HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmes topic - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmes topic Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 15. 22:42

Kevin Smith következő filmje horror film lesz. :cool: Körülbelül két év múlva kell rá számítani. :) (Emellett készül majd egy romantikus komédia is, Rosario Dawsonnal. :))

Idézet

"Yes, I am doing a horror movie next. It's entitled 'Jersey Girl 2.' No, I'm kidding, but yes, I am doing a horror movie next." When asked if it would be a comedy horror, "No, its going to be straight horror. I feel after 7 comedies its time to take a left turn and do a straight up different movie, in this case horror. Its gonna have all of the horror you'd expect, blood and guts...and tits. No, no, no, not that, I'm talkin about man tits. What? What's so bad about man tits? I have tits! They're sexy! And hairy...but, yeah, I'm doin a horror movie."

:D

Plusz: Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest secret ending
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#82 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 16. 19:35

Dead or Alive trailer
(A trailer angolul.)

Kép

(Többi kép a fenti linken.)

Ja, ez szvsz iszonyat rossz lesz. :down: De a szép hölgyek (kivéve Devon Aoki...) miatt talán meg lehet nézni. :D

Szerkesztette: Necros 2006. 08. 16. 19:36 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#83 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 16. 19:45

Idézet

csupa kiváló színésznőre helyezték a hangsúlyt. Holly Valance (Christie), Devon Aoki (Kasumi), Sarah Carter (Helena Douglas), Jaime Pressly (Tina), Natassia Malthe (Ayane) mellett feltűnnek további remek színészek, például Eric Roberts vagy Kevin Nash pankrátor.

:omg:  :Đ
A trailer egyébként régi. :)
A film totál Kill Bill vs. Charlie's Angels lesz. Egy laza szórakozásnak jó. Legalább nem Herr Boll rendezi. :Đ

Szerkesztette: spidey 2006. 08. 16. 19:51 -kor

#84 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 16. 20:08

Idézet: spidey - Dátum: 2006. aug. 16., szerda - 20:45

A trailer egyébként régi. :)

Tudom, de itt még nemvót. :p  :Đ

Idézet

Legalább nem Herr Boll rendezi. :Đ

:cool: 1 jó pont már van. :D

#85 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 16. 21:00

:think: Valaki látta már eredeti, angol nyelven a Nincs kettő négy nélkül (Double Trouble) című Bud Spencer & Terence Hill filmet? Én már igen, és eléggé más. :) Az eredeti hangjuk semennyire sem hasonlít a magyar verziókra. :D De így sem rossz! :cool:  :up:

#86 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 17. 16:57

Idézet

[MOZi] X-Men 4, a változások része lehet

Bizonyára már minden X-Men rajongó tudja, hogy készül a negyedik mozifilm, ám jelenleg még túlságosan sok információnk nincs róla. Most azonban előkerült egy kisebb cikk az L.A. Daily News című napilapból, melyben a film producerét, Lauren Shuler Donnert faggatták egy kicsit.

Meglepetésként érhet mindenkit, hogy kiderült, a filmbe csak most fognak bekerülni az igazi nagy filmes alakok, hiszen a szereplőgárda kibővül. Az új szereplőket már le is szerződtették, ám itt van egy kis csavar a dologban, ugyanis az eddigi filmekből már jól megszokott szereplőkkel még egyelőre nem kerültek megállapodásra, azonban természetesen megvan rá az esély, hogy ha akarják folytatni, akkor ismét belebújhatnak mutáns bőrükbe, így újra találkozhatnánk majd Halle Berry-vel, Hugh Jackman-nel, Rebecca Romijn-nal, Famke Janssen-nel, Patrick Stewart-tal, Ian McKellen-nel és Anna Paquin-nal.

Továbbá kiderült, hogy az X-Men típusú filmek nem csak ebben a sorozatban merülnek ki, hanem terveznek egy csak a Farkasról és Magnetoról szóló filmet is készíteni. Előbbi főszereplője természetesen Hugh Jackmann lenne, hisz az ő neve szinte már egybefonódott a Farkaséval, ám itt egy kis aggodalomra adhat okot, hogy a Wolverine film felvételei a tervek szerint jövő év elején kezdődnek, ugyanis a főszereplőnek jelenleg más elfoglaltságai is vannak. Na de ha bekerül egy Wolverine filmbe, akkor maradna ideje az X-Men 4-re is?

A további tervek között szerepel majd az imént említett kizárólag Magnetoról készülő film is, mely jelenleg úgy néz ki, hogy a fiatal mutáns életét mutatná majd be. A film történetét már meg is írták, így azon már dolgoznak is az illetékesek, ám hogy jelenleg milyen formában arról nem tudni semmit sem.

#87 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 17. 20:33

Hmph. Szvsz egy Farkas spinoff elég. X4 sem biztos hogy kellene, Cyclops mondjuk nem hiányzik. De Famkke Janssen :wub: = Jean Grey/Dark Phoenix... 

Idézet

So why the title "The Last Stand" then? Well, according to the good folks over at Movie Hole, Rothman offers the following explanation:
“It's the conclusion of this trilogy. These three movies work as a trilogy. These characters in this relationship, it's the culmination of that saga. It's the culmination and the resolution of those relationships laid out in the first two movies. That doesn't mean never, I would ever say never again, but I will say that this brings that saga to an end. It's quite the way the last Lord of the Rings, Return of the King, brought that trilogy to a conclusion in terms of those characters, that's what this movie does. It goes all the way back to the first one and rounds off and completes that three-part story”.
Perhaps someone should tell Rothman that the end of the Lord of the Rings was indeed actually the end of the whole series. He might have missed that part.

Szerkesztette: spidey 2006. 08. 17. 20:42 -kor

#88 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 17. 21:42

Hoppá:

Idézet

iF: Are the characters that “died” in LAST STAND really dead?

ARAD: You heard what was said in the classroom right?  How things were explained to the students, what’s possible.  When you look at the way these people materialize when the Phoenix erupts, just reverse it and who knows?

:blink:

#89 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 17. 21:54

Soha nem értettem, miért nem akar néhány ember folytatást nagyszerű filmekhez... Ha van elég kreativitás, jó stáb, jó színészekkel, akkor szerintem készítsék csak a következő rész(eke)t. :) Tudom, telhetetlen vagyok, de ez van. :D

#90 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 17. 22:20

Idézet: Necros - Dátum: 2006. aug. 17., csütörtök - 22:54

Soha nem értettem, miért nem akar néhány ember folytatást nagyszerű filmekhez... Ha van elég kreativitás, jó stáb, jó színészekkel, akkor szerintem készítsék csak a következő rész(eke)t. :) Tudom, telhetetlen vagyok, de ez van. :D

Max. ha Jean Grey(meg Prof X) feléled. Ha nem, akkor nem kell. A Young Magneto spinoff meg... kicsit sok. Nemtom volt-e ilyen képregény, lehet, de az egy teljesen más film lesz.

#91 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 17. 22:25

Ha lesz, akkor biztosan visszatérnek. ;) (Viszont azt sajnálom, hogy valószínűleg nem lesz DD folytatás. :()

#92 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 17. 22:25

Én nemrég néztem meg a Last Stand-et, nekem különösebben nem nyerte meg a tetszésem (pedig az eredeti X-Men 1,5 és 2 DVD itt van a polcon), értelmetlen csatározás az egész, lassan meg se közelíti a képregények színvonalát (bár abból sajnos nem sokat olvastam, egyedül az rémlik, amikor Kitty Pride-ot akarják megmenteni, mert kezd teljesen anyagtalanná válni - ő az a lány, aki átmegy a falakon - és a Fantastic Four segítségét is kérik).

#93 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 19. 17:27

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. aug. 17., csütörtök - 23:25

Én nemrég néztem meg a Last Stand-et, nekem különösebben nem nyerte meg a tetszésem (pedig az eredeti X-Men 1,5 és 2 DVD itt van a polcon), értelmetlen csatározás az egész, lassan meg se közelíti a képregények színvonalát (bár abból sajnos nem sokat olvastam, egyedül az rémlik, amikor Kitty Pride-ot akarják megmenteni, mert kezd teljesen anyagtalanná válni - ő az a lány, aki átmegy a falakon - és a Fantastic Four segítségét is kérik).

Kitty/Shadowcat volt az X3-ban. Nekem speciel jobban tetszett mint az X2 (a rajongók az X2-t tekintik a legjobbnak.) Nálam a sorrend X1,X3,X2. Rengeteg Akció, rengeteg mutáns, és rengeteg - szó szerint -  halálosan komoly érzelem. Brett Ratner szerintem nagyon jól folytatta Bryan Singer sorozatát. A kritikusok nem szerették annyira az X3at(50% körül), methogy nem volt benne elég érzelem (Rotten Tomatoes), szerintem hülyeség. Ratnerrel kapcsolatban minden movie geeknek és a kritikusoknak is prekoncepciói voltak hogy ez a fickó csak buta akciófilmeket tud, és ez megjelent a reviewkban is. :rolleyes: 
Singer meg rendezett egy gagyi Supermant... :)

Szerkesztette: spidey 2006. 08. 19. 17:30 -kor

#94 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 19. 18:59

Persze mindenkinek más tetszik egy filmben, végülis nézhető a 3. is, csak kevésbé tetszett, mind az eddigiek (engem például pont az zavart, hogy százával rohangáltak/ugráltak a mutánsok benne).

Amúgy nem tudom, mennyire követik a képregények történetét (bár azokban is voltak logikai ellentmondások azért), de úgy emlékszem Vadóc (Rogue) harcolni fog Főnixel, és ugyebár elveszi a képességeit, csak ebben az esetben ez tartós marad, most meg mintha "kigyógyítatta" volna magát. Bár lehet, hogy végül mégsem, ez végülis egyértelműen nem derült ki... :think:
Kép
(Remélem látszik a kép... ;) )

A másik, ami az X-Men sorozatban nem tetszett, hogy egyen-uniformist adtak a szereplőkre, szerintem nem néz ki jól ez a fekete ruha. Talán a képregénysorozatban is volt valami színharmónia a ruhákban (sárga-fekete talán), de voltak, akik kilógtak a sorból (Rozsomák barnás ruhája pl.).

#95 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 07:54

Idézet: spidey - Dátum: 2006. aug. 19., szombat - 18:27

Ratnerrel kapcsolatban minden movie geeknek és a kritikusoknak is prekoncepciói voltak hogy ez a fickó csak buta akciófilmeket tud, és ez megjelent a reviewkban is. :rolleyes: 

Mondjuk Ratner eddigi munkái tényleg erre engednek következtetni. Aztán persze lehet, hogy tényleg tudna mást is rendezni.

#96 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 09:26

Idézet: spidey - Dátum: 2006. aug. 16., szerda - 20:45

A film totál Kill Bill vs. Charlie's Angels lesz. Egy laza szórakozásnak jó. Legalább nem Herr Boll rendezi. :Đ

Idézet

Késik a Dead or Alive filmváltozata

A ComingSoon.net úgy tudja, hogy a Dead or Alive című verekedős játék filmváltozata a korábban beharangozottnál később kerülhet csak mozikba.

Korábban szeptember 8-ra volt kiírva a premier, az adatlap szerint azonban ez átcsúszott október 20-ra. Valószínűleg nem a The Weinstein Company filmstúdió a hibás, hanem inkább csak a marketing miatt csúsztatták a mozikba kerülést. Mindez azonban a hazai premiert nem igazán zavarhatja, mivel még meg sincs határozva :) Tekintve viszont, hogy az Államokon kívül több helyen is csak jövőre mutatják be, így annyira még ne izguljunk rá.

Pedig már tűkön ülve várom. :reklamacio:  :D  :Đ

#97 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 13:40

Idézet: Necros - Dátum: 2006. aug. 23., szerda - 10:26

Pedig már tűkön ülve várom. :reklamacio:  :D  :Đ

Holly Valance simán bezsebeli a legjobb női főszereplő Oscart akárki meglássa. :wub:  :D
Faster! Harder! Cadaver!

#98 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 24. 19:04

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. aug. 19., szombat - 19:59

Persze mindenkinek más tetszik egy filmben, végülis nézhető a 3. is, csak kevésbé tetszett, mind az eddigiek (engem például pont az zavart, hogy százával rohangáltak/ugráltak a mutánsok benne).

Amúgy nem tudom, mennyire követik a képregények történetét (bár azokban is voltak logikai ellentmondások azért), de úgy emlékszem Vadóc (Rogue) harcolni fog Főnixel, és ugyebár elveszi a képességeit, csak ebben az esetben ez tartós marad, most meg mintha "kigyógyítatta" volna magát. Bár lehet, hogy végül mégsem, ez végülis egyértelműen nem derült ki... :think:
Kép
(Remélem látszik a kép... ;) )

A másik, ami az X-Men sorozatban nem tetszett, hogy egyen-uniformist adtak a szereplőkre, szerintem nem néz ki jól ez a fekete ruha. Talán a képregénysorozatban is volt valami színharmónia a ruhákban (sárga-fekete talán), de voltak, akik kilógtak a sorból (Rozsomák barnás ruhája pl.).

Az első filmben meg is jegyzi Wolverine: "Még jó, hogy nem narancs egyenruha", vagy valami ilyesmi. A rajzfilmekben narancssárga kosztümük volt. Kellett az a fekete. Nagyon. Hogy hihető legyen.
A sok mutáns tényleg sok volt, ezért is nem nagyon kell X4. Hány mutáns lenne benne? 200? Mi lesz a fő mutánsokkal, a kedvencekkel? Bah.
(A kép nem látszik.) :)

Szerkesztette: spidey 2006. 08. 24. 19:05 -kor

#99 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 24. 19:11

Ismét Coming Soon

The Black Dahlia

The Departed

The Protector - Az "új Bruce Lee", Tony Jaa legújabb filmje

Saw 3

#100 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 24. 19:16

Ha már X-Men: valaki felhomályosítana, hogy a filmben miért farkasnak fordították a Wolverine-t, és miért nem rozsomáknak? :confused:
Az szerintem is ok, hogy nem csiri-csáré cuccban rohangál. :)

Szerkesztette: Cadaver 2006. 08. 24. 19:29 -kor

Faster! Harder! Cadaver!

Téma megosztása:

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »