Idézet: Bal - Dátum: 2006. szept. 18., hétfő - 10:12
egy forumon pl valaki irta, hogy egy integralt vga-s alaplappal meg 3000-es procival teljesen jol ment neki a cucc.. most akkor nem tudom:) vista miatt eleg a 6600? sőt eleg lehet egy olyan alaplap, ami van integralt dx9-es vga?
Na jah, de nem HDTV lejátszásról volt szó! Lehet én voltam az illető, de én azt írtam, hogy nekem az integrált X200-al meg a 3000+ procival jobban megy a 64 bites Vista, mint a 32 bites XP. Ettől még nem lesz vilámgyors a desktop, csak nem is olyan lassú, mint sok "anti-Vistás" beállítja.
Szerintem egy 7600GT vagy afölötti VGA nem árt a HDTV cuccok miatt, de nem hátrány valami jobb többmagos proci se ... Na nem 1280-as videokra gondolok, egy 1920-as video teljes felbontásban lejátszva azért már akad rendesen.
(Bár állítólag az S3 Chrome szériában elég brutál videógyorsítás van, csak "valamiért" nem olyan elterjedtek errefelé. :Đ )
De amikor jön pár mezei user, hogy a régi 32 bites (semmi SSE2, semmi HT) procijával, meg a DX6-7-8-as VGA-jábal miért nem megy a Vista, akkor az már cinkes.
Szerkesztette: Inquisitor 2006. 09. 18. 10:09 -kor