HWSW Informatikai Kerekasztal: Kinek milyen a Desktopja? VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kinek milyen a Desktopja? VI. Értékeld a témát: ***** 4 szavazás

#491 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 15. 20:40

Idézet: Basic - Dátum: 2006. Oct. 15., Sunday - 21:33

...ezt értem, de ez itt főképp arról szól a történet h. kinek milyen a desktopja, nem?
ezt hogy éri el az illető az már "részletkérdés", nem??

persze. vegulis jah. de en nem azert tettem be. meg kulonben is nekem nem ilyen a deskem. :) (nekem total monokrom az egesz deskem es a windowsom is  :cool: ) ezek csak ilyen preview dolgok amiket beraktam. igy ebben a formaban ense hasznalnam.  :Đ (marmint pl azzal a voroses barna szinnel meg stb...) node majd mindenki beallithatja ugy ahogy akarja.

a masik meg hogy 'izlesrol' vitatkozni haaat; hulyeseg. felesleges. nekem sem tetszik pl az a desk sem amit te be linkeltel. de ugyanazt meg sok mast is (nagy ikon, kis ikon, stb) meglehet majd csinalni ezzel a dologgal amit eppen keszitek. magyaran ez csak egy eszkoz lesz, hogy mit hoz ki belole az ember, meg mar megint izles dolga....

Szerkesztette: des 2006. 10. 15. 20:42 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#492 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 10. 15. 20:44

Idézet: des - Dátum: 2006. okt. 15., vasárnap - 20:40

persze. vegulis jah. de en nem azert tettem be. meg kulonben is nekem nem ilyen a deskem. :) (nekem total monokrom az egesz deskem es a windowsom is  :cool: ) ezek csak ilyen preview dolgok amiket beraktam. igy ebben a formaban ense hasznalnam.  :Đ (marmint pl azzal a voroses barna szinnel meg stb...) node majd mindenki beallithatja ugy ahogy akarja.

a masik meg hogy 'izlesrol' vitatkozni haaat; hulyeseg. felesleges. nekem sem tetszik pl az a desk sem amit te be linkeltel. de ugyanazt meg sok mast is (nagy ikon, kis ikon, stb) meglehet majd csinalni ezzel a dologgal amit eppen keszitek. magyaran ez csak egy eszksoz lesz, hogy mit hoz ki belole az ember, meg mar megint izles dolga....

...de a vista alapból ilyen szép, minden kézimunkázás nélkül...
és én, mint grafikus el kell mondjam ez a külső most nagyon trendi, és hasonló design kérésekkel találkozunk nap, mint nap. szal. a lényeg hogy az emberek már vágynak a szép dolgokra.  :respect:

#493 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 15. 20:45

nekem tetszik a vista, csak kar hogyha rakok hozza mas progamokat, nem mindegyik nez ki, nem egyseges, ugy pedig mar csunya. viszont amit csinal des, az tetszik, es ami azt illeti lehet ki is fogom probalni, szintugy kocka vagyok, es szintugy jobban szeretem a minimal designt mint a sok csilivili felesleges faszsagot. maganvelemeny.
macbook air 2014

#494 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 15. 20:50

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
macbook air 2014

#495 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 15. 20:51

Idézet: Basic - Dátum: 2006. Oct. 15., Sunday - 21:44

...de a vista alapból ilyen szép, minden kézimunkázás nélkül...
és én, mint grafikus el kell mondjam ez a külső most nagyon trendi, és hasonló design kérésekkel találkozunk nap, mint nap. szal. a lényeg hogy az emberek már vágynak a szép dolgokra.  :respect:

en vistat csak screenshotokbol lattam eddig meg csak, de igy eddig nem tetszik nekem. tul csilivili nekem. (persze ha valoban majd jobban testreszabhatobbak lesznek benne a dolgok akkkor lehet enis majd azt fogom hasznalni... majd egyszer. 3-4-5-? ev mulva.)

szoval megint ott vagyunk, hogy "vista alapból ilyen szép".. hat kinek mi a szep ugye. :smoker:
a masik meg az, hogy en alapbol kreativ "lelek" vagyok: rajz, zeneiras, grafikazas, stb. meglehet hogy masnak nem tetszenek az amit csinalok, (btw, amator szinten csinalom ezeket, hobbibol) de nekem igen es ez a lenyeg, hogy megcsinalom magamnak azt, ami nekem tetszik. nem pedig hasznalok egy olyan valamit ami majdnem az igazi de megse az, de hasznalom mert ez van.... :smoker:
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#496 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 15. 21:03

hogy ne offozzunk sokat, illetve hogy megtorjuk azt, ime a deskem. (mar megint ua.. najo nem ua, mert most fekete! :Đ ) illetve a desk az pont nem lathato, csak a dolgok rajta. :smoker:
Kép

ez is siman maga a windows (xp), kulso programok nelkul. (csak built-in dolgokat hasznalok, visualstyle, wsh, +hackek). nem kell hogy tetszen masnak, hiszen magamnak csinaltam, ugy ahogy az nekem tetszik.

#497 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 15. 21:29

azert ha megnem haraxol nekem teccik :D
macbook air 2014

#498 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 15. 22:18

Idézet: evone - Dátum: 2006. Oct. 15., Sunday - 22:29

thx. :cool:

#499 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 15. 23:10

még mindig a minimalizmus :D

Kép
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#500 Felhasználó inaktív   peba0706 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 16. 14:12

Én annyit fűznék hozzá, h amit DES csinál, nagyon tetszik, ha kész lesz, sztem használni fogom.
Sajnos scripteléshez én sem értek, és legalább van valaki, aki megcsinálja helyettem :p
De nagyon cool szvsz.

