Elküldve: 2006. 12. 19. 06:50
Üdv urak!
Egy lámakirály vagyok, bocs, ha ostobaságokat kérdezek!
Invitel/freestart-os ADSL-t akarok megosztani két asztali gép között. Mindkettőn XP pro SP1 van. Az én gépemen kellene, hogy menjen a böngészés, levélletöltés, FTP, és játék, a másik (asszony gépe) csak böngészés és levélletöltés.
Vettem egy Zyxel P334-t. Első nekifutásra csak az én gépemet raktam mögé.
Gyakorlatilag minden gyári beállításon maradt.
A böngészés szépen működött, leveleket is le tudtam tölteni (outlook), FTP szerverre is fel tudtam csatlakozni (SmartFTP) még a keresgélés is ment. A gond akkor jelentkezett, amikor a kiválasztott cuccokat tölteni próbáltam. Semmi sem történt, csak inaktív lett a "letöltés" gomb.
Keresgéltem a router beállításaiben és a SmartFTP-ben is, de semmit nem találtam, ami megoldotta volna a gondot. Ha valaki tudná a megoldást, azt megköszönném, és ha lehet a válasz szájbarágós legyen, lévén, hogy abszolút láma vagyok.
Volt, illetve van egy másik gondom is, mégpedig az All-Seeing eye nem működött a router mögül, de erre már láttam a választ ebben a topicban, már csak ki kell próbálnom.
Még egy kérdés, ha sikerül ezeket a gondokat orvosolnom, érhet-e még kellemetlen meglepetés, amikor az asszony gépét is csatlakoztatom? (amíg nem tudok tölteni, addig ez biztosan nem fog megtörténni)
Előre is köszi a válaszokat!