HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista III., - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista III., avagy Longhorn

#2381 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 10. 21. 09:40

Idézet: debaj - Dátum: 2006. okt. 21., szombat - 10:31

Itt a gond. Nem a rossz lapot viszed a szervizbe, hanem a működésképtelen gépet. Akkor a munkalapra rá fogják vezetni, hogy alaplaphiba, alaplap kicserélve. Persze akkor lesz még plusz ötezer forint a szervizdíj, de lehet válogatni, vagy ez, vagy egy új Vista :)

Oké, de elfogadják egy kis üzlet papírját is ? Mert sok kis számtech üzlet van amelyiknek még szervíze sincs, hanem ha pl az alaplap elromlik, akkor felküldik pestre a nagykerbe vagy a szervízbe, ezt is csak akkor ha garanciális még főként. Szóval muszáj ilyenkor pestre küldetni nem?

#2382 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 21. 09:48

...pont ezek miatt kell pc-ben is kompakt gépet venni, mert ha belegondolunk a mac is kompakt gép, nem?  :think:
lehet hogy kicsit drága volt (relatív) pl. a dellem, de a bővítést/változtatást (ram, vinyó, videókari) az oem licensz úgy is hagyja, nagyon megbízható pc, jól összerakott/válogatott alkatrészekből, szal. remélhetőleg a kompakt gépekkel, ha gond van akkor az már az első 100 db-nál kibukik. én így gondolkozok. persze tudom ez sok dolgon múlik, és sajnos főleg a pénztárcától...  :rolleyes:

#2383 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 21. 09:52

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. okt. 21., szombat - 10:40

Oké, de elfogadják egy kis üzlet papírját is ?

Miért ne fogadnák el? :think: Az alaplapcsere megtörtént, és ezt papírral tudod igazolni. Tökmindegy, hogy a gyárban cserélték, vagy a mucsaji kompjúterbontóban. Ez nem garanciális ügy, amiben ki kell vizsgáltatni, hogy az alaplap miért romlott el. Rossz, kicserélték, adnak róla papírt.

Ha meg gariban cserélik, akkor az üzlet oda küldi, ahova akarja, így is, úgy is lesz papírod az alaplap cseréjéről.

#2384 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 21. 10:00

Idézet: Basic - Dátum: 2006. okt. 21., szombat - 10:48

szal. remélhetőleg a kompakt gépekkel, ha gond van akkor az már az első 100 db-nál kibukik.

Aztán a kétszázötvenedik darabnál becsúszik egy hibás széria kondi, és fél év után sorban füstölnek el a jól összerakott alaplapok. Ha valaki konyít hozzá, akkor alkatrészekből is össze tud rakni feleannyiért egy éppannyira stabil gépet, mint a Dell-félék. Az én gépem, bár egy kis üzletben lett összepakolva, aztán minden bővítést sajátkezűleg intéztem el benne (alaplapcsere, procicsere, memóriabővítés, videókártya-csere, új vinyó, optikai meghajtó cseréje) már nem is emlékszem, mikor fagyott vagy megbízhatatlankodott utoljára. Ezzel szemben a melóhelyi Siemens gépem elég gyakran indokolatlanul belassul, pedig - lehetőségeim szerint - rendszeresen karbantartom.

#2385 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 21. 10:05

Idézet: debaj - Dátum: 2006. okt. 21., szombat - 10:00

Aztán a kétszázötvenedik darabnál becsúszik egy hibás széria kondi, és fél év után sorban füstölnek el a jól összerakott alaplapok. Ha valaki konyít hozzá, akkor alkatrészekből is össze tud rakni feleannyiért egy éppannyira stabil gépet, mint a Dell-félék. Az én gépem, bár egy kis üzletben lett összepakolva, aztán minden bővítést sajátkezűleg intéztem el benne (alaplapcsere, procicsere, memóriabővítés, videókártya-csere, új vinyó, optikai meghajtó cseréje) már nem is emlékszem, mikor fagyott vagy megbízhatatlankodott utoljára. Ezzel szemben a melóhelyi Siemens gépem elég gyakran indokolatlanul belassul, pedig - lehetőségeim szerint - rendszeresen karbantartom.

azért ha már láttál szétszedett dellt más véleményen lennél, qrva jó össze vannak pakolva, azért nem csak a jó alkatrészek (és a márkanév) miatt "drága", szóval nem lehet így egy az egybe itéletet tartani a kompakt gépek fölött, megvannak a hátrányok mellett az előnyök is.

