HWSW Informatikai Kerekasztal: Monortel ADSL II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Monortel ADSL II. UPC Telekom ADSL Értékeld a témát: -----

#1181 Felhasználó inaktív   Gerec 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 15. 09:59

Valakinek sikerült már belelépnie a paradyn / zhone modembe? Ha igen akkor milyen ip címmel és milyen jelszóval?

#1182 Felhasználó inaktív   -=G.I.JOE=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 18. 16:26

Srácok az szerintetek jó eljárás, hogy lejárt a hűségem márciusban és mégis 3 hónapig ugyanúgy jött a számla, mint mikor még akciósan, a hűségnyilatkozat kedvezményével kaptam a szolgáltatást. Én nem is figyeltem hogy letelt az 1 év, más dolgom is van, mint ilyeneket észben tartani. Majd most kaptam szépen egy számlát, amin utólag be kellene fizetnem 3x négyezer-nyolcszázvalahány forintot visszamenőleg. (ami a havi kedvezmény  volt a előző 1 évben) Nem kellett volna nekik legalább értesíteniük, hogy Te, lejárt a hűséged, kell egy másik, vagy kapsz drágább számlát? Úgyis gondoltam rá hogy majd áttérek az Itthon+medium-ra, ha szólnak, észbe kapok és megyek be újra aláírni és legfeljebb 1 hónapra fizetek többet. Három hónapig ugyanúgy akciósan adták a szolg.-t, mint előtte, szóval vagy ők sem figyeltek, hogy lejárt, vagy direkt lapultak az akciós számláik mögött? Jó hogy nem egy évig küldik a régi számlát és aztán fizessek be 60 rongyot! :mad:
Ugyan találtam egy ilyet: Amennyiben az Előfizető által a hűségnyilatkozatban vállalt határozott időtartam
eltelik, és az Előfizető a hűségnyilatkozata lejárata előtt 15 (tizenöt) nappal nem jelzi
a Szolgáltató felé, hogy a szerződés folytatását nem kívánja és a szolgáltatást
továbbra is igénybe veszi, abban az esetben az előfizetői jogviszony az alapul fekvő
határozatlan idejű előfizetői szerződés rendelkezései szerint folytatódik tovább.

de ők sem egyből a lejárat után kezdtek el nekem az eredeti áron számlázni, hanem 3 hónappal később! Úgymond nem volt időm észrevenni, ők sem figyelmeztettek egy nagyobb számlával, hogy: Hoppá lejártam!

#1183 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 18. 17:37

Szerintem hidd fel oket, hogy ez meg ez a problema, es hogy te ujra kotottel volna huseget, ha jo szamlat kuldenek, igy vagy engedjek el es marciustol, vagy ha kevesbe jofejek, akkor engedjek el, es mostantol irjanak be egy ev husegre.
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#1184 Felhasználó inaktív   twollah 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 18. 19:12

Idézet: -=G.I.JOE=- - Dátum: 2007. jún. 18., hétfő - 17:26

Srácok az szerintetek jó eljárás, hogy lejárt a hűségem márciusban és mégis 3 hónapig ugyanúgy jött a számla, mint mikor még akciósan, a hűségnyilatkozat kedvezményével kaptam a szolgáltatást. Én nem is figyeltem hogy letelt az 1 év, más dolgom is van, mint ilyeneket észben tartani. Majd most kaptam szépen egy számlát, amin utólag be kellene fizetnem 3x négyezer-nyolcszázvalahány forintot visszamenőleg. (ami a havi kedvezmény  volt a előző 1 évben) Nem kellett volna nekik legalább értesíteniük, hogy Te, lejárt a hűséged, kell egy másik, vagy kapsz drágább számlát? Úgyis gondoltam rá hogy majd áttérek az Itthon+medium-ra, ha szólnak, észbe kapok és megyek be újra aláírni és legfeljebb 1 hónapra fizetek többet. Három hónapig ugyanúgy akciósan adták a szolg.-t, mint előtte, szóval vagy ők sem figyeltek, hogy lejárt, vagy direkt lapultak az akciós számláik mögött? Jó hogy nem egy évig küldik a régi számlát és aztán fizessek be 60 rongyot! :mad:
Ugyan találtam egy ilyet: Amennyiben az Előfizető által a hűségnyilatkozatban vállalt határozott időtartam
eltelik, és az Előfizető a hűségnyilatkozata lejárata előtt 15 (tizenöt) nappal nem jelzi
a Szolgáltató felé, hogy a szerződés folytatását nem kívánja és a szolgáltatást
továbbra is igénybe veszi, abban az esetben az előfizetői jogviszony az alapul fekvő
határozatlan idejű előfizetői szerződés rendelkezései szerint folytatódik tovább.

de ők sem egyből a lejárat után kezdtek el nekem az eredeti áron számlázni, hanem 3 hónappal később! Úgymond nem volt időm észrevenni, ők sem figyelmeztettek egy nagyobb számlával, hogy: Hoppá lejártam! 

