Idézet: Boba - Dátum: 2015. 05. 16. 22:10
Nem a velemenyevel volt bajom. Mondtam, hogy megneztem tobb videojat is. Ahogy eloadja az idegesito, fellengzos okoskodas. Izzadsagszagu az egesz. A tipikus "en hu de rohadt muvelt vagyok".
3 videojat megneztem, parom meg parat anno de csak ezek utan beszeltuk meg. Hasonlo velemenyen van. Logikatlanul beszelt ossze vissza, se eleje se vege nem volt a mondandojanak a stilusa pedig irritalo es nagyzolo.
Az, hogy mennyien nezik az hol mutatoja barmifele minosegnek? Sot... Magyarorszagon (is?) a nagy nezettseg altalaban a musor minosegevel all forditott aranyban.
Elbeszélünk egymás mellett.
Nem a minőségre mondtam a nézőszámot, jóember. Ki is emeltem félkövérrel: "behulyit par embert", erre írtam, hogy mennyi az a szerinted pár ember.
Logikátlannak se volt logikátlan általában, de persze mindenki tévedhet, vagy beszélhet félre.
Egyébként helyén kezeli a dolgokat, sokszor kihangsúlyozza, hogy nem kell elfogadni az ő (vagy bárki más) véleményét semmiben, nyugodtan lehet saját véleményed.
Nekem bejön a stílusa, sok dologban egyet is értek vele.
Várom a szombati részt. Te ne nézd, ha nem jön be, mást nem tudok mondani.
Ja, nem is kell szombatig várnom, születésnapi hét van, most minden nap van egy új rész. Persze ilyenkor nem filmekről szól minden nap.
Szerkesztette: Sparow2 2015. 05. 16. 22:03 -kor