HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista III., - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista III., avagy Longhorn

#1681 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 16. 20:39

Idézet: Gyorgym_ms - Dátum: 2006. szept. 16., szombat - 19:00

a technikai béta tagjai, tehát a második. A CPP-re (weben) regisztrálok nem érhetik L.

Köszönöm a korrekt választ. Akkor ez marad. :)
.:: Close the World  . . . Open the nExt ::.

#1682 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 09. 16. 22:03

Idézet: B@ldrick - Dátum: 2006. szept. 16., szombat - 10:24

próbálta valaki a cfosspeed-et felrakni? érezhetően hiányzik.

A Start64! oldalán lévő X64-es verzió működik X64-es Vista alatt?  :think:
.:: Close the World  . . . Open the nExt ::.

#1683 Felhasználó inaktív   ufonauta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 16. 23:04

Idézet: B@ldrick - Dátum: 2006. szept. 16., szombat - 20:33

Érdemes felrakni vagy még uccsenincsenek vírusok? /ezt ajánlja alapból/ Most raktam újra, nem szeretném szétcincálni  :)

Ha azért hezitálsz, mert időkorlátos, akkor rakj fel AVG-t. Ma töltöttem le a free verzióból a 7.1.405-öst. És Pöpecül műxik.

#1684 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 09. 16. 23:49

Idézet: ufonauta - Dátum: 2006. szept. 17., vasárnap - 0:04

Ha azért hezitálsz, mert időkorlátos, akkor rakj fel AVG-t. Ma töltöttem le a free verzióból a 7.1.405-öst. És Pöpecül műxik.

illetve az avast home edition is free ;)

www.avast.com

És automatikusan updateli magát ;)

#1685 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 17. 00:12

Idézet: debaj - Dátum: 2006. szept. 16., szombat - 9:00

Párszor le lett már írva, hogy nem a Microsoft dolga minden egyes hardverhez drivert írni. Egy év múlva már valószínűleg jobb lesz a driver-választék.

Köszönöm, hogy megmondtad, hogy le lett írva. Én is tudom, mi a Microsoft dolga.

De miután cirka 100e Ft-ból beüzemelek egy műholdvevő-kártyát, és a hardvergyártó (aki nem a Microsoft) olyant ír nekem, hogy sajnálják, de a kártyák az életciklusuk végéhez közelednek és nem lesz hozzá 64-bites driver, szóval bekaphatom, nem igazán vagyok boldog, és érhető, hogy előre ki akarok próbálni mindent.
Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

#1686 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 17. 00:17

Idézet: FleetCommand - Dátum: 2006. szept. 17., vasárnap - 1:12

Köszönöm, hogy megmondtad, hogy le lett írva. Én is tudom, mi a Microsoft dolga.

De miután cirka 100e Ft-ból beüzemelek egy műholdvevő-kártyát, és a hardvergyártó (aki nem a Microsoft) olyant ír nekem, hogy sajnálják, de a kártyák az életciklusuk végéhez közelednek és nem lesz hozzá 64-bites driver, szóval bekaphatom, nem igazán vagyok boldog, és érhető, hogy előre ki akarok próbálni mindent.

Érthető, de még túl korán akarod kipróbálni. 32bitre sincsen semmi driver, 64-re majd esetleg fél év múlva kezdenek jönni a komolyabbak. Kisebb cégek termékeihez, főleg amik kifutó modellek szerintem soha nem lesz 64bites driver, de megkockáztatom hogy 32-es sem.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#1687 Felhasználó inaktív   Tim 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 17. 01:51

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. szept. 16., szombat - 17:42

És neki hol van 3-nál több primary? Egyébként 4-nél több primary alapból nem lehet, ez nem windows feature.

Talán, ha megnézted volna az általa mellékelt képet akkor tudnád.
(egyébként meg 4. primaryt a telepítő nem hoz létre, nem hogy 5.-et)

Nekem egyelőre nagy nehezen, de sikerült beüzemelnem az Audigy 1-et a creativ-tól letölthető XP-hez való 64 bites driverrel. (64 bites RC1-en)

Szerkesztette: Tim 2006. 09. 17. 01:55 -kor

#1688 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 17. 02:41

Idézet: Tim - Dátum: 2006. szept. 17., vasárnap - 2:51

Talán, ha megnézted volna az általa mellékelt képet akkor tudnád.
(egyébként meg 4. primaryt a telepítő nem hoz létre, nem hogy 5.-et)

Nekem egyelőre nagy nehezen, de sikerült beüzemelnem az Audigy 1-et a creativ-tól letölthető XP-hez való 64 bites driverrel. (64 bites RC1-en)

Közben rájöttem, hogy idióta a telepítő. Már csak az a kérdés, én hogyan telepítettem fel 3 vinyóval a gépben, és mindegyiken legalább 1 primary....

Szerkesztette: FlowM@N 2006. 09. 17. 02:51 -kor

| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::

#1689 Felhasználó inaktív   Tim 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 17. 03:49

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. szept. 17., vasárnap - 1:41

Közben rájöttem, hogy idióta a telepítő. Már csak az a kérdés, én hogyan telepítettem fel 3 vinyóval a gépben, és mindegyiken legalább 1 primary....

Gondolom vinyónként értendő ez a korlát, nem összesen.

#1690 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 17. 06:05

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. szept. 17., vasárnap - 1:41

Pl. úgy, hogy lehúzol két vinyót...
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#1691 Felhasználó inaktív   monguru 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 17. 06:20

Idézet: FleetCommand - Dátum: 2006. szept. 16., szombat - 1:13

Sziasztok!

Letöltöttem az RC1-et, örültem, hogy MS megnyitotta újra a programot, így kaptam tőlük cd-kulcsot. Boldogan telepítek (x64 változat). Ám telepítés után rá kellett jönnöm, hogy nem működik a gépemben lévő SMC EZ Card hálókártya Vista x64 alól (ezzel együtt se internet, se semmi).

Az alaplapi kártyámat elvitte a villám, így, habár ahhoz lenne driver, azzal nem érek sokat.

Ha valamelyikőtök tud mondani konkrét kártya-típust, ami működik Vista 64-bites kiadás alól, hálás lennék (google-t néztem már, de elég szűkös listát találtam, jóformán mind a 32-bites verzióra vonatkozik).

Köszi

Szia!

Intel PRO/100+ Server Adapter (PHY: Intel 82559 Internal) PCI

1000Ft-ért vettem 1hét garanciával! ;)
"Boldogság mindenkinek ingyen és senki ne maradjon elégedetlen!"

Redrick Schuchart 

#1692 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 17. 06:37

Idézet: Tim - Dátum: 2006. szept. 17., vasárnap - 4:49

Gondolom vinyónként értendő ez a korlát, nem összesen.

Ha megnézed a képet neki minden vinyón 1 partíció van.  :Đ

#1693 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 17. 07:38

sziasztok!
vista boot manager-ben volt valakinek olyan, hogy nem érzékelte a fel-le nyilat? mert most nemtok oprencert váltani bootoláskor....esetleg müködö bootmanager-t tudtok ajánlani? eddig vagy olyan volt ami nem müködött vagy ami jonak tünt az fizetös  :(
utánaolvastam és a vista boot cuccait nem lehet átirni mint az xp-nél... lehet,h az a gond,h usb-s a bill? korábban volt grub meg lilo is és mind2 müködött hibátlanul... szal tudtok valamit ajánlani amivel tudom vezérelni a bootlást?

u.i: a wlan drivert megtaláltam ,de még nem sikerült oprencerbe belépni, ugyhogy még nem tutko, hogy megy.

u.i.2: sztem amig nincs végleges verzioja addig ne várjatok sok driver supportot. 64bites xp is ezért halt meg ill sokáig senki sem használta mert lehetetlen volt hozzá drivert szerezni.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#1694 Felhasználó inaktív   petike2014 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 17. 08:03

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2006. szept. 17., vasárnap - 7:38

sziasztok!
vista boot manager-ben volt valakinek olyan, hogy nem érzékelte a fel-le nyilat? mert most nemtok oprencert váltani bootoláskor....esetleg müködö bootmanager-t tudtok ajánlani? eddig vagy olyan volt ami nem müködött vagy ami jonak tünt az fizetös  :(
utánaolvastam és a vista boot cuccait nem lehet átirni mint az xp-nél... lehet,h az a gond,h usb-s a bill? korábban volt grub meg lilo is és mind2 müködött hibátlanul... szal tudtok valamit ajánlani amivel tudom vezérelni a bootlást?

u.i: a wlan drivert megtaláltam ,de még nem sikerült oprencerbe belépni, ugyhogy még nem tutko, hogy megy.

u.i.2: sztem amig nincs végleges verzioja addig ne várjatok sok driver supportot. 64bites xp is ezért halt meg ill sokáig senki sem használta mert lehetetlen volt hozzá drivert szerezni.

