HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmes topic - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmes topic Értékeld a témát: -----

#581 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 05. 17:47

Damn, Simpsons de jó volt. Ilyen hamar dvdscr, hehe. De asszem megnézem moziban is szinkronnal, mert jó. Nem vagyok nagy Simpsons fan, de minden poénnak szánt dolgon elmosolyodtam vagy röhögtem.

És lesz folytatás, hurrá.

Egyetlen negatívum, hogy rövid volt. Persze, animációsfilm meg minden, nem Pixar, de azért még egy 20 percet elivseltem volna.. :)

8.5 / 10
JóSebesség

#582 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 05. 22:25

Dynamite Warrior

20-as évek Thaiföld, a helyi gonosz traktorkereskedő hogy fellendítse üzletét, ellopatja a bivalyokat mindenkitől. Már csak egyvalaki áll útjában, aki viszont kemény dió. Közben felbukkan egy bosszúra éhes fiú is, és az egész még meglocsolva egy kis természetfelettivel. kb ennyi zanzásítva.  :D

Az Ong-bak készítőitől... (Tony Jaa nincs, valami fiatalabb srác van), bunyós részek nem rosszak, bár több a lassítás mint a 3 Mátrix részben együtt. A többi viszont uncsi, idegesítő.
5/10

> Trailer <

Szerkesztette: acu 2007. 08. 05. 22:27 -kor

8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#583 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 08. 05. 22:50

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. aug. 2., csütörtök - 13:45

JJ tudja mit csinál. :)

De ha elqrja a Star Trek XI-et, akkor téged verünk meg. :o  :Đ
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#584 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 05. 22:56

Megnéztem a Real Madrid c. filmet....
ne tegyétek,max ha elvakult fan-ok vagytok...

szóval  :(

#585 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 06. 12:57

megnéztem énis ezt a simpsonst, a gyors dvdscreenen felbuzdulva. hát, lehet hogy csak mert nem ezen nőttem fel (nemvoltitthon semmi olyan csatorna amin simpsons ment volna), film 70%-ában csak ültem és próbáltam megérteni hogy homer betonhülyeségén, és ezeken a tipikus IQ-t mellőző amerikai-sta hozzáálláson mit lehet élvezni. persze voltak részek amin vigyorogtam rendesen, de számomra messze van ez attól hogy többszöris meg akarjam nézni.

szubjektív vélemény volt hallható.

:)
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#586 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 06. 15:12

Idézet: Necros - Dátum: 2007. aug. 5., vasárnap - 23:50

De ha elqrja a Star Trek XI-et, akkor téged verünk meg. :o  :Đ

Az már biztos! ;)

JJ nem forgatott véletlenül reklámfilmeket is? Ott szokás, hogy az utolsó előtti pillanatig nem lebbentjük fel a fátylat a titokról. :) Lásd: dídzsúsz...hetekig nem tudtuk mi az úristen az.  :reklamacio:  :Đ

Szerkesztette: Brett Shaw 2007. 08. 06. 15:12 -kor

NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#587 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 06. 15:43

Idézet: obersmith - Dátum: 2007. aug. 6., hétfő - 13:57

megnéztem énis ezt a simpsonst, a gyors dvdscreenen felbuzdulva. hát, lehet hogy csak mert nem ezen nőttem fel (nemvoltitthon semmi olyan csatorna amin simpsons ment volna), film 70%-ában csak ültem és próbáltam megérteni hogy homer betonhülyeségén, és ezeken a tipikus IQ-t mellőző amerikai-sta hozzáálláson mit lehet élvezni. persze voltak részek amin vigyorogtam rendesen, de számomra messze van ez attól hogy többszöris meg akarjam nézni.

Egyetertek.

Pont a napokban keseregtem a TV sorozatok topikban, hogy egyre gyengebb a Simpsons.
Erre most a szatirahianyos 18. evadot "feltuningoltak" az amiknal mostanaban divatos kornyezetvedelem hypepal (amit egyebkent nagyivben leszarnak, akarcsak Homer), aztan nyakonontottek egy jo nagy adag hollywoodi sziruppal a csalad fontossagarol. :down:

Homeron is csak megszokasbol lehet rohogni.
Tobbi (nem Simpson) szereplo meg gyakorlatilag csak statisztanak volt jo.

