HWSW Informatikai Kerekasztal: Kinek milyen a Desktopja? VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kinek milyen a Desktopja? VI. Értékeld a témát: ***** 4 szavazás

#511 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 10. 17. 17:44

Idézet: des - Dátum: 2006. okt. 16., hétfő - 16:09

erdekes elkepzeleseid vannak. valahogy ugy erzem csak az a szep es jo ami neked tetszik. hajra. :omg: amugy sok topikban lattam mar hogy vonzod a flame-t, allandoan valakivel vitazol (vitaztal amikor lattam) stb... nem vagy hiperaktiv picit? kicsit lazithatnal. van egy modorod az biztos. nem hiaba latom hogy sokat veszekszel meg flamezel itt a hwsw-n.

mellesleg ha valaki csinal valamit, es publikalja valamilyen formaban, elkerulhetetlen hogy barmilyen rosz, megis tetszen valakinek. es forditva is, barmilyen jo a tobbseg szerint, elkerulhetetlen hogy egyeseknek meg nem tetszik...

1.6 ot felpakktam, nehany bugot fixeltem amit B@ldrick emlitett.. plusz meg is csinaltam parat kozuluk amit emlitett.

bocsika, bocsika, bocsika. ez nem neked szólt :respect:  :respect:  :respect:
:offtopic:
...de tényleg változtatok a modoromon, ha evone és barátja :think:  (duplareg?) -turbo- nem szálnak le rólam, nem flamelni fogok, hanem azt a pici jelzés elnevezésű ikont fogom nyomkodni, addig amíg valaki meg nem únja -és bármilyen régi tag létére-, nem szankcionálják már végre a kedves "fórumtársakat" ...
tőled mégegyszer bocsi.  :respect:

#512 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 17. 20:02

Idézet: des - Dátum: 2006. okt. 15., vasárnap - 22:03

hogy ne offozzunk sokat, illetve hogy megtorjuk azt, ime a deskem. (mar megint ua.. najo nem ua, mert most fekete! :Đ ) illetve a desk az pont nem lathato, csak a dolgok rajta. :smoker:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

ez is siman maga a windows (xp), kulso programok nelkul. (csak built-in dolgokat hasznalok, visualstyle, wsh, +hackek). nem kell hogy tetszen masnak, hiszen magamnak csinaltam, ugy ahogy az nekem tetszik.

:up:  :up:  :up:

Én is már jóideje szeretnék egy normális monokróm témát!
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#513 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 17. 20:08

Idézet: Basic - Dátum: 2006. okt. 17., kedd - 18:44

bocsika, bocsika, bocsika. ez nem neked szólt :respect:  :respect:  :respect:
:offtopic:
...de tényleg változtatok a modoromon, ha evone és barátja :think:  (duplareg?) -turbo- nem szálnak le rólam, nem flamelni fogok, hanem azt a pici jelzés elnevezésű ikont fogom nyomkodni, addig amíg valaki meg nem únja -és bármilyen régi tag létére-, nem szankcionálják már végre a kedves "fórumtársakat" ...
tőled mégegyszer bocsi.  :respect:

HAHAHAHA.

Csak most vettem észre. Hahaha. Ember, egy szót se szóltam ehhez a topikhoz már oldalak óta. Na mindegy. Amúgy nem engem raktak ki 1 hétre flame miatt.. és nem nekem nyomatják a %-okat.. szóval... :taps: Csak így tovább Basczick! Jelezd ezt is.

ps.: ahhoz képest, hogy tördelő vagy, csapnivaló a hejjesírásod! :p

Szerkesztette: -Turbo- 2006. 10. 17. 20:08 -kor

JóSebesség

#514 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 17. 21:00

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. okt. 17., kedd - 20:08

ps.: ahhoz képest, hogy tördelő vagy, csapnivaló a hejjesírásod! :p

...hát ezek a qrva modern programok ügyelnek helyettünk a helyesírásra, hogy legalább már itt ne legyek feszélyezve, írkálok össze-vissza, na meg amúgy is tetszik ez a netes-szleng szvsz, munka: full magyar adobe idesign morphoval+helye-evel, itthon meg lazulás, gőz ki: netes-szlenggel, pontos j helyett ly-os jékkkel stb... nem teccik?  :D  :Đ

#515 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 17. 21:14

magyarul a semmiert kapod a fiezetesed, mind1 lenne ha egy bot csinalna a munkad, mert ezek a mai modern progamok mar ugyelnek a helyesirasa :D

Kép

valaki viszont ezt kerte

Szerkesztette: evone 2006. 10. 17. 21:19 -kor

macbook air 2014

#516 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 17. 21:57

Idézet: evone - Dátum: 2006. okt. 17., kedd - 21:14

magyarul a semmiert kapod a fiezetesed, mind1 lenne ha egy bot csinalna a munkad, mert ezek a mai modern progamok mar ugyelnek a helyesirasa :D

:fuck: öcsem én jó helyen voltam jó időben, meg qrvára értek hozzá és ezt qrvára jól díjazzák is!  :D
-úgyhogy szarok a "szakértő" véleményed(tek)re, a valós életben én nagyon is jól boldogulok, itt meg tőlem lehetsz a kakas, kapizsgálj csak a *****dombodon...  :Đ  :Đ  :lollypop:

#517 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 17. 23:13

Idézet: evone - Dátum: 2006. okt. 17., kedd - 22:14

Köszönöm szépen.  :)

#518 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 04:07

Kép

Kép

#519 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 07:24

Kép

Kép

#520 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 08:26

Idézet: des - Dátum: 2006. okt. 15., vasárnap - 18:17

1.6rol egy kep.

9 drive-ot rakhatunk (total size es free space infoval) a deskre. persze amit nem hasznaltunk fel a 9bol azt el leher rejteni. szvsz 9 boven eleg. en csak 5ot hasznalok. 1 percenkent frissulnek az adatai. (es minden mas 1percenkent frissul . persze amik dinamikus scriptek.)

akkor van egy colorpickerunk is. igaz ezt mozgatni elegeg fajdalamsan lassu. :) szal lassan halad azert elore a projekt.  :cool:

huha, nagyon nagy respect! hányan fejlesztitek? mi az alakoncepció/megvalósítás? bővebb infót honnan lehet?
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#521 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 13:47

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2006. Oct. 18., Wednesday - 9:26

huha, nagyon nagy respect! hányan fejlesztitek? mi az alakoncepció/megvalósítás? bővebb infót honnan lehet?

egyedul csinaltam / csinalom.  ;) ugye koztudott, hogy en mar regota active desket hasznalok es en mar elertem oda hogy beallitottam az enyemet ,es mar szinte nincs vele gond, munka. (de valamit meg csinalnom kell, mert nem nyugszom!  :D) innen jott az otlet, hogy kellene csinalni egy olyan public verziot, amiben nem a forrast kell szerkeszteni ha meg akarok valtoztatni benne valamit, hanem joval felhasznalo baratabban inputmezokkel es hasonlokkal lehessen egyszeruen valtoztatni a beallitasokon. az otlet mar "regi", meg a nyaron talaltam ki es el is kedtem, aztan kicsi szunet utan most mart itt jar a dolog.

allandoan fejlesztem, mindig kitalalok valamit, illetve hat a bejelentett bugokat igyekszem fixalni. otleteket is szivesen veszek es belerakom ha megtudom csinalni.

bovebb info nincs rola mashol.  :D esetleg itt talan elfer. hiszen desk kuztomizalas egyik lehetseges eszkozerol beszelgetunk vegulis.

az alap koncepcio az, hogy "mindent" olyan funkciot amit meglehet csinalni scriptekkel megcsinalni es majd mindenki azt hasznalja amit akar belole. (kb mint egy programnal). a nev elnevezest is onnan vettem, hogy alapjaban veve aki active desket hasznal az altalaban elrejti* az ikonokat a desktoprol, hiszen sajat linkekbol allo custom linkeket/ikonokat hasznal (*pl ha nem teszed meg akkor nem is lehet mozgatni a dolgokat a hybriden se) de ennek ellenere lassa azokat a fileokat amiket a valos desktopjan vannak, illetv letolt oda. tehat majd egy kesobbi verzio mar olyan lesz hogy ha letoltesz egy filet, vagy csak siman oda kopizod a valos desktopodra akkor ez a html-en belul mar meg is jelenik link formajaban (a frissites idotartamatol fuggoen.) es lehet elinditani vagy mittudomen. aztan lehet majd torolni is ugyan innen ha minden jol megy.
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#522 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 14:04

Idézet: des - Dátum: 2006. okt. 18., szerda - 14:47

egyedul csinaltam / csinalom.  ;) ugye koztudott, hogy en mar regota active desket hasznalok es en mar elertem oda hogy beallitottam az enyemet ,es mar szinte nincs vele gond, munka. (de valamit meg csinalnom kell, mert nem nyugszom!  :D) innen jott az otlet, hogy kellene csinalni egy olyan public verziot, amiben nem a forrast kell szerkeszteni ha meg akarok valtoztatni benne valamit, hanem joval felhasznalo baratabban inputmezokkel es hasonlokkal lehessen egyszeruen valtoztatni a beallitasokon. az otlet mar "regi", meg a nyaron talaltam ki es el is kedtem, aztan kicsi szunet utan most mart itt jar a dolog.