USB-s bill a gond, nem megy akkor az USB, leglábbis pont abbana fázisban nem, nekem is volt gondom vele (ugyan ez), PS2-es átalakító, engem nem zavar...

#1695 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 17. 09:38

Felraktam a 32 bitest, és nagyon meg vagyok vele elégedve! :up:  Van hang, van TV, van 3d, van minden, mi szem szájnak ingere... :smoker:  Minden előző, xp-hez való cuccot elfogadott, bármit is installáltam. Egy gondom van, egy PCI eszközt nem talál, valami bemeneti cucc (most xp alatt vagyok, nem tudom pontosan a megnevezését, de a 0. PCI buszon üldögél, a 13. helyen, vagy vmi ilyesmi, mindjárt átlépek).

szerk.: ehun-e. Mi lehet ez? A WU nem talál hozzá drivert.

Csatolt fájl:

• Csatolt fájl  pci.jpg (0byte)
    Letöltések:: 0

Szerkesztette: bigsee 2006. 09. 17. 09:46 -kor

GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#1696 Felhasználó inaktív   littleNorbi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 17. 09:51

Miért nem bírom felrakni a Vista Beta1-et, valami error jön ki ?ön az elején és ezt írja: ''Any changes that were made to your computer during the installation process are being undone.''?
Üdv.: littleNorbi

#1697 Felhasználó inaktív   ufonauta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 17. 09:55

Hali

Nos pár nap alatt sikerült gatyába ráznom Vista-t és nagyjából minden fut rajta, amit az XP-n is használtam, de egy apróbb bibim még mindig akad.
Nevezetesen van a gépben egy Philps SAA7134 chipes TV Tuner, amit ha feltelepítek, akkor az eszközkezelőben látja és a Honestech progival műxik is. De az infra programja (713xRMT.exe), ami elvileg Win startkor elindul kiabál, hogy nem találja a SAA7134 drivert. Így nem is működik. Regeditben kellett letiltanom, hogy ne induljon el és ne kiabáljon minden egyes win induláskor. Ha valakinek sikerült ilyen TV távirányítót működésre bírni, az légyszi ossza meg velem a tapasztalatait. :)

Szerkesztette: ufonauta 2006. 09. 17. 09:57 -kor

#1698 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 17. 10:01

Idézet: bigsee - Dátum: 2006. szept. 17., vasárnap - 10:38

Felraktam a 32 bitest, és nagyon meg vagyok vele elégedve! :up:  Van hang, van TV, van 3d, van minden, mi szem szájnak ingere... :smoker:  Minden előző, xp-hez való cuccot elfogadott, bármit is installáltam. Egy gondom van, egy PCI eszközt nem talál, valami bemeneti cucc (most xp alatt vagyok, nem tudom pontosan a megnevezését, de a 0. PCI buszon üldögél, a 13. helyen, vagy vmi ilyesmi, mindjárt átlépek).

szerk.: ehun-e. Mi lehet ez? A WU nem talál hozzá drivert.

Gameport?

#1699 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 17. 10:01

Idézet: petike2014 - Dátum: 2006. szept. 17., vasárnap - 9:03

USB-s bill a gond, nem megy akkor az USB, leglábbis pont abbana fázisban nem, nekem is volt gondom vele (ugyan ez), PS2-es átalakító, engem nem zavar...

hát csak ez nem megy ps/2-röl, lévén usb hub vana billbe.... közbe amugy feltünt, hogy csak a le-fel nyil nem müködik mindne más igen.. fasza mi?
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#1700 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 17. 10:12

Hülye problémám van. :)
Régebben letöltöttem a Beta2-őt és a hozzátartozó kulcsot, hivatalosan.
Most meg az RC1-et töltöttem le, és ehez meg ugye kellene a Beta2 kulcsa, na az meg nincs. :s
Mit tudnék tenni? :)
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86