HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmes topic - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmes topic Értékeld a témát: -----

#2641 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 05. 16. 06:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2015. 05. 16. 00:15

Keves emberre mondom azt, hogy lapattal kene szetverni a fejet. Na, kedves Szirmai ur felkerult a listara par megnezett video alapjan. Dogoljek bekeben.

Szerintem nagyon jópofa, szórakoztató. Ha nem is értek egyet a véleményével mindig, akkor is szórakoztató.
Egyébként ő szokta is mondani jópárszor, hogy nem kell vele egyetérteni, sőt legyen saját véleményed.

Aztán persze nincs olyan, ami mindenkinek tetszik, de talán az egyik legnépszerűbb magyar csatornát csinálja, szóval nagyon sokaknak bejön.
Mikor nézni kezdtem pár éve, az fogott meg, hogy a részek elején beszél egy kicsit általánosságban a témáról, amiről szól a film, aztán tér rá magára a filmre.

#2642 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 16. 06:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 04. 14. 11:19

Jelek? Semmi nem történt benne. Az alusisakos jelenet poén volt, de nem is értettem és úgy egyáltalán, végig csak arra vártam, hogy mi lesz, aztán vége lett a filmnek, meg jött valami lényforma amit nem is értem miért basztak orrba bézbólütővel.

Mer' el akarta vinni a kiskölköt. Vagy valamit akart vele. Vagy ki tudja.
Egy kalap szar volt, Mel Gibsontól jobb filmet vártam volna.
És elég logikátlan volt ott is, látszott, hogy sztori írója akart csavarni egy frappánsat a történet végén, hogy az idegeneket könnyen le lehessen győzni, de így az egész sztori borult. Ha a testedet szétmarná a víz, te se akarnál elfoglalni egy olyan bolygót, aminek a felszínének a 2/3-a víz, a légkörében van vízpára, és néha az égből is zuhog a víz :think:

#2643 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 16. 07:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2015. 05. 16. 00:15

Keves emberre mondom azt, hogy lapattal kene szetverni a fejet. Na, kedves Szirmai ur felkerult a listara par megnezett video alapjan. Dogoljek bekeben.

Nem erdemes ezekkel foglalkozni, azzal hitelesited ha foglalkozol a velemenyevel (amirol tudjuk, hogy pont olyan mint s.gglyuk: mindenkinek van, de senki sem kivancsi a masikera).

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2644 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 16. 08:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2015. 05. 16. 08:03

Nem erdemes ezekkel foglalkozni, azzal hitelesited ha foglalkozol a velemenyevel (amirol tudjuk, hogy pont olyan mint s.gglyuk: mindenkinek van, de senki sem kivancsi a masikera).

Samott

Hát az ő véleményére elég oskan kíváncsaiak, van vagy negyed millió feliratkozó a csatornáján, elég népszerű a srác.
Még a Dancsó műsorát szoktam nézni, de ő mostanában kevés filmkritikát készít, azok a szakszerűen elemzés-paródiák meg nekem nem jönnek be, nagyon erőltetettek számomra, értelme nem nagyon van, nem túl poénos se.

#2645 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 16. 10:07

Ez a szirmai már volt jó véleménnyel is valamelyik filmről, vagy a fikázásból él, mert erre harap a nép?

#2646 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 16. 10:10

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2015. 05. 16. 10:07

Ez a szirmai már volt jó véleménnyel is valamelyik filmről, vagy a fikázásból él, mert erre harap a nép?

Ugy tunik abbol el, hogy behulyit par embert a vicceskedo, modoros, kioktato es amugy borzaszto egyhangu stilusaval. 3 random videojaba neztem bele. Beszed tempo, hangszin, stilus ugyan az. Kiraz a hideg is tole.

Altalaban azok az ontelt idiotak ilyenek akik szeretnek kendozni, hogy amugy egy semmirekello nulla iqharcosok.

Es igen. Pont ez kell sokaknak. Parom mondta O is belefutott mar facebookon. Olyan ajanlotta, aki ha barmit mond en az ellenkezojet teszem mert szimplan ismerem.:)
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#2647 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 16. 11:00

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2015. 05. 16. 11:07

Volt, igen, nem egyszer.
Amik elég jók szerinte, ott a végén mondja is, hogy érdemes fizenti érte, megéri a pénzedet.
Az első, amit láttam tőle az a Looper kritikája volt, ott elég jókat mondott róla. Nekem az a film meg pont nem jött be, jobbra számítottam.

Ízlések és pofonok, elmondja a véleményét, hogy mi tetszett, mi nem tetszett, és miért tetszett vagy miért nem tetszett.

#2648 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 16. 11:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2015. 05. 16. 11:10

Ugy tunik abbol el, hogy behulyit par embert a vicceskedo, modoros, kioktato es amugy borzaszto egyhangu stilusaval. 3 random videojaba neztem bele. Beszed tempo, hangszin, stilus ugyan az. Kiraz a hideg is tole.

Altalaban azok az ontelt idiotak ilyenek akik szeretnek kendozni, hogy amugy egy semmirekello nulla iqharcosok.

Es igen. Pont ez kell sokaknak. Parom mondta O is belefutott mar facebookon. Olyan ajanlotta, aki ha barmit mond en az ellenkezojet teszem mert szimplan ismerem.:)

HAHAHAAA :D
Az a pár behülyített ember olyan 50-100e nézettséget jelent minden egyes videójához, a népszerűbbekhez meg 400-500e-et.
Kb. a legnépszerűbb csatorna az országban.

De nem kötelező nézni.
Mondjuk a logikát nem értem, hogy ha egy illető megnéz egy műsort, akkor te már nem :think: Nehogy tetszen neki az Interstellar vagy Nolan egyik filmje, mert akkor neked már nem tetszhet :p

Ui: egyébként meg nem ebből él. Ez csak hobbi.

Szerkesztette: Sparow2 2015. 05. 16. 11:12 -kor

#2649 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 16. 15:42

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2015. 05. 16. 11:07

legalja.hu-ra mindig harap ...
Ciciman is on borda

#2650 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 16. 19:49

Üzenet megtekintéseIdézet: fram - Dátum: 2015. 05. 16. 16:42

legalja.hu-ra mindig harap ...

Inkább csak a véleményét mondja el, és van egyfajta előadásmódja. Ami engem szórakoztat, de úgy tűnik, van akit inkább idegesít.
Nekik nem jött be, mert épp olyan filmről mondott rosszat, ami nekik tetszik. Gondolom ezért mondják, hogy fikázásból él.

Nekem se mindig egyezik vele a véleményem, de attól még néha röhögök egy-egy poénján.
Volt olyan film, ami megnézve nekem tetszett, ő meg lehúzta; de volt olyan is, amiről jókat mondott, én meg megnéztem, és szerintem nem volt jó.

#2651 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 16. 21:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 05. 16. 11:11

HAHAHAAA :D
Az a pár behülyített ember olyan 50-100e nézettséget jelent minden egyes videójához, a népszerűbbekhez meg 400-500e-et.
Kb. a legnépszerűbb csatorna az országban.

De nem kötelező nézni.
Mondjuk a logikát nem értem, hogy ha egy illető megnéz egy műsort, akkor te már nem :think: Nehogy tetszen neki az Interstellar vagy Nolan egyik filmje, mert akkor neked már nem tetszhet :p

Ui: egyébként meg nem ebből él. Ez csak hobbi.

Nem a velemenyevel volt bajom. Mondtam, hogy megneztem tobb videojat is. Ahogy eloadja az idegesito, fellengzos okoskodas. Izzadsagszagu az egesz. A tipikus "en hu de rohadt muvelt vagyok".

3 videojat megneztem, parom meg parat anno de csak ezek utan beszeltuk meg. Hasonlo velemenyen van. Logikatlanul beszelt ossze vissza, se eleje se vege nem volt a mondandojanak a stilusa pedig irritalo es nagyzolo.

Az, hogy mennyien nezik az hol mutatoja barmifele minosegnek? Sot... Magyarorszagon (is?) a nagy nezettseg altalaban a musor minosegevel all forditott aranyban.

#2652 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 16. 21:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 05. 16. 19:49

Nekik nem jött be, mert épp olyan filmről mondott rosszat, ami nekik tetszik. Gondolom ezért mondják, hogy fikázásból él.

Nem a velemenye miatt.
(Csak nyomatekositaskepp hagytam itt.)

#2653 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 16. 21:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2015. 05. 16. 22:10

Nem a velemenyevel volt bajom. Mondtam, hogy megneztem tobb videojat is. Ahogy eloadja az idegesito, fellengzos okoskodas. Izzadsagszagu az egesz. A tipikus "en hu de rohadt muvelt vagyok".

3 videojat megneztem, parom meg parat anno de csak ezek utan beszeltuk meg. Hasonlo velemenyen van. Logikatlanul beszelt ossze vissza, se eleje se vege nem volt a mondandojanak a stilusa pedig irritalo es nagyzolo.

Az, hogy mennyien nezik az hol mutatoja barmifele minosegnek? Sot... Magyarorszagon (is?) a nagy nezettseg altalaban a musor minosegevel all forditott aranyban.

Elbeszélünk egymás mellett.
Nem a minőségre mondtam a nézőszámot, jóember. Ki is emeltem félkövérrel: "behulyit par embert", erre írtam, hogy mennyi az a szerinted pár ember.

Logikátlannak se volt logikátlan általában, de persze mindenki tévedhet, vagy beszélhet félre.
Egyébként helyén kezeli a dolgokat, sokszor kihangsúlyozza, hogy nem kell elfogadni az ő (vagy bárki más) véleményét semmiben, nyugodtan lehet saját véleményed.

Nekem bejön a stílusa, sok dologban egyet is értek vele.
Várom a szombati részt. Te ne nézd, ha nem jön be, mást nem tudok mondani.

Ja, nem is kell szombatig várnom, születésnapi hét van, most minden nap van egy új rész. Persze ilyenkor nem filmekről szól minden nap.

Szerkesztette: Sparow2 2015. 05. 16. 22:03 -kor

#2654 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 17. 05:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 05. 16. 20:49

Inkább csak a véleményét mondja el, és van egyfajta előadásmódja. Ami engem szórakoztat, de úgy tűnik, van akit inkább idegesít.

Nekem se mindig egyezik vele a véleményem, de attól még néha röhögök egy-egy poénján.
Volt olyan film, ami megnézve nekem tetszett, ő meg lehúzta; de volt olyan is, amiről jókat mondott, én meg megnéztem, és szerintem nem volt jó.

Szimplán idegesítő a csávó.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#2655 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 17. 07:10

Megnéztem: Förtelmes főnökök 2.
Az első még úgy-ahogy, egynek jó volt. Második rész nagyon nem jött be.
Inkább idegesítő volt a 2 kretén mint vicces.

üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#2656 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 17. 08:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 05. 15. 22:02

A Csillagok közöttől mégsem csak én nem estem hanyatt :D

Szirmai úr, a Hollywood Hírügynökségnél:
https://www.youtube....=youtu.be&t=380
:D

Ez egy fos.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2657 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 17. 08:41

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 05. 17. 09:26

Ez egy fos.

Nézd végig, hátha összeáll. Szar még lehet belőle :D

#2658 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 17. 09:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 05. 17. 09:41

Nézd végig, hátha összeáll. Szar még lehet belőle :D

12 percig bírtam, de addigra már nagyon büdös lett.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2659 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 17. 11:00

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 05. 17. 10:04

12 percig bírtam, de addigra már nagyon büdös lett.

Mondjuk ezek a kérdezős részek nem annyira jönnek be nekem se, a filmkritikái amik jók szoktak lenni.
Már szerintem, aztán van aki szerint fos.

#2660 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 20. 09:56

Igazi gyöngyszem a borongós időkre. :fear:

Kép

:doom:

Szórakoztatóbbnak találtam mint minap a Förtelmes főnökök 2-t.
Sharknado 2: újabb cápavihar Amerikában - cinema

üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

Téma megosztása:

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 131
  • 132