"Die Hard" by Guyz Nite
Filmes topic
Elküldve: 2007. 04. 04. 15:03
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2007. 04. 06. 23:06
Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. ápr. 2., hétfő - 12:31
2007. április 2. 11:24
Jó film ez a Rokonok?
Idézet: Piftuka
A rajongók egyértelműen mást mondanak...
Más.
Sin City 3 - 2008
Idézet
Ez persze nem akadályozta meg Rodriguezt abban, hogy derűlátóan már a Sin City 3-ról meséljen: a harmadik rész a tervek szerint a Hell and Back című Frank Miller-képregényen alapul majd, amiben egy Wallace nevű álmodozó művész megment az öngyilkosságtól egy fiatal nőt. Később megtámadják őket, Wallace-t elkábítják, a nőt elrabolják és az elkábított Wallace hallucinációk között úszik át a történeten. Rodriguez azt is elárulta, hogy valószínűleg Johnny Depp játssza majd a kábult hőst. A rendező régi jóbarátját, Antonio Banderast is szívesen látná a Sin City 3-ban. A spanyol színész állítólag annyira izgatott a projekt miatt, hogy azt mondta, bármit eljátszik, csak hogy bekerülhessen: "Bármit, bármit, én leszek a púpos!" - nyilatkozta lelkesen. Mindkét Sin City-folytatás bemutatóját 2008-ra időzítették.
Remek Rosario Dawson interjú, Tarantino és Grindhouse feature - MTV.com Mutálódó Bruce Willis, Grindhouse 2, Tarantino első, kidobott filmje, Rose McGowan és sok más érdekesség.
Peter Bogdanovich fejezi be Orson Welles utolsó filmjét
Szerkesztette: spidey 2007. 04. 06. 23:53 -kor
Elküldve: 2007. 04. 07. 01:20
Idézet: Necros - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 16:03
Üt az új Die Hard trailer. Sokkal jobb, mint a nyeszlett teaser. Már csak Justin Longot kellene lemondatni...
Érdekes szösszenet:
Freddy Kruger Wannabe Gets Life
Idézet
Said Leicester police Deputy Sergeant Gary Rogers, who investigated the attack:
"This was probably the most horrific weapon I have ever seen. The victim could have been seriously injured and will live with the trauma for the rest of his life."
1, 2, Freddy's coming unglued.
Elküldve: 2007. 04. 07. 02:55
Die Hard Domestic Trailer -> igazi Die Hard
International Trailer -> M:I III
Remélem, a film az első lesz...
Elküldve: 2007. 04. 07. 13:48
Idézet: spidey - Dátum: 2007. ápr. 7., szombat - 0:06
Rachel Weisz? Azért a nőért én nem ölnék.
Elküldve: 2007. 04. 07. 17:34
Remelem, jol informaltak.
Szerk: Ugy tunik, kavarodas van a dunatv-nel, gondolom a Simonyi kilovese is fontosabb esatobbi, de a weboldalukon speciel ez lathato a mai napon:
http://www.dunatv.hu/dunatv/musor.html
Csatolt fájl:
-
Clipboard01.jpg (0byte)
Letöltések:: 0
Szerkesztette: ion 2007. 04. 07. 18:07 -kor
Elküldve: 2007. 04. 07. 18:55
Idézet: Cadaver
Én imádom Rachel Weiszt, nagyon tehetséges, nem sablonos, és nagyon helyes. Ajánlom a Stealing Beauty c. filmet.
Néha feltűnik, hogy kicsi bajusza van, de a filmekben nem látni.
Befutott Rob Zombie Halloween remakejánek trailere:
Halloween Yahoo! exclusive trailer
Grindhose kritikák - a film a kritikusoknak is tetszett! Nem csak tetszett - imádták!
Idézet
:Đ
Idézet
BY ROGER EBERT / April 2, 2007
As I look at the date, I realize I was named film critic of the Chicago Sun-Times forty years ago today. I had no idea I was embarking on a lifelong career, but I was, and I can't think of a better one.
I plan to gradually increase my duties in the months to come. I still love writing about the movies. Forty years is not enough.
Szerkesztette: spidey 2007. 04. 07. 19:47 -kor
Elküldve: 2007. 04. 07. 20:51
Jessica Alba napi 1.5-3 órát hegedül és vakon botorkál "A Szem" amerikai remake-jéhez
Paul Verhoeven dicső visszatérése - Európában
(The Black Book)
Szerkesztette: spidey 2007. 04. 07. 20:53 -kor
Elküldve: 2007. 04. 07. 21:53
Idézet: Piftuka
Én is Pókica rajongónak tartom magam, de a filmekben nagyot csalódtam...
Idézet
Vele mi a bajod?
Elküldve: 2007. 04. 07. 22:42
Idézet: spidey - Dátum: 2007. ápr. 7., szombat - 19:55
Néha feltűnik, hogy kicsi bajusza van, de a filmekben nem látni.
Ismered az eredeti képregény sztorit?
Elküldve: 2007. 04. 08. 17:43
Idézet: Cadaver - Dátum: 2007. ápr. 7., szombat - 23:42
Weisz nem a végzet asszonya, ez tény. De Miss Jolie-ra nem bírt már Rodriguez várni. Ha nem "vesztegették" volna el az első filmben Carla Guginot, ő sokkal jobb lett volna a szerepre.
Elküldve: 2007. 04. 08. 19:58
Azok a rajongók finoman szólva xart sem tudnak a Marvel Univerzum-ról.
