HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmes topic - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmes topic Értékeld a témát: -----

#1701 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 12. 22:30

gi joe... most terveztem megnézni. 16 percig jutottam, egyszerűen nincsen rá szó mennyire gagyi ez a 16 perc minden egyes elemében.
Le is töröltem, erre én nem vagyok kiváncsi.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1702 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 13. 11:52

Idézet: 7of9 - Dátum: 2009. okt. 12., hétfő - 9:58

Megnéztem én is a Drag Me To Hell-t, nekem bejött.
Pont az volt benne a jó, hogy a röhögés és a para váltakozott bennem.  :)
Mondjuk a vége már eléggé átment mesébe, tiszta olyan volt, mintha egy Indiana Jones-t láttam volna.
Aki meg azt mondja, hogy néhány pillanatban nem fosta össze magát, az hazudik.  :D
Tessék egyedül, sötét szobában, fülessel, hangosan sasolni!  :cool:

Annyiszor volt róla szó, hogy megnéztem én is. :) Tényleg vannak benne váratlanul ijesztős részek. De az öreglány meg a főszereplő csaj "csatajelenetein" nagyon jókat röhögtem. :omg:  :D Nekem amúgy tetszett a vége, nem gondoltam volna, hogy még így megcsavarják.
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1703 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 31. 19:45

Idézet: 7of9 - Dátum: 2009. okt. 1., csütörtök - 23:29

Ezerszer leforgatott sztori

példákat...

Idézet

"év-filmje-mainstream "amerikai

Pedig ez a film pont egy underdog. Nem hype-olták úgy, mint a Transformers és hasonló csodákat, bár a Sony egy hatásos reklámkampányt csinált neki, de ennyi. Senki nem várt nagy sikert tőle, és harmadannyit is hozott, mint egy átlagos nyári blockbuster. Amerikai? Ember, a szereplők nagy része dél-afrikai, ahogy a rendező is, a producer új-zélandi... :omg:

Idézet

"Alienek" akik cigányok szintjén szocializálódnak és szuperfegyvereket cserélnek be MACSKAKAJÁRA?

Te hogy szocializálódnál, ha egy nyomornegyedbe zárnának csak a létfenntartáshoz szükséges dolgokkal? Békés lény létedre szétlőnéd az emberiséget, vagy inkább leadnád azt a fegyvert, hogy ehess?

Más - Drag Me To Hell nem rossz, de a Thinner(Sorvadj El) jobb volt anno. Mondjuk Raimi meglepően undor dolgokat bírt belepakolni :)

Új Avatar trailer - alakul, sokkal jobb, mint az első.

Szerkesztette: spidey 2009. 10. 31. 20:06 -kor

#1704 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 01. 11:44

Mondjuk ezt a sorozatos G.I. Joe fikazast nem ertem...

...vagyis azt igen, hogy messze nem a filmvilag kiemelkedo alkotasa, viszont transformersnel, illetve a folytatasanal nem olvastam ilyen merteku fikazast.

Probalom objektiven nezni a dolgokat, de nem sikerul jobbra kihoznom a Trafo-t, mint a Joe-t.
Lehet velem van valami baj, de a Trafo-t a rajzfilmmel egyaltalan nem tudtam osszekotni (eleve minden robot a felismerhetetlensegig tulreszletezett), de meg kell mondjam azt a Joe-ban mindenfelekeppen errtekelem, hogy szinte majdnem minden karakternel tudtam asszocialni az ederetire, es bar (kisiskolasoknak keszult) rajzfilmsorozat miatt mind2(3) alkotasnal bugyuta a sztori, de a Joe ott is szerintem egy fokkal jobban sikerult...

u.i.
es kulonben is azt sem ertem miert isteni jo a w7 es miert sz@r a vista (ha van legalabb 2 giga memo a gepben), ugy erzem nagyon divatos mostansag a hypeolas...
(bocs csak olyan szepen egybefolyt ez a fejemben, hogy ez is kicsuszott a billentyuzeten :p)

#1705 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 01. 14:04

Mer a win7 jobb mint a vista? :) Mar ott elverzett nalam a vista, hogy kozel 1 percig bootol be. Pfff. Hol elunk, kokorszakban?

