Monortel ADSL II. UPC Telekom ADSL
Elküldve: 2007. 06. 15. 09:59
Elküldve: 2007. 06. 18. 16:26
Ugyan találtam egy ilyet: Amennyiben az Előfizető által a hűségnyilatkozatban vállalt határozott időtartam
eltelik, és az Előfizető a hűségnyilatkozata lejárata előtt 15 (tizenöt) nappal nem jelzi
a Szolgáltató felé, hogy a szerződés folytatását nem kívánja és a szolgáltatást
továbbra is igénybe veszi, abban az esetben az előfizetői jogviszony az alapul fekvő
határozatlan idejű előfizetői szerződés rendelkezései szerint folytatódik tovább.
de ők sem egyből a lejárat után kezdtek el nekem az eredeti áron számlázni, hanem 3 hónappal később! Úgymond nem volt időm észrevenni, ők sem figyelmeztettek egy nagyobb számlával, hogy: Hoppá lejártam!
Elküldve: 2007. 06. 18. 17:37
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció: http://unicodesms.freeweb.hu
Elküldve: 2007. 06. 18. 19:12
Idézet: -=G.I.JOE=- - Dátum: 2007. jún. 18., hétfő - 17:26
Ugyan találtam egy ilyet: Amennyiben az Előfizető által a hűségnyilatkozatban vállalt határozott időtartam
eltelik, és az Előfizető a hűségnyilatkozata lejárata előtt 15 (tizenöt) nappal nem jelzi
a Szolgáltató felé, hogy a szerződés folytatását nem kívánja és a szolgáltatást
továbbra is igénybe veszi, abban az esetben az előfizetői jogviszony az alapul fekvő
határozatlan idejű előfizetői szerződés rendelkezései szerint folytatódik tovább.
de ők sem egyből a lejárat után kezdtek el nekem az eredeti áron számlázni, hanem 3 hónappal később! Úgymond nem volt időm észrevenni, ők sem figyelmeztettek egy nagyobb számlával, hogy: Hoppá lejártam!
Ugyan ezzel szoptuk be mi is.
Volt az ADSL + az MTT4000 vagy mi a tosz kedvezmenyunk ami februarban lejart, de a kedves szolgaltato csak 3 azaz harom honappal kesobb vette eszre a hibat es most kikuldott egy 28ezer forintos szamlat amin visszakerik a kedvezmenyeket.
Azonnal felhivtam a 1229et es rakerdeztem, hogy ez meg mi a tosz.
A valasz az volt, hogy hat ize-bize emberi hiba stb.
Na ekkor elontotte a szar az agyam es kozoltem veluk, hogy ne mas faroksaga miatt kelljen mar nekem fizetnem mint a katonatisztnek.
Erre az volt a valasz, hogy irjak ide es ide egy szep levelet, hogy mi a rajz es ugyan mar engedjek el az osszeg x reszet.
A levele meg lett irva, el lett faxolva, most a valaszra varunk.
Csak ugy utoszkent megjegyzem, hogy a Monortel bassza meg a jo edes kurva anyjat, hogy igy szivatja azokat akik megbiznak bennuk.
Egyszeruen rohelyes, hogy egy ilyen hiba ami gondolom vmi trehany ember hibaja 3 honap utan bukik ki es utanna meg van pofajuk visszakerni a penzt (ami vegul is jogos lenne), de meg azt sem mondjak a levelben, hogy bocsi elbasztuk es ha akarjak visszamenoleg meghosszabithatjak a szerzodest.
De nem, eloszor csengessen az ember a kasszanal utanna talan szoba allnak vele.
Elhiszem, hogy biznicrol (nem business direkt irtam) van itt szo, de ha meg akarja tartani az ugyfeleit akkor ne mogyorozza mar ennyire oket.
Bar mi a francrol hablatyolok itt.
Monopol helyzetben van a Monortel, ugy szopatja az elofizetoit ahogy akarja.
<a href='http://www.supplex.com' target='_blank'>http://www.supplex.com</a>
HoW aBOuT a nIcE bIg CuP oF sHuT tHe fUCk uP?
Ingyen software minden nap. Miért fizetnél ha ingyen is megkaphatod?
Blogom
DeFeNDeR oF THe HaTe
Elküldve: 2007. 06. 18. 19:31
Idézet: twollah - Dátum: 2007. jún. 18., hétfő - 19:12
Volt az ADSL + az MTT4000 vagy mi a tosz kedvezmenyunk ami februarban lejart, de a kedves szolgaltato csak 3 azaz harom honappal kesobb vette eszre a hibat es most kikuldott egy 28ezer forintos szamlat amin visszakerik a kedvezmenyeket.
Na ekkor elontotte a szar az agyam es kozoltem veluk, hogy ne mas faroksaga miatt kelljen mar nekem fizetnem mint a katonatisztnek.
Erre az volt a valasz, hogy irjak ide es ide egy szep levelet, hogy mi a rajz es ugyan mar engedjek el az osszeg x reszet.
Csak ugy utoszkent megjegyzem, hogy a Monortel bassza meg a jo edes kurva anyjat, hogy igy szivatja azokat akik megbiznak bennuk.
Egyszeruen rohelyes, hogy egy ilyen hiba ami gondolom vmi trehany ember hibaja 3 honap utan bukik ki es utanna meg van pofajuk visszakerni a penzt (ami vegul is jogos lenne), de meg azt sem mondjak a levelben, hogy bocsi elbasztuk es ha akarjak visszamenoleg meghosszabithatjak a szerzodest.
Elhiszem, hogy biznicrol (nem business direkt irtam) van itt szo, de ha meg akarja tartani az ugyfeleit akkor ne mogyorozza mar ennyire oket.
ez már igazi szívás...
a szivatás mesterfoka
hát ezek után meggondolom, hogy ott haggyam-e a wifis internetemet, ráadásul hűség nélkül.
Elküldve: 2007. 06. 18. 20:42
Szórakoznak velem a köbön.
Csatolt kép
Elküldve: 2007. 06. 18. 20:45
Idézet: Gerec - Dátum: 2007. jún. 18., hétfő - 21:42
Csatolt kép
Szvsz korrekt modon jartak el, rossz helyen laksz, igy jartal... fogadd el.
Samott
Elküldve: 2007. 06. 18. 21:06
Szerkesztette: rabaee 2007. 06. 18. 21:11 -kor
Elküldve: 2007. 06. 18. 21:15
Idézet: twollah - Dátum: 2007. jún. 18., hétfő - 19:12
Na, ez a cím engem is érdekelne. Beleírnám azt is, hogy hallottam, hogy nem csak én vagyok az egyedüli, így hátha a tiédhez is pozitívabban állnak hozzá. De az is lehet, hogy személyesen bemegyek és ügyintézek egy keményet!
Elküldve: 2007. 06. 18. 21:16
Idézet: rabaee - Dátum: 2007. jún. 18., hétfő - 21:06
Na, akkor én inkább bedobonom nekik az arcomat!!!!!
Elküldve: 2007. 06. 18. 21:17
Idézet: Samott - Dátum: 2007. jún. 18., hétfő - 20:45
Samott
Már bocs, de attól hogy ők hová telepítenek központot az nem az én hibám, és én ezt nem fogadom el, nekem a sebesség kell mert a munkám folyamán szerverre kell feltöltenem anyagokat és ha bele döglök is elérek valamit ebben az ügyben.
----------
Ebbe a számlás dolgoba én is bele buktam már, én 0ftos számlákat kaptam 6 hónapon keresztül mert már akkor is gondok voltak a sávszélességgel és mikor felhívtam őket emiatt folyton aztmondták,hogy jóváírást kaptunk a rossz net miatt. Aztán kiküldtek majdnem 80ezer forintról számlát.
Szerkesztette: Gerec 2007. 06. 18. 21:19 -kor
Elküldve: 2007. 06. 18. 21:22
Idézet: Gerec - Dátum: 2007. jún. 18., hétfő - 22:17
Hisztizni lehet, attol nem fogsz kozelebb lakni a kozponthoz. Ez az adsl hatranya, ha tavol laksz, megszivtad. Meg fogjak igerni, hogy bovitenek, majd, talan, valamikor... de ne remenykedj. Orulj, hogy egyaltalan ennyi jutott.
Mas: a szamlanak en is utananezek, nehogy mi is megszivjuk.
Samott
Elküldve: 2007. 06. 18. 21:26
Idézet: Gerec - Dátum: 2007. jún. 18., hétfő - 21:17
----------
Ebbe a számlás dolgoba én is bele buktam már, én 0ftos számlákat kaptam 6 hónapon keresztül mert már akkor is gondok voltak a sávszélességgel és mikor felhívtam őket emiatt folyton aztmondták,hogy jóváírást kaptunk a rossz net miatt. Aztán kiküldtek majdnem 80ezer forintról számlát.
Azt se tudják mit csinálnak, vagy ha tudják úgy kamuznak, hogy jól átb@sszák a fejünket!
Na, asszem ma már nem olvasok ide be, mert az idegtől nem fogok tudni elaludni!
Elküldve: 2007. 06. 18. 21:51
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció: http://unicodesms.freeweb.hu
Elküldve: 2007. 06. 19. 04:15
Idézet: Gerec - Dátum: 2007. jún. 18., hétfő - 21:42
Csatolt kép
Gondolom medium csomagban vagy :confused: 5120/768 kbit/sec
Mennyi jön belöle neked?
Mert,ha csak kicsivel tér el a csomaghoz képest, akkor maradj ebben a csomagban.
Ezt a modositásra vonatkozo levelet miután küldték? Reklamáltál a sebesség miatt vagy a monortel önszorgalomból küldte?
Router beállitása:http://www.sokoldal.hu/lap.php?azonosito=r...oldal=sM3Qjry3x
Elküldve: 2007. 06. 19. 08:48
Idézet: -=G.I.JOE=- - Dátum: 2007. jún. 18., hétfő - 22:15
414-175re irtuk a szep gyengeden anyazos levelet.
<a href='http://www.supplex.com' target='_blank'>http://www.supplex.com</a>
HoW aBOuT a nIcE bIg CuP oF sHuT tHe fUCk uP?
Ingyen software minden nap. Miért fizetnél ha ingyen is megkaphatod?
Blogom
DeFeNDeR oF THe HaTe
Elküldve: 2007. 06. 19. 12:17
én 1 év hűséget vállaltam kábeltv-re tavaly augusztustól 3900 Ft körüli havídíjjal, amit január-februártól felemeltek 4500-ra, azzal az indokkal, hogy a belépési díj volt a kedvezmény és én listaáron kapom a cuccost, ami mostantól 15%-al felemenek hűségidő alatt...
Szerkesztette: cloud 2007. 06. 19. 12:18 -kor
Elküldve: 2007. 06. 19. 14:53
Idézet: cloud - Dátum: 2007. jún. 19., kedd - 13:17
én 1 év hűséget vállaltam kábeltv-re tavaly augusztustól 3900 Ft körüli havídíjjal, amit január-februártól felemeltek 4500-ra, azzal az indokkal, hogy a belépési díj volt a kedvezmény és én listaáron kapom a cuccost, ami mostantól 15%-al felemenek hűségidő alatt...
A kábeltv diját jan. 1-töl emelték meg, mindenkinek. Azt hiszem, amit küldtek levelet, abban az inflációra és növekvö költségekre hivatkoztak.
Elküldve: 2007. 06. 19. 17:06
Eddig azt hittem, csak véletlen volt, hogy tavaly engem szivattak. Írtak egy levelet, hogy az ügyintéző elnézte a díjakat és fizessek be 10!!! hónapra visszamenőleg 55ezer Forintot. Azt hittem ott kapok szívrohamot...
Másik:
Idén felhívtam őket a hűség utolsó napján, hogy ha már nem küldtek semmit, akkor mostan mi lesz...
Közölték, ha 16 óráig odamegyek, akkor köthetek egy újat, különben meg 25 ezer Forintos listaár másnaptól....
Elmehet az egész nyomortel a +%!)* anyjába...
Elküldve: 2007. 06. 19. 17:20
Idézet: NetED - Dátum: 2007. jún. 19., kedd - 18:06
Eddig azt hittem, csak véletlen volt, hogy tavaly engem szivattak. Írtak egy levelet, hogy az ügyintéző elnézte a díjakat és fizessek be 10!!! hónapra visszamenőleg 55ezer Forintot. Azt hittem ott kapok szívrohamot...
Másik:
Idén felhívtam őket a hűség utolsó napján, hogy ha már nem küldtek semmit, akkor mostan mi lesz...
Közölték, ha 16 óráig odamegyek, akkor köthetek egy újat, különben meg 25 ezer Forintos listaár másnaptól....
Elmehet az egész nyomortel a +%!)* anyjába...
Hüha!

Súgó
A téma zárva.