Van egy ADS Instant TV Deluxe USB TV tunerem. Vista RC1(5600).. hardware-t felismeri a Vista, de viszont az Istenért sem akar összejönni, hogy a Beyond TV-vel tökéletesen működjön, azaz se kép, se hang nincs jelenleg
Próbáltam már az eredeti cd-n találhatót, a 3.7.4 és a 4.4-es verziót, de egyikkel sem működik.
Valahol olvastam egy írást, hogy valaki rájött, hogyan lehet rávenni működésre, de nem tudom már a címét az oldalnak.
Esetleg valaki tudna segíteni ebben?
Jah.. és elvileg Windows Media Center kompatibilis a hardware, de azt írja, hogy nem talál TV tuner hardware-t..
Idézet
A hardveres tömörítés segítségével, az Instant TV Deluxe rugalmas tömörítési lehetőségeket kínál, miközben megőrzi a kiváló minőséget. A Beyond TV SE szoftver nagyszerű megoldásokat kínál, mint például a reklámok kihagyására használható "SmartSkip". A mellékelt IR Blaster segítségével kényelmesen válthat a csatornák között.
Tulajdonságok:
TV Tuner
MPEG 2 hardware-es kódolás
Felvételek készítése közvetlenül CD / DVD-re
Felvételek ütemezése (akár internet segítségével is)
Elkészített felvételek elérése távoli gépekről (Mobil, PDA, Laptop...)
Infravörös fogadó egység biztosítja a csatorna váltásokat
RCA ki/bemenet, Stereo Audio bemenet, Video/S-Video bemenet
USB 2.0 csatlakozás*
Audio támogatás: MPEG 1 Layer 2
Video támogatás: 9 bites digitalizáló, 2 x oversampling-el, 4 soros komb szűrővel
A csomag tartalma:
Instant TV Deluxe USB eszköz
IR Blaster (infravörös fogadó egység)
Távirányító
Használati utasítás
Windows Media Center kompatibilis
Szoftverek: Capture Wizard, SnapStream Beyond TV 3.5, ORB Networks, Arcsoft QuickDVD, Arcsoft Showbiz
Szerkesztette: Hippo 2006. 09. 18. 19:19 -kor

Súgó
A téma zárva.