HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW F1 bajnokság II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (143 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW F1 bajnokság II. 2006-os bajnoki szezon

#1 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 04. 04:17

előző téma folytatása

----atyuska----

#2 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 07:02

Idézet: Drummaster

- A HWSW F1 bajnokságot az Electronic Arts által készitett F1 Challenge 99-02 programmal játszuk, amely alá telepiten kell az RH2005 modot, valamint a 2005-es trackpackot.

A telepítés menete a következő:

Alap F1 CH '99-02
RH2005 MOD - Base pack
RH2005 MOD - Track pack
Findthelimit telemetria

- Mivel ez egy offline bajnokság, nincs szükség szélessávú internet hozzáférésre, sőt, maga az internet is csupán a konzultációkhoz és az eredmények leadásához / megtekintéséhez kell. Szükség van azonban egy free (vagy nem free) tárhelyre, ahová az eredményeket fel kell tölteni.

- A bajnokság során követjük a valós versenynaptárt, kivéve azokat a pályákat, amelyek a modban nem szerepelnek.

- Mivel általában 2 hetente vannak a valós futamok, ezért a HWSW bajnoki "futamok" szintén 2 hetente vannak, csak épp mindig azon a hétvégén, amikor nincs valós verseny. Az FHA hivatalos versenynaptára megtekinthető a http://fha.hwsw.hu oldalon.

- Mindenki olyan autóval megy, amilyennel akar, de amilyen autóval csatlakozik a bajnoksághoz, olyannal kell az egész szezonban versenyeznie, szezon közben autóváltás nem lehet.

- A kipörgésgátló, a blokkolásgátló, az automata váltó és az automata kuplung kivételével minden assistance-t (segítséget) ki kell kapcsolni, de igény szerint ez utóbbiak is kikapcsolhatóak, ha valaki nagyon spiller.
Továbbá a Károk felerősítése opciót mindenkinek 100 %-on kell használnia.

- Minden versenyzőnek tesztköröket kell futnia (amennyit jól esik). A legjobb idejéről screenshotot és telemetria file-t kell készítenie, amelyeket elérhetővé kell tennie online.

- A shoton és a telemetria adatokon mindenképp a versenyző saját, a HWSW fórumon is használatos nicknevének kell látszania. Ez alól egyedül BraveF1 kolléga kivétel, aki mindenhol máshol simán Brave néven szerepel. Ő egyedül leadhatja Brave névvel az adatokat. Aki más néven ad le eredményt, mint a HWSW nickje, azt nem veszük figyelembe.

- Hibátlan telemetria adatok érvényesek screenshot nélkül, viszont screenshot telemetria adatok nélkül érvénytelen, ez esetben a versenyző idejét nem tudjuk figyelembe venni.

- A screenshotokat és telemetria adatokat közzé kell tenni a HWSW fórum HWSW F1 bajnokság topicjában a megadott időpontig.

- Ha valaki a megadott időpontig nem teszi közzé az idejét, akkor 1 pontot levonunk a helyezése által neki járó pontból, ha az azt követő 24 órában sem, akkor nem kap pontot, hanem "NC" (Not Classified) lesz.

- A leadási határidők mindig pontosan meg lesznek jelölve a HWSW F1 bajnokság topicjában, valamint a sorozat hivatalos weboldalán is.

- A beérkezett adatokon szereplő idők szerint áll össze a helyezés, ami alapján pontokat lehet szerezni.

- Egyéni pontozás: A szerzett pont mindíg attól függ, hogy hány induló volt. Ha 10, akkor az 1. kap 10 pontot, a 2. 9-et.....a 10. 1 pontot. Ha 6 induló van, akkor az 1. kap 6 pontot, a 2. 5-ot.....a 6. 1-et. Erre azért van szükség, mert nem biztos, hogy fix létszám lesz az egész szezonban.

- Csapat pontozás (konstruktőri bajnokság): A csapaton belüli két legjobb eredmény átlaga. Kivétel, ha az adott csapat színeiben 1 versenyző indul. Ilyenkor az ő egyéni pontja lesz a csapat pontja is.

- A HWSW F1 bajnoki sorozat hivatalos weboldala elérhető itt: http://fha.hwsw.hu . Az oldalt Brave és Dispose versenyzőtársunk készített és tart karban. Ezen weboldalon egyébként számos adat, tudnivaló, hasznos linkek és letöltési helyek is megtalálhatóak, valamint a bajnokság aktuális állása is megtekinthető.

Idézet: Drummaster

Figyelem, mindenki! A magyar nagydíjra szervezek egy online funrace-t. Természetesen attól még a bajnokság megy ahogy szokott.

Feltételek, szabályok:

Versenytáv: 50%
Gumikopás: 2X
Benzinfogyasztás 2X
Assistance: szokásos - blokkolásgátló, kipörgésgátló, váltó és kuplung.
Zászlószabályok élnek. Ha valakinek nem lenne tiszta: sárga: veszély, előzni tilos. Kék: sokkal gyorsabb autó jön mögötted, engedd el. Fekete: Irány a box, versenyből kizárva. Kockás: Mákod van :D  Ha valaki kap büntit (stop & go, stb) szabály szerint le kell tölteni.
A replay el lesz mentve, aki barbár módon lökdösi ki a többieket, az esetleges következő funrace futamon nem vehet részt.
Aki kiesik, vagy kizárásra kerül valamiért, a boxba kell menni, de nem léphet le a szerverről, mert azzal ha megakasztja egy pillanatra a játékot, baleset lehet a pályán.
Futam közben csatlakozni a szerverhez nem lehet, ugyanezért. Ennek érdekében a szerver név és pass-t a nevezést leadó versenyzőknek a szerver indítása előtt 1 órával PÜ-ben (!!!) küldöm, tehát nyilvánosban nem lesz közzétéve.
Az időmérő edzés és a futam alatt a játékban chatelni TILOS, de legalábbis a lehető legminimálisabbra kell csökenteni. Engem, kivéve persze, hisz én "szervezkedek", de én is nyilván a lehető legminimálisabbat fogom pofázni.
Futam újraindítás csak akkor lesz, ha az első 10 körben legalább a mezőny fele kiesik. Aki kiesik nézze meg, hogy ő hanyadik kieső. Ha azt látja, hogy az ő kiesésével megvan a mezőny fele, chaten szóljon és indítom újra.

Időpont: augusztus 5, szombat.
Menetrend: 17:00-kor indul a szerver, szabadedzés. 17:30-tól 17:50-ig kvalifikáció. 18:00-kor rajt.
A futamra nevezni Augusztus 3. éjfélig lehet.

Szívesen veszek jobbító javaslatokat, ha vannak.  :)

szerk.: Már most tanácsolom azoknak a csapatoknak, akiknél 2,3, vagy több autó indul, hogy egyeztessék a boxtaktikát, nehogy McDrive feeling legyen... :Đ

Eddigi jelentkezők:
  • Drummaster
  • Atti
  • Flash Gordon
  • LightBringer
  • Dispose

Szerkesztette: Atti 2006. 07. 04. 07:13 -kor

WoT nick: Atti77

#3 Felhasználó inaktív   Flash Gordon 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 07:45

Idézet: Atti - Dátum: 2006. júl. 4., kedd - 8:02

Eddigi jelentkezők:
  • Drummaster
  • Atti
  • Flash Gordon
  • LightBringer
  • Dispose

Öööööö, izé...

Mivel nincs pedálom, nemtom, hogy érdemes-e billel, vagy csak kormánnyal nekivágnom! És ki tudja, hogy addig lesz-e új kormány!  :(

Sry! :rolleyes:

#4 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 07:48

Mi van a pedáloddal? A szétszedős-kontakt spray-s mókát nem próbáltad még?
Meg az még egy hónap, addig szerezz egy kormányt, különben Drummaster megver  :Đ

A kanadai verseny nem hivatalos végeredménye:

Csatolt fájl:

#5 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 07:48

A pontverseny állása:

Csatolt fájl:

#6 Felhasználó inaktív   Snekov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 16:25

10 kör után 1:12

valaki esetleg rajtam kívül ment már az amcsi pályán?

#7 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 16:44

Invisibleman is 1:12-t ment, megtalálod az idejét telemetriával együtt az előző topic végén valahol

#8 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 16:53

Idézet: Snekov - Dátum: 2006. júl. 4., kedd - 17:25

Nem... :D

#9 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 17:35

Idézet: Snekov - Dátum: 2006. júl. 4., kedd - 17:25

Már én is mentem. 1:12 eleje, vége, vagy  a közepe? Mert nem mindegy  :D

10 kör után 1:12,580  De még van mit állítani a setupon, szinte egy az egyben a kanadai setuppal mentem

#10 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 17:55

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. júl. 4., kedd - 17:53

Nem... :D

Nem :)
lehet, hogy kanadából kiindulva átállok a leadás előtti 0.5óra vasárnap/1 óra hétfőn típusú leadásra :D

#11 Felhasználó inaktív   Snekov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 19:56

Idézet: vipisrac - Dátum: 2006. júl. 4., kedd - 18:55

Nem :)
lehet, hogy kanadából kiindulva átállok a leadás előtti 0.5óra vasárnap/1 óra hétfőn típusú leadásra :D

Ne becsüld alá a sötét oldal erejét LUKE! :Đ  :Đ

#12 Felhasználó inaktív   Sub-S 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 09:38

A telemetriám:2005rh_montreal_subs_1.13.667.lap
Sajna nem volt túl sok időm körözgetni, a következő leadásra még ennyim sem lesz... :(

#13 Felhasználó inaktív   pitius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 11:08

Az időm...amit csak most tudtam belinkelni...

>>> 1:12.859 <<<

Szerkesztette: pitius 2006. 07. 05. 11:09 -kor

#14 Felhasználó inaktív   Piski 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 18:19

Sziasztok.

Holnap ellépek haza a hétvégén pedig elmegyünk kirándulni Szolvéniába, úgyhogy leadásig már nem leszek.

Ezért most belinkelem az időm.

Usa

Kellemes hétvégét és jó körözgetést!

#15 Felhasználó inaktív   Bibu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 19:43

30 kör után 1:11.041...

Piski megint elég brutált ment... :)  :think:

Snekov setup ment...tíz perc alat kreáltam az alapból, szal biztos tudsz majd rajta finomítani :up:

#16 Felhasználó inaktív   Snekov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 20:56

Idézet: Bibu - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 20:43

30 kör után 1:11.041...

Piski megint elég brutált ment... :)  :think:

Snekov setup ment...tíz perc alat kreáltam az alapból, szal biztos tudsz majd rajta finomítani :up:

Köszi! Holnap délután kipróbálom és próbálok rajta javítani( ha egyáltalán kell ;) ).
Ahogy sikerült valami értelmes időt kihozni, azt a setupot küldöm neked vissza!
Most megfogjuk a mekiseket! :D

#17 Felhasználó inaktív   Bibu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 22:16

Idézet: Snekov - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 21:56

Most megfogjuk a mekiseket! :D

Hapcíííí :)

#18 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 22:34

Idézet: Bibu - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 23:16

Hapcíííí :)

úgy látom csak a náthát sikerült elkapni :D

#19 Felhasználó inaktív   Snekov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 06. 14:04

Bibu kipróbáltam a setupot egésszen jó! Küldtem e-mailt! Picit jobb időt mentem mi te, de van még benn egy pici szerintem. Minden benne van az e-mailben! Majd jelezz vissza mi a tapasztalatod!

#20 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 06. 17:41

ííí vazze, mindenki ilyen komolyan nyomja én meg még meg sem kóstoltattam az usai aszfaltot az R25-ömmel?  :think: :D
Ma nekidurálom magam yoooool  :cool: Tavaly itt szereztem egyetlen ezüstérmemet, illene idén is szépen szerepelnem itt. :)

Szerkesztette: Rudi 2006. 07. 06. 17:44 -kor

Téma megosztása:

• (143 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó