HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmes topic - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmes topic Értékeld a témát: -----

#181 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 18. 20:37

Idézet: Necros - Dátum: 2006. szept. 16., szombat - 20:04

Aha... Ali, Bagger Vance legendája, Cápamese, Hitch, Közellenség. :) És a következő 4 filmje sem ahhoz hasonló lesz. :D Az év végi filmjét én már nagyon várom. :cool:

Közellenség pont az, amiről beszélek. Cápamese... :think: Ali és Bagger Vance 10 év alatt 2 'igényesebb' film.

Szerkesztette: spidey 2006. 09. 18. 20:38 -kor

#182 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 29. 12:39

A DOA filmet egyre csak tologatják. :omg: Már december 8. a legutóbbi időpont az IGN szerint. :Đ
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#183 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 29. 13:04

Idézet: Dorien - Dátum: 2006. szept. 2., szombat - 0:53

Jézusom, de szar film ez a Karib tenger kalózai 2. :eek:

Az. :mad:

Idézet

Majd' 2 és fél óra CGI baromkodás,

Amiatt neztem meg 3szor a filmet, es azota is keresem az allam a padlon, de nem talalom... Davy Jones a valaha volt legjobb digitalis szereplo, a crew se semmi... Hiaba no, modellezo es animator vagyok, ugylatszik engem jobban megfogott. (Mar varom, hogy megvehessem DVD-n, es a Davy-s reszekhez tudjak porgetni.)
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#184 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 29. 13:06

Idézet: Boba - Dátum: 2006. szept. 29., péntek - 14:04

Szerintem majd a harmadik résszel együtt kell megnézni, akkor lehet igazán értékelni. Anélkül elég félkész valami. :) Mint a Matrix Reloaded.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#185 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 29. 13:12

En majd behaltam amikor meglattam Barbosat... azt gondoltam magamban, "bakter, meg minimum fel ora" pedig nekem mar nagyon elegem volt a filmbol... (A cg-tol eltekintve:D)

#186 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 29. 14:59

Amiatt neztem meg 3szor a filmet, es azota is keresem az allam a padlon, de nem talalom... Davy Jones a valaha volt legjobb digitalis szereplo, a crew se semmi... Hiaba no, modellezo es animator vagyok, ugylatszik engem jobban megfogott. (Mar varom, hogy megvehessem DVD-n, es a Davy-s reszekhez tudjak porgetni.)

A kalózok animációja szerintem is remek és ötletes volt, csak ehhez a film többi része semmilyen más szempontból nem ért fel.
Pedig annak idején a Secret of Monkey Island 1-2 a kedvenc játékaim közé tartozott. :cool:
Wherever you go, go with all your heart.

#187 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 30. 20:03

Ha látta valaki a Clerks 2-t, az biztosan emlékszik a tolószékes poénra. :Đ Beírtam a honlap címét és ezt találtam. :]

#188 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 30. 20:37

Nem is olyan régen láttam a Charlie és a csoki gyár című filmet, Tim Burton rendezésében. Meg kell mondanom nagyon tetszett, sőt egy kiemelkedő alkotás is lehetett volna, ha a végét nem csapja úgy össze. 5 perc alatt lerendezte a lezárást, de valami förtelmes módon. Addig a pontig míg Charlie marad egyedül egy összeszedett film, és aztán az egész átmegy kapkodásba.

A másik, meg ami most döbbentett meg igazán, az ez: Willy Wonka és a csokigyár. És ez komolyan elszomorít, hogy már mikor azt hinném, hogy végre egy eredeti, egyedi képvilágú filmet látok és a rendezőnek már a glóriát osztogatnám, akkor kiderül, hogy ez sem több egy jó remake-nél.

Úgy látszik Hollywood-ban tényleg kimerültek ötletek terén, semmi más csak remake és folytatás. Az egyediség túl kockázatos lenne.
Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."

#189 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 30. 20:43

Szerintem még rajzfilm is készült Roald Dahl novellájából. :Đ
Nem értem ez miért olyan tragédia. :) Sok más regény/novella is van, amit többször is a vászonra vittek. :)

#190 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 17:58

Nekem nagyon tetszett a Pirates II. Az első részhez képest kicsit keszekuszább, és ahogyan a kritikusok is egyetértenek, Jack tettei kiszámíthatóbbak valamivel.
De ami az első részben nem volt, az a személyes dráma. Feltűnik "Bocskor" Bill Turner, a bohóckodás átmegy a végére hősieskedésbe, és a legvégén a Jack vs. The Kraken...
Szerintem a klasszikus szabály, "az eredetit nem lehet utolérni" itt is érvényesül, de az egész valahogy jóval mélyebb. Davy Jones pedig csak részben CG, de igazából erre a szerepre is nagy színészt választottak, és ez látszik is. Bill Nighy hozza a szintet. :respect: Egyértelműen nem digitális szereplő.

#191 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 18:06

Idézet: spidey - Dátum: 2006. okt. 1., vasárnap - 18:58

Davy Jones pedig csak részben CG, de igazából erre a szerepre is nagy színészt választottak, és ez látszik is. Bill Nighy hozza a szintet. :respect: Egyértelműen nem digitális szereplő.

LoL... ez ugy ahogy van hulyeseg. :D  Most notirol vagyok, de hamarosan majd adok egy linket, ahol maga a keszito stab mondja el, hogy az digitalis... AZ EGESZ. Azart mar na. Ne nezz mar palimadarnak... Bill Nighy-n Motion capture cucc volt, azt a csont animaciohoz felhasznaltak, majd az ILM animatorai ezt hasznaltak tovabb.

Egyertelmuen digitalis szereplo. Amugymeg Cgtalk.com ott generals topic es ott van egy kulon topic Davy Jonesrol ahol pl Rob Coleman Geoff Cambell es hasonlo emberkek is megirjak, hogy 100%osan digitalis ficko... Ok keszitettek (ILM). Ha nem ertesz hozza, legalabb ne oktass ki. Kosonom szepen.

#192 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 18:14

Idézet: Boba - Dátum: 2006. okt. 1., vasárnap - 19:06

LoL... ez ugy ahogy van hulyeseg. :D

Ezt nem tudtam, viszont nem is vagyok grafikus. De így sem veri Gollamot.

#193 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 18:18

Davy Jones - Cgtalk link
Itt a link, ha valakit erdekel. Mind Davy modellezoje, animatora, es VFX supervisora jelen van a topicban.:)

Gollam meg hat... nemlehet osszehasonlitani a kettot. Davy jelenleg messze minden szint folott van. (nem csak szerintem ;)  hanem a grafikusi szakmaban... az egyeni izles kerdese lehet mas, de technikai, filmes, animacios szemmel az mar mas.) a topicban pl a szakmaban levo 3d-s grafikusok is ledobbennek, amikor megtudjak, hogy Davy 100%osan CG karakter... Most mas technikai reszletekbe nem mennek bele... en meg mindig az allam keresgetem. (en modellezo es animator vagyok)

#194 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 05. 00:52

Idézet: Boba - Dátum: 2006. okt. 1., vasárnap - 19:18

Gollam meg hat... nemlehet osszehasonlitani a kettot. Davy jelenleg messze minden szint folott van. (nem csak szerintem ;)  hanem a grafikusi szakmaban... az egyeni izles kerdese lehet mas, de technikai, filmes, animacios szemmel az mar mas.) a topicban pl a szakmaban levo 3d-s grafikusok is ledobbennek, amikor megtudjak, hogy Davy 100%osan CG karakter... Most mas technikai reszletekbe nem mennek bele... en meg mindig az allam keresgetem. (en modellezo es animator vagyok)

Technikailag tényleg lehet, nem is gondoltam hogy CG, de művészileg Gollam a nyertes. :)

#195 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 05. 10:26

[ 300 trailer ]

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Döbbenetes látványvilága van. :respect:
Faster! Harder! Cadaver!

#196 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 05. 13:40

Akarom. Most.  :reklamacio:
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#197 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 05. 14:54

Ez szerintem jobb lesz mint mondjuk a Trója volt (nekem az is tetszett), vagy legalábbis remélem. :up:

#198 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 10. 05. 19:17

Bloodrayne II Movie Coming? :omg:  :reklamacio:  :mad:

szerk.: Habár... Egy jó "dolog" biztosan lesz benne: Kristanna Loken. :wub: :D

Szerkesztette: Necros 2006. 10. 05. 19:18 -kor

#199 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 05. 19:27

Jég, dupla post-al.

Szerkesztette: Cadaver 2006. 10. 05. 19:30 -kor

Faster! Harder! Cadaver!

#200 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa