HWSW Informatikai Kerekasztal: Monortel ADSL II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Monortel ADSL II. UPC Telekom ADSL Értékeld a témát: -----

#1801 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 11. 15:32

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. szept. 11., csütörtök - 11:09

Nekem is ullon problemam van a nettel. a jelenseg az amit itt tobben irnak.a letoltesek jonnek rendesen de a bongeszes nagyon lassu. egy csomoszor teljesen megakad es nem is folytatja. nagyon idegesito.
Amit viszont eszrevettem hogy ez foleg akkor fordul elo ha fut egy torrent nekem. akkor is ha vissza van fogva a sebessege a torrentnek a felere mint amit kene tudni.
nem lehet hogy a torrenteseket szivatja ez a nyamvadék upctelekom?

tevedtem ha nem megy a torrent akkor is csinalja :(
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#1802 Felhasználó inaktív   -=G.I.JOE=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 14:44

Valaki hallotta már hogy valakit tényleg lekorlátoztak a "3havi átlag 250giga" szabály miatt? Van még ilyen?

#1803 Felhasználó inaktív   twollah 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 14:58

Idézet: -=G.I.JOE=- - Dátum: 2008. szept. 14., vasárnap - 15:44

Valaki hallotta már hogy valakit tényleg lekorlátoztak a "3havi átlag 250giga" szabály miatt? Van még ilyen?

Ha jol emlekszem akkor mar valaki innen a forumrol kapot ejnye-bejnyet, mert le tukrozte a fel internetet a gepere.
twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX
<a href='http://www.supplex.com' target='_blank'>http://www.supplex.com</a>

HoW aBOuT a nIcE bIg CuP oF sHuT tHe fUCk uP?

Ingyen software minden nap. Miért fizetnél ha ingyen is megkaphatod?

Blogom

DeFeNDeR oF THe HaTe

#1804 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 15:10

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. szept. 11., csütörtök - 16:32

tevedtem ha nem megy a torrent akkor is csinalja :(

Nem ártana már valamit kezdeni a monortellel, mert hülyeségekkel akarnak lerázni, szerintük mindenképpen nálam van a hiba. Már unok reklamálni. Elég idegesítő mikor hazamegyek szüleimhez, és a net gyakorlatilag használhatatlan.  :mad: Ők pedig nem reklamálnak, használják úgy ahogy van, mint sokan mások.  :(

#1805 Felhasználó inaktív   twollah 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 20:36

Idézet: mexel - Dátum: 2008. szept. 14., vasárnap - 16:10

Nem ártana már valamit kezdeni a monortellel, mert hülyeségekkel akarnak lerázni, szerintük mindenképpen nálam van a hiba. Már unok reklamálni. Elég idegesítő mikor hazamegyek szüleimhez, és a net gyakorlatilag használhatatlan.  :mad: Ők pedig nem reklamálnak, használják úgy ahogy van, mint sokan mások.  :(

Nem tudsz sokat csinalni, a szerzodesben vallalt savszelt teljesitik.
Igaz, hogy eleg gany modon, de megvan a savszel.
Sot azzal is takarodzhatnak, hogy a sebessegtesztek szerint meg van az igert szavszel.
Azzal meg nem sokat erunk ha napjaban felhivjuk az ugyfelszolgalatot.
Gondolom ott mar szajba van ragva, hogy mivel kell lerazni a sebessegre panaszkodo ugyfelet.
A szerelo elott meg ugysem tudod bizonyitani az igazad, mert az ingadozas teljesen veletlenszeru es piszok nagy szerencse kell hozza, hogy pont akkor bohockodjon a net amikor ott van a szerelo.

Blogom

DeFeNDeR oF THe HaTe

#1806 Felhasználó inaktív   Lewes 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 19. 14:06

Érdekes, a legfrisebb számla mellé jött egy értesítés az ÁSZF változásáról november 3-tól, mely alapján bekerülnek a digitális TV csomagok a Monortel kíválatába (bekerül: digital silver, digital gold, digital HD gold, digital HBO Pack, digital HBO Maxpack, megszűnik a silver és a sima HBO Pack)

Eljön a kánaán a TV-zés területén? :)

#1807 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 19. 14:15

Idézet: Lewes - Dátum: 2008. szept. 19., péntek - 15:06

Érdekes, a legfrisebb számla mellé jött egy értesítés az ÁSZF változásáról november 3-tól, mely alapján bekerülnek a digitális TV csomagok a Monortel kíválatába (bekerül: digital silver, digital gold, digital HD gold, digital HBO Pack, digital HBO Maxpack, megszűnik a silver és a sima HBO Pack)

Eljön a kánaán a TV-zés területén? :)

Melyik telepules? A weben meg nincs fent... a T-kabel viszont behuzta a kabelet az utcankba, es ha jol emlekszem januartol szabadok vagyunk. :) Ezt akar veheti fenyegetesnek is a monortel... :Đ itt az ideje hogy egy kicsit osszekapjak magukat. :)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1808 Felhasználó inaktív   Ariel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 19. 14:43

Idézet: Samott - Dátum: 2008. szept. 19., péntek - 15:15

Melyik telepules? A weben meg nincs fent... a T-kabel viszont behuzta a kabelet az utcankba, es ha jol emlekszem januartol szabadok vagyunk. :) Ezt akar veheti fenyegetesnek is a monortel... :Đ itt az ideje hogy egy kicsit osszekapjak magukat. :)

Samott

tenyleg ott a szoveg a szamla hatoldalan...
vszinu 2009 februartol lesz mindenhol, mert azt irjak ekkortol szunik meg a sima silver csomag.

#1809 Felhasználó inaktív   gageszka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 19. 15:52

Én azt remélem a T-Home bevonulásától, hogy az árak csökkenek vagy pedig a sebességek mennek feljebb
A t-Home-nál a legkisebb csomag 2048/256 korlátlan, egy év, és csak 4000pénz

A 6500-ft upctelekom számla mellé igazán járhatna 3mbits sávszél ezek után (adsl solo)

#1810 Felhasználó inaktív   rainman35 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 19. 16:38

Idézet: gageszka - Dátum: 2008. szept. 19., péntek - 16:52

Én azt remélem a T-Home bevonulásától, hogy az árak csökkenek vagy pedig a sebességek mennek feljebb
A t-Home-nál a legkisebb csomag 2048/256 korlátlan, egy év, és csak 4000pénz

A 6500-ft upctelekom számla mellé igazán járhatna 3mbits sávszél ezek után (adsl solo)

Hol olvastad, hogy a T-homenál a legkisebb csomag 2048/256 ?
Itt vannak a upctelekom területére szoló árak:
http://www.t-home.hu/lakossagi/internet/di...j_elofizetoknek
én csak 1Mbit-t látok 4400Ft-t.

Viszont remélem a digitális csomagokat a upctelekom normális áron fogja adni.  :think:
De biztos, hogy a upc árait veszi át.

Szerkesztette: rainman35 2008. 09. 19. 16:39 -kor

Tegnap áttértünk alternativ energiaforrás használatára, a szomszédtól lopjuk az áramot. :)
Router beállitása:http://www.sokoldal.hu/lap.php?azonosito=r...oldal=sM3Qjry3x

#1811 Felhasználó inaktív   gageszka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 19. 18:08

Idézet: rainman35 - Dátum: 2008. szept. 19., péntek - 16:38

Hol olvastad, hogy a T-homenál a legkisebb csomag 2048/256 ?
Itt vannak a upctelekom területére szoló árak:
http://www.t-home.hu/lakossagi/internet/di...j_elofizetoknek
én csak 1Mbit-t látok 4400Ft-t.

Viszont remélem a digitális csomagokat a upctelekom normális áron fogja adni.  :think:
De biztos, hogy a upc árait veszi át.

Itt Láttam:

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

A posta ládámban találtam, Gyálon.
Sztem most már nem az upctelekon hálózatát kell nézni, ha nem a saját kiépítettet, ahol már ez meg van

Szerkesztette: gageszka 2008. 09. 19. 18:19 -kor

#1812 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 29. 11:12

Digitalis kabelteve ASZF (pdf)

Analog silver, HBO, 18+ csomag (analog dekoderes csomagok) februartol megszunnek, novembertol nem elofizetheto. November 3-tol lesznek digitalis csomagok, nem tul sok csatornaval (februarig) es bar az ASZF emlit HD-t, de a csatornak kozt nem talaltam ilyet... marad a max 3 dekoder egy elofizeteshez, eleg huzos aron ha jol lattam, remelem akcioznak majd vele.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1813 Felhasználó inaktív   Ariel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 29. 17:20

Idézet: Samott - Dátum: 2008. szept. 29., hétfő - 12:12

Digitalis kabelteve ASZF (pdf)

Analog silver, HBO, 18+ csomag (analog dekoderes csomagok) februartol megszunnek, novembertol nem elofizetheto. November 3-tol lesznek digitalis csomagok, nem tul sok csatornaval (februarig) es bar az ASZF emlit HD-t, de a csatornak kozt nem talaltam ilyet... marad a max 3 dekoder egy elofizeteshez, eleg huzos aron ha jol lattam, remelem akcioznak majd vele.

Samott

basszus. hat ez egy kalap sz@r.
minek digitalis ide mucsogarocsogere, ha ugyanazt a 25 csatornat fogjak nyomatni mint eddig?  :mad:
mi a szarnak lett upc a monortel, ha a upc-s tv-s kinalat negyedet nyomjak tovabb?
elmennek a francba es surgosen keresek vmi normalis szolgaltatot. es ezt nyugodtan vehetik fenyegetesnek..

#1814 Felhasználó inaktív   twollah 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 29. 17:35

Idézet: Ariel - Dátum: 2008. szept. 29., hétfő - 18:20

minek digitalis ide mucsogarocsogere, ha ugyanazt a 25 csatornat fogjak nyomatni mint eddig?  :mad:
mi a szarnak lett upc a monortel, ha a upc-s tv-s kinalat negyedet nyomjak tovabb?
elmennek a francba es surgosen keresek vmi normalis szolgaltatot. es ezt nyugodtan vehetik fenyegetesnek..

Lavoros DigiTV.

Blogom

DeFeNDeR oF THe HaTe

#1815 Felhasználó inaktív   Lewes 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 29. 20:09

Idézet: Ariel - Dátum: 2008. szept. 29., hétfő - 16:20

Szerintem 2009 február elsejétől meglesz a teljes, egyéb digitális UPC-s területen fogható csatornalista. Gondolom az analóg csomag mellett nincs elég sávszélesség, az pedig csak jövő február elején szűnik meg.

#1816 Felhasználó inaktív   Lewes 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 29. 20:11

Idézet: twollah - Dátum: 2008. szept. 29., hétfő - 16:35

Lavoros DigiTV.

DigiTV mint normális szolgáltatás?? Na ne vicceljünk. Lavórosban szerintem most nincs jó, a Direct eléggé leállt, a HelloHD drága és kicsi a kínálat, mindenki a T csoport tányéros szolgáltatására vár...

#1817 Felhasználó inaktív   twollah 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 03:36

Idézet: Lewes - Dátum: 2008. szept. 29., hétfő - 21:11

DigiTV mint normális szolgáltatás?? Na ne vicceljünk. Lavórosban szerintem most nincs jó, a Direct eléggé leállt, a HelloHD drága és kicsi a kínálat, mindenki a T csoport tányéros szolgáltatására vár...

Akkor IJ.

Blogom

DeFeNDeR oF THe HaTe

#1818 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 07:21

Idézet: Lewes - Dátum: 2008. szept. 29., hétfő - 21:09

Szerintem 2009 február elsejétől meglesz a teljes, egyéb digitális UPC-s területen fogható csatornalista. Gondolom az analóg csomag mellett nincs elég sávszélesség, az pedig csak jövő február elején szűnik meg.

Igen, februartol meglesz a szokasos, 73 csatornas csomag. Gondolom az analog silver miatt nincs eleg hely neki (igy is kivesznek vagy 3 csatornat a jelenlegi kinalatbol).

Tegnap mire hazaeretem megdoglott a modemem, felhivtam a hibabejelentot, egy nagyon kedves holgy megprobalt segiteni, de nem sikerult eletre lehelnunk a kapcsolatot... azt igerte ma jonnek es megnezik, cserelik ha kell. :(

Samott

#1819 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 10. 01. 08:47

Es meg mindig nincs net... hat ezert fizetek? Nagyon kedvesek, megertoek, de nagy sz@rt se csinalnak, hogy megoldjak a problemamat. Latjak a modemet, en is latom a modemet, de megsincs kapcsolat... :mad: A francert nem lehet kikuldeni valakit hogy megnezze? Hanyszor kell meg telefonalnom? :mad: 

Samott

#1820 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 02. 18:54

Es ma vegre ideert valaki a monorteltol es kicserelte a doglott modemet... :) 4x kellett telefonalnom, de csak megcsinaltak. A gond az, hogy ez is kozpontositott, ha Monorral beszeltem volna mar hetfon is, akkor kedden mar johetett volna a szerelo is - de szerdaig tartott, mire eljutott hozzajuk a panasz, ok megprobaltak bent megcsinalni, nem sikerult nekik, ezert kuldtek ma ki valakit...

Samott

Téma megosztása:

• (151 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.