HWSW Informatikai Kerekasztal: Kinek milyen a Desktopja? VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kinek milyen a Desktopja? VI. Értékeld a témát: ***** 4 szavazás

#641 Felhasználó inaktív   Paracelsus 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 03. 17:53

Erre jutottam:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Semmi extra, de nekem bejön. A dátumkijelző script saját mű. :)

ps/szerk.: Elég randa lett a kép a vörös színek és a JPEG kombinációjának hatására.

Szerkesztette: Paracelsus 2006. 11. 03. 17:55 -kor

Konfig: ASUS A7V600 & AMD Athlon XP 2500 (@1833 MHz) & Sapphire Radeon 9200 & 512 MB RAM & Maxtor 6E040L0 40 GB & Codegen 300 W | MS Windows 98 SE & MS Windows XP SP2 | powered by metal

#642 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 17:58

huhu, ez a theme (is) tetszik, mi a neve?
JóSebesség

#643 Felhasználó inaktív   Paracelsus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 18:07

advance4[]/2, itt megtalálod bal oldalt a 2003-as csoportban. Van ott még pár theme, egész szépek.
Konfig: ASUS A7V600 & AMD Athlon XP 2500 (@1833 MHz) & Sapphire Radeon 9200 & 512 MB RAM & Maxtor 6E040L0 40 GB & Codegen 300 W | MS Windows 98 SE & MS Windows XP SP2 | powered by metal

#644 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 19:43

thx  :up:
JóSebesség

#645 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 20:38

lol. enis az 521 egyik stylejat alakitottam at. a minus4/2.t asszem. igaz mar cseppet sem hasonlit ra. csak talan a taskbar egy picit. :)
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#646 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 11. 03. 20:53

Idézet: des - Dátum: 2006. nov. 3., péntek - 20:38

lol. enis az 521 egyik stylejat alakitottam at. a minus4/2.t asszem. igaz mar cseppet sem hasonlit ra. csak talan a taskbar egy picit. :)

:rolleyes: magyarul, ha jól értem te akkor valakinek a munkáját "alakítgatod" és azzal villogsz itt...

#647 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 21:04

kezeltesd magad. ez már beteges hogy mindenbe belekötsz.
JóSebesség

#648 Felhasználó inaktív   Paracelsus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 21:10

Nem tudom, találkoztál-e már resource editorral, de az azzal történő munkát nem nevezném kimondottan "alakítgatásnak", se des viselkedését, hozzáértését (,segítőkészségét) "villogásnak". A moddolás szvsz legalább akkora munka, mint a téma kialakítása; ha megnézed a moddolt theme-t és a minus-t, nem túlzás, hogy csak a taskbar és a főbb vonalak hasonlítanak, ha nem láttad anno a screenshot-okat, fel sem ismernéd valószínűleg.

ps/szerk.: Mielőtt ez következne: a minus "licensze" nem tiltja a saját célú átalakítást.

Szerkesztette: Paracelsus 2006. 11. 03. 21:12 -kor

#649 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 21:18

Idézet: Basic - Dátum: 2006. Nov. 3., Friday - 20:53

:rolleyes: magyarul, ha jól értem te akkor valakinek a munkáját "alakítgatod" és azzal villogsz itt...

erre enis csak ezt tudom mar mondani. :omg: elobb nezz korul aztan pofazz hueseget! csak magadat jaratod le itt a forumon. nincs olyan hozzaszolasod amivel ne kotozkodnel valakivel....akarhol latom hogy irsz vagy csapkodod a fejed vagy kotekedsz..... oregapam...  elobb sepregess kicsit a sajat hazad tajan!

Szerkesztette: des 2006. 11. 03. 21:19 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#650 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 21:39

Idézet: des - Dátum: 2006. nov. 3., péntek - 21:18

erre enis csak ezt tudom mar mondani. :omg: elobb nezz korul aztan pofazz hueseget! csak magadat jaratod le itt a forumon. nincs olyan hozzaszolasod amivel ne kotozkodnel valakivel....akarhol latom hogy irsz vagy csapkodod a fejed vagy kotekedsz..... oregapam...  elobb sepregess kicsit a sajat hazad tajan!

na most pontosan, hogy direkt is nem csapkodtam a fejem. egyébként ez az én véleményem volt, tudtommal a témával kapcsolatban uo. jogom van ezt kifejteni, mint neked. ha meg nem birod a kritikát, az a te bajod, egyébként meg ha úgy érzed amit írtam alaptalan, akkor nem így reagálnál. egyébként meg abszolút nem vagyok kötekedő, csak azt nem birom elviselni, ha valaki(k) más emberek szellemi termékével villog. ennyi.