(Azokat a tizenéveseket meg hadd ne nevezzem "rajongónak", akiknek a gyomra beveszi az "újhullámos" Spiderman univerzum történéseit.)
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2007. 04. 10. 14:53
Elküldve: 2007. 04. 11. 04:29
Más.
Coming Soon
I Now Pronounce You Chuck And Larry
Adam Sandler és Kevin James összeházasodnak. Pedig nem is melegek.
Ocean's Thirteen
Hozza a színvonalat. Ellen Barkin és Al Pacino (Szerelem Tengere, valaki?) is szerepelnek.
Szerkesztette: spidey 2007. 04. 11. 04:29 -kor
Elküldve: 2007. 04. 14. 21:00
Idézet: Piftuka - Dátum: 2007. ápr. 8., vasárnap - 20:58
(Azokat a tizenéveseket meg hadd ne nevezzem "rajongónak", akiknek a gyomra beveszi az "újhullámos" Spiderman univerzum történéseit.)
De komolyan, mi a baj a Spider-Man filmek sztorijával - szerinted? A klasszikus Spider-Man-re épül, amennyire tudom. Az, hogy Peter Parkernek nem hálótöltényei vannak, hanem magától lő ki hálókat... Ez senkit nem zavart.
És egyébként is... Ha nem is lenne ez "klasszikus" Spider-Man: a képregények változnak. Az X-Men univerzum is számtalan irányba elment, attól függően, hogy ki dolgozta fel, Batman is volt nyápic, amíg Frank Miller(és Alan Moore) nem állította vissza a hírnevét, és így tovább: Supergirl, Spider-Girl, Justice League of America, rengeteg különböző sztori volt minden szuperhős világában.
És ez így rendben is van. Gondolj bele: 50 éven át ugyanazt a történetet mesélni, úgy, hogy a főellenségek visszatérnek állandóan, és a főhős nem öregszik, egy szereplő sem hal meg...nehéz lenne. A képregény-iparban nehéz. De a filmekben is.
A Batmant szinte kötelező volt elölről kezdeni a Schumacher-féle vacak filmek miatt. Narancsszínű Wolverine egy 2000-es filmben? De komolyan.
Nekem sem nagyon tetszik az Ultimate Spider-Man sztori, ha erre gondolsz, de a film nem is ebből építkezik...
Elküldve: 2007. 04. 14. 21:42
Idézet: spidey - Dátum: 2007. ápr. 11., szerda - 5:29
Néhány? :Đ
Idézet
Az, hogy Peter Parkernek nem hálótöltényei vannak, hanem magától lő ki hálókat... Ez senkit nem zavart.
(Nem Piftu vagyok, de én is elmondom.
Engem speciel zavart... A sztori meg gyenge, csak ennyi a baja. De leginkább a szereplőkkel van bajom, a goblint leszámítva pocsék választás mind. Az effektek sem a legjobbak, és nincs igazán stílusa a filmnek. Néha összejön pár jó pillanat, de az kevés. Nem vagyok Pókember fanatikus, de azért kedvelem a képregényeket, meséket, amik régebben mentek. De ezek a filmek nem méltóak a névhez.
Elküldve: 2007. 04. 15. 02:27
Idézet: Necros - Dátum: 2007. ápr. 14., szombat - 22:42
Hja. Willem Defoe, Alfred Molina (bár nekem nem tetszett Dr. Octopusként, a sok smink tehet róla), James Franco, Rosemary Harris... pocsék színészek.
Szerkesztette: spidey 2007. 04. 15. 02:32 -kor
Elküldve: 2007. 04. 15. 12:27
Elküldve: 2007. 04. 15. 18:00
Idézet: Necros - Dátum: 2007. ápr. 15., vasárnap - 13:27
Ez itt a kulcsszó.
Szvsz Franco egyszerűen tökéletes választás Harry szerepére, Defoe nagyon remek volt mint a Goblin, jól alakítja ezeket a félőrült karaktereket. May néni teljesen jó, Simmons Jamesonja ellen sem lehet kifogás, a maga B-filmes, sablonos módján képregényesebbé teszi a filmet.
Tobey és Kirsten... Hogy megmondjam az őszintét, először nekem sem tetszett a választás. Elvégre Peter Parker egy geek, de azért a képregényben legalább stramm, jóképű fickó. De aztán rájöttem, hogy jó a szerepre. Kirsten Dunstot, hát... megszoktam.
Sőt: maga a film sem volt elsőre annyira meggyőző a számomra. Kellett 2-3 megtekintés, hogy igazán megszeressem. De ha már megszeretted...
A VFX dolgot meg végképp nem értem. Sok képregényfeldolgozás készült már eddig, de egyetlen film sem adta vissza olyan tökéletesen a képregény világát, mint a Spider-Man. Az effektekre rossz szó nem lehet, se technológiai, se művészi szempontból.
Kivéve a 3. részt, ahol a szimbióta nagyon vacakul néz ki, remélem hogy még csiszolnak egy jó adagot rajta (szinte biztos, hogy nem fognak).
Elküldve: 2007. 04. 15. 18:50
Idézet: spidey - Dátum: 2007. ápr. 15., vasárnap - 19:00
DeFoe szerintem is jó a szerepre, ezt írtam fentebb. De a többiek nem illenek bele. A vizuális effektek meg nekem nem jönnek be, ez van. Pókember mozgása, megjelenítése főleg nem, 1-2 kivételtől eltekintve, mert néhány jó rész azért van benne.

Súgó
A téma zárva.