#2386 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 21. 10:11

Idézet: Basic - Dátum: 2006. okt. 21., szombat - 9:05

azért ha már láttál szétszedett dellt más véleményen lennél, qrva jó össze vannak pakolva, azért nem csak a jó alkatrészek (és a márkanév) miatt "drága", szóval nem lehet így egy az egybe itéletet tartani a kompakt gépek fölött, megvannak a hátrányok mellett az előnyök is.

Például egy cégnél ahol vesznek két évente új gépeket, ott ha a két év alatt akár csak 2x hozzá kell nyúlni a géphez (ami darabonként is elvisz pár órát, ha nincs dobozban alkatrész akkor pér hetet), az többe kerül mint a noname-brand árkülönbség.
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#2387 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 21. 10:31

Idézet: VKP - Dátum: 2006. okt. 21., szombat - 10:11

Például egy cégnél ahol vesznek két évente új gépeket, ott ha a két év alatt akár csak 2x hozzá kell nyúlni a géphez (ami darabonként is elvisz pár órát, ha nincs dobozban alkatrész akkor pér hetet), az többe kerül mint a noname-brand árkülönbség.

:think: mind1, ezt én pontosan nem értem, de azt tudom hogy én nem szeretem a szedett-vedett dolgokat. kinek a pap, kinek a papné és ezen hetekig lehetne vitatkozni. az természetes hogy mindenki a maga dolga felé hajlik, és azt védi. ez érthető. de persze korántsem biztos hogy az a jó...  :respect:

#2388 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 21. 10:55

Idézet: Basic - Dátum: 2006. okt. 21., szombat - 11:05

azért ha már láttál szétszedett dellt más véleményen lennél, qrva jó össze vannak pakolva, azért nem csak a jó alkatrészek (és a márkanév) miatt "drága"...

Nem tudom, te hogy vagy vele, én nem az alapján ítélem meg a gépet, hogy hogyan néz ki belülről, hanem az alapján, ahogy teljesít ;)

#2389 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 21. 11:00

Idézet: debaj - Dátum: 2006. okt. 21., szombat - 10:55

Nem tudom, te hogy vagy vele, én nem az alapján ítélem meg a gépet, hogy hogyan néz ki belülről, hanem az alapján, ahogy teljesít ;)

:respect: persze, ez igaz. a teljesítménnyel azzal végképp nincs gond, de ezek a praktikus hőcsöves megoldások, meg hogy minden ilyen patentul van kitalálva, kábeleket szinte nem is látni, stb. hangja a gépnek=0. szal. ez lenyűgöző, jó tudom ez valóban "részletkérdés" ettől  még lehet jó egy tesco gazdaságos "komkpakt" pc is, v. a sarki fűszeresnél összeválogatott is.  :D  :Đ
...a lényeg soxor a részletekben bújik meg.  ;)

#2390 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 21. 11:07

Idézet: Basic - Dátum: 2006. okt. 21., szombat - 12:00

ettől  még lehet jó egy tesco gazdaságos "komkpakt" pc is, v. a sarki fűszeresnél összeválogatott is.

:offtopic:

Ha a sarki fűszeres kezei közül már több stabil, megbízható számítógép került ki, akkor én őt fogom választani. :) Te nem, mert neked megér plusz száz-százötvenezret az, hogy tudd, ha valami gond van, nem neked kell rájönnöd, mi a baja, majd rájön a szervizes. Mindkettőnknek igaza van, úgyhogy kár vitát nyitni. :)

#2391 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 21. 11:10

Idézet: debaj - Dátum: 2006. okt. 21., szombat - 11:07

:offtopic:

Ha a sarki fűszeres kezei közül már több stabil, megbízható számítógép került ki, akkor én őt fogom választani. :) Te nem, mert neked megér plusz száz-százötvenezret az, hogy tudd, ha valami gond van, nem neked kell rájönnöd, mi a baja, majd rájön a szervizes. Mindkettőnknek igaza van, úgyhogy kár vitát nyitni. :)

Így van.  :respect:

a plussz 100-150 azért kicsit erős  ;)

Szerkesztette: Basic 2006. 10. 21. 11:11 -kor

#2392 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 21. 13:16

Félre tetszettek páran itt érteni a dolgot. OEM esetében továbbra sem lehet új gépre átvinni a licenszet. A változás ami történt annyi, hogy most már retail esetében is csak egyszer vihető át a termék életciklusa alatt. Arról szó nincsen, hogy itt új windows-t kéne venni egy alkatrész cseréje miatt, ahogy eddig sem kellett újraaktiválni a legtöbb esetben. A neten keringő cikkek egy része szintén marhaságokat ír. Még Paul Thurrot kollega sem teljesen van képben....  :)
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#2393 Felhasználó inaktív   T.Packo2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 21. 13:29

Haragszom a Microsoft-ra e gonosz húzása miatt... Ha jobban meggondolom, marad az XP amíg támogatják, majd Linux esetleg Mac vagy valami más.

#2394 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 21. 16:26

Üdw!

Segítsetek nekem srácok!
A következő a problémám:
ista RC1 van a gépen, és szeretnék feltenni 2 programot :
Az egyik egy hálózati sebesség controller, a másik pedog a BOINC kliens.
Az elsőt hálózati forgalom mérséklésére használnám, felosztani, hog ymelyik program, mennyivel töltsön le, fel , a második pedig egy SETI futtatásához egy kliens progi.
Netpeekert sajna nem támogatja a Vista, még a kompatibilitási varzsló sem oldotta meg a proglémát.
A másodikkal az a gond, hogyha userként telepítem, egész egyszerűen nem tud írni a merevlemezre, és nem képes futni.
Ha rendszergazdaként telepíten, akkor ott fut, de csak addig, míg újra nem indítom a gépet.
Restartnál blokkolja, és külön kell engedélyezni a futását, de még akkor sem jó, nem műxik igazán.
Ergo csak addig működik hibamentesen, míg újra nem indítok  :mad:
Valami olyan kellene, hogy egyénileg egy szabályt adni neki, hogy azt, és csakis azt, "tejhatalommal" ruházzam fel, és szabadon írhat, olvashat, futtathat a gépen.
A "futtatás rendszergazdaként" csak egyszeri alkalommal jó...ha pedig a beállításoknál kipipálom, hogy rendszergazdaként futtassa állandóan, mindig jelszót kér , vagy csak engedélyezést, és ezt nem szeretném.

Van erre megoldás?

Más : a windows élményindex nekem nem képes a gépet lecsekkolni.
Amikor elindítom, a végén hibával elszáll. Nem lehet valahogy beállítani neki, hogy az utolsó tesztet hagyja ki ? (merevlemezek, valamiért nem tudja befejezni)

Szerkesztette: havri1 2006. 10. 21. 16:31 -kor

Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

#2395 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 21. 17:45

Idézet: havri1 - Dátum: 2006. okt. 21., szombat - 17:26

Üdw!

Segítsetek nekem srácok!
A következő a problémám:
ista RC1 van a gépen, és szeretnék feltenni 2 programot :
Az egyik egy hálózati sebesség controller, a másik pedog a BOINC kliens.
Az elsőt hálózati forgalom mérséklésére használnám, felosztani, hog ymelyik program, mennyivel töltsön le, fel , a második pedig egy SETI futtatásához egy kliens progi.
Netpeekert sajna nem támogatja a Vista, még a kompatibilitási varzsló sem oldotta meg a proglémát.
A másodikkal az a gond, hogyha userként telepítem, egész egyszerűen nem tud írni a merevlemezre, és nem képes futni.
Ha rendszergazdaként telepíten, akkor ott fut, de csak addig, míg újra nem indítom a gépet.
Restartnál blokkolja, és külön kell engedélyezni a futását, de még akkor sem jó, nem műxik igazán.
Ergo csak addig működik hibamentesen, míg újra nem indítok  :mad:
Valami olyan kellene, hogy egyénileg egy szabályt adni neki, hogy azt, és csakis azt, "tejhatalommal" ruházzam fel, és szabadon írhat, olvashat, futtathat a gépen.
A "futtatás rendszergazdaként" csak egyszeri alkalommal jó...ha pedig a beállításoknál kipipálom, hogy rendszergazdaként futtassa állandóan, mindig jelszót kér , vagy csak engedélyezést, és ezt nem szeretném.

Van erre megoldás?

Más : a windows élményindex nekem nem képes a gépet lecsekkolni.
Amikor elindítom, a végén hibával elszáll. Nem lehet valahogy beállítani neki, hogy az utolsó tesztet hagyja ki ? (merevlemezek, valamiért nem tudja befejezni)

Vár véglegesre, aztán majd meglátjuk. Netpeeker meg hasonlók nem mostanában fognak menni, engedélyt meg persze kér ha rendszergazdaként futtatod. Ha nagyon nem tetszik akkor UAC off aztán hajrá xp szintű biztonsági szinten.....
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::

#2396 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 21. 17:50

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. okt. 21., szombat - 14:16

... most már retail esetében is csak egyszer vihető át a termék életciklusa alatt. ...

A Windows XP-ből retail licenszem van. Azonban az elmúlt sok év alatt annyit cserélgettem a hardvereket egyesével, hogy már korábban újra kellett aktiválnom. Ha ez mondjuk nem XP, hanem Vista lenne, és kicserélnék még néhány hardvereszközt, utána leshetek? Vagy hogy is van ez?

És ha új hdd-t veszek, és arra telepítem újra, akkor az megintcsak újraaktiválás.. akkor mi a helyzet?
Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

#2397 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 21. 18:36

Idézet: FleetCommand - Dátum: 2006. okt. 21., szombat - 18:50

A Windows XP-ből retail licenszem van. Azonban az elmúlt sok év alatt annyit cserélgettem a hardvereket egyesével, hogy már korábban újra kellett aktiválnom. Ha ez mondjuk nem XP, hanem Vista lenne, és kicserélnék még néhány hardvereszközt, utána leshetek? Vagy hogy is van ez?

És ha új hdd-t veszek, és arra telepítem újra, akkor az megintcsak újraaktiválás.. akkor mi a helyzet?

A WPA működése egy pontozási rendszeren alapul, amely különböző súllyal számítja be az egyes hardver összetevőket. Már sokszor leírtam, de akkor most újra.

# Display Adapter
# SCSI Adapter
# IDE Adapter (effectively the motherboard)
# Network Adapter (NIC) and its MAC Address
# RAM Amount Range (i.e., 0-64mb, 64-128mb, etc.)
# Processor Type
# Processor Serial Number
# Hard Drive Device
# Hard Drive Volume Serial Number (VSN)
# CD-ROM / CD-RW / DVD-ROM

Minden elem 1 pontot ér kivéve a NIC-et ami 3-at. A WPA első telepítéskor tárolja az adatokat a HDD-n, és minden induláskor összehasonlítja a jelenlegi állapotot a tárolt állapottal. 7 igen válasz azt jelenti, hogy a hardver nem változott. Ha ennél kevesebb az igen válasz, akkor jön az aktiválás. Tehát cserélhetsz hetente VGA-t, az semmi gondot nem okoz. Ha már évek során túl sok dolgot cserélsz akkor valóban újra kell aktiválni, mert az már új gépnek számít a WPA szerint. XP esetében ezzel sok gond nem volt, mert csináltál egy transfert az új gépre. Korlátlan alkalommal telepíthetted egy új gépre a licensz szerint ha a régiről eltávolítod. Ezt nevezik transfer-nek. Ha még nem telt el 120 nap az eredeti aktiválás óta, akkor telefonon kell aktiválni új install esetén is, de ezt szó nélkül megteszik neked. Stb....
Új HDD esetén természetesen kell aktiválni, hiszen nincsenek meg a WPA adatai, kivéve ha átmásoltad. :) Ha nem változtak a pontok, akkor sima netes aktiválás menni fog.

Na most Vista esetében nem lesz ilyen szigorú a WPA, tehát nem kell olyan gyakran újraaktiválni. A pontos változásokról még nincsen hír. Aktiválással az lesz a helyzet, hogy csak 1 alkalommal viheted át másik gépre a rendszert. Tehát amint a WPA azt mondja, hogy ez már nem ugyanaz a gép onnantól az az utolsó eset. Ha mondjuk veszel új HDD-t Vista alá azzal a régi rendszerben is csak 2 pontot vesztettél, tehát simán aktiválható neten. Aztán ha később már cserélsz mást is akkor probléma lehet. De mondom éppen ezért lesznek enyhítések a pontozásban. Az új aktivációs rendszer oka, hogy statisztikailag nagyon nagyon kevesen raknak össze gépet maguk, és még kevesebben cserélgetnek cuccokat. :) Nem magyarországi viszonyokban gondolkodnak sajnos. Bár lesz kb. 1000 ember akit ez érint, mert többen úgysem vennék meg.....

Hamarosan leírom egy blogban az egészet, mert egyre többen kérdezik.... :)

#2398 Felhasználó inaktív   GoaGeorge 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 22. 01:37

Sziasztok!

A napokban feltettem a Windows Vista RC1 - Build 5600-as verzióját, 64-bites változatban. Iszonyúan tetszik, viszont van pár nagyon bosszantó hibája. A kérésem az lenne, hogy véleményezzétek ezt az 5600-as verziót és szerintetek van már ennél stabilabb, jobb kiadás is?

A problémáim a következők:

- nem tudok vírusírtó programot feltenni. Próbálkoztam azzal is, amit a Vista honlap ajánl. (CA, Norton, Nod, AVG, Avast) Mindegyiknél kaptam vlmi hibaüzit és egyik sem megy

- ugyanez a gáz a virtuális meghajtóval is. (Daemon, Alcohol, PowerISO) Ezeket sem tudom telepíteni.

Ha ezeket a hibákat nem lehet egy másik verzióval, vagy vlmi mással orvosolni, akkor kénytelen leszek visszatelepíteni az XP-t, pedig azt nagyon nem szeretném!

Üdvözlettel,
Gergő
STi - Subaru Tecnica International

#2399 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 22. 02:24

Idézet: GoaGeorge - Dátum: 2006. okt. 22., vasárnap - 2:37

Sziasztok!

A napokban feltettem a Windows Vista RC1 - Build 5600-as verzióját, 64-bites változatban. Iszonyúan tetszik, viszont van pár nagyon bosszantó hibája. A kérésem az lenne, hogy véleményezzétek ezt az 5600-as verziót és szerintetek van már ennél stabilabb, jobb kiadás is?

A problémáim a következők:

- nem tudok vírusírtó programot feltenni. Próbálkoztam azzal is, amit a Vista honlap ajánl. (CA, Norton, Nod, AVG, Avast) Mindegyiknél kaptam vlmi hibaüzit és egyik sem megy

- ugyanez a gáz a virtuális meghajtóval is. (Daemon, Alcohol, PowerISO) Ezeket sem tudom telepíteni.

Ha ezeket a hibákat nem lehet egy másik verzióval, vagy vlmi mással orvosolni, akkor kénytelen leszek visszatelepíteni az XP-t, pedig azt nagyon nem szeretném!

Üdvözlettel,
Gergő

Bocsáss meg, de te szoktál olvasni néha? Az előző pár oldalon minden kérdésedre ott a válasz. Virusirtók nem nagyon mennek, mert még a cégek nem készítették el a Vista-s verziókat. A támogatott vírusirtók listáját beszúrtam kb. 2 nappal ezelőtt. Aztán arról is oldalak óta beszélünk, hogy van már RC2 is, de már nem letölthető. Azonban daemon tools 4.0.6 tökéletesen megy az RC1-el is. Továbbá azt is sokszor írtam, hogy 64bitest ne tessék erőltetni, mert még 32-es verzióra is alig van driver, aztán meg 64-es XP-re sincsen szinte semmi. Ez a termék 2007. január vége előtt nem kerül a boltokba, tehát még ne várjuk el, hogy minden működjön mint XP-n ami mellesleg már 5 éves. És mindenkinek írom: Elhiszem én azt hogy már rtm lesz hamarosan meg vállalatoknak november meg stb., de ha megfeszültök se tudjátok előbb megvenni mint január, addigra meg lesz támogatottság szépen.

#2400 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 22. 07:01

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. okt. 21., szombat - 19:36

A WPA működése egy pontozási rendszeren alapul, amely különböző súllyal számítja be az egyes hardver összetevőket. ...

Köszönöm szépen ;)

(KCS?  ;) )
Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.