#651 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 21:50

pf.. csak hogy tudd:

1. nem villogtam.
2. en csinaltam. (1% ban sem hasonlit az eredetire, akkor mirol beszelsz?) te ellenben valoszinu olyat hasznalsz amit csak leszedtel.
3. nem veszem magamra
4. a desktopom is 100%ban az en munkam. sott a windows moddolas is. jah? hogy a windowst nem en csinaltam es irtam meg hanem gates bacsi??..
5. enis csak irtam a velemenyem.
6..... :)

Szerkesztette: des 2006. 11. 03. 21:53 -kor

#652 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 21:52

Idézet: des - Dátum: 2006. nov. 3., péntek - 21:50

pf.. csak hogy tudd:

1. nem villogtam.
2. en csinaltam. (1% ban sem hasonlit az eredetire, akkor mirol beszelsz?) te ellenben valoszinu olyat hasznalsz amit csak leszedtel.
3. nem veszem magamra
4. a desktopom is 100%ban az en munkam. sott a windows moddolas is. jah? hogy a windowst ne men csinaltam es irtam meg hanem gates bacsi??.. ugyanmar.....pf...
5. enis csak irtam a velemenyem.
6..... :)

:respect:  ok
legalább te tudsz normálisan érvelni, ellenben egy-két "fórumtárssal"...
:respect:

#653 Felhasználó inaktív   Paracelsus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 21:53

Ha rád mondaná valaki, hogy villogsz és copypaste-elsz, kritikának vennéd? Egyébként ennek jogokhoz semmi köze, ha kevésbé offenzív stílusban leírnod, hogy miért nem szereted a resource hackelést/moddolást, az kicsit másképp néz ki. Attól még, hogy valaki jobban szereti a testreszabott dolgokat a készen vetteknél, nem kellene lecopypasterezni. (igen, nem ezt írtad szó szerint) A más szellemi termékével villogásról csak annyit, hogy des nem írta sehol, hogy "csináltam egy minus nevű xp-theme-t, szedjétek az oldalamról".
Ha tévedek, elnézést kérek az összes modder nevében, hogy többségünkben felülírtük mások szellemi munkáját (legalább uxtheme.dll), valamint mások szellemi munkáinak önkényes összeválogatásával villogtunk, hogy milyen király desktopunk van.

ps/szerk.: 2 post már előttem "célba ért", olvasáskor kéretik figyelembe venni.  :)

Szerkesztette: Paracelsus 2006. 11. 03. 21:53 -kor

#654 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 22:11

Idézet: Paracelsus - Dátum: 2006. nov. 3., péntek - 21:53

Ha rád mondaná valaki, hogy villogsz és copypaste-elsz, kritikának vennéd? Egyébként ennek jogokhoz semmi köze, ha kevésbé offenzív stílusban leírnod, hogy miért nem szereted a resource hackelést/moddolást, az kicsit másképp néz ki. Attól még, hogy valaki jobban szereti a testreszabott dolgokat a készen vetteknél, nem kellene lecopypasterezni. (igen, nem ezt írtad szó szerint) A más szellemi termékével villogásról csak annyit, hogy des nem írta sehol, hogy "csináltam egy minus nevű xp-theme-t, szedjétek az oldalamról".
Ha tévedek, elnézést kérek az összes modder nevében, hogy többségünkben felülírtük mások szellemi munkáját (legalább uxtheme.dll), valamint mások szellemi munkáinak önkényes összeválogatásával villogtunk, hogy milyen király desktopunk van.

ps/szerk.: 2 post már előttem "célba ért", olvasáskor kéretik figyelembe venni.  :)

:offtopic: jó van, jó van, nyugi. amúgy sem veled folytattam komunikációt, vele meg már megbeszéltem, úgyhogy befejezheted a topic szénné offolását, természetesen velem együtt.
én a részemről lapozok is.  :smoker:

