Idézet: obersmith - Dátum: 2007. aug. 12., vasárnap - 19:49
...
ha az ember gyermeke nemtetszett akkor kíváncsi leszek a forráshoz mit fogsz szólni. tippem szerint az se fog tetszeni.
Bár a kérdés nem nekem szólt, de mivel az Ember gyermekét fentebb én vetett fel, bátorkodom én is válaszolni.
Úgy tűnik spidey fórumtárssal hasonló véleményen vagyunk: nekem A forrás (a szinkron szerint: A kút - vicces volt, hogy alatta a magyar felirat: A forrás...) tetszett, bár egyszerű történet, de rendkívül látványos, elgondolkoztató, egyáltalán nem szokványos film.
Tékából vettem ki, de gondolkodom, hogy megvegyem a filmet és a film zenéjét is.
A forrással kapcsolatban (is) elmondható, hogy a trailer igencsak becsapós, az alapján én egy akciódús, három, különálló történetből (melyeket a korszakokon átívelő szerelem köt össze) álló filmet vártam.
Ehhez képest egy lassú, egyáltalán nem akciódús, igazából egy központi történetből álló, nem is kicsit ezoterikus filmet kaptam.
De tetszett, moziban talán még hatásosabb lett volna, kár hogy nem játszották!
Spidey, kösz a hivatkozást a Kaena-val kapcsolatban (most látom, hogy az előző hsz-ben elírtam...), még elgondolkodom rajta.
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...