HWSW Informatikai Kerekasztal: Használt vagy új CD-játszót?Vagy lézercsere megéri - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Használt vagy új CD-játszót?Vagy lézercsere megéri komolyabb cd-játszó a láthatáron Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   Ear01 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 11. 14:10

Idézet: akai-mania - Dátum: 2006. szept. 10., vasárnap - 8:59

Hát úgy látszik,pont az a két Philips CD játszó nincs sehol,amiket ajánlottatok(CD-840,880).Így körülnéztem más gyártóknál is.
A következő a paletta:

Denon:nagyon nagy választék,sok szolgáltatás,viszont vagy nagyon drágák,vagy olcsók,de rosszabbak is.

Technics:itt nincs olyan sok készülék,de van egy-két nagyon jó ajánlat,pl. SL-P770 negyven euróért.Egyetlen negatívum:a készülékek fizikai megmunkálása nem látszik igényesnek.

Pioneer:még mindig ez tetszik a legjobban.Nagyon sok cd-játszó,ezek közül több is szimpatikus.Elsősorban az eleganciájuk tetszik.És a HFM vajon miért Pioneer CD-játszót választott tesztalanynak,kétszer is?Talán ők is ezt ítélték a legjobbnak.Egyébként érdemes elolvasni a PD-91 tesztjét a Mozaik 7-ben.Konkrét típusok,amik tetszenek:PD-7700,8700,9300,PD-S701.

Onkyo:ezek nem nagyon tetszenek.Talán azért,mert az Onkyo-ról alig tudok valamit,csak a mai boltokból ismerem.Ha jól emlékszem egyetlen típus volt,ami tetszett:A DP-7250.(vagy 7520,nem emlékszem)

Sony:ez áll a dobogó második helyén.Tetszik a "CUSTOM FILE",a lemezek címének felismerése.Konkrét típust itt nem tudok mondani,de sok nagyo jó darabuk van.

Philips:nagyon keveset találtam,pedig elég sok játszót gyártottak.Amit találtam,hogy őszinte legyek,nem tetszik.

Nektem milyen CD-játszótok van?És milyet ajánlotok?

Jaj, felejtsd már el ezeket a HFM teszteket. Ami érték megmaradt azokból a régi újságokból, azok NEM a tesztek. Piot- azért használtak, mert Darvas olyat tudott elkönyörögni a cégtől. Ennyi, és nem több.

Amúgy a fordított mechanikás Piok- tényleg jók, a 9700-as, a 901-es, de inkább futóműnek, és ezekben egy tisztes optika csere 25 000 forint. Az összes régi gépnél ez lehet a gond, hogy ugyan milyen állapotban van a lézerdiódájuk. Ezt szétszedés, pontos mérés nélkül senki sem mondja meg, és kevés az olyan szerencsés, aki egy optikacsere után 2 nappal veheti meg a CD játszóját, szervízszámlával, mint ahogy én adatam el.

Amúgy nekem egy Audio Note CD3.1-em van, és nagyon nagyon szerethető készülék.

#82 Felhasználó inaktív   akai-mania 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 11. 17:45

Idézet: Ear01 - Dátum: 2006. szept. 11., hétfő - 14:10

Jaj, felejtsd már el ezeket a HFM teszteket. Ami érték megmaradt azokból a régi újságokból, azok NEM a tesztek. Piot- azért használtak, mert Darvas olyat tudott elkönyörögni a cégtől. Ennyi, és nem több.

Amúgy a fordított mechanikás Piok- tényleg jók, a 9700-as, a 901-es, de inkább futóműnek, és ezekben egy tisztes optika csere 25 000 forint. Az összes régi gépnél ez lehet a gond, hogy ugyan milyen állapotban van a lézerdiódájuk. Ezt szétszedés, pontos mérés nélkül senki sem mondja meg, és kevés az olyan szerencsés, aki egy optikacsere után 2 nappal veheti meg a CD játszóját, szervízszámlával, mint ahogy én adatam el.

Amúgy nekem egy Audio Note CD3.1-em van, és nagyon nagyon szerethető készülék.

Igen,igen,nekem fordított mechanikás Pioneerok tetszenek.A 8700 is ilyen.
Olyan vagyok,mint egy automata biztosíték:ha túl nagy bennem a feszültség,kikapcsolok.

#83 Felhasználó inaktív   M1ó 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 13. 15:17

Eladó egy Marantz 67 se pezsgőszínű cd lejátszó, nagyon keveset használt, karcmentes álapotban!
Minden megvan hozzá: doboza, távirányító, user manual, stb..
Érd: zsoltti@tvn.hu

#84 Felhasználó inaktív   isamisa 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 19. 12:15

Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne hogy egy használt Denon-DCD-635 -öt érdemes e megvenni 4500Ft-ért?  ;)
Sajnos a távírányítója nicsen már meg... :-s

Kivülröl nagyon jó állapotban van, és hát amennyire meg tudtam nézni illetva hallgatni a mechanikája is rendben.
De nem vagyok otthon a CD-lejátszók között. Hangminőség terén hol helyezkedik el ez a készülék?

Köszi:  Isa
ASUS A7V880 KT880, AMD 3000+ Barton@3300+, 1024Mb Samsung , Homme made vízhűtés,MSI Ati Radeon x1950Pro AGP 256Mb , Seegate Baracuda 80G HDD,LG CDRW, LG H22L Light Sribe DVD-RAM, Creative SB Live!, FSP Bluestorm 350Watt

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó