HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XX. a legális offolás... Értékeld a témát: -----

#301 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 18. 14:21

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 15:18

Hát izé...  csak az a baj, hogy nem igazán lehet eldönteni, szerintem eddig még csak az egyikre láttunk példát igazán...  :p   :Đ

Ez így igaz, itt nem nagyon szoktam a komoly oldalam mutogatni, nem szóltatok, h arra is igény van :)
Itt főleg hülyéskedni szoktam, no meg néha eszmefuttatok...  :rolleyes:

Épp ezért fura, hogy többnek gondoltál, mint amennyi vok, hisz pont a bolondabb felem szokták nálam jóval fiatalabbnak nézni...  :omg:
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#302 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 14:21

:look:

Szerkesztette: Ndrew 2006. 07. 18. 14:21 -kor

#303 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 14:22

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 15:19

Kicsilány, az ott szereplő kor ismeretében amikor engem temetnek, Te még simán ott fogsz járókerettel vágtázni körülöttem...  :Đ

Jah, de mindkettőnk műfogsorát tothati fogja készíteni, ha még akkor élni fog :D
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#304 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 14:23

Idézet: Ndrew - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 15:21

Mijazmá, hogy te mindig csak beböffentesz 2 szmájlit, semmi duma? :look: És képes vagy még azt is szerkeszteni?  :omg:

#305 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 14:25

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 15:21

Épp ezért fura, hogy többnek gondoltál, mint amennyi vok, hisz pont a bolondabb felem szokták nálam jóval fiatalabbnak nézni...  :omg:

Már ezek a mai nők sem a régiek...  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#306 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 14:25

Idézet: Ndrew - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 15:21

Egészségedre.  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#307 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 14:26

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 15:22

Jah, de mindkettőnk műfogsorát tothati fogja készíteni, ha még akkor élni fog :D

Ne is mondd, megint letört a fogamból egy darab. Viszont utálom a fogorvosokat, meg mindenkit, a számban túrkál. Az unokahúgomat is.  :)

Idézet

[link]

#308 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 14:39

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 15:26

Ne is mondd, megint letört a fogamból egy darab. Viszont utálom a fogorvosokat, meg mindenkit, a számban túrkál. Az unokahúgomat is.  :)

Nekem is bazmeg. :omg: Tegnap. Sikerült a szendót stőmargarinnal megkenni, ki a fax láta hogy mi van a dobozban :tired: :Đ  Aztán sikerült kunyerálnom egy rágógumit, ami kiszedte az egyik hátsó fogamból a tömést. Azóta -nemtom' mikor- picit kisebb lett a fogam, így érzésre :nyelvévelfogatmatatósszmájli: :Đ

Amúgy sziasztok, haza vagyok érve. :) Megittam egy sört, és akor jutott eszembe, hogy nem vettem kaját/ücsit a holnapi útra. :omg:  ÍJ, a közeli bolt be van zárva, kocsiba pedig nem ülök már. Asszem' este elsétálok a közeli pékségbe hamiért, és a benzinkútra szlopiért. :cool:

#309 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 14:45

Idézet: Omega - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 15:39

Nekem is bazmeg. :omg: Tegnap. Sikerült a szendót stőmargarinnal megkenni, ki a fax láta hogy mi van a dobozban :tired: :Đ  Aztán sikerült kunyerálnom egy rágógumit, ami kiszedte az egyik hátsó fogamból a tömést. Azóta -nemtom' mikor- picit kisebb lett a fogam, így érzésre :nyelvévelfogatmatatósszmájli: :Đ

Amúgy sziasztok, haza vagyok érve. :) Megittam egy sört, és akor jutott eszembe, hogy nem vettem kaját/ücsit a holnapi útra. :omg:  ÍJ, a közeli bolt be van zárva, kocsiba pedig nem ülök már. Asszem' este elsétálok a közeli pékségbe hamiért, és a benzinkútra szlopiért. :cool:

Az ilyen dolgok szarok, utálok elmenni fogdokihoz, pedig már ideje lenne... majd csak akkor kapok észbe, mikor szétesik az arcom, pláne amilyen nagy... addig pedig igyekszem zárt szájjal nevetni, "csólkolózni" pedig még úgysem kell jópár évig, az előrejelzések szerint.  :Đ

Milyen utad lesz holnap? Erről picit lemaradtam... és persze jó utat Neked...!  :)

Idézet

[link]

#310 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 14:53

Nekem is el kellene mennem. Egyrészt óckodom tőle, másrészt nem olcsó mulatság (mert ugye alap dolog, hogy 'SZTK-s' fogdoki kizárva). :Đ

Holnap megyek Budapestre, egy Intergraph bemutatóra. :)

#311 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 14:55

És persze köszi, lesz jó utam. :Đ Ha nem késik a vonat, akkor 3:18h oda, 3:32 vissza. :omg: Plusz a helyi tömegközlekedés.  :confused:

#312 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 14:57

>> Subaru Impreza WRX STi 2006 teszt a Totalcaron << :cool2:

Kép

Szerkesztette: Omega 2006. 07. 18. 14:57 -kor

#313 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 14:57

Idézet: Omega - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 15:53

Nekem is el kellene mennem. Egyrészt óckodom tőle, másrészt nem olcsó mulatság (mert ugye alap dolog, hogy 'SZTK-s' fogdoki kizárva). :Đ

Holnap megyek Budapestre, egy Intergraph bemutatóra. :)

Na igen... az én pofámra nem lenne elég a lottó ötös...  :think: :smoker: :omg:

Jó utat Neked, amúgy már régebben is akartam kérdezni (ha nem titok), hogy mi a Te munkaköröd/munkád tulajdonképpen?

Idézet

[link]

#314 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 14:58

Persze hogy nem titok. ;)

#315 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 15:02

Idézet: Omega - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 15:58

Persze hogy nem titok. ;)

Öhm... inkább csak mosolygok...  :)

Idézet

[link]

#316 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 15:06

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 16:02

Öhm... inkább csak mosolygok...  :)

Min? :D

#317 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 15:09

Idézet: Omega - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 16:06

Min? :D

A székemen. Igaz, picit töri a hátamat...  :)

Idézet

[link]

#318 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 15:16

Pedig nem megmosolyogni való. Nem titok, de nem publikus. Ezért hát máshogy írtam meg. ;)

#319 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 15:21

Idézet: Omega - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 16:16

Ezért hát máshogy írtam meg. ;)

"Csak" ezen mosolyogtam, elnézést. És végülis jobb, mint a semmi.  :)

Idézet

[link]

#320 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 15:27

Szió! :)

Tesóm újra instalálta (végre) a gépét. Most tettem fel Emesét, de elsőre nem volt partnerem. Aztán nem lépett be, most meg van 15 partnerem a kb 38ból...

Tomi, írjál, hátha akkor végre megleszel Te is. :)
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.