Szerkesztette: nyunyu 2007. 08. 06. 15:45 -kor

#588 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 06. 15:49

én soha nem néztem Simpsont mégis iszonyatosan tetszett....  :)
JóSebesség

#589 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 07. 22:13

valszeg azért... :p

Nem voltam netközelben jó ideig, moziban nem tudom, megy-e már, de rálesek hamar.  :) Énnemnéztemvégig mind a 18 évadot, szerencsére.

Cloverfieldben meg nem is lehet tudni, hogy szörny lesz-e. Vagy csak szörnynek néz ki... Star Treket meg magasról letojom  :Đ

Spiderwick Chroniclesben állatok talán nemvannak, de cserében egy kisgyerek megtalál egy titkos ajtót egy fantáziavilágba, ez az, ugye?...hmm, honnan ismerős?  :omg:  :)

Equilibrium tényleg innen-onnan összeollózott film, de jó. Kár, hogy Kurt Wimmer utána az Ultraviolettel akkorát bukott... Ezzel be is bizonyította, hogy csak a látványhoz ért.

Szokásos Coming Soon:

The Seeker: The Dark is Rising

hmm. fantasy. kiskölykökkel. sikeres sorozat alapján. A Walden Mediatól(Narnia, valaki?).  Vagy csak én vagyok ilyen cinikus? :think:  :)

National Treasure: The Book of Secrets

Az alapító atyák + a Da Vinci-kód. Popcornmozinak biztos jó lesz azért.

The Kingdom

FBI-ügynökök Szaúd-Arábiában. Szvsz nem lesz egy Black Hawn Down vagy egy Hotel Rwanda, de nagyon hangulatos a trailer.

Resident Evil: Extinction

Bár a zombik vérgagyik, de engem rábeszélt, hogy a 2. rész után visszahozza a gödörből a sorozatot.

Szerkesztette: spidey 2007. 08. 07. 23:06 -kor

#590 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 00:32

jössz itt ezeréves trailerekkel. :o  :D

The Seeker, Spiderwick Chronicles, Golden Compass, Eragon, Narnia, meg a többi gyerekszereplős "fantasy"-ért csakis Potter okolható. Most ez a divat.
(A Beowulf meg alapból gáz.)

#591 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 01:02

Because I sad so - Mert azt mondtam

Van ugye a csaj (MM tündéri mint mindig), aki egyszerre kavar 2 pasival, persze semmilyen lelkiismeretfurdalás nélkül. kösz. Persze ebben a világban úgyis a pasik a hibásak. Meghát az aggódó anyuka szál, borzalom.
3/10, mert a 3 lány szép és néhol vicces, de minden más hátborzongatóan szánalmas.

Disturbia

Wow, persze semmi meglepő, vagy újszerű, a vége meg egyszerűen pocsék (baromi sötét van és rángatják a kamerát mint egy haladó parkinsonkóros). Konkétan nem is tudom mi volt a végén, mert koromsötét volt. De bőven nézhető kategória. "kellemes" thriller ami néhol átcsap tinivígjátékba. Shia Labeouf meg... szóval sok film áll még előtte.
kövér 6/10.

#592 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 11:44

Die Hard - Drágán add az életed
Die Hard 2 - Még drágább az életed
Die Hard 3 - Az élet mindig drága
Die Hard 4.0 - Legdrágább az életed

Mi lesz következő rész magyar címe? :)
"Az élet megfizethetetlen" vagy "Az élet qrva drága"?
Esetleg "Az élet sosem volt ennyire drága".
Wherever you go, go with all your heart.

#593 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 17:23

Evan Almighty - 1/10
Steve Carrel se mentette meg ezt a szart. Úristen...ekkora fost.
Pedig az első részt nagyon imádtam. De ez? Hol volt ebben a vicc? Hatalmas történet, lol.

Lauren Graham is mindenhol szerepel mostanában, de mindig az az érzésem, hogy "minek?" Itt se volt túl sok értelme a karakterének.

De a legjobb a nigga csaj volt, majdnem leálítottam az első jelenet után amikor megjelent... ilyen irritáló beszédstílust, vázze.
JóSebesség

#594 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 18:01

Idézet: nyunyu - Dátum: 2007. aug. 6., hétfő - 16:43

Erre most a szatirahianyos 18. evadot "feltuningoltak"

Na jo, azert a svajcineger szajaba adott "I was elected to lead, not to read" mondat az utott, de kegyetlenul.

