HWSW Informatikai Kerekasztal: Routert kell vennem, de milyet, és hol? II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Routert kell vennem, de milyet, és hol? II

#1281 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 28. 21:31

Idézet: szaki - Dátum: 2008. okt. 28., kedd - 22:23

A GL is AP, de a tomato vagy dd-wrt vel tud kliens lenni, es egyebb modokat is tud kezelni. GS butitott valtozat. A GL egyetlen olyan eszkoz aminek leveheto az antennaja es masikra cserelheto.

Kiváló, éppen erre van szükségem!
Már rendeltem is belőle egyet.  :respect:

Van itthon gyártott antennám, annak idején hetekig bújtam a szakfórumokat.
Már se időm, se kedvem hozzá. Majd beszámolok!

Illetve Tigát zargatom az fw-vel kapcsolatban.

Szerkesztette: Papa 2008. 10. 28. 21:32 -kor

Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#1282 Felhasználó inaktív   Joeapi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 29. 07:45

Idézet: Gopher - Dátum: 2008. okt. 20., hétfő - 16:39

Azért nem ennyire vészes. Abban a postban amire ez a hsz. született valami 20 Mb/s el akart ám a juzer torrentezni.  :eek: Ez szvsz egyáltalán nem átlagos SOHO felhasználás amire ezek a cuccok ki lettek találva.
Két P3 mellé vegyél egy TP-Link et, nálam semmi baja 2-4 gépes hálóban (WiFi-n) + egy gép dróton torrentel.

Nagyon jok a visszajelzesek a TP-Linkrol.Olcso ,is jo is.Van aki a Digikabelen hasznalja, es jo,nem panaszkodik.Az 30Mbit.Aze irigylem a sebesseg , es az ar miatt. :reklamacio:
Joeapi

#1283 Felhasználó inaktív   FNZ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 29. 08:12

Idézet: dababa - Dátum: 2008. okt. 15., szerda - 15:12

Routert(mindenképp routert, nem símán, vagy switch-csel összekapcsolni) kellene vennem két gép közötti internet- és fájlmegosztásra lehetőleg 10E Ft alatt.
Csak vezetékes jöhet szóba (egyesek sugárzásmániája miatt), Digi kábeles internetem van(20Mb/~15Mb valós sávszélességgel), erre kellene, úgy, hogy legalább az egyik gépen Bittorrent is működjön stabilan, amennyire lehet, kihasználva ezt a sávszélességet(hogy ne a router legyen a BT és egyéb átviteli sebesség korlátja).
Ezek kaphatók helyben(ami szerintem szóba jöhet):
D-LINK DIR-100
EDIMAX BR-6214K
TP-LINK R460
SMC7004VBR
Mit vegyek?

nekem 30/20-as digim van smc7004vbr rúúúterrel 2 gépre. egyik torrent + dc (aktív), másik csak böngészés és simán viszi minden gond nélkül a 2 gépet

#1284 Felhasználó inaktív   Joeapi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 29. 22:09

Idézet: FNZ - Dátum: 2008. okt. 29., szerda - 7:12

nekem 30/20-as digim van smc7004vbr rúúúterrel 2 gépre. egyik torrent + dc (aktív), másik csak böngészés és simán viszi minden gond nélkül a 2 gépet

Az egyik SMC7004-es verzioban AMRISC 9041 van.Valoszinu az van neked.Ha az akkor tuti tudja a 92Mbit-tet.Teszteltem,igaz. :cool:
Joeapi

#1285 Felhasználó inaktív   FNZ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 30. 07:44

Idézet: Joeapi - Dátum: 2008. okt. 29., szerda - 23:09

Az egyik SMC7004-es verzioban AMRISC 9041 van.Valoszinu az van neked.Ha az akkor tuti tudja a 92Mbit-tet.Teszteltem,igaz. :cool:

nekem a 751.xxx-es volt, de az már apósomé, mert az ő 752.xxx-ese bedöglött.
én most rúúúter vásárlás előtt vagyok

#1286 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 30. 17:39

Az világossá vált, hogy a wifi / AP módok közül a DD-WRT firmware többet, és másképpen tud kezelni.
Használhatóbb, egyszerűbb, kényelmesebb.

Végül DD mellett döntöttem, mert a mostani feladatot azzal látja el legjobban a masina.
Délután persze Tomatoval indítottam a dolgot, de 2-3 órányi játszadozás, és számtalan reset után sem akart egymásra lelni a szomszéd AP-ja, és az új lakó (wrt54GL), majd az egészet azzal kellett volna megfejelni, hogy kapásból WLAN-on osztaná tovább a titkosított magánhálózatba a levett jelet.

No mindegy, DD-vel 10 perc alatt üzemelt a mutatvány.
A Tomato védelmére mondom, hogy a portonkénti szabályzás marha hasznos, és gyorsan ki is próbáltam.
Remek. :up:

Köszönöm a segítséget Tigának :respect:
Jó kütyü, jó vétel volt.
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#1287 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 30. 17:49

Szívesen, örülök, hogy minden klappol. Bár úgyis ment volna. Nagyon fasza kis kütyü :cool:

Szerkesztette: Tiga 2008. 10. 30. 17:49 -kor

#1288 Felhasználó inaktív   aborbely 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 06. 09:58

Sziasztok.
Lenne egy kérdésem.
A lakásunkba egy 5Mibt-es vonal van bekötve. Szegeden a TvNetWork szolgáltatja kábelen. PPPoE-n kapcsolódunk a routerrel. Jelenleg egy haldokló surecom routerünk van. Nemrégen kipróbáltunk egy SMC-t, de nem volt hajlandó fölmenni a hálózatra. A lakásban amúgy 4 gép van. Ebből három torrentezik általában.
Ha éppen nem,akkor is aktívan használja a netet.
Szeretnénk átállni vezeték nélküli hálóra. Ez jó ötlet?
Ha igen, akkor mit kell hozzá venni hogy ez jól működjön? Én egy TP-LINK TL-WR543G-re gondoltam.
Ha lehet, akkor ragaszkodnék ehez a márkához.
Abban az esetben, ha nem ajánlatos hálótipust váltanunk, akkor tanácsot kérnék abban is hogy mi legyen az új kábeles routern.

Köszönöm. Előre is.

GA-EX38-DS4::Q9300 2.5Ghz:: ZALMAN CNPS9500::GEIL BLACK DRAGON 1066MHz 4GB KIT CL5::SAPPHIRE HD3870 512MB GDDR4::FSP Epsilon 600W::

#1289 Felhasználó inaktív   blpub 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 08. 16:34

Egy érdekes kérdésem lenne:
Van egy Asus WL-500g deluxe routerem, viszont hamarosan 30/20-as DIGI net lesz a lakásban. A router 54-ből kb. 18Mbitet tud stabilan WLAN-on (mint az összes, gyorsító megoldások nélküli G-s router), de csak ha tökéletes a jelszint, ami viszont 4-es és 5-ös (maximum) között ingadozik, 4-es szintnél már csak 12-14Mbit elérhető.
Tisztában vagyok vele, hogy a DIGI 30Mbit csak a "cső", és a webszerverektől is függ, mennyi lesz ebből használható a valóságban, viszont ott van a 20Mbites feltöltés is és a belső hálózaton másolgatás is.
Ez utóbbi miatt is és a DIGI-s nethez szűk keresztmetszet miatt is akarok váltani egy Asus RT-N11 802.11n-et tudó routerre (a notimba pedig majd egy Intel 4965AGN kártya kerül). A kérdés, hogy ezt a routert ismeri-e, használta-e valaki, vannak-e gyermekbetegségei (új firmware elég gyakran jön ki hozzá), és N-es hálózaton teljesíti-e a jellemzően (más fórumokon írt) kb. 70-100Mbitet a 300-ból?
A másik kérdés, ami tulajdonképpen AZ érdekes kérdés :), hogy utóbbi routeren nincs USB port, viszont olcsó. Az USB portos N-es Asus (a WL-500W-n kívül nem találtam mást) drága, és megbízhatatlan a felhasználók szerint. A jelenlegi WL-500g dx-emen viszont van USB, kettő is. :) Tudom-e nyomtatószerverként az új routerre dugva tovább használni a régit? És ehhez a régi WAN portját, vagy az egyik LAN portját kell az új LAN portjaiba dugni? (Gondolom, hogy a WAN-ját, és XP-ben IP-nek a régi router IP-jét megadni hálózati nyomtatáshoz, bár nem tudni, WAN-on tud-e nyomtatni, de LAN-on mindenképp kéne tudnia szerintem.)
Azért jutott ez a megoldás eszembe, mert mindenképp kell, hogy tudjak a notiról nyomtatni, viszont az USB-s router drága, sima egy USB-s 1 LAN-os nyomtatószervert meg 8-10 körül kapni a leggagyibbat, de ennyit nem kapok a régi routeremért, ha eladom... (bár lehet, hogy egy ilyen "gagyi" nyomtatószerveren keresztül látszana a nyomtatóállapot, mivel a régi routeremen keresztül ez nem látszik).
Nos, működne ez így? Megoldható?