allandoan fejlesztem, mindig kitalalok valamit, illetve hat a bejelentett bugokat igyekszem fixalni. otleteket is szivesen veszek es belerakom ha megtudom csinalni.

bovebb info nincs rola mashol.  :D esetleg itt talan elfer. hiszen desk kuztomizalas egyik lehetseges eszkozerol beszelgetunk vegulis.

az alap koncepcio az, hogy "mindent" olyan funkciot amit meglehet csinalni scriptekkel megcsinalni es majd mindenki azt hasznalja amit akar belole. (kb mint egy programnal). a nev elnevezest is onnan vettem, hogy alapjaban veve aki active desket hasznal az altalaban elrejti* az ikonokat a desktoprol, hiszen sajat linkekbol allo custom linkeket/ikonokat hasznal (*pl ha nem teszed meg akkor nem is lehet mozgatni a dolgokat a hybriden se) de ennek ellenere lassa azokat a fileokat amiket a valos desktopjan vannak, illetv letolt oda. tehat majd egy kesobbi verzio mar olyan lesz hogy ha letoltesz egy filet, vagy csak siman oda kopizod a valos desktopodra akkor ez a html-en belul mar meg is jelenik link formajaban (a frissites idotartamatol fuggoen.) es lehet elinditani vagy mittudomen. aztan lehet majd torolni is ugyan innen ha minden jol megy.

ez tényleg nem semmi. egy beta verziót hol/hogyan lehet kipróbálni?
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#523 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 14:12

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2006. Oct. 18., Wednesday - 15:04

ez tényleg nem semmi. egy beta verziót hol/hogyan lehet kipróbálni?

http://des.virtualpl...oads/hybrid.rar

ez 1.6 ha nem tevedek.

vane benne egy merge-this-first nevu regfile . ezt kell eloszor hozza adni a reghez. aztan nem art kikapcsolni a folyton elobukkano active-x es kerdezo dialogot. mert ez folyamatosan fog kerdezoskodni hogy biztos vagy e benne. szoval van meg egy disable activex warning message regsitry bejegyzest tartalmaso regfile. ezt is inditsuk el. ezekutan siman berakod a html filet mint hatter. mintha csak egy kep lenne. aztan meg kapcsold ki az ikonok megjeleniteset a desktopon. es mehet a teszteles.

utanna a  HKEY_CURRENT_USER\Software\activedesk nevu kulcsobol olvassa ki illetve ide tarolja az adatokat. ezt kell majd torolni ha meguntad. illetve csak akkor kell torolni ha kenyes vagy hogy marad egy kis szemet a registryben. :))) mellesleg ezt a mergethisfirst nevu regfilet minden egyes verziovaltaskor hozzakell adni a registryhez mert ugye allandoan valtzotatok, hozza adok dolgokat es szukseges ezt eljatszani. tehat az 1.7-nel ujbol hozzakel majd adni ezt a regfilet. aztan igy majd az 1.8nal stb...maskulonben hibauzenetek tomkelege fogad majd.

Szerkesztette: des 2006. 10. 18. 14:17 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#524 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 15:16

1.7-ben mar ilyen lesz a settings panel. meg ilyenkor az egesz desk kicsit lemgyegy alfaba 50%-al. :D

Csatolt fájl:

#525 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 18:42

ööö, ezért lehet hogy kapok, de végülis ma egész nap ez volt a desktopomon,  :Đ mert egész nap ezen dolgoztam... qrva fárasztó volt egész nap pc-n nyomulni, de elég tűrhető volt.  :respect:

Kép

...amúgy ez a vektoros cuccos egy kirakat üvegre készült, ilyen bazi nagy 90x190cm-es...

Szerkesztette: Basic 2006. 10. 18. 18:43 -kor

#526 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 19:03

kemeny es faraszto is pc-n dolgozni...
macbook air 2014

#527 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 19:07

Idézet: evone - Dátum: 2006. okt. 18., szerda - 19:03

kemeny es faraszto is pc-n dolgozni...

te rámjársz?? mi vagy te, légy? 'nnyéinen!

#528 Felhasználó inaktív   Paracelsus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 19:59

des:
Nagyon tetszik a Hybrid és a vele készült desked (aláírásodban), bár nem próbáltam ki, csak képeken láttam. A Hybrid-nek (pontosabban a script-nyelveknek amiket gondolom, hogy használ) és az Active Desk-es technológiának 1-1 hátrányát látom: a hardverek hőmérsékletét nem nagyon lehet kiíratni, bár írtad, hogy nem vagy nagy gamer, ez inkább nekik szükséges. Az Active Desktop meg az IE motorját használja, aminek azért vannak hiányosságai (bár ezeknek nagy része kiküszöbölhető a CSS-beli filter-függvényekkel vagy pótmegoldásokkal; például átlátszóság).
Ez a minimalista stílus viszont nagyon bejön, valami ilyesmit én is megpróbálok majd megvalósítani a desktopomra.  :)
Összegezve, további sikeres feljesztést/deskbuherálást, majd én is kipróbálom holnap a Hybrid-et.  :up:  :respect:

ps/szerk.: Esetleg ilyesmi effekteket is érdemes/érdekes lenne megvalósítani, bár ez már eléggé csicsa-kategória.  :D

Szerkesztette: Paracelsus 2006. 10. 18. 20:05 -kor

Konfig: ASUS A7V600 & AMD Athlon XP 2500 (@1833 MHz) & Sapphire Radeon 9200 & 512 MB RAM & Maxtor 6E040L0 40 GB & Codegen 300 W | MS Windows 98 SE & MS Windows XP SP2 | powered by metal

#529 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 21:33

Idézet: Paracelsus - Dátum: 2006. Oct. 18., Wednesday - 20:59

des:
Nagyon tetszik a Hybrid és a vele készült desked (aláírásodban), bár nem próbáltam ki, csak képeken láttam. A Hybrid-nek (pontosabban a script-nyelveknek amiket gondolom, hogy használ) és az Active Desk-es technológiának 1-1 hátrányát látom: a hardverek hőmérsékletét nem nagyon lehet kiíratni, bár írtad, hogy nem vagy nagy gamer, ez inkább nekik szükséges. Az Active Desktop meg az IE motorját használja, aminek azért vannak hiányosságai (bár ezeknek nagy része kiküszöbölhető a CSS-beli filter-függvényekkel vagy pótmegoldásokkal; például átlátszóság).
Ez a minimalista stílus viszont nagyon bejön, valami ilyesmit én is megpróbálok majd megvalósítani a desktopomra.  :)
Összegezve, további sikeres feljesztést/deskbuherálást, majd én is kipróbálom holnap a Hybrid-et.  :up:  :respect:

ps/szerk.: Esetleg ilyesmi effekteket is érdemes/érdekes lenne megvalósítani, bár ez már eléggé csicsa-kategória.  :D

hat a 'csicsazast' majd a vegere hagyom. :) az meg meg messze van. de azert mar most is elegge testreszabhato. szinte nincs olyan pontja amit ne lehetne atvaltoztatni mar user inputtal.

most eppen az rss olvasot csinalom hozza. ezzel meg kavaras van mert nalam ugye sp1van, es nem megy az rss script ha berakom desktopkent az egeszet. ellenben iexplorerben meg siman megy. mindegy most egyelore beiktattam egy olyat hogy ha nincs sp2 akkor ne csinaljon semmit, ellenben ha van akkor meg van rss. frankon megy most de holnap meg letesztelem a batyam sp2-es gepenel is aztan majd felrakom az 1.7-et a lapomra. bar lehet nem sietem el es rakok meg bele par dolgot.

#530 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 22:15

Idézet: des - Dátum: 2006. okt. 18., szerda - 21:33

hat a 'csicsazast' majd a vegere hagyom. :) az meg meg messze van. de azert mar most is elegge testreszabhato. szinte nincs olyan pontja amit ne lehetne atvaltoztatni mar user inputtal.

most eppen az rss olvasot csinalom hozza. ezzel meg kavaras van mert nalam ugye sp1van, es nem megy az rss script ha berakom desktopkent az egeszet. ellenben iexplorerben meg siman megy. mindegy most egyelore beiktattam egy olyat hogy ha nincs sp2 akkor ne csinaljon semmit, ellenben ha van akkor meg van rss. frankon megy most de holnap meg letesztelem a batyam sp2-es gepenel is aztan majd felrakom az 1.7-et a lapomra. bar lehet nem sietem el es rakok meg bele par dolgot.

nem tudom mért haragszol sp2-re, de te tudod, a színvilága, meg a design tetszik nekem is, viszont ez a visitor betűtipus, szerintem túl olvashatatlan, bár mindenképp modern, ez tény. UTF-8-ban rendesen megjelennek a magyar ékezetek?

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.