HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmes topic - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmes topic Értékeld a témát: -----

#1501 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 05. 10:51

Idézet: L2GS-11 - Dátum: 2009. jún. 5., péntek - 11:31

Hát ez lol, minden komoly filmnek megcsinálják a ZS kategóriás verzióját?  :think: Hurrá! Star Track a következő?  :Đ

Ha mast nem, de a Mega Shark vs Giant Octopus traileret erdemes megnezni... a capa siman leeszi az egrol a 747-es Jumbot... :)

(valahol irtak, hogy ugy mukodnek hogy figyelik milyen filmeket keszitenek a nagy studiok, es legyartjak nehany het honap alatt a sajat verziojukat ugyanarra a temara... tehat meg a nagy film elott kint van a sajat Zs kategorias mozijuk)

Bobby Bowfinger vegre befutott... :)

Vazze, van blogjuk is:

Idézet

Every couple of months we receive an email that includes some variation of the following: “Give me back the two hours of my life I wasted watching your movie.” We don’t mind negative feedback (it’s practically the only kind we get), but this one just bugs me. ... our movies are rarely longer than 90 minutes (they just feel like they’re two hours). And frankly, they don’t usually get any better after the first 15.

Samott

Szerkesztette: Samott 2009. 06. 05. 11:03 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1502 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 05. 11:04

Idézet: Samott - Dátum: 2009. jún. 5., péntek - 9:51

Ha mast nem, de a Mega Shark vs Giant Octopus traileret erdemes megnezni... a capa siman leeszi az egrol a 747-es Jumbot... :)

Az nagyon lol valóban. :omg:  Kettéharapja a nagy piros hidat is San Fransisco-ban. :Đ

Szerkesztette: bega 2009. 06. 05. 11:05 -kor

F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1503 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 05. 11:32

szerk.: semmi, lassú vagyok :D

Szerkesztette: Pietrosz 2009. 06. 05. 11:33 -kor

- Where are we going?
- Let's go find out.

#1504 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 05. 13:18

:nevet2: Csak most olvasom el, amit idézett Samott a blog-ból! Hát ez nagyon nagy! :nevet:
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1505 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 05. 15:39

Most megyek T4-re, remélem jó lesz. :)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1506 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 05. 19:07

No, megnéztem. :) Rettenetesen gyenge. :( Én imádom a Terminátor filmeket, de eddig ez a leggyengébb! :rolleyes: Az effektek, az akciók nagyon jók, de maga a történet egy összecsapott ökörség. :omg: Még jó, hogy nyertem a jegyeket. :p :D
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1507 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 08:51

Megneztem en is ezt az uj terminatort (meg tegnap elott ejjel), es szerintem kis joindulattal (agy nelkul) nezheto, latvanyos film, csak egy "csoppet" szedettvedett, a forgatokonyv olyan mintha hasrautesszeruen adhoc jelleggel keszult volna (pl. ott mondjuk legyen egy bazibazinagy robot, amott meg mondjuk... hat nem is tudom ott legyen egy masik, hogy miert azt nem tudom, de legyen ott)

Szoval ha a az audiovizualis elmenytol (madmaxbe oltott transformers, terminatoros foszlanyokkal, nehol svarci helyett hulk hasonmassal) eltekintunk, akkor kalap sz@r az egesz...

...es ha meggondolom azert mar lattunk nehany jol kinezo filmet  :rolleyes:

#1508 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:47

Én is megnéztem T4-et sztem jó volt T3-nál mindenképp, mert az a legxarabb rész. Nekem bejött a sztori, kapcsolatok is megvoltak az előző részekkel rendesen, egyedül talán a zene nem volt megnyerő simán csak kelllett volna hozni a terminátoros témát, de csak foszlányokban lelhető fel. Sokkal rosszabbra számítottam, lehet ezért, de bejött.
(mondjuk a film előtti hetekben lenyomtam a sarah connor chroniclest és a 3 filmet, szal a rá voltam hangolódva ;) )

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#1509 Felhasználó inaktív   BoGyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 13:20

Most értem épp haza a moziból, T4 megvolt. Én is azt mondom, hogy nem rossz, mert bennem még a borzasztó T3 élménye megvolt, ahhoz képest jó. A régiekhez képest viszont gyenge. Az akció jelenetek és a látvány faszán meg lett csinálva, csak a színészi teljesítmény katasztrófális. Egy jó közepest adnék neki. Product placement megvolt ebben is, Oakley bakancs és hátizsák, Sandisk USB-s pendrive, stb. A régi filmekből felidézett mondatok és jelenetek tetszettek, különösen a GNR száma és amikor megláttam Arnoldot.  :D Érdekes, hogy rottentomatoes-on 33%-ot kapott, IMDB-n meg 10-ből hetet.

#1510 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 13:40

nekem tetszett a T4, több okból is.

1.egyrészt nem hozta a már a 3-ban is elcsépeltnek számító sémát (nem küldtek vissza senkit megvédeni senkit, a kiborg gyerek magától határozott úgy ahogy kb)

2. már a t2-ben is zavart, a t3-ban meg főleg, hogy az összes jövőbeni csatakép tipikusan olyan volt hogy sötét van, és akkor masíroznak a terminátorok, vagy amolyan polgárháborús időkbeni csata módjára face to face akkor ütközzünk meg típusú csatákat mutattak. itt sokkal fílingesebbnek hatott a gerillaharc szerű beállítás és a fallout-érzés ami jött a filmből. a használt fegyverek mondhatni korhűek voltak, nem a sztori szerint 10 évvel későbbi mármár starwars-nak ható puskák és egyebek

3. összességében sokkal életszagúbbnak hatott. persze a transformers-terminátor-akármi azért vigyorgásra ingerelt :D
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#1511 Felhasználó inaktív   Daedalus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 16:05

Egész türhető volt szerintem is a T4. Asszonynak is tetszett.
Hogyismondjam, nekem már a T2 sem tetszett a T1 után, cipőjét nem veheti fel a T2 a T1-nek. A 3 pedig már kb a legallja..
Nade szóval ahhoz képest amilyen popkornmúvira számítottam, ahhoz képest szerintem baromi jó volt. Pedig már a bemutató alapján olyan rosszérzésem volt, hogy húha..
Daedalus is the Internet

#1512 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 18:29

Ez a T4 szamomra csalodas volt. A tortenet nulla. Schwarzenegger CGI-al remiszto. Az akcio osszecsapott. Asszony kb elaludt a film alatt es en csak azert neztem vegig mert en vettem a jegyet.

#1513 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 21:26

7/10 a T4, 9/10 a Star Trek. Egyelőre így áll nálam a nyári film dömping.

a T4 friss élmény. Az eleje nem adta, aztán még volt pár gáááááz jelenet, de amúgy teljesen jó popcorn cucc.
JóSebesség

#1514 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 21:29

popcorn cucc, annyira de annyira idegesít, amikor ezt mondják, egyáltalán mit jelent ez? Miért nem lehet azt mondani szimplán, hogy hígfos?

#1515 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 21:31

azért, mert nem az. Látványos, lefoglal, de sztori alig van, és gondolkodni sem nagyon szabad.
JóSebesség

#1516 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 11. 06:36

Nekem az nem tetszett benne, hogy teljesen kaotikus volt.
Az egesz film arrol szol, hogy meg kell talalni Kyle Reese-t. WOW
De ekozben valami uber radiofrekvenciaval is szorakoznak, amit vegul be se vetnek a robotok ellen...akkor WTFnak kellett a filmbe rakni egyaltalan?

Kivetelesen egyet tudok erteni a kritikusokkal, ez a film eleg gazra sikeredett. 5/10 nalam. A Star Trek kozelebe se tud erni, az a film korrekt volt.

#1517 Felhasználó inaktív   petyus_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 11. 14:15

Még jó, hogy nem használják, mivel kiderül, hogy csak átverés az egész, a gépek találták ki...

Szerkesztette: petyus_ 2009. 06. 11. 14:15 -kor

#1518 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 11. 15:21

Cellular, lehet nem csak az asszonyod aludt be a film alatt :D 
sztem ez már Spoiler :) :
De használják a jelet, amikor a tengeralattjáró adja a jelet azt követi le a HK és lövi szarrá. Ez volt a gépek nagy csele, szvsz. És rohadtul nem az volt a lényeg, hogy meg kell találni Kyle Reese-t, Kyle Reese csapda volt Connor számára azért nem nyírták ki kapásból, hanem csak begyüjtötték, hogy Connor oda masírozzon, várta is őt egy T-800, Marcus szerepe is az volt hogy Connort odasegítse, csak ő pl. nem tudta ezt. Szóval inkább Connor volt a célpont megint.

Szerkesztette: td 2009. 06. 11. 15:26 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#1519 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 11. 18:08

Idézet: td - Dátum: 2009. jún. 11., csütörtök - 16:21

Cellular, lehet nem csak az asszonyod aludt be a film alatt :D 
sztem ez már Spoiler :) :
De használják a jelet, amikor a tengeralattjáró adja a jelet azt követi le a HK és lövi szarrá. Ez volt a gépek nagy csele, szvsz. És rohadtul nem az volt a lényeg, hogy meg kell találni Kyle Reese-t, Kyle Reese csapda volt Connor számára azért nem nyírták ki kapásból, hanem csak begyüjtötték, hogy Connor oda masírozzon, várta is őt egy T-800, Marcus szerepe is az volt hogy Connort odasegítse, csak ő pl. nem tudta ezt. Szóval inkább Connor volt a célpont megint.

Nekem az nem volt tiszta, hogy Marcus miért nem ölte meg Connort, lett volna rá 1-2 alkalma. Tök felesleges volt emiatt a központba vezetni.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1520 Felhasználó inaktív   Daedalus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 11. 18:20

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2009. jún. 11., csütörtök - 18:08

Nekem az nem volt tiszta, hogy Marcus miért nem ölte meg Connort, lett volna rá 1-2 alkalma. Tök felesleges volt emiatt a központba vezetni.

Mert Marcus gyakorlatilag ember volt. Kisérlet eredménye.
Td jól beszél amúgy.

A filmben az egyetlen elméleti buktató egyedül Reese nem megölése volt. Bár igazából ez egy ilyen paradoxon. Mert ha megölik reeset, akkor természetesen nem születik meg Connor sem, de viszont a gépek sem születhetnek meg, mivel. A Reesevel párhuzamban visszajött terminatorból fejlesztettek.
Szóval ha azt vesszük logikus hogy csapdát állítanak John Connornak.
Az szerintem tévedés, hogy összecsapott film lenne, szvsz a sztori összefüggő volt, gyakorlatilag nemigen volt felesleges jelenet a filmben, mindennek megvolt a miértje. Ahogyan a rádiófrekvenciás trükknek is, amivel a skynet törbecsalta az embereket. Max valaki nem látja át a sztorit, de szerintem teljesen jó volt. Maga a történet, cselekmény simán átgondoltabb, mint a 2. vagy a 3. rész.
Daedalus is the Internet

Téma megosztása:

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.