Idézet: Flash Gordon - Dátum: 2006. nov. 30., csütörtök - 10:40
HWSW F1 bajnokság II. 2006-os bajnoki szezon
Elküldve: 2006. 11. 30. 16:02
Idézet: Atti - Dátum: 2006. nov. 30., csütörtök - 9:30
Boldog névnapot az Andrásoknak! 
Köszi
"Másoljuk olyan helyre, ahol írásjogunk van."
Elküldve: 2006. 11. 30. 16:11
Idézet: Atti - Dátum: 2006. nov. 30., csütörtök - 9:30
Boldog névnapot az Andrásoknak! 
Isten éltesse őket
Elküldve: 2006. 11. 30. 21:32
Vipivel voltunk egy kis online! Szoros meccseket játszottunk! :Đ
Elküldve: 2006. 11. 30. 21:51
Idézet: Flash Gordon - Dátum: 2006. nov. 30., csütörtök - 21:32
Vipivel voltunk egy kis online! Szoros meccseket játszottunk! :Đ
Tanul a srác, de még nem az igazi...
Elküldve: 2006. 12. 01. 08:04
Sziasztok!
Lenne egy kis problemank. Remeljuk tudtok segiteni. Interneten keresztul szeretnenk kb. 8-an, 10-en jatszani, de nem akar osszejonni, flottul. A prac., qual. meg csak-csak megy, de a verseny rajtjanal egyeseknek eltunnek a tobbiek autoi. Nehanyunknak viszont nem. Szoval az lenne a kerdesunk, hogy hogyan kell jol felkonfiguralni egy halozatos jatekot??
Kiprobaltuk a hamachi nevu csodat, ami LAN-t hoz letre neten keresztul, de ez sem segitett. Remelem ti tudtok.
Elore is koszi!
Lenne egy kis problemank. Remeljuk tudtok segiteni. Interneten keresztul szeretnenk kb. 8-an, 10-en jatszani, de nem akar osszejonni, flottul. A prac., qual. meg csak-csak megy, de a verseny rajtjanal egyeseknek eltunnek a tobbiek autoi. Nehanyunknak viszont nem. Szoval az lenne a kerdesunk, hogy hogyan kell jol felkonfiguralni egy halozatos jatekot??
Kiprobaltuk a hamachi nevu csodat, ami LAN-t hoz letre neten keresztul, de ez sem segitett. Remelem ti tudtok.
Elore is koszi!
Elküldve: 2006. 12. 01. 08:09
Ilyesmivel mi is szívtunk, de megoldás nem született
WoT nick: Atti77
Elküldve: 2006. 12. 01. 08:16
Idézet: Air - Dátum: 2006. dec. 1., péntek - 9:04
Sziasztok!
Elore is koszi!
Elore is koszi!
F1RST3
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet
Elküldve: 2006. 12. 01. 09:12
Idézet: Air - Dátum: 2006. dec. 1., péntek - 9:04
Sziasztok!
Elore is koszi!
Elore is koszi!
rFactor
Elküldve: 2006. 12. 01. 09:45
Idézet: Flash Gordon - Dátum: 2006. dec. 1., péntek - 9:12
rFactor
(szerk: múltkor próbáltunk vele multiban játszani, ketten tudtunk kapcsolódni, a többieket folyton kivágta )
Szerkesztette: Atti 2006. 12. 01. 09:49 -kor
Elküldve: 2006. 12. 01. 10:09
Idézet: Atti - Dátum: 2006. dec. 1., péntek - 9:45
(szerk: múltkor próbáltunk vele multiban játszani, ketten tudtunk kapcsolódni, a többieket folyton kivágta )
De annak a 3 embernek mennyire jól mehetett!!!
Elküldve: 2006. 12. 02. 00:21
Idézet: vipisrac - Dátum: 2006. dec. 1., péntek - 11:09
De annak a 3 embernek mennyire jól mehetett!!! 
Jó is volt, wazze!
De azért a 3damőba odabasz!
Elküldve: 2006. 12. 05. 19:22
Idézet: vipisrac - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 18:41
Ma jönne vki online? 8 körül.
ok
Elküldve: 2006. 12. 05. 22:34
Idézet: Atti - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 22:00
szintén
Disposenak meg
Nem jó így kevesen. Meg idegesít a pálya is. Régi kedvenc, de néha annyira nem megy...
Bezzeg a multkor, amikor ráéreztem, akkor abbamaradt az edzés.
Szóval ott volt: Atti, Disp kicsit, GI és én
Elküldve: 2006. 12. 05. 22:59
Idézet: vipisrac - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 22:34
szintén
Disposenak meg
Nem jó így kevesen. Meg idegesít a pálya is. Régi kedvenc, de néha annyira nem megy...
Disposenak meg
mér olyankor kell indítani szervertet, mikor nekem nem jó?
így elmaradt részemről a renyó powwaaa, de remélem Disp megfelelően szolgáltatta eme remek erőt :Đ
Elküldve: 2006. 12. 05. 23:18
Idézet: Rudi - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 22:59
mér olyankor kell indítani szervertet, mikor nekem nem jó?
:Đ 
így elmaradt részemről a renyó powwaaa, de remélem Disp megfelelően szolgáltatta eme remek erőt :Đ

Disp ment 5 kört, rájött, hogy a Renault nem alkalmas technika a versenypályára és inkább lelépett focit nézni...
Héten lesz még vmikor...
Kis online verseny is lehetne, ha összejövünk 5-6-an. Több résztvevőre sok esély nincs, így a szervezett nagy funrace is elmarad sztem.
Szerkesztette: vipisrac 2006. 12. 05. 23:19 -kor
Elküldve: 2006. 12. 06. 07:44
Dispnek még szoknia kell azt a bazi nagy monitort! 
Én inkább a funra mentem, és ezt Atti is észrevette szerencsére.
Én inkább a funra mentem, és ezt Atti is észrevette szerencsére.
"Másoljuk olyan helyre, ahol írásjogunk van."

Súgó
A téma zárva.