Mivel en sose voltam Transformers rajzfilm rajongo, nem is lattam egyet sem, ezert nalam nem volt gond ilyesmivel.
Tulkepp nem is azzal van gond, hogy ez meg az mennyire hasonlit a rajzfilmhez. Hal istennek, hogy nem hasonlitanak!
A JOE-val az a baj, hogy irto gagyi. Szar szineszek (kivetel 2-3), eroltetett dumak, bena effektek. A Trans legalabb nezheto volt, jol nezett ki minden, egyszeruen cool volt. Nem akart egy komoly filmnek latszani, amit oszinten nem mondhatok el a JOE-rol.

#1706 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 02. 13:13

Aztaqrva! :eek: Nem nagyon jutok szóhoz... nem is tudom mit akartam most írni ide! :confused:  :omg: A lényeg, hogy megnéztem az ajánló topicban emlegetett Antikrisztus című filmet... még nem tértem magamhoz. Brutális! Viszont érteni én sem értettem, de ennek ellenére még mindig a hatása alatt vagyok.
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1707 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 21:19

Idézet: Vertigo - Dátum: 2009. nov. 1., vasárnap - 11:44

Mondjuk ezt a sorozatos G.I. Joe fikazast nem ertem...

...vagyis azt igen, hogy messze nem a filmvilag kiemelkedo alkotasa, viszont transformersnel, illetve a folytatasanal nem olvastam ilyen merteku fikazast.

Persze, hogy nem, mert azt meg se néztem  :p  :D

Egyébként most néztem meg az UP-ot, sokkal jobb mint amire számítottam. Pedig az írások alapján eleve jóra számítottam.

#1708 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 05. 10:17

Idézet: Mumia - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 21:19

Idézet

Persze, hogy nem, mert azt meg se néztem  :p  :D

Én megnéztem. Nagy TV, fullHD, 5.1... bealudtam.
Ennél szarabbat nem sokat láttam. :(
Mondjuk én kevésbé tolerálom az "üres" filmeket, de azért látvánnyal is le lehet kötni egy ideig. Ennek nem sikerült az sem.

#1709 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 05. 10:28

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. nov. 1., vasárnap - 14:04

Mar ott elverzett nalam a vista, hogy kozel 1 percig bootol be. Pfff. Hol elunk, kokorszakban?

:offtopic: Bootol be? Hol elunk, a kokorszakban? ;) Standby. Aztan kethetente, ha valamelyik telepito keri, ujrainditom.

Samott

Szerkesztette: Samott 2009. 11. 05. 10:29 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1710 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 05. 11:05

Idézet: Valdy - Dátum: 2009. okt. 12., hétfő - 23:30

gi joe... most terveztem megnézni. 16 percig jutottam, egyszerűen nincsen rá szó mennyire gagyi ez a 16 perc minden egyes elemében.
Le is töröltem, erre én nem vagyok kiváncsi.

Én hülye barom állat moziban néztem meg anno, hát, rég volt már hogy ennyire sajnáltam volna az ablakon kidobott mozijegy árát. :D

#1711 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 05. 14:24

Idézet: Samott - Dátum: 2009. nov. 5., csütörtök - 10:28

:offtopic: Bootol be? Hol elunk, a kokorszakban? ;) Standby. Aztan kethetente, ha valamelyik telepito keri, ujrainditom.

Samott

Nekem nem működik se a standy se a hibernálás vistán és windows 7-en se. Xp-vel még gond nélkül ment.

Egyébként nekem az xp is percekig bootol be, de szerintem pár hónap múlva már a windows 7 se lesz valami fürge.

#1712 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 05. 14:36

[quote name='vipisrac' date='2009. nov. 5., csütörtök - 10:17'] Persze, hogy nem, mert azt meg se néztem  :p  :D [/QUOTE]
Én megnéztem. Nagy TV, fullHD, 5.1... bealudtam.
Ennél szarabbat nem sokat láttam. :(
Mondjuk én kevésbé tolerálom az "üres" filmeket, de azért látvánnyal is le lehet kötni egy ideig. Ennek nem sikerült az sem. [/quote]
A HD sem mindig előny, pl itt :D [url="http://www.luangh.com/up/files/33/T4_1080p/17.png"]http://www.luangh.com/up/files/33/T4_1080p/17.png[/url]
(Spoileres Terminator Salvation kép)
Mozgásban lehet nem ennyire gagyi, még csak moziban láttam.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1713 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 06. 11:53

Hi

Emlékeztek a Hetedik út titka című holland ifjúsági filmsorozatra?
Annak idején nagyon szerettem, de sajnos nem emlékszem arra, hogy mi volt a lényege. Tudom, hogy volt benne egy érdekes téma, de nem ugrik be. Tudtok segíteni?
tesa

#1714 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 06. 12:12

Idézet: tesa - Dátum: 2009. nov. 6., péntek - 11:53

Emlékeztek a Hetedik út titka című holland ifjúsági filmsorozatra?
Annak idején nagyon szerettem, de sajnos nem emlékszem arra, hogy mi volt a lényege. Tudom, hogy volt benne egy érdekes téma, de nem ugrik be. Tudtok segíteni?

Gondolom itt mindent megtalalsz: A hetedik út titka @ wikipedia

Samott

Szerkesztette: Samott 2009. 11. 06. 12:12 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1715 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 23:43

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2009. nov. 5., csütörtök - 14:36

Terminator Salvation kép)
Mozgásban lehet nem ennyire gagyi, még csak moziban láttam.

És a moziban nem mozgott?  :Đ

Egyébként szerintem egész nézhető ez a terminátor, nekem jobban tetszett mint az előző. De hogy idei filmhez hasonlítsam, az agyonhypeolt star trek-el össze sem hasonlítható annyival jobb.

Mielőtt nekemesnétek, hogy hogy lehet összehasonlítani, természetesen nem egymással kell összevetni őket, hanem szimplán pontozás alapján.

#1716 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 23:50

De moziban fos a minőség sajna, nem látszanak így a részletek :p
Maga a film nekem is bejön :up:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1717 Felhasználó inaktív   worxland 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 06:24

Idézet: Mumia - Dátum: 2009. nov. 9., hétfő - 23:43

... a terminátor, nekem jobban tetszett mint az előző. De hogy idei filmhez hasonlítsam, az agyonhypeolt star trek-el össze sem hasonlítható annyival jobb.

Ízlések és pofonok: nekem pont a Salvation nem tetszett, bezzeg a Star Trek. :respect:
 aláírás
Spoiler

#1718 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 14:18

Conan remake
Na erre kíváncsi leszek.
"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#1719 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 14:27

Tegnap megnéztem a 2012-t.

Egész jó (tudom szokásos :) ) alapsztori, pár látványos rész és a maradék tömény szenvedés teljesen életszerűtlen helyzetekkel (pl.: valamit gyorsan meg kell csinálni akár az élete kockáztatásán is. Van egy perce rá de a feladat eleve 5 perc. Bejelenti, hogy márpedig ő megcsinálja és utána eltelik 40 mp azzal,  hogy szeretlek-nemszeretlek-vigyázz a kutyámra-csókolom nagymamát stbstb majd 5 mp alatt megoldja az egyébként szinte megoldhatatlan feladatot). Tehát a szokásos amcsi katasztrófa film.

5/10, 1x érdemes megnézni mert tényleg jól néz ki :)

#1720 Felhasználó inaktív   Misi_D 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 15:51

2012
Nagyon látványos volt, és ennyi.
A tipikus amerikai lelkizős faxságokon fetrengett a közönség a röhögéstől (sajtóvetítés). :D
Az utolsó fél óra viszont nagyon el lett cseszve szerintem... Első 2 óra látványát nem hozza már, s a sztoriban is akkora baromságok vannak, h ihaj. (1. Zsilipajtók egymás után záródnak, a belső helyiség hamarabb telik meg vízzel, mint a külső.  :omg:  2. Egy gép, ami akkora ajtókat mozgat mint egy több emeletes ház fala és pillanat alatt bedarál egy embert, egy szerencsétlen lemezdarabtól meg egy kábeltől elakad...)
Indexen kritika írta, h a nagy megmenekülés jelenet ötször is el van sütve. Szerintem meg pont ezek miatt éri meg megnézni - kicsit izgul az ember fia, és közben nagggyon jó a pusztuló környezet látványa!
A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.

A halott Jedi a jó Jedi!  (Sith közmondás)

Téma megosztása:

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.