HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmes topic - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmes topic Értékeld a témát: -----

#591 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 08. 01:02

Because I sad so - Mert azt mondtam

Van ugye a csaj (MM tündéri mint mindig), aki egyszerre kavar 2 pasival, persze semmilyen lelkiismeretfurdalás nélkül. kösz. Persze ebben a világban úgyis a pasik a hibásak. Meghát az aggódó anyuka szál, borzalom.
3/10, mert a 3 lány szép és néhol vicces, de minden más hátborzongatóan szánalmas.

Disturbia

Wow, persze semmi meglepő, vagy újszerű, a vége meg egyszerűen pocsék (baromi sötét van és rángatják a kamerát mint egy haladó parkinsonkóros). Konkétan nem is tudom mi volt a végén, mert koromsötét volt. De bőven nézhető kategória. "kellemes" thriller ami néhol átcsap tinivígjátékba. Shia Labeouf meg... szóval sok film áll még előtte.
kövér 6/10.
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#592 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 11:44

Die Hard - Drágán add az életed
Die Hard 2 - Még drágább az életed
Die Hard 3 - Az élet mindig drága
Die Hard 4.0 - Legdrágább az életed

Mi lesz következő rész magyar címe? :)
"Az élet megfizethetetlen" vagy "Az élet qrva drága"?
Esetleg "Az élet sosem volt ennyire drága".
Wherever you go, go with all your heart.

#593 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 17:23

Evan Almighty - 1/10
Steve Carrel se mentette meg ezt a szart. Úristen...ekkora fost.
Pedig az első részt nagyon imádtam. De ez? Hol volt ebben a vicc? Hatalmas történet, lol.

Lauren Graham is mindenhol szerepel mostanában, de mindig az az érzésem, hogy "minek?" Itt se volt túl sok értelme a karakterének.

De a legjobb a nigga csaj volt, majdnem leálítottam az első jelenet után amikor megjelent... ilyen irritáló beszédstílust, vázze.
JóSebesség

#594 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 18:01

Idézet: nyunyu - Dátum: 2007. aug. 6., hétfő - 16:43

Erre most a szatirahianyos 18. evadot "feltuningoltak"

Na jo, azert a svajcineger szajaba adott "I was elected to lead, not to read" mondat az utott, de kegyetlenul.

#595 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 22:37

Már biztos tudjátok, hogy hamarosan látható lesz a mozikban a nagysikerű játékból a Hitman-ből készült film. Olvasgatva a különféle topicokat legtöbben (jogosan) a 47-es ügynök szerepére kiválasztott Timothy Olyphant-on vannak kiakadva. A rajongók Jason Stathemet szerették volna 47-esként. (szerintem is ideális lett volna) Vin Diesel neve is felmerült, meg is keresték a készítők, de visszautasította a szerepet (kevesellte a gázsit). Azt nem tudom Stathemet megkeresték-e. :think: Mindenesetre a rajongók Stathemes trailerket csináltak, lehet találni a Youtube-on. :)

Folyik az aktuális őrület JJ Abrams új filmje körül, (jól mondta Turbo, tényleg tudja JJ, mit csinál :D ) mely még mindig csak 11-01-08 & Cloverfield munkacimen fut. Mindenki a szörny kilétét taglalja, sokan a rövidke teaserből probálnak következtetéseket levonni. Láttam olyat is, hogy valaki a teaserben látható számokkal operál (számmisztika? sajnos alig tudok egy kicsit angolul, alig értettem belőle valamit) Ami biztos, hogy nem Godzilla lesz (ennyit JJ is elárult, + állitólag a japánok és Sony Pictures levédett jogokat és 2013-ig Amerikában nem lehet Godzillás filmet csinálni "Sony still has the rights to make Godzilla, and Toho won't be making any more Godzilla movies until 2013.")

Szerkesztette: Brett Shaw 2007. 08. 08. 22:47 -kor

NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#596 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 19:24

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 23:37

Már biztos tudjátok...

és ezeket szinte mind le is írtuk már. :) Volt itt is, hogy Olyphant borzalmas választás. Voltak a fan trailerek, volt majdnem minden a Cloverfieldről(check signature) is.  :)  Olvass vissza néha. :p

És ahogy fentebb leírtam, szerintem NEM szörny lesz. (Cloverfield meg mondjuk ritka hülye cím lenne.)
Drew Goddard producer és író volt a LOST-ban és az Alias-ban is -azt most felejtsük el, hogy ő írta a Buffy és az Angel néhány részét is - szóval rossz nem lehet. Várjuk szeretettel.

Transformers 2 announced -  Azt hiszem, veszek egy Optimus Prime figurát az asztalomra...

Robert Downey Jr. bekeményít(Iron Man):

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép

...és a kosztüm:

Kép

Speed Racer (az animációs sorozat megfilmesítése) a Wachowski testvérektől, megvan a szereposztás:

Emile Hirsch (Speed Racer), Christina Ricci (Trixie), Matthew Fox (Racer X), John Goodman (Pops), Kick Gurry (Sparky), Susan Sarandon (Speed's Mother)

Ha engem kérdeztek, király lesz, mégha családi film is. :)

Szerkesztette: spidey 2007. 08. 09. 19:47 -kor

#597 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 19:32

Idézet: spidey - Dátum: 2007. aug. 9., csütörtök - 20:24

-azt most felejtsük el, hogy ő írta a Buffy és az Angel néhány részét is -

lol

#598 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 19:48

Szvsz a Buffy meg az unokaöccse nagyon gáz dolog volt. Persze ez magánvélemény.

Szerkesztette: spidey 2007. 08. 09. 19:49 -kor

#599 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 20:09

nem ez a lényeg, hanem hogy pont azt különíted el Goddardtól amivel megalapozta karrierjét.
Ha Buffy-ba ír epizódokat akkor szar, ha Lost-ba akkor meg király? ne röhögtess már.

ComicCon-on meg bejelentették, hogy Joss Whedonnal közös filmen dolgozik Goddard, "Cabin in the Woods" címmel, mostanság írhatják a scriptet. Egy mondattal jelllemezték: "horror film to end all horror films."

( amugymeg Buffy rulz. Nála már csak George Lass királyabb. uff. :D )

#600 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 20:12

Drew Goddard a legjobb Lost-író Damon Lindelof és Carlton Cuse mellett.
Alias-ban pedig JJ Abrams mellett volt az :)
Többi munkáját nem ismerem.
JóSebesség

#601 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 22:57

NYah megnéztem én is,végre,a dájhárd 4.0-t
kár volt  :(  az egész film olybá tűnt vmi vmi meseadon egy akció mesefilm a koránkelő gyerekeknek....

egyedül Mary Elizabeth Winstead volt értékelhető esztétikailag ;)

és ugyan nem most látom elöször de megint kezdenek visszatérni a mozisok a studioban felvett "ulunkazautoban hátunk mogott meg suhan a odavetitett táj"efekthez....

Tegnap láttam egy Woody Allen filmet..az szórakoztatott ez nem

term. szvsz!

#602 Felhasználó inaktív   boyscout 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 10. 05:55

Idézet: thomasfox - Dátum: 2007. aug. 9., csütörtök - 23:57

és ugyan nem most látom elöször de megint kezdenek visszatérni a mozisok a studioban felvett "ulunkazautoban hátunk mogott meg suhan a odavetitett táj"efekthez....

Ez nekem is feltűnt. Baromi idegesítő volt a sok mű hátteres, stúdióban felvett jelenet. Olyan "olcsójános" hatása van tőle az egésznek, hogy "na, mi van már ezen is spórolnak"?  :( A PC McClane meg egy vicc.
Szerintem ez a leggyengébb rész (és még így is hozza a mai szintet).
impossible is not a fact. it's an opinion. impossible is temporary. impossible is nothing...

#603 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 10. 13:52

Kép

Sunshine

Az egyik legjobb Sci-Fi amit az utobbi idoben lattam. Igaz sok embernek nem tetszett a 3. act-ben bemutatott fordulat, engem azert annyira nem zavart.

Az extended trailert ne nezzetek meg, allitolag majdnem az osszes poent lelovei a filmben!
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#604 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 10. 16:48

Jól látom, hogy Danny Boyle rendezte? :hemuveg:
Akkor nem lehet rossz ...
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#605 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 10. 19:46

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2007. aug. 10., péntek - 14:52

Sunshine

Az egyik legjobb Sci-Fi amit az utobbi idoben lattam. Igaz sok embernek nem tetszett a 3. act-ben bemutatott fordulat, engem azert annyira nem zavart.

Az extended trailert ne nezzetek meg, allitolag majdnem az osszes poent lelovei a filmben!

Már korábban én is ajánlottam. Szerintem jó, de újra nézve is még mindig zavar a vége, már mint a kivitelezés. Megfigyeltem, hogy az angoloknak mániájuk akció közben a kamerát rángatni, nincs egy tiszta kép sem, hihetetlenül kusza a vágás. A Sunshine-t én mindig csak a vége csavarig birom, utánna, ahogy elkezdődik a bohóckodás én rosszul vagyok mindig a látvány kuszaságától. A Hot Fuzz-nál is, azokat részeket, ahol a kameraman epilepsziás rohamot kap, azokat egy szemmel nézem. Pedig mind két film zseniális lehetne. Valami normális kameramann vagy operatőr, vagy az egész kamera kezelő személyzetet le kell cserélni.
Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."

#606 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 10. 23:24

A Forrás / The Fountain, szerintem egy nagyon jó, SZÉP film, abszolút csak ajánlani tudom.
I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#607 Felhasználó inaktív   boyscout 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 11. 01:08

Idézet: Daihelyon - Dátum: 2007. aug. 10., péntek - 20:46

... Valami normális kameramann vagy operatőr, vagy az egész kamera kezelő személyzetet le kell cserélni.

Ez inkább a rendező sara. Ha ő így képzelte el a jelenetet, akkor "rángatni" fog a kép akárki is csinálja.
impossible is not a fact. it's an opinion. impossible is temporary. impossible is nothing...

#608 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 11. 18:07

Idézet: acu - Dátum: 2007. aug. 9., csütörtök - 21:09

nem ez a lényeg, hanem hogy pont azt különíted el Goddardtól amivel megalapozta karrierjét.
Ha Buffy-ba ír epizódokat akkor szar, ha Lost-ba akkor meg király?

Nem, a Buffy szar, úgy, ahogy van. Szvsz. :Đ

#609 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 08. 11. 18:16

Most van egy kis időm filmet nézni.

Tegnap megnéztem az Ember gyermekét (Children of men), őszintén szólva többet vártam tőle a neten olvasott vélemények alapján: közepes történet, ami engem időnként untatott, ráadásul mindez érdektelen dramaturgiával és számomra zavaróan sok kézikamerás felvétellel.

Ma A forrás (The Fountain) kerül sorra, remélem ez nem okoz csalódást.

Apropó, látta valaki a Keana: A prófécia c. francia animációs filmet?
http://www.odeon.hu/kat.phtml?id=6821
Vélemény?
Vagy a DM-ben vagy a Rossmannban (fene se emlékszik már az asszonnyal folytatott bevásárlótúra után...) láttam olyan 990,-Ft-os "dvd-turkálóban", a borítója alapján jónak tünt, de teljesen ismeretlen filmért ennyit sem vagyok hajlandó kockáztatni...
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#610 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 12. 16:55

Jah, hát az Ember Gyermekétől én is sokkal többet vártam. Unalmas, depressziós dráma. Semmi hangulat, realista lepusztult környezet, gyenge történet...

PG Die Hardról már elmondtam a véleményem. Bruce Willis azt mondja, nem dohányzik, mert akkor a gyerekek is elkezdenek dohányozni? Ugyan már, Brucie... Egy ilyen két lábbal a földön járó ember mint Bruce apánk nem lehet ilyen idióta. Egyszerű marketingszöveg. PG hivatalosan is sucks mostmár.

Na, tegnap megnéztem a Simpsons-t, mert kimaradt a Digi TV, HBO-n néztem volna éppen egy filmet.

Király volt, de kevés. Nem időben, egyszerűen nem feszítette szét igazán a TV kereteit.

A South Park: Bigger, Longer & Uncut és a Beavis and Butt-Head Do America ezt megtette már régen. Sokkal többet adott mindkettő, mint egy hosszú epizód. A Simpsons nem igazán...
Azért volt egy-két jó poén. "Fox... Yes, we are airing commercials during movies now". Na, ez kész volt. Matt Groening és tsai nem félnek beleharapni az őket etető kézbe. Persze csak óvatosan. :)

Remélem, a stáblistát senki nem hagyja ki. Maggie első szava: "Sequel." Ez is nagy volt... :Đ

Jah, és a Green Day-féle főtéma meg főleg a "Spider-Pig" betétdal is megér egy misét... :)

Szerkesztette: spidey 2007. 08. 12. 16:58 -kor

Téma megosztása:

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.