Ugyan ezzel szoptuk be mi is.

Volt az ADSL + az MTT4000 vagy mi a tosz kedvezmenyunk ami februarban lejart, de a kedves szolgaltato csak 3 azaz harom honappal kesobb vette eszre a hibat es most kikuldott egy 28ezer forintos szamlat amin visszakerik a kedvezmenyeket.

Azonnal felhivtam a 1229et es rakerdeztem, hogy ez meg mi a tosz.
A valasz az volt, hogy hat ize-bize emberi hiba stb.
Na ekkor elontotte a szar az agyam es kozoltem veluk, hogy ne mas faroksaga miatt kelljen mar nekem fizetnem mint a katonatisztnek.
Erre az volt a valasz, hogy irjak ide es ide egy szep levelet, hogy mi a rajz es ugyan mar engedjek el az osszeg x reszet.

A levele meg lett irva, el lett faxolva, most a valaszra varunk.

Csak ugy utoszkent megjegyzem, hogy a Monortel bassza meg a jo edes kurva anyjat, hogy igy szivatja azokat akik megbiznak bennuk.
Egyszeruen rohelyes, hogy egy ilyen hiba ami gondolom vmi trehany ember hibaja 3 honap utan bukik ki es utanna meg van pofajuk visszakerni a penzt (ami vegul is jogos lenne), de meg azt sem mondjak a levelben, hogy bocsi elbasztuk es ha akarjak visszamenoleg meghosszabithatjak a szerzodest.
De nem, eloszor csengessen az ember a kasszanal utanna talan szoba allnak vele.

Elhiszem, hogy biznicrol (nem business direkt irtam) van itt szo, de ha meg akarja tartani az ugyfeleit akkor ne mogyorozza mar ennyire oket.

Bar mi a francrol hablatyolok itt.
Monopol helyzetben van a Monortel, ugy szopatja az elofizetoit ahogy akarja.
twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX
<a href='http://www.supplex.com' target='_blank'>http://www.supplex.com</a>

HoW aBOuT a nIcE bIg CuP oF sHuT tHe fUCk uP?

Ingyen software minden nap. Miért fizetnél ha ingyen is megkaphatod?

Blogom

DeFeNDeR oF THe HaTe

#1185 Felhasználó inaktív   gageszka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 18. 19:31

Idézet: twollah - Dátum: 2007. jún. 18., hétfő - 19:12

Volt az ADSL + az MTT4000 vagy mi a tosz kedvezmenyunk ami februarban lejart, de a kedves szolgaltato csak 3 azaz harom honappal kesobb vette eszre a hibat es most kikuldott egy 28ezer forintos szamlat amin visszakerik a kedvezmenyeket.

Na ekkor elontotte a szar az agyam es kozoltem veluk, hogy ne mas faroksaga miatt kelljen mar nekem fizetnem mint a katonatisztnek.
Erre az volt a valasz, hogy irjak ide es ide egy szep levelet, hogy mi a rajz es ugyan mar engedjek el az osszeg x reszet.

Csak ugy utoszkent megjegyzem, hogy a Monortel bassza meg a jo edes kurva anyjat, hogy igy szivatja azokat akik megbiznak bennuk.
Egyszeruen rohelyes, hogy egy ilyen hiba ami gondolom vmi trehany ember hibaja 3 honap utan bukik ki es utanna meg van pofajuk visszakerni a penzt (ami vegul is jogos lenne), de meg azt sem mondjak a levelben, hogy bocsi elbasztuk es ha akarjak visszamenoleg meghosszabithatjak a szerzodest.

Elhiszem, hogy biznicrol (nem business direkt irtam) van itt szo, de ha meg akarja tartani az ugyfeleit akkor ne mogyorozza mar ennyire oket.

ez már igazi szívás...

a szivatás mesterfoka :down:

hát ezek után meggondolom, hogy ott haggyam-e a wifis internetemet, ráadásul hűség nélkül.

#1186 Felhasználó inaktív   Gerec 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 18. 20:42

Ezt kaptam ma, szerintetek mit csináljak?? Nekem nem a kevesebb sávszélesség kell hanem a normálist szeretném használni. Várom az ötleteket.

Szórakoznak velem a köbön.

Csatolt kép

#1187 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 18. 20:45

Idézet: Gerec - Dátum: 2007. jún. 18., hétfő - 21:42

Ezt kaptam ma, szerintetek mit csináljak?? Nekem nem a kevesebb sávszélesség kell hanem a normálist szeretném használni. Várom az ötleteket.

Csatolt kép

Szvsz korrekt modon jartak el, rossz helyen laksz, igy jartal... fogadd el.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1188 Felhasználó inaktív   rabaee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 18. 21:06

Szintén ezzel problémával küzdöm (számla) 53ezer nemtudomhányszáz Ft,- hívtam őket, el lettem hajtva, mailt küldtem (semmi válasz). Beletörődtem. K@pják be! :mad:

Szerkesztette: rabaee 2007. 06. 18. 21:11 -kor

#1189 Felhasználó inaktív   -=G.I.JOE=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 18. 21:15

Idézet: twollah - Dátum: 2007. jún. 18., hétfő - 19:12

Na, ez a cím engem is érdekelne. Beleírnám azt is, hogy hallottam, hogy nem csak én vagyok az egyedüli, így hátha a tiédhez is pozitívabban állnak hozzá. De az is lehet, hogy személyesen bemegyek és ügyintézek egy keményet!  :reklamacio:

#1190 Felhasználó inaktív   -=G.I.JOE=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 18. 21:16

Idézet: rabaee - Dátum: 2007. jún. 18., hétfő - 21:06

Szintén ezzel problémával küzdöm (számla) 53ezer nemtudomhányszáz Ft,- hívtam őket, el lettem hajtva, mailt küldtem (semmi válasz). Beletörődtem. K@pják be! :mad:

Na, akkor én inkább bedobonom nekik az arcomat!!!!!

#1191 Felhasználó inaktív   Gerec 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 18. 21:17

Idézet: Samott - Dátum: 2007. jún. 18., hétfő - 20:45

Szvsz korrekt modon jartak el, rossz helyen laksz, igy jartal... fogadd el.

Samott

Már bocs, de attól hogy ők hová telepítenek központot az nem az én hibám, és én ezt nem fogadom el, nekem a sebesség kell mert a munkám folyamán szerverre kell feltöltenem anyagokat és ha bele döglök is elérek valamit ebben az ügyben.

----------
Ebbe a számlás dolgoba én is bele buktam már, én 0ftos számlákat kaptam 6 hónapon keresztül mert már akkor is gondok voltak a sávszélességgel és mikor felhívtam őket emiatt folyton aztmondták,hogy jóváírást kaptunk a rossz net miatt. Aztán kiküldtek majdnem 80ezer forintról számlát.

Szerkesztette: Gerec 2007. 06. 18. 21:19 -kor

#1192 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 18. 21:22

Idézet: Gerec - Dátum: 2007. jún. 18., hétfő - 22:17

Már bocs, de attól hogy ők hová telepítenek központot az nem az én hibám, és én ezt nem fogadom el, nekem a sebesség kell mert a munkám folyamán szerverre kell feltöltenem anyagokat és ha bele döglök is elérek valamit ebben az ügyben.

Hisztizni lehet, attol nem fogsz kozelebb lakni a kozponthoz. Ez az adsl hatranya, ha tavol laksz, megszivtad. Meg fogjak igerni, hogy bovitenek, majd, talan, valamikor... de ne remenykedj. Orulj, hogy egyaltalan ennyi jutott.

Mas: a szamlanak en is utananezek, nehogy mi is megszivjuk.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1193 Felhasználó inaktív   -=G.I.JOE=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 18. 21:26

Idézet: Gerec - Dátum: 2007. jún. 18., hétfő - 21:17

----------
Ebbe a számlás dolgoba én is bele buktam már, én 0ftos számlákat kaptam 6 hónapon keresztül mert már akkor is gondok voltak a sávszélességgel és mikor felhívtam őket emiatt folyton aztmondták,hogy jóváírást kaptunk a rossz net miatt. Aztán kiküldtek majdnem 80ezer forintról számlát.

Azt se tudják mit csinálnak, vagy ha tudják úgy kamuznak, hogy jól átb@sszák a fejünket!
Na, asszem ma már nem olvasok ide be, mert az idegtől nem fogok tudni elaludni!  :rolleyes:

#1194 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 18. 21:51

Hmmmmm, mekkora mak akkor, hogy nekem be van utemezve augusztus elsejere egy telefon, hogy gyorsan csinaljunk az mtt 4000-bol simat, es az adsl-re meg ujabb egy evet ;) Nem semmi, amit csinalnak...
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#1195 Felhasználó inaktív   rainman35 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 19. 04:15

Idézet: Gerec - Dátum: 2007. jún. 18., hétfő - 21:42

Csatolt kép

Gondolom medium csomagban vagy  :confused:  5120/768 kbit/sec
Mennyi jön belöle neked?
Mert,ha csak kicsivel tér el a csomaghoz képest, akkor maradj ebben a csomagban.
Ezt a modositásra vonatkozo levelet miután küldték? Reklamáltál a sebesség miatt vagy a monortel önszorgalomból küldte?
Tegnap áttértünk alternativ energiaforrás használatára, a szomszédtól lopjuk az áramot. :)
Router beállitása:http://www.sokoldal.hu/lap.php?azonosito=r...oldal=sM3Qjry3x

#1196 Felhasználó inaktív   twollah 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 19. 08:48

Idézet: -=G.I.JOE=- - Dátum: 2007. jún. 18., hétfő - 22:15

Na, ez a cím engem is érdekelne. Beleírnám azt is, hogy hallottam, hogy nem csak én vagyok az egyedüli, így hátha a tiédhez is pozitívabban állnak hozzá. De az is lehet, hogy személyesen bemegyek és ügyintézek egy keményet!  :reklamacio:

414-175re irtuk a szep gyengeden anyazos levelet.
twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX
<a href='http://www.supplex.com' target='_blank'>http://www.supplex.com</a>

HoW aBOuT a nIcE bIg CuP oF sHuT tHe fUCk uP?

Ingyen software minden nap. Miért fizetnél ha ingyen is megkaphatod?

Blogom

DeFeNDeR oF THe HaTe

#1197 Felhasználó inaktív   cloud 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 19. 12:17

most legalább tudom, hogy nem csak engem szivatnak
én 1 év hűséget vállaltam kábeltv-re tavaly augusztustól 3900 Ft körüli havídíjjal, amit január-februártól felemeltek 4500-ra, azzal az indokkal, hogy a belépési díj volt a kedvezmény és én listaáron kapom a cuccost, ami mostantól 15%-al felemenek hűségidő alatt...:(

Szerkesztette: cloud 2007. 06. 19. 12:18 -kor

Abit IC7-G, P4 Prescott 3.0/800/1024/HT, Arctic Freezer 4, Infineon 4*512MB 400, Maxtor40GB,80GB,Samsung300GB/7200, Inno3D 6600GT 128MB 575/1150 (Zalman) , Pioneer 109 DVD-RW, LG L1953TR, Codegen 6016-G5 ház, Fortron ATX-400PNF táp

#1198 Felhasználó inaktív   rainman35 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 19. 14:53

Idézet: cloud - Dátum: 2007. jún. 19., kedd - 13:17

most legalább tudom, hogy nem csak engem szivatnak
én 1 év hűséget vállaltam kábeltv-re tavaly augusztustól 3900 Ft körüli havídíjjal, amit január-februártól felemeltek 4500-ra, azzal az indokkal, hogy a belépési díj volt a kedvezmény és én listaáron kapom a cuccost, ami mostantól 15%-al felemenek hűségidő alatt...:(

A kábeltv diját jan. 1-töl emelték meg, mindenkinek. Azt hiszem, amit küldtek levelet, abban az inflációra és növekvö költségekre hivatkoztak.
Tegnap áttértünk alternativ energiaforrás használatára, a szomszédtól lopjuk az áramot. :)

#1199 Felhasználó inaktív   NetED 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 19. 17:06

Én már nem találok szavakat erre a nyomorteles színvonalra.....

Eddig azt hittem, csak véletlen volt, hogy tavaly engem szivattak. Írtak egy levelet, hogy az ügyintéző elnézte a díjakat és fizessek be 10!!! hónapra visszamenőleg 55ezer Forintot. Azt hittem ott kapok szívrohamot...

Másik:
Idén felhívtam őket a hűség utolsó napján, hogy ha már nem küldtek semmit, akkor mostan mi lesz...
Közölték, ha 16 óráig odamegyek, akkor köthetek egy újat, különben meg 25 ezer Forintos listaár másnaptól....

Elmehet az egész nyomortel a +%!)* anyjába...
Under Construction...

#1200 Felhasználó inaktív   rainman35 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 19. 17:20

Idézet: NetED - Dátum: 2007. jún. 19., kedd - 18:06

Én már nem találok szavakat erre a nyomorteles színvonalra.....

Eddig azt hittem, csak véletlen volt, hogy tavaly engem szivattak. Írtak egy levelet, hogy az ügyintéző elnézte a díjakat és fizessek be 10!!! hónapra visszamenőleg 55ezer Forintot. Azt hittem ott kapok szívrohamot...

Másik:
Idén felhívtam őket a hűség utolsó napján, hogy ha már nem küldtek semmit, akkor mostan mi lesz...
Közölték, ha 16 óráig odamegyek, akkor köthetek egy újat, különben meg 25 ezer Forintos listaár másnaptól....

Elmehet az egész nyomortel a +%!)* anyjába...

Hüha!  :think: Nekem van még bö 1év hüségem, lehet, hogy már most intéznem kéne a hosszabbitást, hogy ne érjenek meglepetések?  :confused: Ne, hogy kapjak irreállis számlákat. 1év alatt csak (rendesen) eltudják intézni a számlázási dolgokat.  :think:

Téma megosztása:

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.