Fable 2 A nagysikerű első rész folytatása!
Elküldve: 2008. 05. 15. 20:41
Ezek bizony állejtős képek!
Acer 5536g • Playstation 3 Slim • LG 42LD550
Elküldve: 2008. 05. 16. 11:11
Lényeg, hogy legyen jó torténete, hangulata és játékmenet. Nekem nagyon bejott az elso rész high-fantasys képi világa (vibráns, élénk színek) az atmoszféra és a zene. Nagyon jó lesz ez ketten nyomulva
Most az Overlordot játszom, hogy oltsam a szomjamat (hasonló megjelenítés, zene és aranyos hangulat).
Most az Overlordot játszom, hogy oltsam a szomjamat (hasonló megjelenítés, zene és aranyos hangulat).
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2008. 05. 20. 08:13
Idézet: neoguy - Dátum: 2008. máj. 16., péntek - 11:05
Szép lesz a graf, bár a videón a harc még elég gyengus
A Gothic 3 óta nem érdekel
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|
Elküldve: 2008. 05. 22. 12:25
Szerintem gépigény miatt ezzel nem tudok majd játszani
pedig az első rész nekem nagyon tetszett.
"The Best There Is! The Best There Was! The Best There Ever Will Be!" - Bret "The Hitman" Hart
"...The biggest dreams can still come true." - Bret "The Hitman" Hart
"...The biggest dreams can still come true." - Bret "The Hitman" Hart
Elküldve: 2008. 05. 22. 12:33
Idézet: The Hitman - Dátum: 2008. máj. 22., csütörtök - 12:25
Szerintem gépigény miatt ezzel nem tudok majd játszani
pedig az első rész nekem nagyon tetszett.
A `gep`-igeny egy XBOX360.
Elküldve: 2008. 05. 22. 12:50
Biztosan kiadják majd PC-re csak megint egy év késéssel.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2008. 10. 01. 21:58
Idézet
Fable 2 - PC?
Szomorúan vettük tudomásul, hogy se a Microsoft, se a Lionhead nem rakta oda a PC feliratot a Fable második részének bejelentésekor a sajtóközleménybe, ám még mindig nincs minden veszve. Talán sokan emlékeznek, hogy az első rész is exkluzív Xbox 360 fejlesztésnek indult, később azonban Windows alatt is előadhattuk a nagymenő hőst. Persze most is reménykedünk benne, hogy a jó végül elnyeri jutalmát - jelentem, talán nem is ok nélkül. Felütötte ugyanis fejlét az első PC-s pletyka, amelynek alapja egy interjúrész, igaz a pozitívum itt mindössze annyi, hogy nincs negatívum. Az egyik site ugyanis feltette Peter Molyneuxnek a nagy kérdést, készül-e PC-s verzió a Fable 2-ből. A mester pedig a következőt válaszolta: "Ajjaj, hát én ezt se cáfolni, se megerősíteni nem tudom. Nagyon kell vigyáznom arra, hogy mit mondok, mert komolyan veszik a megjegyzéseimet, aztán meg nagy bajba kerülök. Viszont ha megfigyelted, az első rész esetében kivártunk a PC-s bejelentéssel, és nem azonnal az Xboxos verzió megjelenésénél történt meg." Örüljünk?
Szomorúan vettük tudomásul, hogy se a Microsoft, se a Lionhead nem rakta oda a PC feliratot a Fable második részének bejelentésekor a sajtóközleménybe, ám még mindig nincs minden veszve. Talán sokan emlékeznek, hogy az első rész is exkluzív Xbox 360 fejlesztésnek indult, később azonban Windows alatt is előadhattuk a nagymenő hőst. Persze most is reménykedünk benne, hogy a jó végül elnyeri jutalmát - jelentem, talán nem is ok nélkül. Felütötte ugyanis fejlét az első PC-s pletyka, amelynek alapja egy interjúrész, igaz a pozitívum itt mindössze annyi, hogy nincs negatívum. Az egyik site ugyanis feltette Peter Molyneuxnek a nagy kérdést, készül-e PC-s verzió a Fable 2-ből. A mester pedig a következőt válaszolta: "Ajjaj, hát én ezt se cáfolni, se megerősíteni nem tudom. Nagyon kell vigyáznom arra, hogy mit mondok, mert komolyan veszik a megjegyzéseimet, aztán meg nagy bajba kerülök. Viszont ha megfigyelted, az első rész esetében kivártunk a PC-s bejelentéssel, és nem azonnal az Xboxos verzió megjelenésénél történt meg." Örüljünk?
forrás
MB: Asrock H67M, CPU: Intel Core i5-3550S + Xigmatek Gaia, RAM: 2x4GB Kingmax Hercules DDR3 1600 MHz, VGA: Sapphire HD7850 2GB, Sound: Creative SB X-Fi XtremeMusic, SSD: Samsung 830 128GB, HDD: Samsung F1 320GB, Seagate 7200.12 500GB, WD Caviar Red 2000GB, WD Caviar Green 500GB, Optical: Optiarc AD-7260S, PS: Corsair VX450, Case: GIGABYTE GZ-X1, Scythe Kama Bay, TFT: Dell U2312HM, Speakers: Edifier R1900TII, Input: Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard, Logitech MX 310, Logitech M505, PC Remote
BattleTag: ssanyesz#2866, Diablo3 Profil
BattleTag: ssanyesz#2866, Diablo3 Profil
Elküldve: 2008. 10. 16. 22:02
No, már ez is kint van boxosra!
Turbo, tolod már? :Đ
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Elküldve: 2008. 10. 17. 04:44
á, nem vagyok fable rajongó, majd ha lecseng a játékdömping, talán...
JóSebesség
Elküldve: 2008. 10. 17. 06:37
Majd ha meguntad a zebrák hajkurászását
Elküldve: 2008. 10. 25. 17:21
Hát, ez másodszorra se sikerült... A grafika generikus fantasy, mintha az Overlorddal játszana az ember, csak abban volt jópár eredeti ötlet. Ez meg ugyanaz, mint az első Fable, csak van benne egy kutya is bónusznak, egyébként semmi újítás. Überlight akció-RPG, meg majomkodás a városlakók előtt, hogy szeressenek. És azok a brit akcentusok, rosszabbakat nehéz lett volna találni.
Molyneux megint agyonfényezte persze a játékot, de ilyenkor már csak legyintek.Pretentious, ez a szó jut eszebe az emberről, a magyar megfelelője nem adja jól vissza. Ez a legjobb tőle:
:Đ
Enemi, ha ezért vettél boxot, részvétem.
Molyneux megint agyonfényezte persze a játékot, de ilyenkor már csak legyintek.Pretentious, ez a szó jut eszebe az emberről, a magyar megfelelője nem adja jól vissza. Ez a legjobb tőle:
Idézet
"Players will be able to adjust the volume from 1 to 100 in increments of 1. You could play the game 100 times and have an entirely different experience."
- December 2006
- December 2006
Szerkesztette: spidey 2008. 10. 25. 17:24 -kor
Elküldve: 2008. 10. 25. 17:40
Nem ezért vettem hanem a GTA4 miatt. Nekem az elso rész is tetszett, ennek a másodiknak meg a 10 perces videoját láttam, megfogott a hangulata.
Elso rész is foleg az atmoszféra miatt volt jó. Igazából a játékmenettel sem volt gond, attól fugg hogy hogyan állsz neki. Ha Oblivion-szeruséget akarsz akkor nem fog tetszeni. A Fable inkább a szórakoztatásodra meg a hangulatra van kihegyezve, nincs benne semmi hardcore elem.
A visszajelzések nagyon pozitívak, van néhány "ez teljesen ugyanolyan mint az elso rész" (mégis mire számítottak, autóversenyre?
) de az csak jó jel. Késobb megveszem, ha olcsóbb lesz meg lement a játékdomping (szvsz kb. jovo év elején). Leszámítva ha addig sok rosszat olvasok róla. De ha azért utik mert olyan mint a Fable 1 az számomra dicséret
Elso rész is foleg az atmoszféra miatt volt jó. Igazából a játékmenettel sem volt gond, attól fugg hogy hogyan állsz neki. Ha Oblivion-szeruséget akarsz akkor nem fog tetszeni. A Fable inkább a szórakoztatásodra meg a hangulatra van kihegyezve, nincs benne semmi hardcore elem.
A visszajelzések nagyon pozitívak, van néhány "ez teljesen ugyanolyan mint az elso rész" (mégis mire számítottak, autóversenyre?
Elküldve: 2008. 10. 25. 18:21
Hát, ez a "szórakozás" kb. olyan, mintha valami netes casual játékkal játszanál szvsz.
Elküldve: 2008. 11. 20. 15:38
Késik a nagy Fable 2 bejelentés
A Lionhead Studios műhelyében készült Fable 2 című játék kapcsán a héten érkezett volna egy hatalmas bejelentés, ám ezt az információbombát jövő hétre csúsztatták.
Még múlt héten írtunk arról, hogy ezen héten érkezik egy hatalmas bejelentés a Fable 2-t fejlesztő stúdiótól, amelyről még semmi apró információt sem tudni. Lassa váget ér a hát, s bejelentésnek semmi nyoma, ám ennek megvan az oka is: a fejlesztők elhalasztották a nagy bejelentést, és csak november 24-én számíthatunk rá. Sajnos manapság még a bejelentések is csúsznak.
forrás: Gamekapocs
Ezen fél órát sírva röhögtem...
A Lionhead Studios műhelyében készült Fable 2 című játék kapcsán a héten érkezett volna egy hatalmas bejelentés, ám ezt az információbombát jövő hétre csúsztatták.
Még múlt héten írtunk arról, hogy ezen héten érkezik egy hatalmas bejelentés a Fable 2-t fejlesztő stúdiótól, amelyről még semmi apró információt sem tudni. Lassa váget ér a hát, s bejelentésnek semmi nyoma, ám ennek megvan az oka is: a fejlesztők elhalasztották a nagy bejelentést, és csak november 24-én számíthatunk rá. Sajnos manapság még a bejelentések is csúsznak.
forrás: Gamekapocs
Ezen fél órát sírva röhögtem...
Acer 5536g • Playstation 3 Slim • LG 42LD550
Elküldve: 2008. 11. 20. 15:47
Idézet: spidey - Dátum: 2008. okt. 25., szombat - 18:21
Hát, ez másodszorra se sikerült... A grafika generikus fantasy, mintha az Overlorddal játszana az ember, csak abban volt jópár eredeti ötlet. Ez meg ugyanaz, mint az első Fable, csak van benne egy kutya is bónusznak, egyébként semmi újítás. Überlight akció-RPG, meg majomkodás a városlakók előtt, hogy szeressenek. És azok a brit akcentusok, rosszabbakat nehéz lett volna találni.
Én meg még nem láttam ennyire jól kidolgozott játékot... Minden klappol. Szinte tökéletes.
Nem sok ilyen van na.
Tény, hogy nem masszivkocka rpg de a casual gamereknek bőven jó. Szerintem, ha a Fable világra nézel rájössz, hogy nem veszi magát vérkomolyan. Épp ezért zseniális.
"I have to do this..."
Elküldve: 2009. 01. 26. 16:17
Idézet: scip - Dátum: 2008. nov. 20., csütörtök - 15:47
Én meg még nem láttam ennyire jól kidolgozott játékot... Minden klappol. Szinte tökéletes.
Nem sok ilyen van na.
Tény, hogy nem masszivkocka rpg de a casual gamereknek bőven jó. Szerintem, ha a Fable világra nézel rájössz, hogy nem veszi magát vérkomolyan. Épp ezért zseniális.

Nem sok ilyen van na.
Es... lehet, hogy jon PC-re is !!!
'''Fable 2 PC - Máris itt kopogtat az ajtónkon?''
Link: http://www.gamestar.hu/fable-2-pc-maris-it...z-ajtonkon.html
Forras: gso
Elküldve: 2009. 01. 27. 13:15
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Elküldve: 2009. 01. 27. 13:25
Idézet: Csokis - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 14:15
Kár, pedig boxon jó móka volt....
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood
Elküldve: 2009. 01. 28. 15:01
Idézet: Csokis - Dátum: 2009. jan. 27., kedd - 13:15
Jon az, csak senki nem venne innentol BOX-ra Fable 2-ot, ha most hivatalosan bejelentenek / nem tagadnak, hogy jon PC-re is. Ez csak marketingduma, ugyanugy lesz belole elobb-utobb PC-s verzio is, mint az elso reszbol, meg az osszes tobbi jatekbol.

Súgó
A téma zárva.