HWSW Informatikai Kerekasztal: Routert kell vennem, de milyet, és hol? II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Routert kell vennem, de milyet, és hol? II

#681 Felhasználó inaktív   TromF 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 14. 22:17

Idézet: Thegrey - Dátum: 2007. jún. 14., csütörtök - 21:16

P334wt-t 8-as fw-vel szabad használni, az jó, szép, szagos, stb., viszont nincs tele meglepi bug-gal  :) 9-es, 10-es fw erősen felejtős, bár vannak olyanok, akik kellően mazohisták ahhoz, hogy ezeket használják :D

Visszaraktam a 8at és csodák-csodája, megvan a 10mega!
Köszönöm, hogy megspóroltatok nekem egy vásárlást!
4 8 15 16 23 42

#682 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 14. 22:25

Nekem a 8-as is okozott meglepetéseket. Most az ötös van fenn. Már hónapok óta nem nyúlkáltam hozzá.  :)

#683 Felhasználó inaktív   Thegrey 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 16. 07:34

Idézet: Fresi - Dátum: 2007. jún. 14., csütörtök - 23:25

Nekem a 8-as is okozott meglepetéseket. Most az ötös van fenn. Már hónapok óta nem nyúlkáltam hozzá.  :)

Milyen problémáid voltak a 8-assal, illetve miért pont az 5-öst és nem a 6-ost vagy a 7-est?
Verba volant, scribere non scio.

#684 Felhasználó inaktív   Nezzus 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2007. 06. 21. 18:52

Milyen routert ajánlotok nekem?
Mivel érdemes foglalkozni?

#685 Felhasználó inaktív   Joeapi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 23. 16:39

Idézet: Nezzus - Dátum: 2007. jún. 21., csütörtök - 17:52

Milyen routert ajánlotok nekem?
Mivel érdemes foglalkozni?

Ez igy keves.Olcso legyen , jo legyen,drotos legyen,wireless legyen?Ezek alapveto kerdesek.Akko torrentet hasznalsz-e,hanyan lesztek ra...... :D
Joeapi

#686 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 23. 17:47

Zyxel tulajok...most vennek routert, s Zyxelt neztem ki...milyen valasztas a P-335WT? Van valami komolyabb problema vele?

#687 Felhasználó inaktív   haxy27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 25. 18:14

felteszem itt is a kérdésemet mert máshol nem adtak rá választ.

Én az internetet egy mikrotikes szoftveren keresztül kapom ez egy wifis hálozat. Az azonositás MAC adres alapján és felhasználoinév és jeslszó alapján történik.
nekem ez utobbi böki a csörömet hogy minek az igy nem tok automatikusan semien netes progit futtatni amig az explorerel megnem nyitok egy veboldalt és nem adom meg a felhsználoi nevet és a jelszót. A jelszót és nevet egy vebalapu akármin jkell megadni ojan mint egy weboldal. Kérdésem azlenne mien router tudja azt hogy megadja nekem a nevet autómatice.

Csatolt fájl:

msn: sopronizoli@hotmail.com
Saját antennák: http://data.hu/get/1091598/Antenak.zip

#688 Felhasználó inaktív   leftdick 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 26. 15:24

sziasztok. szeretnek otthon netezni, van a kozelben hotspot. van egy usb-s wifi eszkozom, de azzal eleg korulmenyes a dolog. sima kartyaval nem tudok fogni semmit, antennet nem tudok csatlakoztatni, mert sok kabel kellene, es ugy nagy lenne a veszteseg. egy routeren gondolkodom, ezt tanacsoltak tobben. mert ugye utp kabelbol kihuzhatok barmennyit.? szoval a SMC WBR14-G routert neztem ki magamnak. jo lenne ez nekem? nem vagyok otthon a temaban, ezert kerek itt tanacsot. koszi.

#689 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 26. 15:29

Egy tizesem lett volna rá, hogy a legolcsóbbat választod ki ;) Olvass vissza és az 'olcsó húsnak híg a leve' jelmondat lebegjen a szemed előtt :)

#690 Felhasználó inaktív   leftdick 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 28. 10:49

nem az olcsoságra mentem, szerintem ez a router a maga 16000 ft-os árával nem a legolcsóbb. meg valamiért bíztatónak találtam a 6 év garanciát is. de akor majd visszaolvasgatok, hátha rájövök mire is gondoltál. azért köszi a segítséget.

#691 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 28. 11:27

Idézet: leftdick - Dátum: 2007. jún. 28., csütörtök - 10:49

nem az olcsoságra mentem, szerintem ez a router a maga 16000 ft-os árával nem a legolcsóbb. meg valamiért bíztatónak találtam a 6 év garanciát is. de akor majd visszaolvasgatok, hátha rájövök mire is gondoltál. azért köszi a segítséget.

http://depo.hu/smc/wbr14-g

8868Ft bruttó.

#692 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 28. 12:41

Hat év múlva lehet, hogy se a forgalmazó, se a gyártó nem fog létezni, de nagy a valószínűsége, hogy te magad fogod kidobni a kukába, mert annyira elavul, hogy nem fogod használni.
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#693 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 28. 13:07

Az se biztos, hogy egy ev mulva meg meglesz.

Amikor egyszer a HRP szervizeben jartam, ott hegyekben alltak a par honapos SMC routerek.

#694 Felhasználó inaktív   Gyalogkakukk 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 28. 13:37

ADSL wireless routert keresek. Mivel telefonvonalhoz lenne csatlakoztatva ezért gondolom RJ11-el ellátott kell. Úgy láttam ez valamennyire leszűkíti a kört...
A Linksys WRT54GS-t nézegettem, de ha van más 15e Ft környékén ne tartsátok magatokban. :)

Jól gondolom hogy nekem RJ11-es porttal megáldott kell? A lakásban egy sima telefonaljzat van, arról jön majd (gondolom) a net. (Enternet, telefon-előfizetés nélküli ADSL)

#695 Felhasználó inaktív   leftdick 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 28. 14:04

ok, igazatok volt. amugy megneztem a linket, es nem erre a routerre gondoltam. csak ahonnan becopyztam a router tipusat, ott volt sz*rul leirva. szoval amit neztem, az a WBR14T-G2, nem a WBR14-G. szoval bocs, de tenyleg rosszul volt irva az oldalon, csak a kep alapjan lattam meg a parameterek miatt. de ezek szerint ezt sem kene megvennem, mert sz*r minden ami SMC?

#696 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 28. 14:21

16.000-ből vegyél inkább egy linksys wrt54gl-t és nem fogod megbánni. Vagy látogass el a bolhapiac részre, árulnak jó kis routereket olcsón :)

#697 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 28. 14:54

Idézet: Gyalogkakukk - Dátum: 2007. jún. 28., csütörtök - 14:37

Jól gondolom hogy nekem RJ11-es porttal megáldott kell? A lakásban egy sima telefonaljzat van, arról jön majd (gondolom) a net. (Enternet, telefon-előfizetés nélküli ADSL)

Nem, hanem RJ45-os :)

Gondolom adnak modemet a net melle, aztan azt kell osszekotni a routerrel, nem kozvetlenul a telefon madzagot, ugyhogy az altalad kiszemelt modell az jo arra a celra.

#698 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 28. 15:20

Idézet: Gyalogkakukk - Dátum: 2007. jún. 28., csütörtök - 14:37

ADSL wireless routert keresek. Mivel telefonvonalhoz lenne csatlakoztatva ezért gondolom RJ11-el ellátott kell. Úgy láttam ez valamennyire leszűkíti a kört...
A Linksys WRT54GS-t nézegettem, de ha van más 15e Ft környékén ne tartsátok magatokban. :)

ha a routerben benn akarod tudni az ADSL modemet is egyben, akkor ZyXEL prestige P600WH-t ajanlanek. Mondjuk ez kicsit maci ugy, met ezekbol van -61, -63, -t1, -t3, -d1, -d3 vegzodesu a telefon vonal es a regio fuggvenyeben. altalanossagban az -X1-ek az annex a-s, az "-X3-ak az annex b-s modemek" ez all in one kutyu, VPN tamogatassal, altalaban 4db 100-as ether prottal + wifi.

ha butykoleszni szerecc inkabb aggor vegyel GL-et es susd ra a paradicsomot, a telko meg ugyis ad ADSL modemet...

Szerkesztette: SFIJ 2007. 06. 28. 15:21 -kor

νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#699 Felhasználó inaktív   Gyalogkakukk 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 28. 15:38

közben nézelődtem kicsit...
Először is köszönöm a válaszokat! A szolgáltató nem ad modemet (Interware telefon nélküli ADSL), ezért kerestem egyben és ezért kellett modem+router egyben. Az az infóm teljesen rossz volt, miszerint a WRT54GS-ben van RJ11-es port (nem tudom hol olvastam, de teljesen téves :) ).
A megoldás val.szeg az lesz, hogy valahonnan veszek párezer forintért egy alap modemet, arra meg rákötöm a költözés előtt (chellohoz) használt US Robotics wireless routeremet, amivel meg teljesen elégedett vagyok. :)
Kérdésem így kicsit módosult: teljesen alap árkategóriában melyik modem a jó választás? Van egyáltalán köztük különbség?

#700 Felhasználó inaktív   leftdick 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 28. 15:41

koszi, akkor utananezek ennek a linksys temanak. csak azert neztem az SMC-t, mert a sebbessege 108 mbit/sec

Téma megosztása:

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.