Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. okt. 22., vasárnap - 3:24
Bocsáss meg, de te szoktál olvasni néha? Az előző pár oldalon minden kérdésedre ott a válasz. Virusirtók nem nagyon mennek, mert még a cégek nem készítették el a Vista-s verziókat. A támogatott vírusirtók listáját beszúrtam kb. 2 nappal ezelőtt. Aztán arról is oldalak óta beszélünk, hogy van már RC2 is, de már nem letölthető. Azonban daemon tools 4.0.6 tökéletesen megy az RC1-el is. Továbbá azt is sokszor írtam, hogy 64bitest ne tessék erőltetni, mert még 32-es verzióra is alig van driver, aztán meg 64-es XP-re sincsen szinte semmi. Ez a termék 2007. január vége előtt nem kerül a boltokba, tehát még ne várjuk el, hogy minden működjön mint XP-n ami mellesleg már 5 éves. És mindenkinek írom: Elhiszem én azt hogy már rtm lesz hamarosan meg vállalatoknak november meg stb., de ha megfeszültök se tudjátok előbb megvenni mint január, addigra meg lesz támogatottság szépen.
nana

Nekem 64 bites XP-m van, driver is van hozzá , DT is megy szépen, 64 bites böngésző is Internet Explorer 7 példának okáért, Logitech G15-h9z, MX 1000-hez, videó kártyához, alaplapi Nvidia Nforce 4 chipsethez, mindenhez van a gépben driver.
A vistahoz meg annyit, hog nem biztos az, hogy ennyi idő után annyian megakarják már venni...
Az ms most azért keménykedik, mert érzi, ez az utolsó alkalmak egyike talán amikor megteheti, hiszen most még monopóliuma van, de nem biztos, hogy mindig így lesz, talán a google amitől retteg, kihúzza alóla ezt a szőnyeget is, mármint az operációs rendszerekét, ugyanúgy mint ahogyan az Office-t húzta ki alóla az OpenOffice-al, és ne feledjük éppen most indult el a webes irodai programcsomagja is. Sajna a Novell féle Opensuse még nem terjedt el annyira, de ha a szabad szoftverek még nagyobb részesedést szereznek akkor Steve, és Bill bazára bezár