#595 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 22:37

Már biztos tudjátok, hogy hamarosan látható lesz a mozikban a nagysikerű játékból a Hitman-ből készült film. Olvasgatva a különféle topicokat legtöbben (jogosan) a 47-es ügynök szerepére kiválasztott Timothy Olyphant-on vannak kiakadva. A rajongók Jason Stathemet szerették volna 47-esként. (szerintem is ideális lett volna) Vin Diesel neve is felmerült, meg is keresték a készítők, de visszautasította a szerepet (kevesellte a gázsit). Azt nem tudom Stathemet megkeresték-e. :think: Mindenesetre a rajongók Stathemes trailerket csináltak, lehet találni a Youtube-on. :)

Folyik az aktuális őrület JJ Abrams új filmje körül, (jól mondta Turbo, tényleg tudja JJ, mit csinál :D ) mely még mindig csak 11-01-08 & Cloverfield munkacimen fut. Mindenki a szörny kilétét taglalja, sokan a rövidke teaserből probálnak következtetéseket levonni. Láttam olyat is, hogy valaki a teaserben látható számokkal operál (számmisztika? sajnos alig tudok egy kicsit angolul, alig értettem belőle valamit) Ami biztos, hogy nem Godzilla lesz (ennyit JJ is elárult, + állitólag a japánok és Sony Pictures levédett jogokat és 2013-ig Amerikában nem lehet Godzillás filmet csinálni "Sony still has the rights to make Godzilla, and Toho won't be making any more Godzilla movies until 2013.")

Szerkesztette: Brett Shaw 2007. 08. 08. 22:47 -kor

NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#596 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 19:24

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 23:37

Már biztos tudjátok...

és ezeket szinte mind le is írtuk már. :) Volt itt is, hogy Olyphant borzalmas választás. Voltak a fan trailerek, volt majdnem minden a Cloverfieldről(check signature) is.  :)  Olvass vissza néha. :p

És ahogy fentebb leírtam, szerintem NEM szörny lesz. (Cloverfield meg mondjuk ritka hülye cím lenne.)
Drew Goddard producer és író volt a LOST-ban és az Alias-ban is -azt most felejtsük el, hogy ő írta a Buffy és az Angel néhány részét is - szóval rossz nem lehet. Várjuk szeretettel.

Transformers 2 announced -  Azt hiszem, veszek egy Optimus Prime figurát az asztalomra...

Robert Downey Jr. bekeményít(Iron Man):

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép

...és a kosztüm:

Kép

Speed Racer (az animációs sorozat megfilmesítése) a Wachowski testvérektől, megvan a szereposztás:

Emile Hirsch (Speed Racer), Christina Ricci (Trixie), Matthew Fox (Racer X), John Goodman (Pops), Kick Gurry (Sparky), Susan Sarandon (Speed's Mother)

Ha engem kérdeztek, király lesz, mégha családi film is. :)

Szerkesztette: spidey 2007. 08. 09. 19:47 -kor

#597 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 19:32

Idézet: spidey - Dátum: 2007. aug. 9., csütörtök - 20:24

-azt most felejtsük el, hogy ő írta a Buffy és az Angel néhány részét is -

lol

#598 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 19:48

Szvsz a Buffy meg az unokaöccse nagyon gáz dolog volt. Persze ez magánvélemény.

Szerkesztette: spidey 2007. 08. 09. 19:49 -kor

#599 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 20:09

nem ez a lényeg, hanem hogy pont azt különíted el Goddardtól amivel megalapozta karrierjét.
Ha Buffy-ba ír epizódokat akkor szar, ha Lost-ba akkor meg király? ne röhögtess már.

ComicCon-on meg bejelentették, hogy Joss Whedonnal közös filmen dolgozik Goddard, "Cabin in the Woods" címmel, mostanság írhatják a scriptet. Egy mondattal jelllemezték: "horror film to end all horror films."

( amugymeg Buffy rulz. Nála már csak George Lass királyabb. uff. :D )

#600 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 20:12

Drew Goddard a legjobb Lost-író Damon Lindelof és Carlton Cuse mellett.
Alias-ban pedig JJ Abrams mellett volt az :)
Többi munkáját nem ismerem.
JóSebesség

Téma megosztása:

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »