HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XX. a legális offolás... Értékeld a témát: -----

#561 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 20. 14:34

Idézet: Omega - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 12:03

Állat nem való lakásba. Főleg nem kutya.

Tévedés. Ez egy olyan kutyafajta, amit nem lehet kertben tartani. Max. ősztől tavaszig.

Szerkesztette: OnLány 2006. 07. 20. 14:34 -kor

Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#562 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 14:43

Hazaértem. :D De már megyek is tovább, egyik kollégával legurítunk pár sert. :drink: Ilyen melegben mit lehet csinálni? :Đ

:hello:

#563 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 14:44

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 15:34

Tévedés. Ez egy olyan kutyafajta, amit nem lehet kertben tartani. Max. ősztől tavaszig.

Világos. :) Akkor inkább úgy mondom, én nem vagyok híve a lakásban állattartásnak! :D

#564 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 14:45

Idézet: sylvus - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 15:33

Becsekk.

Wácáp???? :D

:hello:  Velem sok minden, de éngem inkább az érdekel, Veled mizu? :)

#565 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 15:23

Idézet: sylvus - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 14:33

Becsekk.

Wácáp???? :D

Sziaaa! Élsz?

Kváriak kihaltak mostanában. Mi törptént?  :think:
Samsung 940BF - Asus P5W DH Deluxe - Intel Core2 Duo E6300 - 2x 1GB Geil PC6400 ULTRA - Sapphire X1800XL - Creative Audigy4 - 2x WD SataII 250GB Raid edition - MSI DVD-ROM - NEC 4751 - Enermax mobilerack - Logitech Z640 5.1 - Logitech G5 - Logitch Cordless Desctop Wave bill egér - Thermaltake Tsunami Dream+vízhűtés

#566 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 15:26

Idézet: Martinka - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 16:23

Kváriak kihaltak mostanában. Mi törptént?  :think:

Sztem élvezik a nyarat  :cool:
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#567 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 15:34

Idézet: Omega - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 15:44

Világos. :) Akkor inkább úgy mondom, én nem vagyok híve a lakásban állattartásnak! :D

Szvsz ez sok dologtól függ. Nagy testű állat tényleg nem való lakásba, pl. egy németjuhász panelba az már szinte állatkínzás. De sokan nem kertesházban laknak, és szeretnének egy állatot. Általában erre a célra a kistesű dögök "valók", pl. rágcsálók és társaik, macs, kistestű qtya, persze csak akkor, ha annak az állatnak biztosítani tudják az elegendő mozgást. Én pl. ki szoktam engedni a nyulat futkorászni a lakásban, a kertben nem, mert meg tud lógni, és sztem elég nagy ketrece is van. A blökit a kertbe szoktam kiengedni, de csak ha itthon vok, mert felügyelni kell rá és a kutyához néha "érdekesen" viszonyuló szomszédokra is, na meg van h elviszem sétálni is, hadd lásson világot :) Hétvégeken anyáméknál van, mert nekik sokkal nagyobb kertjük van, mint nekem, ott behozhatja az egész heti kilóméterhiányát, ha van épp neki :)
Egyébként manapság már sok olyan állatfaj(ta) van, ami nem maradna életben a természetben vagy akár a kertben tartva (ld. domesztikáció. túltenyésztés, miegyéb).

Na ennyit az állattartásról alkotott véleményemről, és most elhúztam közértbe :D Csoki all :hello:

#568 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 15:40

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 15:26

Sztem élvezik a nyarat  :cool:

Jó megy odaát! Lehet átköltözök. :Đ
Samsung 940BF - Asus P5W DH Deluxe - Intel Core2 Duo E6300 - 2x 1GB Geil PC6400 ULTRA - Sapphire X1800XL - Creative Audigy4 - 2x WD SataII 250GB Raid edition - MSI DVD-ROM - NEC 4751 - Enermax mobilerack - Logitech Z640 5.1 - Logitech G5 - Logitch Cordless Desctop Wave bill egér - Thermaltake Tsunami Dream+vízhűtés

#569 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 15:41

Lefáradtam a kiba. munkában... és még nincs vége.

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#570 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 16:38

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 16:41

Sztem ezzel nem vagy egyedül :p

#571 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 16:40

Nyam, de fini profitterol-t vettem :hungry:

#572 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 17:15

Ez úgy hangzik, mint valami vegyszer. :Đ

#573 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 17:17

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 16:41

Én pedig szívesen dolgoznék, ha volna olyan munka délután, amivel pénzt tudnék keresni. De nem van......

#574 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 17:18

Illetve valami biztosan lenne, de szeretnék abban pörögni, amit szeretek és amihez 'értek': számtech. :)

#575 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 17:23

Idézet: Omega - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 18:15

Ez úgy hangzik, mint valami vegyszer. :Đ

Ez egy tök finom olasz süti :p

#576 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 17:59

Egészségedre! :)

#577 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 18:02

Ma a melóban azt akartam kérdezni, melyik hűtőben találom a 70%-os etanolt, erre ezt sikerült kinyögnöm: "Melyik hűtőben van alkesz?" :lol:

Mivel csomóan szabin vannak, üres a 40 fokos termosztát, abban most épp japán fürjeket keltetnek (jobban mondva már kikeltek) :D Mikor megláttam őket, isten bizony aszittem vmi törpeegerek... aztán kiderült, hogy méretre igen, kb. akkorák, de csak 2 lábuk van és csőrük van száj helyett (bár ez távolról nem látszott), de a többi stimmel :) Naon cukik, csak nem mertem lefotózni őket, mert ott állt mellettem a főguru :)

Na, szófosi ende  :cool:

Szerkesztette: OnLány 2006. 07. 20. 18:56 -kor

#578 Felhasználó inaktív   Plebi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 18:12

Sziasztok!

Három napig nem tudom olvasni a totyikot. Ne írjatok sokat!
Megyek a balatonpartra ismerőssel árut feltölteni a boltokba. 3 nap minimum 15000. Sztem megéri.
Többet is lennék, de a gyakorlaton a túl sok bliccelést apu sem tudja elrendezni, ha jönnének ellenőrizni.
Asrock 970 extreme 4; AMD FX-8120; Kingston 2X4GB DDRIII 1333; Gigbyte HD7950 3GB; 1TB Seagate Barracuda 7200.14 +320GB Samsung SATA II (THX Ramorg); Asus DRW1814BLT; Dell U2311H; Thermaltake Xaser III v1000d Blue.

"milliárd élet árán az ember kiharcolta a védettségét, a jogot a túléléshez, e bolygó számtalan teremtménye között"

#579 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 18:16

Idézet: Plebi - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 19:12

Sziasztok!

Három napig nem tudom olvasni a totyikot. Ne írjatok sokat!

Szia :hello:
Majd direkt sokat írunk, hogy sokat olvashass :]

#580 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 18:55

Fú de pörgünk... túlzottan meleg van, süt a nUP? Vagy mindenki Passivity-t játszik? Imádom teledumálni a topikot, aztán hallgatni, ahogy visszhangzok az üres "szobában"  :rolleyes:

Megyek is csomót kötni arra a szép vastag kötélre... Kép

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.