HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmes topic - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmes topic Értékeld a témát: -----

#1661 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 24. 12:19

:)
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#1662 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 24. 13:25

Igen, Amcsi tele volt ilyen reklámokkal  :D  Pont premier előtti napokban voltam ott, minden buszmegálló, buszok, villamosok így néztek ki  :Đ
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#1663 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 27. 01:10

Transformers: Revenge of the Fallen 2009 720p BluRay DTS x264-Prestige Kép
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1664 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 27. 20:52

Idézet: Samott - Dátum: 2009. szept. 1., kedd - 13:09

:nevet: (És mennyire ugyanezt gondolom)

Más.

Disctrict 9 év legjobb fimje. (látszik, hogy régen voltam itt, hogy most írom) Majdnem elsírtam magam a végén, amikor hajtogatja a virágot.  :respect: 
És igen, kell a folytatás. Már másnap a folytatást vártam. :)

Visszajön Christopher egy hadseregnyi idegennel, és hatalmas harc lesz a District 10-ben rekedt idegenekért, akiken még durvábban kísérleteznek, és kínozzák őket, haláltábor módra. Wikus akkorra, 3 év alatt visszaváltozik szép lassan emberré, lerombolja az MNU-t, és a végén visszatér a feleségéhez. Valahogy így képzelem.

Szerkesztette: spidey 2009. 09. 27. 21:05 -kor

#1665 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 27. 21:32

Most néztem meg a district 9-et... Hát a főszereplő eléggé irritáló volt. Valahogy sikerült benne összeszedni a legtöbb rossz emberi tulajdonságot. Végig azt vártam h mikor kínozzák/ölik már meg mivel kurvára megérdemelné.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1666 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 27. 21:40

Idézet: Valdy - Dátum: 2009. szept. 27., vasárnap - 22:32

Most néztem meg a district 9-et... Hát a főszereplő eléggé irritáló volt. Valahogy sikerült benne összeszedni a legtöbb rossz emberi tulajdonságot. Végig azt vártam h mikor kínozzák/ölik már meg mivel kurvára megérdemelné.

Orvosnál jártál már?  :think:

De komolyan: Sharlto Copley fantasztikus. Az elején, ahogy előadja a naív birkát, aki vakon hisz a rendszerben, a végére meg... Nem láttam még sci-fiben ilyen gyors és erőteljes karakterfejlődést.  :up:

Kép

Kép

Kép

Szerkesztette: spidey 2009. 09. 27. 21:48 -kor

#1667 Felhasználó inaktív   worxland 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 27. 22:39

Idézet: spidey - Dátum: 2009. szept. 27., vasárnap - 22:40

De komolyan: Sharlto Copley fantasztikus. Az elején, ahogy előadja a naív birkát, aki vakon hisz a rendszerben, a végére meg... Nem láttam még sci-fiben ilyen gyors és erőteljes karakterfejlődést.  :up:

Pont nem, elején egy szürke, lélektelen bürokrata, végén egy Nemecsek. Amúgy tényleg zseniális, főleg az akcentusa (angolul néztem) - én még ilyen filmet nem láttam, nem akartam elhinni, hogy ez az érthetetlenül gagyogó, ellenszenves fatökű lesz a főhős.  :respect:  :D
Amúgy sok sablon volt benne, eléggé el is laposodott, de azért az év második/harmadik filmje eddig.
 aláírás
Spoiler

#1668 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 28. 08:51

Idézet: worxland - Dátum: 2009. szept. 27., vasárnap - 22:39

...
Amúgy sok sablon volt benne, eléggé el is laposodott, de azért az év második/harmadik filmje eddig.

Hát érdekes film, az biztos.  :cool:
Tegnap a felénél bealudtam rajta, de majd megnézem. :D
Wherever you go, go with all your heart.

#1669 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 28. 09:06

Szerintem nagyon jo volt a foszereplo alakitasa... meg ugy a film is. Nalam bekerul a must see kategoriaba. (Szerk, angolul lattam csak. nem tudom, hogy a magyar szinkron milyen.)

Szerkesztette: Boba 2009. 09. 28. 09:08 -kor

Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#1670 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 28. 09:08

nem ide, sorry  :)

Szerkesztette: dani83 2009. 09. 28. 09:10 -kor

Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#1671 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 28. 17:59

Na megneztem megint a D9-et, most angolul+angol felirattal. Nagyon jo ez a film meg mindig. Az a robot a vegen csak hab a tortan, imadom a lepegeto robotokat, es tok jo hogy ugy csinaltak meg mintha az is egy organikus leny lenne, nem csak gep a pilota korul. Remelem lesz folytatasa, bar nem tudom mi lenne idealis. Haboru? Evakuacio? Mentoakcio? Talan jobb is ha nem folytatjak mert az mar sablonsztori lenne...bar azert en szivesen megneznem :)

#1672 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 28. 20:23

Idézet: spidey - Dátum: 2009. szept. 27., vasárnap - 22:40

Orvosnál jártál már?  :think:

nem jártam és nem is akarok. A film utolsó pillanatáig egy aljadék embert alakít, aki csak a saját önös érdekeit képes nézni. Nem az alakításának minőségéről beszélek, hanem arról, hogy milyen embert alakít. Ellenszenvest.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1673 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 28. 20:55

:lol: D9: population control team  :smoker:  :Đ

Báhá. Nagyon jó. Prolonged sexual activity with aliens :D

Szerkesztette: JonesC 2009. 09. 28. 21:25 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1674 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 29. 05:20

Idézet: Valdy - Dátum: 2009. szept. 28., hétfő - 23:23

A film utolsó pillanatáig egy aljadék embert alakít, aki csak a saját önös érdekeit képes nézni.

Igy van, egy olyan embert alakit aki olyan mint az emberiseg legalabb 80%-a ha hasonlo szituacioba kerul :)

#1675 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 30. 14:12

Meg sose lattam igy hat megneztem a Braindead cimu rettenetet. Te ur isten. Hat ez tenyleg a zombifilmek atyja. Ezt a pihent agyu filmet :omg: Nem rossz, a kategoriajaban tuti kiraly.

#1676 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 30. 17:46

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2009. szept. 27., vasárnap - 2:10

Transformers: Revenge of the Fallen 2009 720p BluRay DTS x264-Prestige Kép

Ez nagyon szórakoztató lett  :Đ

Néhányszor majd elestem a székről a röhögéstől  :Đ

Idézet

I'm changing sides, I'm changing sides, Warrior Goddess!

Szerkesztette: JonesC 2009. 09. 30. 17:54 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1677 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 30. 19:03

A Nightmare on Elm Street 2010 Teaser
Vélemények? :think:  Nekem ez az uj Freddy nem annyira "szimpi", igaz sok nem látszik az előzetesen, max a végén egy kicsi  :( Ettől függetlenül várom má  :up:  :Đ

#1678 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 01. 10:17

Idézet: Cpt. Balu - Dátum: 2009. szept. 20., vasárnap - 19:51

Pontosan egy zagyvaságról :) De jókat röhögtem rajta. Amúgy egy rock rádióról, amit Anglia mellől egy hajóról sugároznak, mert a szigeten illegális.

Nagyon-nagyon szórakoztató kikapcsolódás a Boat that Rocked, zseniális színészekkel!
Én - bevallom - rég szórakoztam már ilyen jól egy filmen.

Must see, a gyűjteményben a helye.

#1679 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 01. 22:29

Idézet: spidey - Dátum: 2009. szept. 27., vasárnap - 21:52

Disctrict 9 év legjobb fimje. ]

Akkor én is.
Nagyon régen láttam ennyire szar filmet, lehet, hogy túl nagyok voltak az elvárásaim a sok ömlengő kritika után. Ezerszer leforgatott sztori, karakterek nulla, hihetetlenül igénytelen, ezerszer látott olcsójános cg, asszem ideje távol tartanom magamat az "év-filmje-mainstream "amerikai szaroktól. Lehet, hogy 10 évesen tudtam volna értékelni a filmet...
Ennyire bugyuta, béna, harmatgyenge történettel megáldott sci-fit életemben nem láttam. Őszintén mi volt ez?
"Alienek" akik cigányok szintjén szocializálódnak és szuperfegyvereket cserélnek be MACSKAKAJÁRA????????? Ez kérem 2009ben a világ 49. legjobb filmje?
Jah, arra meg nem jöttem rá, hogy direkt akart vicces lenni? Mondjuk ez sem sikerült.
Tudom, ízlés pofon, pedig sci-fi buzi vagyok.

Szerkesztette: 7of9 2009. 10. 01. 22:47 -kor

"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#1680 Felhasználó inaktív   Twelve 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 02. 12:13

Idézet: 7of9 - Dátum: 2009. okt. 1., csütörtök - 22:29

Akkor én is.
Nagyon régen láttam ennyire szar filmet, lehet, hogy túl nagyok voltak az elvárásaim a sok ömlengő kritika után. Ezerszer leforgatott sztori, karakterek nulla, hihetetlenül igénytelen, ezerszer látott olcsójános cg, asszem ideje távol tartanom magamat az "év-filmje-mainstream "amerikai szaroktól. Lehet, hogy 10 évesen tudtam volna értékelni a filmet...
Ennyire bugyuta, béna, harmatgyenge történettel megáldott sci-fit életemben nem láttam. Őszintén mi volt ez?
"Alienek" akik cigányok szintjén szocializálódnak és szuperfegyvereket cserélnek be MACSKAKAJÁRA????????? Ez kérem 2009ben a világ 49. legjobb filmje?
Jah, arra meg nem jöttem rá, hogy direkt akart vicces lenni? Mondjuk ez sem sikerült.
Tudom, ízlés pofon, pedig sci-fi buzi vagyok.

Lényegében egyetértek veled.

Én is nemrég néztem meg a D9-et a moziban, de igazából nem is tudtam eldönteni, hogy jó film volt vagy inkább rossz. Érdekes volt mindenesetre, annyi azonban biztos, hogy nálam messze van az "ájulós" kategóriától.

Meg azt mondja már meg nekem valaki, hogy ezek hogy értették meg, hogy mit motyognak a földönkívüliek?

Téma megosztása:

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.