Idézet: Aragorn2006 - Dátum: 2007. aug. 24., péntek - 6:09
Szia!
A rendszer (pc) nem kap ip-t, így fix-re állítottam (192.168.1.100), ill a kártyát 10 mbit half-duplex-re (igaz frissítés után), de így sincs ping, ill. nem áll fel a rendszer (wrt54g).
Mivel firmware frissítés közben halt meg, így nem gondolok hardware hibára. A kutya valahol a cfe.bin körül van eltemetve. Vagy ki tudja?
A pc észleli az ethernet hálózatot, tehát azért valami működik. Előtte még ez sem volt. A power LED villogott és valamennyi RJ45-ös LED 1-4 folyamatosan világított. Az update után ez szűnt meg.
Üdv és kösz!
Hello én csináltam már ilyet

csak az egy gl V1.1 volt.
A cfe.bin -t eltettem és szívesen elküldöm.
Nálam a gl reklámozott mielőtt netre engedne és utánna használható volt rendesen viszont a szolgáltató (aki rábírta a reklámra) ismeretlenné vált és változott a hálózat de nem tudtam beálítani a rutert mert nem ismertem a jelszót meg a login oldal sem volt meg. Igy nekem elöszöris el kellett rontanom ergó rossz flasht tölteni bele.
Ezt megoldottam a FLASH memória lábösszezárós leírása alapján (nekem samsug volt így 16-17 rövidzár) és TFTP rátöltés.
Akkor vált a GL használhatatlanná (Powwer led villog és a VAN +LAN ledek égnek a DMZ + W-LAN nem ég)
te most itt tartasz
innen az segített hogy JTAG kábel összerak és beforraszt CFE.BIN feltölt (Wholeflash.bint is töltöttem de nam ment) semmi javulás ill annyi hogy már érzékeli a lant de nem tudom semmivel pingelni.
Ekkor wrt54g -erase:wholeflash /noemw
wrt54g -erase:cfe /noemw
wrt54g -erase:kernel /noemw
wrt54g -erase:nvram /noemw
Tehát minden töröl
Utánna áramtalanít , villog power minden lan ég
Ekkor tettem rá egy CFE BIN -t vártam 2-3 percet és power ki vár majd be
Közben a gépemet beálítottam 10Mb/s Half Duplex módba és IP 162.168.1.2 , alhálózat alap
Ekkor ping lett és TFTP progival az eredeti FIRMWARE fel a ruterre , ez sok próbálkozásra jött csak össze(Korábban volt link hogy pingelni kell aztán kihuzni a powert és egy mádik konzolban a bedugás után TFTP azonnal vagy kicsit várva)
Ha az eredeti fent van akkor ujra lehet kezdeni a módosítottat felrakni , ha jól tudom akkor a te ruteredet valami WXWORK dologgal kell rávenni a módosított FW felröltésére.