Üdv!
"Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd!"

#1290 Felhasználó inaktív   szaki 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 08. 21:37

Idézet: McLaca - Dátum: 2008. nov. 8., szombat - 16:34

Egy érdekes kérdésem lenne:
Van egy Asus WL-500g deluxe routerem, viszont hamarosan 30/20-as DIGI net lesz a lakásban. A router 54-ből kb. 18Mbitet tud stabilan WLAN-on (mint az összes, gyorsító megoldások nélküli G-s router), de csak ha tökéletes a jelszint, ami viszont 4-es és 5-ös (maximum) között ingadozik, 4-es szintnél már csak 12-14Mbit elérhető.
Tisztában vagyok vele, hogy a DIGI 30Mbit csak a "cső", és a webszerverektől is függ, mennyi lesz ebből használható a valóságban, viszont ott van a 20Mbites feltöltés is és a belső hálózaton másolgatás is.
Ez utóbbi miatt is és a DIGI-s nethez szűk keresztmetszet miatt is akarok váltani egy Asus RT-N11 802.11n-et tudó routerre (a notimba pedig majd egy Intel 4965AGN kártya kerül). A kérdés, hogy ezt a routert ismeri-e, használta-e valaki, vannak-e gyermekbetegségei (új firmware elég gyakran jön ki hozzá), és N-es hálózaton teljesíti-e a jellemzően (más fórumokon írt) kb. 70-100Mbitet a 300-ból?
A másik kérdés, ami tulajdonképpen AZ érdekes kérdés :), hogy utóbbi routeren nincs USB port, viszont olcsó. Az USB portos N-es Asus (a WL-500W-n kívül nem találtam mást) drága, és megbízhatatlan a felhasználók szerint. A jelenlegi WL-500g dx-emen viszont van USB, kettő is. :) Tudom-e nyomtatószerverként az új routerre dugva tovább használni a régit? És ehhez a régi WAN portját, vagy az egyik LAN portját kell az új LAN portjaiba dugni? (Gondolom, hogy a WAN-ját, és XP-ben IP-nek a régi router IP-jét megadni hálózati nyomtatáshoz, bár nem tudni, WAN-on tud-e nyomtatni, de LAN-on mindenképp kéne tudnia szerintem.)
Azért jutott ez a megoldás eszembe, mert mindenképp kell, hogy tudjak a notiról nyomtatni, viszont az USB-s router drága, sima egy USB-s 1 LAN-os nyomtatószervert meg 8-10 körül kapni a leggagyibbat, de ennyit nem kapok a régi routeremért, ha eladom... (bár lehet, hogy egy ilyen "gagyi" nyomtatószerveren keresztül látszana a nyomtatóállapot, mivel a régi routeremen keresztül ez nem látszik).
Nos, működne ez így? Megoldható?

Üdv!

Hmmm... Szoval mindegy milyen az AP resze az a/b/g/n szabvanyokban megadott szavszel elmeleti maximum ket eszkoz kozott minden titkositas nelkul a teljes adtforgalomra.

Ha valaki szeretne kiaknazni a maximalis kapacitast akkor egy azon gyartotol szerezze be minden eszkozet, zarja ki a kulso zavaro tenyezoket (ami lehetelen, de lehet minimalizalni olyan csatorna keresesevel amit nem hasznal a kozelben levo mas AP), levesz minden titkositast es szurest. Nem kozli az SSID-t az is kikapcsolja. Es a kliens oldalon mindent fikszre allit be igy az IP cimet is.

Ha akar vedelmet annak erossege es titkositasi modja szerint mindig elvesz kapacitast.

Eszkozt nem ismerem de hiaba tudja az n szabvanyt ha az intel kartyad nem tudja (most nem neztem utana). Ha a regit tovabb hasznalod akkor a lan portba dugdosod az uj eszkoz masik lan portjat es tiltod a wan portot valamint kikapcsolod a dhcp-t. Az eszkoznek meg adsz egy fiksz ip cimet az uj router IP cimeibol.
Nyomtato szerver adott gyarto adott tipusa a gyarto altal felsorolt nyomtatokkal mukodik egyutt ezt a honlapjan megnezheto. Vagyis ha neked egy multifunkcios nyomtatod van azok 99% nem mukodnek szerverrol. Kiveve a HP munkacsoport gepei de azoknak van LAN portjuk es onnan programozhatoak es hasznalhatoak halozaton de az 100e feletti kategoria.
Az informatika atok de jo hogy van.

#1291 Felhasználó inaktív   Joeapi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 08. 23:37

Idézet: szaki - Dátum: 2008. nov. 8., szombat - 20:37

Hmmm... Szoval mindegy milyen az AP resze az a/b/g/n szabvanyokban megadott szavszel elmeleti maximum ket eszkoz kozott minden titkositas nelkul a teljes adtforgalomra.

Ha valaki szeretne kiaknazni a maximalis kapacitast akkor egy azon gyartotol szerezze be minden eszkozet, zarja ki a kulso zavaro tenyezoket (ami lehetelen, de lehet minimalizalni olyan csatorna keresesevel amit nem hasznal a kozelben levo mas AP), levesz minden titkositast es szurest. Nem kozli az SSID-t az is kikapcsolja. Es a kliens oldalon mindent fikszre allit be igy az IP cimet is.

Ha akar vedelmet annak erossege es titkositasi modja szerint mindig elvesz kapacitast.

Eszkozt nem ismerem de hiaba tudja az n szabvanyt ha az intel kartyad nem tudja (most nem neztem utana). Ha a regit tovabb hasznalod akkor a lan portba dugdosod az uj eszkoz masik lan portjat es tiltod a wan portot valamint kikapcsolod a dhcp-t. Az eszkoznek meg adsz egy fiksz ip cimet az uj router IP cimeibol.
Nyomtato szerver adott gyarto adott tipusa a gyarto altal felsorolt nyomtatokkal mukodik egyutt ezt a honlapjan megnezheto. Vagyis ha neked egy multifunkcios nyomtatod van azok 99% nem mukodnek szerverrol. Kiveve a HP munkacsoport gepei de azoknak van LAN portjuk es onnan programozhatoak es hasznalhatoak halozaton de az 100e feletti kategoria.

Csak annyival egeszitenem ki ,hogy wlan-on nagyon kicsi a sebesseg.Soho kategoriban egyetlen darab nincs amelyik eleri a 100mbitet.Nagy sebesseg csak droton.Ki kell probalni.Ehhez nem kell digi 30Mbit.
Egy pc drotosan a router-hez, egy laptop wlan-ra.A pc-rol atmasolsz egy DVD iso-t.Nezed a totalcommandert, es leesik az allad hogy milyen lassu.Jo esetben 4-5 Mbyte/sec kijon Ha semmilyen mas forgalom nincs a routeren.Amint a szomszed torrentezik ,te mar csak diafilmet nezel a netes gamebol.Sokat ne varj.Ez a mai wlan egy rakas shit a drotoshoz kepest. :cool:

Szerkesztette: Joeapi 2008. 11. 08. 23:39 -kor

Joeapi

#1292 Felhasználó inaktív   MamaSaid 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 11. 23:41

Találtam egy csodaszép darabot, Belkin F5D8232 N1 router. Valaki próbálgatta már esetleg? Mennyire megbízható? Mert néhány tesztben melegedésről, kapcsolat szakadásról és több eszköz esetén hálózati gondokról írnak.
Mother always says, Sharing is Good

#1293 Felhasználó inaktív   Missz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 12. 12:45

Üdv!

Szükségem lenne egy routerre, de a neten való böngészés sem segített kisilabizálni milyenre. ezért regisztráltam:)

szóval 2 asztali gépen hasznlnám, de muszáj lenne, h vezeték nélküli legyen, mivel az egyik emeleten van, a másik a földszinten.Modemes net van.POnt egymás fölötti szobák.

#1294 Felhasználó inaktív   TiLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 14. 12:27

Udv mindenkinek,

2db SMC WBR14G routert hasznalok, az egyiket ADSL-lel, a masikat Chelloval, es mindkettovel ugyanaz a problemam, ha wifin csatlakozok hozzajuk egy ThinkPad geppel, benne Intel WiFi Link 5300AGN wifi-vel, akkor a kapcsolat sabil, nem dobalja el, stb. Azonban ha torrentezni kezdek 0-10 percen belul eldobja a halot a gep.

Ez a router hibaja? Ha igen mit vegyek helyette? Esetleg erdemes lehet n-es routerre beruhazni?

Elore is koszonom a tanacsokat.

#1295 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 11. 14. 12:56

Idézet: TiLa - Dátum: 2008. nov. 14., péntek - 12:27

Azonban ha torrentezni kezdek 0-10 percen belul eldobja a halot a gep.

Ez a router hibaja?

Nem hiba, a torrent túl sok szálat nyit, aztán minden eszköznek van korlátja. SMCnek meg ennyi, aztán nem bírja. Torrentkliensben vedd lentebb a kapcsolatok számát.
Make love not Wor.

#1296 Felhasználó inaktív   blpub 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 14. 13:20

Idézet: Joeapi - Dátum: 2008. nov. 8., szombat - 23:37

Csak annyival egeszitenem ki ,hogy wlan-on nagyon kicsi a sebesseg.Soho kategoriban egyetlen darab nincs amelyik eleri a 100mbitet.Nagy sebesseg csak droton.Ki kell probalni.Ehhez nem kell digi 30Mbit.
Egy pc drotosan a router-hez, egy laptop wlan-ra.A pc-rol atmasolsz egy DVD iso-t.Nezed a totalcommandert, es leesik az allad hogy milyen lassu.Jo esetben 4-5 Mbyte/sec kijon Ha semmilyen mas forgalom nincs a routeren.Amint a szomszed torrentezik ,te mar csak diafilmet nezel a netes gamebol.Sokat ne varj.Ez a mai wlan egy rakas shit a drotoshoz kepest. :cool:

No, hogy akkor ne legyenek félreértések: egy mezei Canon nyomi van a régi router USB portjára csatlakozva, arra nyomtattam eddig. Tehát egy már meglévő "infrastruktúrát" egészítek ki (közben megvettem az N-es routert). És eredetileg úgy gondoltam, hogy régi router megy, új router jön és új routerre rárakok egy olcsó, gyufásdoboz méretű 1 usb-vel és 1 LAN porttal rendelkező "nyomtatószervert", ami történetesen támogatja a nyomtatómat (IP 3500). De mivel ez ráfizetés, maradt a régi router, abba dugva a nyomtatót, a régi routert pedig az új egyik LAN portjára dugva, továbbra is tudok WLAN-on nyomtatni.
A WLAN sebességével pedig tisztában vagyok, a kérdés nem erre irányult. Az Intel 4965AGN tudja az N-et, ezért AGN. :)
A régi routerrel kb. 18Mbittel tudtam másolni (2-2,2MB/s), egy új N-essel ennek kb. 2, max. 3×-osát fogom tudni elérni, ami jelen helyzetben tökéletes, eddig is másoltam hálón WLAN-on, ezután is fogok, csak gyorsabban. A nyomtatás pedig WLAN-on teljesen rendben zajlott eddig is, egy tintás nyomihoz több, mint elég a 2-2,2MB/s is.
Most már csak az Intel kártyának kell megjönnie :), és reménykedni kell abban, hoyg a gépemben nincs BIOS lock a wlan kártyára. :) (Bár gyárilag is ilyen N-est szerelnek bele, ha valaki azt kéri...)

Üdv!
"Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd!"

#1297 Felhasználó inaktív   Joeapi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 15. 11:42

Idézet: TiLa - Dátum: 2008. nov. 14., péntek - 11:27

Udv mindenkinek,

2db SMC WBR14G routert hasznalok, az egyiket ADSL-lel, a masikat Chelloval, es mindkettovel ugyanaz a problemam, ha wifin csatlakozok hozzajuk egy ThinkPad geppel, benne Intel WiFi Link 5300AGN wifi-vel, akkor a kapcsolat sabil, nem dobalja el, stb. Azonban ha torrentezni kezdek 0-10 percen belul eldobja a halot a gep.

Ez a router hibaja? Ha igen mit vegyek helyette? Esetleg erdemes lehet n-es routerre beruhazni?

Elore is koszonom a tanacsokat.

Ha mar annyira szereted az SMC-t akkor miert nem ezt SMCWGBR14-N valasztod? :confused:
Kevesebb gondod lenne a torrent szalakkal.Droton biztos,wlan az marhasag, majd ha wlan-on tudjak tolni 300Mbs-sel a valosagban ,es nem csak paraszt vakitas ,akkor majd er valamit.Addig csak reklam. :mad:
Joeapi

#1298 Felhasználó inaktív   TiLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 15. 13:53

Idézet: Joeapi - Dátum: 2008. nov. 15., szombat - 11:42

Ha mar annyira szereted az SMC-t akkor miert nem ezt SMCWGBR14-N valasztod? :confused:
Kevesebb gondod lenne a torrent szalakkal.Droton biztos,wlan az marhasag, majd ha wlan-on tudjak tolni 300Mbs-sel a valosagban ,es nem csak paraszt vakitas ,akkor majd er valamit.Addig csak reklam. :mad:

Nem szeretem az SMC-t, egyszerűen csak úgy alakult, hogy ezeket kezdtem hasznalni úgy 3-4 éve. Akkor meg nem volt szempont csak a netezes szabadsaga lakason belül 384kbps-es nettel. Azóta változtak az igényeim és gyorsult a netem(8-10Mbps) is.

Ezek szerint jól gondoltam, hogy routert kell cserélnem. Kérdés, mit érdemes vennem.

Az igényeim:
- 10Mbps-es Chellot szolgálja ki wifi-n
- torrent mehessen 7/24-ben rajta, sok feltöltéssel is
- 3-4 wifin csatlakozott gépet szolgáljon ki gond nelkül, torrent persze csak egy gepen fut
- Intel Wireless WiFi Link 5300-as kártyával ne akadjon össze, mert ezt nem tudom cserélni

Wired LAN nem megoldás nálam, azt senki ne javasoljon.

Ötlet, hogy mit kellene vennem?

#1299 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 11. 15. 13:58

Idézet: TiLa - Dátum: 2008. nov. 15., szombat - 13:53

Az igényeim:

Wifis Sonicwall.

Make love not Wor.

#1300 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 15. 14:11

Routerboard 333
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

Téma megosztása:

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.