Mitöbb, én is minimalistának tartom magam, valahogy ez a Vista design nem tetszik.
Úgy eleinte még oké, de nemm... kicsit csillivilli ja.
Szép tiszta, letisztult vonalak kellenek. Aki már látta a deskjeimet - mivel párat már azért beszúrtam - az tudja, mire gondolok.

Megtaláltam azt a témát, amit régóta kerestem, nem váltok. Abszolút elégedett vagyok, öröm így dolgozni a géppel.

Most spec nem otthon vagyok, hanem egy könyvtárból írok, és tudjátok mi a benyomásom az itteni kék tálcáról? Hát sztem... nekem olyan műanyag benyomást kelt. Tudjátok, az a hőre lágyuló fajta. Tiszta flakon.
És még csak meg sem lehet változtatni, bahh!

Asszem ennyit akartam.

Keep up, DES!
[ changemydesk.net ] - oszt' nézzedmánmeg!

#501 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 10. 16. 14:30

Idézet: evone - Dátum: 2006. okt. 15., vasárnap - 21:29

:lefety:  ...  :boa:

#502 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 16. 16:09

Idézet: Basic - Dátum: 2006. Oct. 16., Monday - 15:30

erdekes elkepzeleseid vannak. valahogy ugy erzem csak az a szep es jo ami neked tetszik. hajra. :omg: amugy sok topikban lattam mar hogy vonzod a flame-t, allandoan valakivel vitazol (vitaztal amikor lattam) stb... nem vagy hiperaktiv picit? kicsit lazithatnal. van egy modorod az biztos. nem hiaba latom hogy sokat veszekszel meg flamezel itt a hwsw-n.

mellesleg ha valaki csinal valamit, es publikalja valamilyen formaban, elkerulhetetlen hogy barmilyen rosz, megis tetszen valakinek. es forditva is, barmilyen jo a tobbseg szerint, elkerulhetetlen hogy egyeseknek meg nem tetszik...

1.6 ot felpakktam, nehany bugot fixeltem amit B@ldrick emlitett.. plusz meg is csinaltam parat kozuluk amit emlitett.

Szerkesztette: des 2006. 10. 16. 16:10 -kor

#503 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 16. 16:14

Idézet: Basic - Dátum: 2006. okt. 16., hétfő - 15:30

ezzel nekem nem artasz, des munkajat es magadat minositetted leginkabb :)
macbook air 2014

#504 Felhasználó inaktív   B@ldrick 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 16. 22:23

akartam írni, hogy jöhetne ide is hisz ugyis kihalt a fórum, de ha a betonba is bele lehet kötni..

Idézet

ez itt főképp arról szól a történet h. kinek milyen a desktopja, nem?

megnézve hasonló témájú fórumokat azok sem csak a képlinkelgetésről szólnak, hanem hogy hogyan customizálták, mivel a többség kreativítása kimerül a háttér lecserélésében, lásd evone  :D  :D
1.6-ot lesz időm megvizsuálom, thx
Gigabyte EP45-DS5|Intel Core2Quad Q9450 @3.2GHz|Asus Silent Knight II|CSX DDR2 1066Mhz 2x2GB|Sapphire HD4870 512MB GDDR5|WD Caviar16 RE 320GB+SE16 750GB+Blue 500GB|Seagate Barracuda 7200.7 160GB|Thermaltake Shark-black|Corsair TX650|Creative Desktop Theater 5.1 DTT2200|Hauppauge WinTV THEATER|Pioneer DVR-109|Logitech G9 Laser Mouse|SteelSeries QcK mini|Samsung SyncMaster 226CW|Artic Cooling F12 Pro PWM|Windows 7 x64|Mac OS X Snow Leopard 10.6.2

#505 Felhasználó inaktív   Barnabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 16. 22:41

Sziasztok!

Csak hogy beleugassak, volt belinkelve valamivel fentebb egy vista desktop mikor az ablakok 3d ben vannak felsorakozva, nah például én szerintem az egy hányinger :Đ

Üdv...
The Sky Was Pink

#506 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 17. 00:30

Kép

Kép Kép

#507 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 17. 01:45

Kép

Kép
Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép 
Kép

#508 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 17. 02:20

Kép Kép  Kép  KépKép

Kép 
Kép

#509 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 17. 05:59

Idézet: B@ldrick - Dátum: 2006. okt. 16., hétfő - 23:23

akartam írni, hogy jöhetne ide is hisz ugyis kihalt a fórum, de ha a betonba is bele lehet kötni..

megnézve hasonló témájú fórumokat azok sem csak a képlinkelgetésről szólnak, hanem hogy hogyan customizálták, mivel a többség kreativítása kimerül a háttér lecserélésében, lásd evone  :D  :D
1.6-ot lesz időm megvizsuálom, thx

mivel en mar beleuntam a customizalasba :)
macbook air 2014

#510 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 17. 14:13

Idézet: evone - Dátum: 2006. okt. 15., vasárnap - 21:50

Wallpaper jöhet.  :p  :)

És a mostani:

Kép

Szerkesztette: -STALKY- 2006. 10. 17. 14:22 -kor