Üdv ismét !
Látom vannak gondok itt-ott rendesen !
Nos, legutóbbi szösszenetem után, viszonylagos folyamatossággal megtapasztalva itthon a fejleményeket, először csak lapítottam, mint kaki a fűben. Ugyanis azt hittem, feltaláltam a spanyol viaszt, s közben úgy tűnik, mégis minden majdnem ugyanúgy döglődik, mint annakelőtte, rúterrel. Aztán benéztem ide is, és azt hiszem, távol még a fény az alagút végén...
Ugyanis a masinák restartja után egy ideig (1-2 óra) jól ment a feltöltés, de folyamatosan vált randommá. Gondoltam, lehet, hogy a szolgáltató oldali fejlesztések és a napi periodicitású terhelésváltozások miatt létezik ez a jelenség.
Nos, lőttem egy-két szkrínsátot.
1: Indítás után, "természetesen" semmi gond. Folyamatos feltöltés.
2: Random up a max. 64 kB/sec helyett.
3: Nos, ez a legérdekesebb ! Semmit, SEMMIT nem csináltam a gépen, csak a DM ablaka volt a képernyőn ! Tök véletlenül pillantottam oda. Áramszünet nem volt, egyébként is szünetmentesről megy a gép+moncsi+modem trió pont a tisztánlátás végett. Az anomália közben az IP-m sem változott, mint ahogy egyébként sem szokott akár heteken át sem.
Az a röhely, hogy akkor, amikor belassulgat az upom, a pingjeim is súrolják a megszokott minimális értéket. Olyan, mintha nem kellene az anyag a juzereknek. Ám mint tudjuk, ez böszmeség !

Lehet, hogy a szeretett modemem rendetlenkedik mégis ? Ringyózomat szinte kizártnak tartom, hogy haldoklana, az itt olvasott, szolgáltató-oldali bizonytalankodások pedig nem teszik könnyebbé a hiba általam való behatárolását
Lassan már ötletem sincs. Nem jó ez így... !
Zso.
Ájemdé mega zati. Csak azt szereti. A többit mindössze tiszteli (és használja... :-D)