HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (119 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#341 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 27. 07:29

Idézet: Samott - Dátum: 2006. júl. 26., szerda - 11:54

Idézet: Lipcsei

Senki nem tudja, mi lesz vele, jó lenne, ha valaki mondana nekünk valamit. Az NB II-re a keret tagjainak nem érvényes a szerződése, mostantól mindenki mehet, amerre lát.

Lipcsei: Várunk, de elegünk van

Samott

Lipicai "hármasbefutó" Péter szerintem szögreakasztja a stoplit ebben az éveben. Amit az vidéken kapni fog az nem lesz egyszerű. Alig várom a Békéscsaba-Fradi meccset. Jó lesz.  :D

#342 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 08:36

Találtam egy csontvázat a szekrényben!

A Honvéd megint nem fizet...

A történet még 1999-re nyúlik vissza. A Kispest kapusát, Vezér Ádámot számos élvonalbeli klub, köztük a Ferencváros is szerette volna leigazolni. A Honvéd ajánlatához képest a zöld-fehérek ötmillió forinttal többet kínáltak, ám hogy mégis maradt Kispesten, az nagyban köszönhető Szécsi Antal keramikusművésznek, aki vállalta, hogy közreműködik Vezér tervezett házépítésében. Így a Honvéd tudott jobb ajánlatot tenni, a kapus maradt. Ám Szécsi mindezt nem ingyen adta.

A pénzét viszont azóta sem kapta vissza...

Annak ellenére, hogy már két éve jogerős ítélet született ügyében a Fővárosi Ítélőtáblán, Szécsi Antal még mindig vár a pénzére. Az ítélet értelmében Szécsinek a Honvédtól 11.190.800 forint tőkét, annak kamatait, valamint 1.150.000 forint perköltséget kell kapnia. Hiszen jogerős bírósági döntés van róla.

#343 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 07. 27. 09:36

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. júl. 26., szerda - 8:54

Idézet: "Tyler @ forum.index.hu"

szóval Olaszország [..]

szóval Olaszországban minden rendben van

Tulajdonképpen nagyon összefoglalta a lényeget. Annyira tipikusan olasz, ami történt most a bundázó élcsapatokkal. Várni lehetett, hogy enyhítenek a büntetésen. Évszázadok óta ilyen mentalitással, így intéznek mindent. Hiába az időnként fel-fel bukkanó korrupció ellenes élharcosok jelenléte.

Én simán el tudom képzelni azt is, hogy még év közben is lehet majd enyhítésre számítani a büntetésekkel kapcsolatban.

Egyébként a véleményem ennyi: :boa:

(Ugye, hogy kár volt annyira kétségbeesni a Juve és a többiek miatt?)

---------------

Azt pedig kisebbfajta csodának tartom, hogy a Fradi végül mégsem indulhat az NB1-ben. Megesküdtem volna, hogy itt is az előző évek gyakorlata fog történni, és jön a szokásos 1 év halasztás.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#344 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 09:42

Ja, egyébként az NB2-höz nem kell valamilyen licensz? Biztos indulhat a Fradi? :D
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#345 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 07. 27. 10:00

Idézet: Warton - Dátum: 2006. júl. 26., szerda - 13:21

Akkor meg azért hőbölögnének a szurkolók! :rolleyes:

A szurkolóknak nem kellett volna "zsidózni", s ezzel elüldözni az utóbbi idők egyik legpénzesebb, legstabilabb befektetőjét (Erdei Tamás, MKB)!

#346 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 10:04

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. júl. 27., csütörtök - 11:00

A szurkolóknak nem kellett volna "zsidózni", s ezzel elüldözni az utóbbi idők egyik legpénzesebb, legstabilabb befektetőjét (Erdei Tamás, MKB)!

Plusz a randalírozások miatti zárt találkozók jegybevételeitől sem esett volna el a klub.
Plusz nem tudom hágyszor nyomott bele az állam milliárdokat az én pénzemből is (igen, mielőtt valaki megkérdezné, tisztességesen adózom).

Szerkesztette: A.J. Crowley 2006. 07. 27. 10:06 -kor

"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#347 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 07. 27. 10:15

A Loki meccshez mit szóltok? Hát piszok kemény visszavágó vár rájuk. Igaz, maguknak köszönhetik.

Mondjuk szurkolói szemmel nézve legalább tegnap egy jó, nagyiramú meccset láthattunk. Ennek is köszönhető a magyar csapatoktól megszokotthoz képest is rengeteg rossz passz, labdaátvétel. Ilyen tempó mellett ennyire képesek a magyar fiúk. Az viszont pozitívum, hogy legalább az iramot bírták 90 percen át. Én őszintén megmondom, azt hittem - látva, hogy nekikezdtek -, hogy 45 percig lesz erő, aztán a macedónok lemossák őket a második félidőben. De nem így lett. Ezek szerint manapság már haladnak valamit a fizikai felkészítéssel.

Az viszont komoly probléma, hogy a Debrecen csapatából gyakorlatilag 1-2 embert lehetne talán kiemelni. Sándor pl. éppen olyan rosszul játszott, mint amilyen jól szokott focizni. Nem hittem a szememnek, hogy valóban őt látom. Egy épkézláb megmozdulása nem volt.

Dombi no comment, mint mindig, mióta játszik.
A "nagy válogatott" Halmosi egy igazi bunkó a játékban.
Talán Dzsudzsákot lehet kiemelni. Belőle lehetne focista is, ha most pl. elvinné egy jó, nyugati élcsapat.
Bogdanovics pedig sajnos későn ébredt. Számomra érthetetlen, hogy miért csak a VIDI kapuját tudja 20-30 méterekről szétbombázni.
Most is ezt kellett volna tennie, ráadásul vagy 15 alkalommal lett volna rá lehetősége. Az, hogy az utolsó 5 percben erre rájött, és két távoli lövéssel próbálkozott, édeskevés. Ettől függetlenül még ő az, akinek elgondolás volt a játékában.
Zsolnai - bár gólt lőtt - kész katasztrófa elől. Egy neki adott labdát nem tud átvenni. A gólnál is 2 méterre elpattant tőle, csak mákja volt, s visszakerült hozzá.

Ennél a visszavágón lényegesen többet kell nyújtaniuk (no meg Sándornak kell feléledni, s osztogatni a tőle elvárható labdákat, irányítani a játékot), ha tovább akarnak jutni!

Egyébként a Skopje csapata meglepett, mert sokkal jobban cseleztek, mint a magyar játékosok. A támadásaik is sokkal tetszetősebbek, szervezettebbek voltak. De a végén a beadásokkal, vagy a középső támadók révén - szerencsére - ők is rendre elszúrták a helyzeteiket.
Mindazonáltal az a kopasz, Nedzsipi simán elmehetne egy ennél klasszisokkal jobb csapatba. Beférne a kezdőbe. Rendkívül jól cselez, s fedezi a labdát. Gyakran hárman sem tudták leszerelni. (Persze ennek tudatában is volt, s több lehetőséget emiatt el is önzőzött.)

Szóval visszavágóra fel! HAJRÁ LOKI!

Ma este pedig mindenki drukkoljon a VIDI-nek!  :)

(Meg annak, hogy az UTE legalább idegenben ne égjen akkorát, s tisztes helytállással búcsúzzon!)

#348 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 10:23

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. júl. 27., csütörtök - 11:15

A Loki meccshez mit szóltok? Hát piszok kemény visszavágó vár rájuk. Igaz, maguknak köszönhetik.

Mondjuk szurkolói szemmel nézve legalább tegnap egy jó, nagyiramú meccset láthattunk. Ennek is köszönhető a magyar csapatoktól megszokotthoz képest is rengeteg rossz passz, labdaátvétel. Ilyen tempó mellett ennyire képesek a magyar fiúk. Az viszont pozitívum, hogy legalább az iramot bírták 90 percen át. Én őszintén megmondom, azt hittem - látva, hogy nekikezdtek -, hogy 45 percig lesz erő, aztán a macedónok lemossák őket a második félidőben. De nem így lett. Ezek szerint manapság már haladnak valamit a fizikai felkészítéssel.

Az viszont komoly probléma, hogy a Debrecen csapatából gyakorlatilag 1-2 embert lehetne talán kiemelni. Sándor pl. éppen olyan rosszul játszott, mint amilyen jól szokott focizni. Nem hittem a szememnek, hogy valóban őt látom. Egy épkézláb megmozdulása nem volt.

Dombi no comment, mint mindig, mióta játszik.
A "nagy válogatott" Halmosi egy igazi bunkó a játékban.
Talán Dzsudzsákot lehet kiemelni. Belőle lehetne focista is, ha most pl. elvinné egy jó, nyugati élcsapat.
Bogdanovics pedig sajnos későn ébredt. Számomra érthetetlen, hogy miért csak a VIDI kapuját tudja 20-30 méterekről szétbombázni.
Most is ezt kellett volna tennie, ráadásul vagy 15 alkalommal lett volna rá lehetősége. Az, hogy az utolsó 5 percben erre rájött, és két távoli lövéssel próbálkozott, édeskevés. Ettől függetlenül még ő az, akinek elgondolás volt a játékában.
Zsolnai - bár gólt lőtt - kész katasztrófa elől. Egy neki adott labdát nem tud átvenni. A gólnál is 2 méterre elpattant tőle, csak mákja volt, s visszakerült hozzá.

Ennél a visszavágón lényegesen többet kell nyújtaniuk (no meg Sándornak kell feléledni, s osztogatni a tőle elvárható labdákat, irányítani a játékot), ha tovább akarnak jutni!

Egyébként a Skopje csapata meglepett, mert sokkal jobban cseleztek, mint a magyar játékosok. A támadásaik is sokkal tetszetősebbek, szervezettebbek voltak. De a végén a beadásokkal, vagy a középső támadók révén - szerencsére - ők is rendre elszúrták a helyzeteiket.
Mindazonáltal az a kopasz, Nedzsipi simán elmehetne egy ennél klasszisokkal jobb csapatba. Beférne a kezdőbe. Rendkívül jól cselez, s fedezi a labdát. Gyakran hárman sem tudták leszerelni. (Persze ennek tudatában is volt, s több lehetőséget emiatt el is önzőzött.)

Szóval visszavágóra fel! HAJRÁ LOKI!

Ma este pedig mindenki drukkoljon a VIDI-nek!  :)

(Meg annak, hogy az UTE legalább idegenben ne égjen akkorát, s tisztes helytállással búcsúzzon!)

Szerintem a Loki ha az Oláh utcai stadionban játszik, akkor mindig hajt. Én már voltam kint több meccsükön is Debrecenben, és iszonyatos módon letarolják a legtöbb ellenfelet hazai pályán. Itt is, ha minden helyzetüket kihasználták volna, akkor 6-1-re nyertek volna.

#349 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 10:33

A Fradi nevezett az NB II-be

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#350 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 10:42

A fradi sztorihoz még annyit, hogy azért az is mgfontolandó amit nem egy "szakember" mondott már, hogy ha elindul a fradi az elsőosztályban, és közben csődbe megy, akkor annyi. Harmadosztály... Onnan meg nincs visszaút. (legalábbis egykönnyen nem)

#351 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 07. 27. 10:47

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. júl. 27., csütörtök - 11:23

Itt is, ha minden helyzetüket kihasználták volna, akkor 6-1-re nyertek volna.

Ezt a macedón csapat is elmondhatja magáról!  :)

#352 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 10:59

A Lokinak szerintem most is kb ugyanannyi esélye van a továbbjutásra, mint a meccs előtt. Kb egyforma játékerőt képviselnek. Sajnos, hogy a magyar bajnok a macedónnal van egy súlcsoportban.
A Vidi és az Újpest első meccsét nem láttam, csak a 4. vaduzi gólt  :omg: , úgyhogy fogalmam sincs milyenek az ellenfelek. De eszembe nem jutna egy magyar csapat ellen drukkolni egy nemzetközi meccsen úgyhogy hajrá Újpest (és természetesen Vidi). Meg most szerintem a fogadóirodák is nagy pénzt fizetnek egy Újpesti továbbjutásért, úgyhogy van esély :)
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#353 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 11:03

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2006. júl. 27., csütörtök - 11:59

Meg most szerintem a fogadóirodák is nagy pénzt fizetnek egy Újpesti továbbjutásért, úgyhogy van esély :)

:up:

Évek óta először lehet, hogy követem a derék focistáinkat, és elmegyek tippmixelni.

#354 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 12:33

Lemondott Ináncsy, viszont nem fogadták el a lemondását. Remélem, nem a haverság miatt, hanem azért, hogy vigye el a balhét.

Gellei egész szimpatikusan nyilatkozik itt: http://www.nemzetisp...php?cikk=118517

#355 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 12:38

A Loki simán fog továbbjutni! Lehet bukmarkolniés, majd az orrom alá dörgölni! :D Ez egy iszonyatosan béna macedón csapat, akiknek marha nagy mázlijuk volt.

#356 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 12:40

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. júl. 27., csütörtök - 9:00

épp neki rakjuk össze a notebook-ját :D :D :D

-C0pp3rM!n3-

#357 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 12:42

Meg a Várszegi is elég pénzes befektető volt, aki szintéán kizsidóztak a csapat környékéről, bár ott a vezetők is tökig benne voltak a ganyéban.

#358 Felhasználó inaktív   Tinca 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 13:12

Lehet leírtátok már, de én Fradinál azt láttam, amit eddig mindig. "Keresték" a befektetőket (lelki szemeimmel látom a fáradságtól izzadó vezetőket :rolleyes: ), és közben arra számítottak: ha nem sikerül az se baj, majd az állam az utolsó pillanatban alájuk nyúl, hiszen egy ilyen nagymúltú, etc. csapat nélkül el se kezdődhet a bajnokság. Ideje volt felébredni, és mindenki másnak is, ha eddig nem tették meg. Ebbe a langyos állóvízbe nem kellenek szent tehenek, és igen, kimondom, még kárörvendő is vagyok, mert sok évnyi hátszél után ezt a Fradi megérdemelte. A jó focisták úgyis el tudnak helyezkedni, a meccsek ettől nem lesznek rosszabbak, és ha az FTC túléli az idei évet, akár még jól is kijöhet az egészből, ahogy ez más csapattal is megtörtént.

Szerk. elütés

Szerkesztette: Tinca 2006. 07. 27. 13:13 -kor

Tinca tinca: Szerényen háttérbe szorul ... holott előnyös tulajdonságai miatt  a mainál nagyobb megbecsülést érdemelne. (Pénzes - Tölg)

#359 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 14:28

Az Inter büszke a bajnoki címére: http://www.channel4....lia/jul27f.html No comment.

#360 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 15:11

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. júl. 27., csütörtök - 15:28

Az Inter büszke a bajnoki címére: http://www.channel4....lia/jul27f.html No comment.

Idézet

“The appeal verdict confirmed that some teams did not play fair in the past years and that explains why Inter wasn’t able to win any important trophy,”

Valóban csak ez az egy oka lehetett...
Faster! Harder! Cadaver!

Téma megosztása:

• (119 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »