HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmes topic - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmes topic Értékeld a témát: -----

#921 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 27. 11:25

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. jan. 27., vasárnap - 4:35

ja, ez tényleg nagyon vicces  :D  :D  ööö, izé, mégsem, már miért is lenne az? az ember mit csinál egész nap?

Hát mondjuk nézz ki az ablakon, vagy magad körüll, hogy mi mindent képes alkotni egy szerencsétlen koalával szemben.

Ennyi erővel a madár lehetne a 7-es és nem az ember mivel az képes repülni (ráadásul még ki is használja ezt a képességét).
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#922 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 27. 12:34

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. jan. 27., vasárnap - 11:25

Hát mondjuk nézz ki az ablakon, vagy magad körüll, hogy mi mindent képes alkotni egy szerencsétlen koalával szemben.

Ennyi erővel a madár lehetne a 7-es és nem az ember mivel az képes repülni (ráadásul még ki is használja ezt a képességét).

hogy is volt? ja igen, tudják kontrollálni az időjárást  :p
JóSebesség

#923 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 27. 13:11

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. jan. 27., vasárnap - 12:34

hogy is volt? ja igen, tudják kontrollálni az időjárást  :p

:nevet2:  És??? Az ember meg képes alkalmazkodni, bárhol megélni ha kell. Telepátia? És akkor mi van? Az  ember sokkal többféleképpen képes kommunikálni és ebből képes hasznot forgácsolni, a koalák mire mennek (tényleg miért pont a koalák? miért nem a lajhárok?  :Đ ) a telepátiával? Közlik egymással hogy hol zsenge az eukaliptuszlevél?  :D Az embernek annyi képessége/tulajdonsága van hogy fel se bírod sorolni mindet, a koalának mennyi? 2? :D ( az alapvető dolgokon (szarás, evés, alvás) kivül) Mégis alkotott már valamit valamelyik koala (szarkupacon kivül)?

Annyira nevetséges ez a film, hogy nem is érdemes több szót vesztegetni rá :D
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#924 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 27. 13:43

De figyelj már Valdy, most ez melyik film, amiben ez a koalás dolog van?
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#925 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 27. 13:58

Idézet: bega - Dátum: 2008. jan. 27., vasárnap - 13:43

De figyelj már Valdy, most ez melyik film, amiben ez a koalás dolog van?

the nines :D

#926 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 27. 14:23

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. jan. 27., vasárnap - 12:58

the nines :D

Ja, akkor jól van, azt hittem eleinte, hogy Te is az Old country...-ról beszélsz, és itt tekertem az agyamat, hogy milyen koala... mondom nem igaz, hogy nem emlékszem erre, amikor most néztem meg! :reklamacio:  :D  De akkor már értem. :)

#927 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 27. 14:29

Idézet: bega - Dátum: 2008. jan. 27., vasárnap - 14:23

Ja, akkor jól van, azt hittem eleinte, hogy Te is az Old country...-ról beszélsz, és itt tekertem az agyamat, hogy milyen koala... mondom nem igaz, hogy nem emlékszem erre, amikor most néztem meg! :reklamacio:  :D  De akkor már értem. :)

Hát én meg azt hittem hogy te is arról beszélsz mivel a hozzászólásom után írtál idézet nélkül  :think:

#928 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 27. 14:40

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. jan. 27., vasárnap - 13:29

Hát én meg azt hittem hogy te is arról beszélsz mivel a hozzászólásom után írtál idézet nélkül  :think:

Igen, jogos! :)
Tényleg idézet nélkül írtam, pedig igazából ecneB kommentjére reagáltam...  :omg:  Na mind1, van ez így! Most már legalább tisztázódott!

#929 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 27. 15:09

Idézet: bega - Dátum: 2008. jan. 27., vasárnap - 14:40

Igen, jogos! :)
Tényleg idézet nélkül írtam, pedig igazából ecneB kommentjére reagáltam...  :omg:  Na mind1, van ez így! Most már legalább tisztázódott!

Jah, elöfordul  ;)

#930 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 27. 21:50

Idézet: acu - Dátum: 2008. jan. 23., szerda - 1:04

Heath Ledger RIP. :(

kicsit morbid lesz majd nyáron Jokerként látni...

Jah. Szegény srác. 28 éves volt. És igen, önző módon, nem lesz olyan jó így nézni a Dark Knightot sem.

By the way, amíg a kritika, ahogy vártam, szétszedi (38%), a nézőközönség imádja (8.8/10) a Rambo-t. Egyre kíváncsibb vagyok, Stallone hogy rendezte meg magát...

Szerkesztette: spidey 2008. 01. 27. 22:39 -kor

#931 Felhasználó inaktív   Lilu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 08:07

Idézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2008. jan. 2., szerda - 10:48

Tud valaki valamit a Fűrész 4-ről? Úgy hallottam január 10-től vetítik, de nem találom sehol sem...

már a moziban reklámozzák, nemsokára vetítik ;)
"Aki megismer sohasem felejt el, aki elfelejt sohasem ismert meg"
A ház alapja nem a földben van, hanem az asszonyban!
A szerelem olyan, mint a víz, megtalálja az apró kis réseket és lassan szétfeszít mindent! Ha elszabadul szörnyű rombolásra képes! Ja, igen és víz nélkül nincs élet!

#932 Felhasználó inaktív   Lilu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 08:09

tegnap megnéztem az American Gangster c. filmet  :up: 10/10est adnék rá! nagyon jó film! :)
"Aki megismer sohasem felejt el, aki elfelejt sohasem ismert meg"
A ház alapja nem a földben van, hanem az asszonyban!
A szerelem olyan, mint a víz, megtalálja az apró kis réseket és lassan szétfeszít mindent! Ha elszabadul szörnyű rombolásra képes! Ja, igen és víz nélkül nincs élet!

#933 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 09:07

Idézet: spidey - Dátum: 2008. jan. 27., vasárnap - 21:50

Jah. Szegény srác. 28 éves volt. És igen, önző módon, nem lesz olyan jó így nézni a Dark Knightot sem.

By the way, amíg a kritika, ahogy vártam, szétszedi (38%), a nézőközönség imádja (8.8/10) a Rambo-t. Egyre kíváncsibb vagyok, Stallone hogy rendezte meg magát...

En latatlanban azt mondom, hogy nekem tetszeni fog. :up:
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#934 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 30. 21:51

Guillermo Del Toro(Hellboy, Pan's Labyrinth) Cthulhu-filmet készít H.P. Lovecraft regénye alapján. Whoa. Jobb rendezőt el sem tudnék képzelni.

Jah, és megnéztem a Cloverfield-et. Üt. Olyan, mint azok az angol indie-horror filmek, A Barlang vagy a 28 héttel később. Egyáltalán nem néz ki big budgetnek. A Blair Witch Projectben jobban ki volt dolgozva a szereplők jelleme, lehetett velük akár még szimpatizálni is, de az a durvulás, ami a fenti filmekre emlékeztet, kárpótol a gyenge karakterekért.

Csak egy jótanács: aki jót akar magának, NE nézze meg a kamerás verziót, hanem nézze meg a moziban.  :)

Szerkesztette: spidey 2008. 01. 30. 22:20 -kor

#935 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 31. 02:02

Tényleg, kijöttek 22-én az Oscar-jelölések.

Elszomorító, évről évre egyre "kisebb" filmeket jelölnek, ettől még lehetnek nagyon jó filmek persze, de hogy egyetlen értékes film sem arat sikert? Anno... Amadeus? Esőember? Forrest Gump? Schindler Listája? Amerikai szépség? Bármilyen nagy film, amiért a mozik előtt sorok álltak?

Semmi. Csupa borongós, kisvárosi dráma és low-key, keserédes vígjáték. Jellegtelen darabok. Azt sem fogom fel, hogy a minden hype nélküli, elsőre teljesen átlagos Juno hogy lépte át a 100 milliós bevételi álomhatárt Amerikában...

Az egyetlen kivétel a jelöltek között a Sweeney Todd, aminek valami egyénisége van (1 nagy jelölés, talán Johhny Depp megkapja már azt a fránya Oscart). Az Amerikai Gengsztert össz-vissz 2 kisebb díjra terjesztették fel... Meg amúgy is kapják be, hogy nem jelölték Eddie Veddert a legjobb filmdalra.

Amiket egyáltalán meg merek jósolni:

- Legjobb mellékszereplő: Cate Blanchett, "I'm Not There"
- Eredeti forgatókönyv: Diablo Cody, "Juno" (ez mondjuk nem magánvélemény)
- Animációs film: Persepolis

Mr. Spielberg, csináljon valami nagy drámai filmet újra... könyörgöm.

(mellékesen, van Star Trek trailer. JJ Abrams megreformálja a ST-legendát ugyanúgy, ahogy Christopher Nolan a Batman-filmeket szvsz...)

Szerkesztette: spidey 2008. 01. 31. 02:18 -kor

#936 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 02. 17:40

In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale - A király nevében (2007)

a legendás Uwe Boll ugye... Dungeon Siege játék alapján. Ugyan játszogattam a játék mindkét részével, de nem sokat (meg a memóriám is sz@r), szóval nem tudom mennyi köze van egyáltalán hozzá.

Most jöhet a röhögés, de ez szvsz tök jó volt. Amolyan Gyűrűk ura light, B-movie hatásokkal. Ugyan egyszerű mint a bot, meg a fantasy sem erős (inkább csak esztelen kardozás van), de lekötött. Sőt, talán kicsit rövidre van vágva és túl pörgős, 20-30 perc még ráfért volna (Bár lehet a történetbe nem tudtak többet belevinni). Akció korrekt, cgi-vel sincs semmi baj, szövegek rendben vannak, egy-két poénra is tellet az elején (kár hogy a végefelé nem maradt belőlük), ismerős arcból meg annyi van, nem győzi kapkodni az ember a fejét (Jason Statham, Ron Perlman, John Rhys-Davies, Burt Reynolds, Ray Liotta, Kristanna Loken, Leelee Sobieski, Matthew Lillard).

kap egy 7/10-et és megveregetem Boll mester vállát.  :D

szerk: dvd-n asszem kötelező lesz. na.

Szerkesztette: acu 2008. 02. 02. 17:47 -kor

8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#937 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 02. 17:43

Hm... Terminator 4. Új trilógiát indítanak a producerek, mit akarnak ezek, tévésorozatot? Az már van...  :think:

Na mindegy, a címe Terminator Salvation: The Future Begins. (Batman Begins, valaki?) John Connor az egyik központi karakter, Christian Bale játssza(nagyon jó választás, az előzőben borzalmas volt az a nyikhaj srác, Nick Stahl). Lesz még egy főfigura, de nem a Terminátor, és nem is tudni, hogy jó-e vagy rossz. Állítólag nagy meglepetés lesz.
Ahnold lehet, hogy feltűnik, de max minimális (cameo) szerepre(vagy nem). A rendező McG (Charlie Angyalai...izé, hát, legalább látványos lesz.) A sztori a szokásos módon folytatódik: John Connor és Kate Brewster, leendő felesége építgetik az ellenállást, aztán az egyikük árulónal bizonyul... itt jön majd a csavar szerintem. Az írók: John D. Brancato és Michael Ferris (egy-egy Arany Málna-díj a Catwomanért, ez a két tettestárs borzalmas B-filmekért felelős).  :reklamacio:  Ami jó: ott van Christian Bale és remélem, hogy jó sok robot lesz benne. 2009 nyár a bemutató.

Ja, és állítólag Budapesten fogják forgatni.

Szerkesztette: spidey 2008. 02. 02. 17:59 -kor

#938 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 21:14

Idézet: spidey - Dátum: 2008. jan. 31., csütörtök - 2:02

Semmi. Csupa borongós, kisvárosi dráma és low-key, keserédes vígjáték. Jellegtelen darabok. Azt sem fogom fel, hogy a minden hype nélküli, elsőre teljesen átlagos Juno hogy lépte át a 100 milliós bevételi álomhatárt Amerikában...

Hogy Junon mit eszik ennyire a nép, arra én sem fogok rájönni. Tiniterhesség mármegint? neeee. Viccesnek épp vicces, mármint a szövegek jók, meg a fejpántos Michael Cera-ra sem lehet ránézni röhögés nélkül, de semmi több. Ha meg Ellen Page, akkor inkább Hard Candy. btw az év legrosszabb főcímére is pályázhat a film.

#939 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 21:21

Idézet: spidey - Dátum: 2008. jan. 30., szerda - 21:51

Guillermo Del Toro(Hellboy, Pan's Labyrinth) Cthulhu-filmet készít H.P. Lovecraft regénye alapján. Whoa. Jobb rendezőt el sem tudnék képzelni.

és elvileg övé a Hobbit rendezése is, Peter Jackson meg marad producer.  :)

#940 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 22:12

Idézet: spidey - Dátum: 2008. febr. 2., szombat - 17:43

Hm... Terminator 4. Új trilógiát indítanak a producerek, mit akarnak ezek, tévésorozatot? Az már van...  :think:

Na mindegy, a címe Terminator Salvation: The Future Begins. (Batman Begins, valaki?) John Connor az egyik központi karakter, Christian Bale játssza(nagyon jó választás, az előzőben borzalmas volt az a nyikhaj srác, Nick Stahl). Lesz még egy főfigura, de nem a Terminátor, és nem is tudni, hogy jó-e vagy rossz. Állítólag nagy meglepetés lesz.
Ahnold lehet, hogy feltűnik, de max minimális (cameo) szerepre(vagy nem). A rendező McG (Charlie Angyalai...izé, hát, legalább látványos lesz.) A sztori a szokásos módon folytatódik: John Connor és Kate Brewster, leendő felesége építgetik az ellenállást, aztán az egyikük árulónal bizonyul... itt jön majd a csavar szerintem. Az írók: John D. Brancato és Michael Ferris (egy-egy Arany Málna-díj a Catwomanért, ez a két tettestárs borzalmas B-filmekért felelős).  :reklamacio:  Ami jó: ott van Christian Bale és remélem, hogy jó sok robot lesz benne. 2009 nyár a bemutató.

Ja, és állítólag Budapesten fogják forgatni.

Christian Bale? Nocsak. :cool:
A Terminátor 3-nál csak jobb lehet...
Wherever you go, go with all your heart.

Téma megosztása:

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.