HWSW Informatikai Kerekasztal: Linksys WRT54G II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Linksys WRT54G II

#1661 Felhasználó inaktív   tracert 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 08. 07:42

Idézet: kuf - Dátum: 2007. nov. 7., szerda - 20:09

nekem van 2 eredeti linksys wrt54g antennam, penteken egesznap budaorson leszek, ha pesti vagy, elado ;)

Tudnál küldeni egy telefonszámot? Akár priviben is.

ÜDV: Tracert

#1662 Felhasználó inaktív   binatone 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 09. 19:50

Segítség!
Megtudná nekem valaki mondani DD-WRT-ben a kliens módot hogy kell beállítani egy másik Linksyshez szeretnék csatlakozni.A router szerint amelyikhez csatlakozni kívánok kliesként megjejenik az enyém,de az internet nem működik.Köszönöm

#1663 Felhasználó inaktív   erdeklodo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 09. 20:26

Üdv!

Ugye határozottan az L-es verziót érdemes ebből venni? Vagy van más gyártótól olcsóbb is, ami ugyanez belül?

#1664 Felhasználó inaktív   csabors 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 09. 22:01

Idézet: binatone - Dátum: 2007. nov. 9., péntek - 20:50

Segítség!
Megtudná nekem valaki mondani DD-WRT-ben a kliens módot hogy kell beállítani egy másik Linksyshez szeretnék csatlakozni.A router szerint amelyikhez csatlakozni kívánok kliesként megjejenik az enyém,de az internet nem működik.Köszönöm

Szia!
Nekem innen sikerült. Leírni hosszú lenne. Ha nem nagyon megy az angol használj online weboldal fordítót. Néha furcsán fordít, de használható!

Üdv

#1665 Felhasználó inaktív   binatone 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 09. 22:20

Idézet: csabors - Dátum: 2007. nov. 9., péntek - 22:01

Szia!
Nekem innen sikerült. Leírni hosszú lenne. Ha nem nagyon megy az angol használj online weboldal fordítót. Néha furcsán fordít, de használható!

Üdv

Hali! Köszi a gyors választ remélem sikerülni fog.

#1666 Felhasználó inaktív   erdeklodo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 11. 18:51

Üdv!

Milyen maximális sebességre képes WAN-LAN tekintetben? Most ugyan a 4Mbit az átlagos ADSL, de alkalmas-e az eszköz 10Mbit/s feleti WAN kapcsolat kezelésére (azaz ki tudom-e használni a gyorsabb netet)?  Azt látom, hogy a leírás szerint a WAN port is 10/100 (ne persze ezt a marketing osztály "fejleszti"m így lehet benne túlzás), képes-e ezt átvinni LAN-ra?

#1667 Felhasználó inaktív   SASboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 14. 20:47

Sziasztok.

Tuti le leszek lemázva, de azért hátha vki válaszol. Van 1 Linksys WRT54Gl routerem.Keresőben rákerestem, h password meg jelszó, de nem dobta ki azt, amit én keresek. Hogy tudom lejelszavazni, hogy ne tudjanak wifin keresztül rácsatlakozni? Azaz, ha fel akarok csatlakozni wifin kérjen jelszót. Most szerintem valaki rajta van. Előre is köszönöm a segítséget.

#1668 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 14. 21:29

Idézet: SASboy - Dátum: 2007. nov. 14., szerda - 20:47

Sziasztok.

Tuti le leszek lemázva, de azért hátha vki válaszol. Van 1 Linksys WRT54Gl routerem.Keresőben rákerestem, h password meg jelszó, de nem dobta ki azt, amit én keresek. Hogy tudom lejelszavazni, hogy ne tudjanak wifin keresztül rácsatlakozni? Azaz, ha fel akarok csatlakozni wifin kérjen jelszót. Most szerintem valaki rajta van. Előre is köszönöm a segítséget.

Beállítasz a wireless menüpontban egy titkosítást, utána ott megadsz egy az adott tikosítási módhoz egy jelszót aztán ennyi. A kliensekkel amikkel a routerrel csatlatkozol megadod a már beállított jelszót és onnantól csak az csatlakozik rá aki tudja a kulcsot. Röviden ennyi.

#1669 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 15. 12:06

tomato1.07 firmware-el használtok WOL-t a routeren keresztül? nagyon nemsikerül beállítanom egyelőre, leginkább port forwarding résznél akadok el, persze lehet, hogy a wol programot nem megfelelőt használok. viszont a routerben lévő WOL menüből se tudom feléleszteni a másik gépet.
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#1670 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 15. 12:06

Bekérdezek itt is :)

Csinált valaki 2 antennás routerrel olyat, hogy az egyik szórja a jelet mondjuk a szobában, a másik pedig egy irányított antennával küldni a netet valahová?
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#1671 Felhasználó inaktív   dnyl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 15. 15:05

Idézet: Zsul - Dátum: 2007. nov. 15., csütörtök - 13:06

Bekérdezek itt is :)

Csinált valaki 2 antennás routerrel olyat, hogy az egyik szórja a jelet mondjuk a szobában, a másik pedig egy irányított antennával küldni a netet valahová?

Régebbi LinkPro eszközökkel meg lehetett csinálni. Mostaniakról nem tudok nyilatkozni.

#1672 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 15. 15:19

Idézet: Zsul - Dátum: 2007. nov. 15., csütörtök - 12:06

Ha itt visszaolvasol, akkor megtalálod, valaki írt olyat, h két irányított antennát tett fel, és elérte mindkét oldalról a kapcsolódókat.

#1673 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 11. 15. 15:27

Idézet: Zsul - Dátum: 2007. nov. 15., csütörtök - 12:06

Ez megy persze, ha 300 méter a hatótáv, aztán középre leteszed, akkor lesz 2x300 métered. De megsúgom, egyantenás cuccnál antennával ha irányítva lősz, antenna mögött is tudsz még laptoppal operálni, annyit sugároz mellékesen is körbe.
Make love not Wor.

#1674 Felhasználó inaktív   dnyl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 15. 16:56

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. nov. 15., csütörtök - 16:27

Ez megy persze, ha 300 méter a hatótáv, aztán középre leteszed, akkor lesz 2x300 métered. De megsúgom, egyantenás cuccnál antennával ha irányítva lősz, antenna mögött is tudsz még laptoppal operálni, annyit sugároz mellékesen is körbe.

Seltech szektor ugyanez.

#1675 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 15. 18:10

Köszi, visszaolvasok :) :respect:
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#1676 Felhasználó inaktív   sector99 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 15. 22:40

Sziasztok !

Most sikerült beszereznem egy GL-es változatot. Tomato 1.09 fut rajta. Nem nagyon étrek még hozzá és van  egy kis gondom. Kb. 800 m táv van linkelve rálátás nem nagyon van. A jelszin az AP oldalo(SMC) 30 % és a semmi között változik és akkor le is szakad a jel. A kérdésem, hogy lehet-e ezt valamilyen beállítással "korrigálni" ?

Előre is köszi !
Öszintén megmondom még nem olvastam végig a fórumot.....

#1677 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 15. 23:24

Idézet: sector99 - Dátum: 2007. nov. 15., csütörtök - 22:40

A jelszint az AP oldalon(SMC) 30 % és a semmi között változik és akkor le is szakad a jel.

Szia! Mintha láttalak volna az antennáknál. :) Akkor mondhatom, amit az öreg TV-s. Először antenna, aztán erősítés. Az adóteljesítmény felhúzása (a törvényesség határain belül). Wireless beállítások.

Szerkesztette: Gyula2222 2007. 11. 15. 23:27 -kor

#1678 Felhasználó inaktív   istvan_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 16. 08:27

Hello!

A tomato-ban nincs "támogatva" az SD card mod jól látom? (vagyis nem látom...)

#1679 Felhasználó inaktív   sector99 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 16. 17:05

Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2007. nov. 16., péntek - 0:24

Szia! Mintha láttalak volna az antennáknál. :) Akkor mondhatom, amit az öreg TV-s. Először antenna, aztán erősítés. Az adóteljesítmény felhúzása (a törvényesség határain belül). Wireless beállítások.

Szia Gyula !

Igen, talált süllyedt ! Az antennáknál is írtam nem régen. Itt azért "érdeklődöm" mert nincs még tapasztalatom ezzel a tip. routerrel. Mármint a beállításoknál nem egészen világos minden.
Megyek vissza az antenna fórumra pár új észrevétellel.

Üdv. !

#1680 Felhasználó inaktív   SASboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 16. 18:33

Idézet: Robi19 - Dátum: 2007. nov. 14., szerda - 22:29

Beállítasz a wireless menüpontban egy titkosítást, utána ott megadsz egy az adott tikosítási módhoz egy jelszót aztán ennyi. A kliensekkel amikkel a routerrel csatlatkozol megadod a már beállított jelszót és onnantól csak az csatlakozik rá aki tudja a kulcsot. Röviden ennyi.

És melyik titkosítást érdemes beállítani otthonra?

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.