis célprogram, ami minden X. kockát az .avi-ból kivette jpg-be, aztán egy másik proggi a jpg-ből videót csinált. Úgy néz ki, az egyik kedvencem megszűnt, így eszembe jutott, hátha van egyből valami kis proggi, ami ilyen módon csinál gyorsított videót, hogy pld. másodpercenként 1 kocka, aztán kész.
Make love not Wor.

#1228 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 01. 20:19

Üzenet megtekintéseIdézet: des - Dátum: 2011. 07. 01. 18:19

és miért nem jó a régi foxit? mármint miért akarsz újabbat? nem eszik meg pár dokumentumot? mert csak azért, hogy a legújabb legyen fent, felesleges szerintem bármiből az újabb, ha megfelel a régebbi.

Lehet igazad van, most is azt használok olyan gépeken, ahol már fentvan a régi. Egy idő múlva viszont kénytelen leszek váltani, mert a biztonsági réseket ki fogják használni és az új funkciók sem kerülnek bele, pedig jönni fognak ilyenek. Nem akarom ezt a pontot bevárni, ezért már most alternatívát keresek.

#1229 Felhasználó inaktív   bis 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 07. 02. 19:25

Sziasztok!

Új vagyok itt, úgyhogy remélem jó helyre írok. Olyan programra lenne szükségem, hogy a kiírd régió 2 es dvd lemezeket át tudom konvertálni régió 1 es re. Vettem az autóba egy dvd lejátszót és csak régió 1 es dvd ket játszik le.

Köszi

#1230 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 05. 19:20

Olyan mediaplayert keresek ami lejátsza a youtuberól a klipeket, lehet neki playlistet megadni..stb. Lehet fizetős is.
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!
Nem jött össze neki, továbbküldték...

#1231 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 17. 20:08

Egy CD katalogizáló programot keresek, lehetőleg ingyenes legyen.

#1232 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 24. 10:36

Olyan hangerőszabályzót keresek Win-re, amiben nem csak szúszka van, hanem %-ban vagy számértékben külön jelzi, hogy pontosan mennyin áll a hangerő. A Win alap hangerőszabályzójával csak szemre lehet belőni a mértéket.

#1233 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 24. 12:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 08. 24. 11:36

Olyan hangerőszabályzót keresek Win-re, amiben nem csak szúszka van, hanem %-ban vagy számértékben külön jelzi, hogy pontosan mennyin áll a hangerő. A Win alap hangerőszabályzójával csak szemre lehet belőni a mértéket.

http://www.zamaansof...upport_page.htm
Mondjuk elég gagyi ezzel a pepsi dologgal. De szerintem egy kis reshacker manipuláció és olyanra alakítod ,amilyenre akarod. :D
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1234 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 24. 12:51

Kösz szépen :) Amellett, hogy szemlátomást csak a fő hangerőt mutatja (a waveout, mic, stb. hangerejét nem), sajnos már ránézésre túl gagyi. Ilyet lehet, hogy én is ki tudnék guglizni. Nem írtam, de értelemszerűen olyan progikat várok, amit már ismertek, kipróbáltatok és emlékeztek rá, tudjátok, hogy támogatja a hangerő számokban való kijelzését. Parancssori is jó. Lehetőleg driver szerinti értékkel mutassa (általában 0-65535), de végső esetben a %-os kijelzés is elég.

Most parancssorból állítom be a hangerőt NirCmd-rel, és kikísérletezem hányas szinten a jó, de ez csak pótmegoldás.

#1235 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 24. 13:31

Aha. Mondjuk az nem gagyi, hanem sz*r. Előbb próbáltam,. Még csak reshackerkedni sem lehet vele.

#1236 Felhasználó inaktív   hkpk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 25. 20:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 08. 24. 11:36

Milyen hangkarid van? Nekem a SoundMax hangerőszabályzója kezeli a Soundmax alaplapit, és a másodlagos SB PCI128-ast is, csúszkás a hangerőszabályzó, de ha ott az egérmutató, akkor tooltipben jelzi %-ban is, hogy hol áll, mozgatás közben változik...

#1237 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 26. 06:14

Az én kártyám (ezen a gépen) integrált és nem tudja tooltippben sem ezt a kijelzést. Különben meg általános megoldást keresek. Szerintem ebből guglizás lesz, nem nehéz, csak kib. sok a szemét és az amatőr tákolmány, győzze kiválogatni az ember a normálisat.

#1238 Felhasználó inaktív   hkpk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 26. 08:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 08. 26. 07:14

Az én kártyám (ezen a gépen) integrált és nem tudja tooltippben sem ezt a kijelzést. Különben meg általános megoldást keresek. Szerintem ebből guglizás lesz, nem nehéz, csak kib. sok a szemét és az amatőr tákolmány, győzze kiválogatni az ember a normálisat.

A SoundMax is integrált. Abból a szempontból meg általános a hangerőszabályzója, hogy nem csak a saját kártyáját képes vezérelni. Titok, hogy milyen hangkártyád van?

#1239 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 26. 08:20

Nem titok. Ezen a gépen ALC268. A másik gépen viszont Audigy2-őn szeretném használni a megoldást. Megnézem ezt a SoundMax-ot. Bár mondjuk ezekkel a driveres hangerőszabályzokkal az a baj, hogy csak meghatározott hw-eken mennek általában.

Szerk. á, ez nagyon gagyi. Nem fogok feles drivert telepítgetni ezért gépekre. Nekem csak egy progi kéne, amit csak fel kell másolni.

Szerkesztette: Raynes 2011. 08. 26. 08:26 -kor

#1240 Felhasználó inaktív   hkpk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 26. 09:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 08. 26. 09:20

Nem titok. Ezen a gépen ALC268. A másik gépen viszont Audigy2-őn szeretném használni a megoldást. Megnézem ezt a SoundMax-ot. Bár mondjuk ezekkel a driveres hangerőszabályzokkal az a baj, hogy csak meghatározott hw-eken mennek általában.

Szerk. á, ez nagyon gagyi. Nem fogok feles drivert telepítgetni ezért gépekre. Nekem csak egy progi kéne, amit csak fel kell másolni.

Nem találok képet az ALC268-as saját szoftveres keverőjéről, de ha nem tévedek az egy nagyon realtekes newage sítílusu valami lesz, pfúj...
Az Audigy2-nek viszont nem hiszem el, hogy nincs igényes szoftverkörítése.

Amúgy mi a gagyi a SoundMax hangszabályzójában?
De amúgy tessék:
http://www.brotherso...ller-39494.html

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »