Idézet: monolith - Dátum: 2007. szept. 13., csütörtök - 21:04
sziasztok, kis segítséget kérek. adott egy asztali gép ADSL, illetve más szélessávú internet-eléréssel. (azaz két gép, de egyszerre csak az egyik van használva) szóval egy gép van, van nete, minden műxik.vettem egy d-link dwl-g122 usb-wlan cuccost, amit rendesen feltelepítettem, elvileg működik. adott egy nokia n95 wlannal felszerelve, ennek kéne adnom wi-fi-n keresztül netet, de sehogysem bírom rávenni hogy menjen. próbálom ad-hoc, infrastructure, minden féle módon, de nem megy. összekapcsolódnak, de nem kap netet akármit állítok be. tehát kérek szépen valakit, hogy aki tud, az szájbarágósan magyarázza el nekem, hogy mi a rákot csináljak. mit, hogyan, és miért állítsak be. kérem szépen.
Én routeren wpa és access pointon keresztül wep titkosítással használtam minden állítgatás nélkül.
A böngészőben beállítottam, hogy kérdezzen rá a kapcsolatra csatlakozás előtt, wifi keresés, megtalálta jelszó be és már ment is. Ha elmented a wifi kapcsolatot akkor automatikusan fel is hozza, ha elérhető.
Máshol nem próbáltál csatlakozni vele?
Sajnos már nincs nálam a telefon így részleteket nem tudok mondani.