#655 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 22:20

hybrid hirek. ha nem erdekel ne is olvasd tovabb.

tegnap mar az 5000. sornal jartam (ebbol csak 2-3 script nem a sajat, kb 200-300 sor) a hybridemmel amikor is eszrevettem egy kis bugot. ha sokszor frissitettem a desket (f5) akkor a memo hasznalat felment nekem 400 megara!  :eek:  normal allapotban semmi gond vele csak ugye a settingspanel is allandoan reloadol ha valtoztat az ember es ez igy mar nem jo dolog. :(  egybol majdnem le canceleztem az egesz projektet de szerencsere mara kideritettem hogy csak az egyik script miatt csinalt ilyet. szoval a projektem csinalom tovabb de atgondolvan a dolgokat ujra csinalom. (az eddig megirt 5000 sornyi html-t es scripteket magyaran kivagom a francba. :) najo, nem, de elorol kezdem az egeszet mert rajottem hogy a html nem arra van [bar ez lehet csak a windows hibaja. mert azert van par neki] hogy 7777 sor kod legyen benne meg stb. meg aztan a settings panel is mar kezdett belassulni...es meg eleg sok dolgot nem csinaltam meg szoval a vegere tenylegesen lett volna 8000 sor is akar... namarmost; a kodok tobbsege nem vesz karba, csak az uj hybrid lite-ban mar az ilyen css meg hasonlo beallitasokat mar nem ilyen interaktivan lehet majd valtoztatni hanem egy kulso css fileban. erre azert is van szukseg mert ez eleg sok kodot igenyelt. igy is teljesen customizalhato lesz csak nem user inputtal hanem manualisan kell majd a css-ben matatni. de vegulis az emebr ha beallitja utana mar nem foglalkozik vele. (sajat peldamat mondom)

szoval a hybrid lite jobb lesz, es gyorsabb. illetve nehany feleslegtol meg kell szabaduljak. (ora, naptar (hisz ott vannak a taskbaron jobb esetben), colorpicker (hasznalhat az ember 1 jobbat is), mycontent panel, stb) szoval annyira belelendultem hogy minden "vackot" beleakartam mar rakni ...:)

nah majd 2007ben lesz hybrid lite verzio . vagy hamarabb. nemtom. (elore lathatoan: drive info, events(regi rainlendar szeru events kiirasa. amugy tegnap fejeztem be. de meg hosszasan kell tesztelni), quicknotes, scheduler. ezek biztos benen lesznek. az enyemben ezek vannak. es 37 Kb az egesz html (1000 sor) ellenben a hybrid beta 1.8.al ami 200 Kb es 5000 sor!!! :smoker: )

najo ezt csak beirtam hatha valakit erdekel. egy darabig ugyse lesz most felole hir.

Szerkesztette: des 2006. 11. 03. 22:24 -kor

#656 Felhasználó inaktív   Paracelsus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 22:37

Sok sikert a Hybrid Lite-hoz! A CSS-ben matatás bőven elviselhető a teljesítményért cserébe, főleg, mivel a potenciális felhasználók nagy részének ez nem okoz nagyobb gondot.  :) Szerintem a CSS-t majd szedd szét több fájlba (lehet hogy eddig is így volt, a kódot nem néztem), a HTML egy olyan CSS-re hivatkozzon, ami be @import-olja a többit. Meg dokumentáld szépen.  :) (szigorúan latin2-es kódolással szvsz, nekem IE egy több bájtos karaktereket tartalmazó komment alatti részeket egyszerűen nem veszi figyelembe)

#657 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 23:27

Idézet: Paracelsus - Dátum: 2006. nov. 3., péntek - 18:53

Erre jutottam:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Semmi extra, de nekem bejön. A dátumkijelző script saját mű. :)

ps/szerk.: Elég randa lett a kép a vörös színek és a JPEG kombinációjának hatására.

ahogy az angolok mondanák... ééérdekes. ;)

Basic meg egyszerűen csak idegesítő  :Đ
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#658 Felhasználó inaktív   kukacomone 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 03. 23:33

http://www.imghack.o...s/3278_desk.jpg

mühühühühü :D

#659 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 04. 01:39

Idézet: Paracelsus - Dátum: 2006. Nov. 3., Friday - 22:37

Sok sikert a Hybrid Lite-hoz! A CSS-ben matatás bőven elviselhető a teljesítményért cserébe, főleg, mivel a potenciális felhasználók nagy részének ez nem okoz nagyobb gondot.  :) Szerintem a CSS-t majd szedd szét több fájlba (lehet hogy eddig is így volt, a kódot nem néztem), a HTML egy olyan CSS-re hivatkozzon, ami be @import-olja a többit. Meg dokumentáld szépen.  :) (szigorúan latin2-es kódolással szvsz, nekem IE egy több bájtos karaktereket tartalmazó komment alatti részeket egyszerűen nem veszi figyelembe)

thx. igazabol enis lama vagyok mert nem reg kaptam egy oltari jo tippet ami lehetoseget add arra hogy megmaradjanak a mar megirt dolgok is es sokkal jobba tenne az egeszet! annyira egyszeru az otlet, hogy nem is tudom miert nem jutott nekem eszembe!!  :o  meghozza az, hogy az osszes script kulso script legyen amit csak akkor hiv be az oldal ha szukseg van ra. igy kevesbe terhelve le az egesz fo oldalt. aaah.... kar hogy nem en talaltam ki! :omg:  :)

ezert jo errol neha beszelni mert ha magamban fejlesztenem akkor sok dolog nem jutna eszembe! es egy ido utan lehet hagynam az egeszet.. de igy uj erore kaptam! whaaaaaaaaaa....

#660 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 04. 01:46

Idézet: des - Dátum: 2006. nov. 3., péntek - 22:20

hybrid hirek. ha nem erdekel ne is olvasd tovabb.

tegnap mar az 5000. sornal jartam (ebbol csak 2-3 script nem a sajat, kb 200-300 sor) a hybridemmel amikor is eszrevettem egy kis bugot. ha sokszor frissitettem a desket (f5) akkor a memo hasznalat felment nekem 400 megara!  :eek:  normal allapotban semmi gond vele csak ugye a settingspanel is allandoan reloadol ha valtoztat az ember es ez igy mar nem jo dolog. :(  egybol majdnem le canceleztem az egesz projektet de szerencsere mara kideritettem hogy csak az egyik script miatt csinalt ilyet. szoval a projektem csinalom tovabb de atgondolvan a dolgokat ujra csinalom. (az eddig megirt 5000 sornyi html-t es scripteket magyaran kivagom a francba. :) najo, nem, de elorol kezdem az egeszet mert rajottem hogy a html nem arra van [bar ez lehet csak a windows hibaja. mert azert van par neki] hogy 7777 sor kod legyen benne meg stb. meg aztan a settings panel is mar kezdett belassulni...es meg eleg sok dolgot nem csinaltam meg szoval a vegere tenylegesen lett volna 8000 sor is akar... namarmost; a kodok tobbsege nem vesz karba, csak az uj hybrid lite-ban mar az ilyen css meg hasonlo beallitasokat mar nem ilyen interaktivan lehet majd valtoztatni hanem egy kulso css fileban. erre azert is van szukseg mert ez eleg sok kodot igenyelt. igy is teljesen customizalhato lesz csak nem user inputtal hanem manualisan kell majd a css-ben matatni. de vegulis az emebr ha beallitja utana mar nem foglalkozik vele. (sajat peldamat mondom)

szoval a hybrid lite jobb lesz, es gyorsabb. illetve nehany feleslegtol meg kell szabaduljak. (ora, naptar (hisz ott vannak a taskbaron jobb esetben), colorpicker (hasznalhat az ember 1 jobbat is), mycontent panel, stb) szoval annyira belelendultem hogy minden "vackot" beleakartam mar rakni ...:)

nah majd 2007ben lesz hybrid lite verzio . vagy hamarabb. nemtom. (elore lathatoan: drive info, events(regi rainlendar szeru events kiirasa. amugy tegnap fejeztem be. de meg hosszasan kell tesztelni), quicknotes, scheduler. ezek biztos benen lesznek. az enyemben ezek vannak. es 37 Kb az egesz html (1000 sor) ellenben a hybrid beta 1.8.al ami 200 Kb es 5000 sor!!! :smoker: )

najo ezt csak beirtam hatha valakit erdekel. egy darabig ugyse lesz most felole hir.

varjuk :)
macbook air 2014

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »