Idézet: neoguy - Dátum: 2007. dec. 28., péntek - 3:08
Nemtom, hogy néhány egyénnek miért van baja a film cgi magvalósításával, teljesen első osztályú. B kategória? Miről beszélsz? Csak nem véletlenül a 28 héttel később-et láttad?
Azért van vele bajom mert fos, ilyen egyszerű. Nem csak a kinézet, hanem az animáció főleg. Annyira nem realisztikus, hogy fájdalmas volt nézni. Egyébként a 28 héttel későbbet még nem láttam, de tervezem, hogy megnézem
Idézet
Viccet félretéve, sztem majdnem mindenki azt se tudja mit jelent maga a cgi, anélkül, hogy a guglihoz nyúlna

Nem a cgi-vel van bajom, hanem a szar cgi-vel. Nagy különbség.
Idézet
Azért, mert a rendezőnek ez a látványkép volt a megálmodott elképzelése, nem a látványtervezők hibája. Csak az a baj, hogy úgy adjátok elő mintha tényleg szarul nézne ki a film :confused:
Tényleg szarul nézett ki a film, és hogy ez a látványtervezők, az animátorok, a rendező vagy a sarki hotdogárus hibája, engem mint nézőt hidegen hagy.
Idézet
El kellene ezen gondolkozni. Ha nem tetszett a film, lehet arra hivatkozni, hogy hát én több akciót vártam, meg jobb hangulatot...de hogy gyenge a látvány??
Éppenhogy tetszett a film bár nem úgy ahogy vártam, a látvány viszont nem tetszett.
Idézet
Megnéztem részleteibe is a karaktereket, nem igazán tudtam rosszabb minősíteni, mint az egyik legdurvább cgi-t, a Final Fantasy - Spirit Within-t.
Már ne is haragudj, de egy mozifilm értékelésénél nem egy animációs filmnek kellene az etalonnak lennie, hanem a valóságnak. Ha nem tudják valósághűen megcsinálni cgi-vel, akkor csinálják valódi jelmezekkel, valódi emberekkel, valódi autókkal, stb... De a műanyag kinézetnél sokkal fájóbb az animáció gyenge mivolta, az autó mozgása meg az elején a rohanó szarvasok vagy őzök vagy mik voltak mozgása, hát esküszöm fizikai fájdalmat éreztem amikor néztem.
Idézet
Egyébként én is többet vártam a filmtől, de azért ez a B kat látvány no comment
Nem csak a látvány, a sztory is B kategóriás. De az ellen nincs semmi kifogásom, mindig is kedveltem az ilyen B kategóriás scifiket. Csak fura volt, hogy egy grandiózus iszonyatosan hypeolt beharangozott egész estés mozifilmet vártam, erre egy egyébként jó, de direct to video minőségű 90 perces nem éppen nagyszabású scifit kapok. Igazából én valami olyasmit vártam, mint mondjuk a 2001.
Bár manapság lehet én vagyok a hülye ha egy botnál bonyolultabb filmet várok. Mióta megnéztem a Diehard4-et atyaég. És azt komolyan gondolták. Paródiának elment volna, ha belevisznek 1-2 szöveges poént is.