Idézet: KekszNET - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 20:54
nekem kb 4 honapja van ilyen routerem: SMCWBR14-G2 (chello netkapcsolat)
es azt jatszotta kb 2 honapja h nem oldotta fel a www.akarmi.hu cimeket, csak akkor jott be az oldal ha az IP-t irtam be... (Nem csak bongeszobol pl ssh, ftp es ping is ugyanigy)
aztan raktam uj firmware-t es utana ment minden egeszen tegnapig, most mar hiaba rakok ujat (1 van ujabb) es hiaba restelek, meg a gyari beallitasokra is nem megy...
ha siman bedugom a gepet, akkor megy minden, es nem tudom mar mit csinaljak vele...
teljesen alapbeallitasokkal sem, sem ha adok a gepen fix dns kiszolgalot (azaz a routert), probaltam mar a routerben masik dns kiszolgalot allitva is es linuxon es windows alatt is...
van vkinek vmi 5lete?
komolyan gondolkozom h visszaviszem a boltba es veszek egy masik tipust/markat de milyet?!?!
Milyen tipus az ami akkor tud "ennyit", van benne clone mac address es kb 3-4 percen belul lehet ujat is adni a szgep nelkul (azaz siman atirom es mentem), van benne dmz helyi halos ip-re, es tud meg talan wireless-t is.
Ha jo akkor az lehet kicsit magasabb is, nem kell a 10.000 forintos hataron lennie...
Csak legyen jo

köszi
levittem a boltba ahol vettem es szo nelkul kaptam egy ujat

remelem annak nem lesz mondjuk mas hibaja, es legalabb az is megy majd 4 honapot hiba nelkul